2012 Ekim Anneleri

bu kilo konusuna bende çok sinir oluyorumannem onca kilo almış abimide benide 2 kg doğurmuş terlik teki kadarmışız ama hiçbir hastalığımız sağlık problemimiz olmamış abim 190 boyunda maşallah kilo desen öyle,ee benimde boyum kilom yerinde.geçen gün annemde akraba günü vardı sırf milletin sorularına cevap vermemek için gitmedim ben milletin hayatını irdelemiyosam benimkinede karışılmasın lütfen.

annemin dayısının gelini dış kapı mandalı illa adını paşa koyun diye tutturdu ayy ona neyse.paşa bi ünvan dedim geçiştirdim ismini ne koyacaksınız diye sorup durdu delimi ne.söylemedim bende gıcık oldum

İstersen sehzade koyalim deseydin:))))

iyi demissin kiz pasa da neymis kendi koysun oglu olursa. ben köpek adi olarak cok duydum pasayi

iyi demissin kiz pasa da neymis kendi koysun oglu olursa. ben köpek adi olarak cok duydum pasayi

ayy canım zaten kendini tehlikeye atıp illa 3.ye hamile kaldı oğlum olsun diye 2 kızı vardı.bebkte kendide ölümlerden döndüler çok şükür doğurdu oğlanıda rahatladı.

ayy canım zaten kendini tehlikeye atıp illa 3.ye hamile kaldı oğlum olsun diye 2 kızı vardı.bebkte kendide ölümlerden döndüler çok şükür doğurdu oğlanıda rahatladı.

ccok sukur saglikla almis ya oglunu kucagina, pasa koysaymis adini

inşallah cnm oğlumu oynak yetiştircem :))))) babası gibi olmasın adam düğününde bile oynamadı benide oynatmadı konuklar oynadı biz kocişimle oturduk masamızda allahtan görümcem müdahale ettide kurtardı beni oynadım biraz dans etmesini sever ama oynamaz beyfendi herşeyi babasına çeksin diyorumda bana çekmesi gereken yerlerde varmış oğlumun :)))

Ne güzel siz bitirmişsiniz alışveriş olayını ama biz daha başlamadık bile:26: ancak bir iki tane çıt çıtlı badi aldım eşimden gizli benim eşim bekle dedi durdu ilk öğrendiğimizden beri gerçi bu zamana kadar çok sıkıntı çektik bir yandan da haklı ama artık 30. haftam ve işe başlayınca vaktim kalmıyacak ondan istiyorum hallediyim bari bir kısmını diye ama bakalım napcaz bu arada evet haklısın rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin bizimkileri de sağ salim kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah

Ne güzel siz bitirmişsiniz alışveriş olayını ama biz daha başlamadık bile:26: ancak bir iki tane çıt çıtlı badi aldım eşimden gizli benim eşim bekle dedi durdu ilk öğrendiğimizden beri gerçi bu zamana kadar çok sıkıntı çektik bir yandan da haklı ama artık 30. haftam ve işe başlayınca vaktim kalmıyacak ondan istiyorum hallediyim bari bir kısmını diye ama bakalım napcaz bu arada evet haklısın rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin bizimkileri de sağ salim kucağımıza alacağımız günleri göstersin inşallah

evet cnm biz bitirdik benm eksiklerim kaldı sadece onlarıda halledicem yetsin artık doğunca bakarız eksiklerine göre alırız yavaştan başla ama sakın bu saatlerde çıkayım deme akşam vakitlerinde çık dışarı zorlamıycaksa liste yapıp tek seferde halledip çıkarsın alıncakları

Kızlar kendime iç çamaşırı alıcam büyük geniş:) sonra logusalık pijama ve gecelik takımı bebeğimin sadece bi kaç parça eksiği kaldı allah razı olsun annaneler hallediyo geneli ama tabi ister istemez eksik yok değil

Bende gecen hafta aldım lohusalik gecelik sabahlikli takım bir tane de pijamali takım aldım pembeli emzirme sutyeni falan alıcım daha
32. Haftamda tatile cikicaz esimle yanıma hazır edicem hastane çantamı ne olur ne olmaz oto koltuğumu da alicam cimcime acele etmez inşallah

slmm bız geldık bugun dr kontrolumuz vardı kan verdık sonuçları 4 te ogrenıcem kızım kocaman olmuş 1,210 36 cm olmuş alyam buda bugunku resmımız

Son düzenleme:
slmm bız geldık bugun dr kontrolumuz vardı kan verdık sonuçları 4 te ogrenıcem kızım kocaman olmuş 1,210 36 cm olmuş alyam buda bugunku resmımız
Eki Görüntüle 465758

maşallah bebeğine.... Allahım bebeklerimize sağlık versin AMİNNNN..... sağlıcakla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah......

insan çalışmaktan bu kadar mı sıkılır resmen işten çıkçam moduna girdim daha 45 gün var

şeytan diyo 32. haftada ayrıl izne ,ama sabır diyorum sonra eylüle kadar devam

Kızlar bugun eylül ikra mı gordumm cok tatlıydııı sureklı elını emıyorduuu dr bıraz fazla kılo aldıgımı soyluyor...ınsallah onumuzdekı ay 1 kılo alırım.... Tetenoz asımızın ılk dozunu bugun vurulduk DR GORE BIR HAFTA ONDEN GIDIYORUZ 28+4 YERINE 29+ 4 OLARAK

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…