2012 Ekim Anneleri

Gunaydin kizlar.nasısiniz bakalim.ter icinde bir gune uyanmak ne hos,cok sukur.. offff dememeye calisiyorum.ne yapiyim.
Bircan gercekten allah yardimcin olsun..zor bir durum.ramazan disinda nasil bakiliyor peki.
Hep dualarimda hamileler yatak hastalari yaslilar var.allah herkesin yardimcisi olsun
Sude adinda kizi olankimdi.gozde ismini onermistim gecenn gun.begenilmedi mi acaba

benimki doğuncada böyle olursa yaşadık fazla kilo felan kalmıcak oğlumun peşinde koşmaktan çok kıpır kıpır akşam düğüne gittik nerdeyse hiç durmadı anası gibi oynak olcak sanırım benm paşa artık karşılıklı oynarız düğünlerde babamız sevmez oynamayıda ben çok severim artık yeni kavalyem oğlum :))))))))

günaydın güzel annelerrrrrrrrr
tatlı bebişlerrrrrrrrgüzel huzurlu sorunsuz bir hafta geçirelim hep birlikte inşallahhhhhhh

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben bir çatlamışım popodan sormayınnnnnkarnımda kaşınıyor çatlıcak belli ama popoş hiç belli etmemişti sanki bir günde oluvermiş çok şaşırdım halbuki her duştan sonra ayna karşısdında bakarak yağlanıyodum dün bi baktım çatlamışız hemde bayaaaaaa

bugün bizde hiç uyumadık en son saate baktığımda 3,5 tu kalkıp duş aldım sıcak mahvatti bizi yanıyorızzzzzzzzzzzzzzzzz

herkese günaydın kızlar..
sanırım çoğumuz aynı dertten müzdaripiz..bende günlerdir uyuyamıyorum sıcaktan. bacakalrım filan böyle çekilio gibi oluyo. huysuz bacak sendromu gibi bişi. kalkıp bi 10 dk soğuk suya tutuyorum bacaklarımı ancak o zaman rahatlayıp uykuya dalıyorum. böbrek ağrısı geçen iki hafta bendede olmuştuç doktora gittim. çok şükür böbrekte bişi yoktu ama tahlillerde enfeksiyon çıktı. antibiotik kullanıyorum. ilaçtan sonra rahatladım bayağı. rahim büyüdükçe organlara baskı yapıo. en sık görülen şikayetmiş böbrek rahatsızlıkları..genişleme vs gibi şeyler oluomuş:26: allah yardımcımız olsun.. bende biran önce doğum iznine çıkmak istiyorum, çalışmak çok zor geliyo
bu arada haftasonu kızımızın odasını aldık. henüz gelmedi tabiki 10-15 güne gelicekmiş. gelince resmini koyarım..daha eksiklerimiz çok ama en büyüğü aradan çıkmış oldu

günaydın kader arkadaşlarım.. sıcaklardan fenalık geldi artık ve karnım acıyo benim yatarken yaa sola yatıyorum hep ve acı hissediyorum kalktığım da da taş gibi oluyo karnım tutup öyle kalkıyorum karnımı:) napalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır.. bebişlere herşey değer..

Hepinize günaydın kızlarrrr.....

Yıllık iznimi yaptım geldim bugün işe başladımmm.... Umarım herkesler iyidir kimsede bir sorun sıkıntı yoktur...

Allah iyilik versin tatlımm
sıcaklar zor oluyor maalesef..

Bizde doktora gittik cumartesi teyzeleri

ohh gördün bebişini ne güzel bizim daha 3 haftamız var doktora gitmemize özledik oğlumuzu ama napalım beklicez kızlar şaka gibi geçti zaman yaklaşıyo doğumlar allah hepimizin yardımcısı olsun

Bizde doktora gittik cumartesi teyzeleri
bebişini gördün oh ne güzel annesi..biraz daha büyümüş dımı:)
Hepinize günaydın kızlarrrr.....

Yıllık iznimi yaptım geldim bugün işe başladımmm.... Umarım herkesler iyidir kimsede bir sorun sıkıntı yoktur...

izin dönüşü çalışmak çok zor..iki günde geçiverio tatilin güzelliği:) hoşgeldin..

ohh gördün bebişini ne güzel bizim daha 3 haftamız var doktora gitmemize özledik oğlumuzu ama napalım beklicez kızlar şaka gibi geçti zaman yaklaşıyo doğumlar allah hepimizin yardımcısı olsun
aminnn cnm aminnn zaman çabuk geçiyor sorma:)
bebişini gördün oh ne güzel annesi..biraz daha büyümüş dımı:)
evet cnm kocaman olmuş yaa

Oğluşum 1.220 gram olmuş teyzeleri..

Dedim zayıf gibi sanki..Hayır maşallah çok yerinde kilosu dedi..

Renkli açtı yine öyle baktı maşallah baksanıza dedi nur topu gibi derler ya aynı öyle dedi.Dedim kime benziyor sizce..

Eşime baktı bana baktı tekrar:)Dedi aynı baba burun falan.babasının burnu çok güzel çünkü:)dedim ama daha geniş gibi duruyor.yok dedi o öyle görünüyor ama yandan belli

zaten dedi..Dudaklarıda bana benziyor gibi kalın olcak sanırım biraz:)Suyu falan herşeyi yerinde..Gününü bekler sanırım bu bebek dedi..

Ama kasılmalarım varmış biraz stresten..Bu aralar fazla duygusalım doktor eşime dedi sana çok iş düşüyor falan:)

öyle yani kızlar güzel geçti..Hala 5 kilodayım.Dedim nasıl görünüorum gayet fitsin dedi

Artık ben 25-30 kiloyla doğuma gittim diye övünenleri bana acır gibi bakanları çocuğunu besleyemiyosun diyenleri hiç takmıyorum

Son düzenleme:
kizlar bu 3 gundur oglum daha az hareket ediyo,onceden karnimi izlerdim simdi bekliyorum boyle hafiften pitliyo((((korkuyorum

canım takibini ihmal etme ama korkmada.bende öleydim.dr a gittim.gayet iyi dedi.sıcaklardan veya bebeğin pozisyonundan olabilir dedi.gezmene tozmana bak dedi:)))rahatladım.umarım seninde öledir.

benimki de ayni kipir kipir masallah, bir de basladi mi eller ayaklar ayni anda kipirdiyor sanirim hem sag hem soldan hissediyorum sanirim esime benzeyecek. esimde kipir kipir hic durmaz yerinde bide zayif ,kayinvalidem hep der bi otur da poponda et dursun diye

amin canim valla guzel haftalar gecirelim artik zamanimizda daraldi hadi ya catladin mi? o kadar da kremleniyormussun bak, demek ki genetik herhalde.

aminnn cnm aminnn zaman çabuk geçiyor sorma:)

evet cnm kocaman olmuş yaa

Canim gozunaydin,masallah kuzuna....kilo almal marifet degil diyorum bende(12 kilo almis biri olarak:))))bebek saglikli olduktan sonra...

Darisi bizim kontrole diyorum taaaa9 agustosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…