benim oğlum hep böyle azıcık hareket ediyor.endişenlenme artık uyuyup uyanma düzenleri varmış yarım saat uyuyup uyanıyorlarmış.sonra anne karnından ışık alıp onları algılamaya filan çalışıyolarmış meşguldur belki annesibenimki en başından beri yavaş sanırım dayıya benziyoruz
iyiyiz cnm çok şükür sıcaklarda olmasa süper olcaz
hepinize günaydın kızlarrrr.....
Yıllık iznimi yaptım geldim bugün işe başladımmm.... Umarım herkesler iyidir kimsede bir sorun sıkıntı yoktur...
Allah iyilik versin tatlımm
sıcaklar zor oluyor maalesef..
Bizde doktora gittik cumartesi teyzeleri
bebişini gördün oh ne güzel annesi..biraz daha büyümüş dımı:)
Bizde doktora gittik cumartesi teyzeleri
Hepinize günaydın kızlarrrr.....
Yıllık iznimi yaptım geldim bugün işe başladımmm.... Umarım herkesler iyidir kimsede bir sorun sıkıntı yoktur...
şekerr bizler iyiyiz inş sende iyisindirr gerçi tatil yapılırda iyi olunmazmıııı::)
aminnn cnm aminnn zaman çabuk geçiyor sorma:)ohh gördün bebişini ne güzel bizim daha 3 haftamız var doktora gitmemize özledik oğlumuzu ama napalım beklicez kızlar şaka gibi geçti zaman yaklaşıyo doğumlar allah hepimizin yardımcısı olsun
evet cnm kocaman olmuş yaabebişini gördün oh ne güzel annesi..biraz daha büyümüş dımı:)
günaydınlar kızlarr nasılsınızzz
herkesler iyidir inşallah
kizlar bu 3 gundur oglum daha az hareket ediyo,onceden karnimi izlerdim simdi bekliyorum boyle hafiften pitliyo((((korkuyorum
benimki doğuncada böyle olursa yaşadık fazla kilo felan kalmıcak oğlumun peşinde koşmaktan çok kıpır kıpır akşam düğüne gittik nerdeyse hiç durmadı anası gibi oynak olcak sanırım benm paşa artık karşılıklı oynarız düğünlerde babamız sevmez oynamayıda ben çok severim artık yeni kavalyem oğlum :))))))))
amin canim valla guzel haftalar gecirelim artik zamanimizda daraldigünaydın güzel annelerrrrrrrrr
tatlı bebişlerrrrrrrrgüzel huzurlu sorunsuz bir hafta geçirelim hep birlikte inşallahhhhhhh
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bir çatlamışım popodan sormayınnnnnkarnımda kaşınıyor çatlıcak belli ama popoş hiç belli etmemişti sanki bir günde oluvermiş çok şaşırdım halbuki her duştan sonra ayna karşısdında bakarak yağlanıyodum dün bi baktım çatlamışız hemde bayaaaaaa
bugün bizde hiç uyumadık en son saate baktığımda 3,5 tu kalkıp duş aldım sıcak mahvatti bizi yanıyorızzzzzzzzzzzzzzzzz
aminnn cnm aminnn zaman çabuk geçiyor sorma:)
evet cnm kocaman olmuş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?