2012 Ekim Anneleri

geçmiş olsun canım allah kolaylık versn bizimde komşunun 20 yaşında ikiz oğulları var denizde boğulmuş dün 1 tanesini kurtardılar diğeri kurtulamamış bugün cenaze var allah evlat acısı göstermesin bende zaten uyuyamıyorum bide çocuklar gözümün önünden gitmedi

Canim gozunaydin,masallah kuzuna....kilo almal marifet degil diyorum bende(12 kilo almis biri olarak:))))bebek saglikli olduktan sonra...

Darisi bizim kontrole diyorum taaaa9 agustosa

sağol cnm darısı başınıza inşallah

ya hayır o değil bakıyolar işte aaa sen hala normalsin kilon yok.Bebeğinde zok ben 25-30 zayıf olur yok ben 25-30 kilo aldım bebeğim 3,5 4 doğdu falan....
sinir oluyorum
bu arada bugün nedense kasığıma iğne batıyor gibi rahmimin üstüne

bende uyuz oluyorum o kilo muhabbeti yapanlara, sanki cok kilo alinca bebege gidiyo hepsi. bide övunuyolar benim bebegim 3,5 4 kilo dogdu da senin ki zayif olur da. göruyoruz o 30 kilo alip övunenleri dogumdan sonra kaliyolar hep o kilolarla. bende cok aldim ama hala zayifim hic önemli degil bebegim varsin 2bucuk 3 kilo dogsun önemli olan onun saglikli olmasi zaten topluyorlar o kiloyu zamanla.

aynen öyle öncelik bebeğin sağlıklı olması..
doktorum diyorki zayıf annelerin bebekleri aksine daha kilolu doğuyorlar..geçen sefer demişti afedersin kadın çok iri olur kuş kadar bebek doğurur.bunun ilgisi yok yemekle etmekle dedi..sanki 30 kiloyu bebeğe alıyolargörende 15-20 kilo bebek doğuruyolar sanacak övünüyolar ya

Son düzenleme:

evet, benim bi arkadasim 56 kiloyla doguma girdi sadece basket topu kadar göbekle, bebis dogdu tosun gibi masallah

canım maşallahhhh kuzuna

kız bende merak ettim seni cuma, cumartesi yoktun :26: ayy bu hatun benden önce mi doğurdu yoksa dedim haa

O bana da olup geciyor anim dinlenmee calis,uzaniyorsan pozisyonuniu degistir,bende de bugun bi bel agrisi var sagdan soldan giriyorlar,sanirim girlik arttikca daha cok geriliyoruz,zorlaniyoruz diye dusunuyorum

bunu diyen kişilerin kilo durumu ne acaba kocaman göbüşleri kalmış olabillirmi acaba 25 30 kilo alıp 3.5 4 kilo çocuk doğurmanın nesi iyi allah aşkına insanlarımız ne kadar gıcık yapmasın kimse bize yorum milletin çocukları nasıl minicik doğup koca adam oluyosa bizimkilerde olur merak etmesinler.allaha şükür kendim tosun olduğumdan kimse bana öyle bişey demiyo 6 ayda 6 kilo aldım az almışsın felan diyen olmadı oğlumun kilosuda gayet iyi hem bana çekmesin oğlum babasına çeksin zapzayıf fit delikanlı olsun

Arkadaşlar selam;

Bende 2012 Ocak annesiyim. Sizlerinde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim. Ankara'da oturuyorum, doğumdan önce bebeğim için beşik yaptırmıştım Suluhan'da. Aynı zamanda kendi yatağı olduğu için sadece 1 ay kullandım, şimdi de elimden çıkartmak istiyorum. İçerisinde pamuk yatak, ince bir çarşaf, takı yastığı, süt yastığı ve kılıfları, cibinlik, beşik örtüsü bulunmaktadır. Malzemesi komple Fransız güpür olduğundan sadece kız bebekler için kullanılabilir yani bu benim fikrim. Çok şık duruyor. Kargo ile uğraşmak istemediğimden sadece Ankara'daki arkadaşlarla irtibata geçmek isterim, anlaşırsak gelir müsait bir zamanda alırlar. Detaylı bir fotoğraf koymak isterdim ama çekmemişim maalesef..Bu arada ben 375-TL ya almıştım, 200-TL a satmayı düşünüyorum.

Merhaba güzel annişler ve şeker kuzular nasılsınız ben buhar olcam galiba yakında çok sıcak istanbul evdeyim bende iznimin ilk haftası bitti bu son hafta ama evden bir kere çıktım annemlere gittik oğlumla o da kardeşim ameliyat oldu diye yoksa benim eşim izin vermiyor sokağa çıkmama izinden bir ay kadar önce başladım planlara yok eminönüne gidicem şuraya buraya gidicem diye ama yasakladı beyzade dün gece tak dedi canıma başladım bağırmaya yarın annemle gidicez inşallah bakalım kavganın birinci raundu dün geceydi bakalım ikinci ve son raund bu akşam olcak kim yencek acaba??? siz tahmin edin bakalım bizim dr randevumuz çarşamba günü merak ediyorum paşamı maşallahı var kıpır kıpır sanırım doğumdan sonra karnımda ki kıpırtılarını çok özlicem gerçi o zaman da kendini görcez sarılcaz öpcez o zamanki tatları ayrı olur ama bu da güzel dimi hanımlar

kesinlikle cnm çok başka bi duygu durduk yere gülümsetiyo insanı bazen hoplatıyo yerimden allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm havalar gerçekten çok sıcak biraz düşceği söyleniyor bence az daha bekle yada akşam vakti çık dışarda nefes bile alınmyor eşin haklı bnmkide mecburiyet dışında izin vermiyor alışveriş olayını tamamladık sayılır biz o yüzden çok gerekmedikçe çıkmıyorum dışarı

canım maşallahhhh kuzuna

kız bende merak ettim seni cuma, cumartesi yoktun :26: ayy bu hatun benden önce mi doğurdu yoksa dedim haa
:):)
kasılmalarım varmış bilmiyorum valla heran olabilir(Allah korusun cnm hehe)
kuzumun resmini ekleyebilirim belki istek olursa
O bana da olup geciyor anim dinlenmee calis,uzaniyorsan pozisyonuniu degistir,bende de bugun bi bel agrisi var sagdan soldan giriyorlar,sanirim girlik arttikca daha cok geriliyoruz,zorlaniyoruz diye dusunuyorum
demek artık normal cnm..akşam bi baktım göbeğim morarmış.eşime dedim bu ne yaa çatlakmı?nasıl bişi çatlak bilmiyorum henüz
sonra baktı sildi çıktı ne sürüldü anlamadım boya gibi bişi.heralde terden üstümdekileri boyası geçti.
çok haklısın cnm herkes bişi söylüyo kilo alırsın kilolusun derler az alırsın az aldın derler.koyacağın isimi beğenmezler herşeyi derler

aynen bizim komşularımız fikir veriyo isim konusunda bize kime neyse babamın adını koymam yakışırmış kayınpederin bidaha oğlu varmış o koyarmış benim babamın yokmuş nası baskı yapıyolar insana bende iksininde adını koymuyorum dedim kşmsede darılıp gücenmez bisayeyle

benim annem hiç demiyor şunu koyun falan die.kayınvalidemde demiyor ama hep isim araştırıyor
bende biz araştırmıyoruz hiç belli gibi bişi diyorum tabi siz bilirsiniz diyor
eşimse hiç karışmıyor sen ne dersen o olacak hayatım diyor.
herkese bişi beğendirmek zor..

benim annem babamın ismini koymamızı istiyor bunuda gayet belli etti bana koymucam deyincede surat yaptı kayınvalidemde bi isim önerdi düşünebilirsiniz dedi bende beğenmediğim için hiç düşünmedim 2 isim düşünüyoduk birinde karar kıldık diğerini ne koyarız yada koyarmıyız bilmiyorum ben babamın ismini koymak istemem çünkü eşim çok iyidir hoştur aileside iyidirde çocuğun kötü bi huyu olursa adı verilene çekmiş derlerse bozulurum en basiti babam içki içer çocuğumda içerse adını koydular aynı dedesine çekmiş derler o potansiyel var yani yüzüme demeselerde arkamdan kesin derler

iyi ki bi hamile kaldik he herkes basimiza her konuda profesör kesiliyor, isim, kilo, beslenme, is guc valla benim annemler diyor sakin bizden kimsenin ismini koymayin diye, kayinvalidemler de karismiyor ama torunuma guzel isim kolay söylenen ve kisa isim koyun diyolar, zarf atiyolar bize ...... koycaktiniz dimi diye, halbuki agzimizdan o isim cikmadi bile

CANIM KASMA KENDİNİ ZAMANLA HAREKETLER DAHA HİSSEDİLİR HALE GELİYO HER BEBEĞİN KENDİNE ÖZGÜ HAREKET ETME ŞEKLİ VAR

haklısın canım biz zaten kabullendik doktor teyzemizde sorun yok dedi ısrarlar yapısal olduğunu söyledi çok sessiz benim oğluşum doğunca ne olur tabii bilemem

maşallah size annesi inşallah benimkide içeride yaramazlıklarını biriktiriyordur ben hiç oturmam sürekli ayakta olurum baba desen öyle işi gereği herşeyi saatli,planlıdır,hiç boş vakti olmaz bu pek bi sessiz kıyamam ben ona.bol bol oynarsınız artık ohh şıkır şıkır

Allah rahmet eylesin canim,Allah sabir versin valla en buyuk aci hayattaki,Allah dusmanima yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…