bu kilo konusuna bende çok sinir oluyorumannem onca kilo almış abimide benide 2 kg doğurmuş terlik teki kadarmışız ama hiçbir hastalığımız sağlık problemimiz olmamış abim 190 boyunda maşallah kilo desen öyle,ee benimde boyum kilom yerinde.geçen gün annemde akraba günü vardı sırf milletin sorularına cevap vermemek için gitmedim ben milletin hayatını irdelemiyosam benimkinede karışılmasın lütfen.
annemin dayısının gelini dış kapı mandalıilla adını paşa koyun diye tutturdu ayy ona neyse.paşa bi ünvan dedim geçiştirdim ismini ne koyacaksınız diye sorup durdu delimi ne.söylemedim bende gıcık oldum
iyi demissin kiz pasa da neymisbu kilo konusuna bende çok sinir oluyorumannem onca kilo almış abimide benide 2 kg doğurmuş terlik teki kadarmışız ama hiçbir hastalığımız sağlık problemimiz olmamış abim 190 boyunda maşallah kilo desen öyle,ee benimde boyum kilom yerinde.geçen gün annemde akraba günü vardı sırf milletin sorularına cevap vermemek için gitmedim ben milletin hayatını irdelemiyosam benimkinede karışılmasın lütfen.
annemin dayısının gelini dış kapı mandalıilla adını paşa koyun diye tutturdu ayy ona neyse.paşa bi ünvan dedim geçiştirdim ismini ne koyacaksınız diye sorup durdu delimi ne.söylemedim bende gıcık oldum
iyi demissin kiz pasa da neymiskendi koysun oglu olursa. ben köpek adi olarak cok duydum pasayi
Dun oglusuma bir suru ciciler aldik yine...
Bulutlu duvar kagidi ariyorum kizlar mavi nerden bulabilirim???
ayy canım zaten kendini tehlikeye atıp illa 3.ye hamile kaldı oğlum olsun diye 2 kızı vardı.bebkte kendide ölümlerden döndüler çok şükür doğurdu oğlanıda rahatladı.
maşallah size annesi inşallah benimkide içeride yaramazlıklarını biriktiriyordur ben hiç oturmam sürekli ayakta olurum baba desen öyle işi gereği herşeyi saatli,planlıdır,hiç boş vakti olmaz bu pek bi sessiz kıyamam ben ona.bol bol oynarsınız artık ohh şıkır şıkır
kesinlikle cnm çok başka bi duygu durduk yere gülümsetiyo insanı bazen hoplatıyo yerimden allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm havalar gerçekten çok sıcak biraz düşceği söyleniyor bence az daha bekle yada akşam vakti çık dışarda nefes bile alınmyor eşin haklı bnmkide mecburiyet dışında izin vermiyor alışveriş olayını tamamladık sayılır biz o yüzden çok gerekmedikçe çıkmıyorum dışarı
kesinlikle cnm çok başka bi duygu durduk yere gülümsetiyo insanı bazen hoplatıyo yerimden allahım bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın cnm havalar gerçekten çok sıcak biraz düşceği söyleniyor bence az daha bekle yada akşam vakti çık dışarda nefes bile alınmyor eşin haklı bnmkide mecburiyet dışında izin vermiyor alışveriş olayını tamamladık sayılır biz o yüzden çok gerekmedikçe çıkmıyorum dışarı
Ne güzel siz bitirmişsiniz alışveriş olayını ama biz daha başlamadık bile:26: ancak bir iki tane çıt çıtlı badi aldım eşimden gizlibenim eşim bekle dedi durdu ilk öğrendiğimizden beri gerçi bu zamana kadar çok sıkıntı çektik bir yandan da haklı ama artık 30. haftam ve işe başlayınca vaktim kalmıyacak ondan istiyorum hallediyim bari bir kısmını diye ama bakalım napcaz bu arada evet haklısın rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin bizimkileri de sağ salim kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah
Kızlar kendime iç çamaşırı alıcam büyük geniş:) sonra logusalık pijama ve gecelik takımı bebeğimin sadece bi kaç parça eksiği kaldı allah razı olsun annaneler hallediyo geneli ama tabi ister istemez eksik yok değil
slmm bız geldık bugun dr kontrolumuz vardı kan verdık sonuçları 4 te ogrenıcem kızım kocaman olmuş 1,210 36 cm olmuş alyam buda bugunku resmımız
Eki Görüntüle 465758
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?