evet bende oluyor..elımle tutup yurume ıhtıyacı duyuyorum bı an nerdeyse:)
bide ağrımaya başladı artık rahmim:18:
hafif ağrılar oluyor artık
bide ağrımaya başladı artık rahmim:18:
hafif ağrılar oluyor artık
benmde gobek delıgım 2,5 aydır dısarda valla sankım patlıcak gıbı..
ılk baslarda tuhaf gelıyordu ama sımdı elım hep orda hafıftende morardı ıcı..
kızlar bırde bu gobektekı hamılelık cızgısı var ya gıttıkce o mesela gobek delıgınden baya uste cıktı.
bı arkadasım dedıkı bu cızgı karnının bıtımıne geldımı dogum olurmus dıye daha once hıc duymamıstım aranızda duyan oldumu
demek normal cnm ama bazen kafaya takılacak kadar oluyo yani..canım pazartesi kontrolüm vardı doktorum artık ağrıların olur şiddeti artmadığı taktirde korkma dedi
yok cnm ayağa kalkınca yürüyünce özellikle işyerinde daha çok baskı hissediyorum otururken bişi yoksadece bendemı oluyor bılmıyorum serklaj oldum ya ben hamılelıgım 12 haftasında sankı boyle rahmım patlıcak cocuk dusucek gıbı baskı hıssedıyorum hemen oturuyorum oldugum yere dnlennınce gecıyor
kızlar bırde bu gobektekı hamılelık cızgısı var ya gıttıkce o mesela gobek delıgınden baya uste cıktı.
bı arkadasım dedıkı bu cızgı karnının bıtımıne geldımı dogum olurmus dıye daha once hıc duymamıstım aranızda duyan oldumu
kesinlikle eller yıkanacak yaa öpmek yok aynen burda bi komşumuz anlattı oğlu daha 5 6aylık bebekken parazit bulaşmış dra demişler mümkün değil çok titiz davranıyoruz doktoruda demişki muhtemelen elleri temiz olmayan biri ağzına yüzüne el sürmüş çocuğun çok dikkatli olmak lazım yaa nasıl korkuyorum böyle şeyler duyunca
Sanmıyorum canım ya, benim de o çizgi göbek deliğimin epeyce üzerine. Karnın bitimi derken neresi yani, göğsün başladığı yer mi?
büyükleri elbette dokunup sevecekler bebeğimi sevdirmiyde yabani mızmız mı olsun çok sakıniymde en ufak mikrop aldığındanda bağışıklılığı mı çöksün sevilcekte öpülcekte sevgiyle büyücek evladım sakınmam ne eşimin ailesinden ne kendi ailemden sevdiklerim beni nasıl seviyolarsa onuda öyle sevecek :) çıt kırıldım olmucak ömer efendi benim düşüncem böyle
Ben de mutlaka bebeği seveceklerin ellerini yıkamasını beklerim ama aşırı titizlik yapacağımı da sanmıyorum. Yapanlar da bana çok itici geliyor, ne bebeklerini sevesim, ne evlerine gidesim var yani. Kuzenim doğumdan sonra titizlik işini abarttı, kendi annesinin bile kucağına vermedi. Annesini hizmetçi gibi kullandı ama bırak 40'ının çıkmasını aylarca kucağına vermedi. Kimse bırak öpmeyi filan, uzaktan bakabildiler ancak. Annesi bile küstü gitti, seni ben doğurdum, benden mi tiksiniyorsun diye. O da küstü gitti, kimse de bir daha evine uğramadı. Ben zaten bunları duydum, 6 ay oldu hala gitmedim bebeğini görmeye. Gidene de illallah getiriyor, sonra da kimse gelmiyor diye sitem ediyor...
Aynen öyle sakınan göze çöp batar. Hastalıktan kurtulamadı çocuk, çeşit çeşit alerjiler mi ararsın, öyle ki annesinin sütü bile alerji yapıyor, habire enfeksiyonlar...Olmaz öyle, bebek mikropla da tanışacak ki bağışıklık kazansın. Labratuar ortamında mı oluştuk, doğanın parçasıyız biz de.
Kuzenim görmemişin oğlu olmuş hesabı oldu. Herkesin gönlünü kırdı, neticesinde yalnız kaldı, bebeği de hastalıktan kurtulamıyor. Her şeyin dozunu iyi ayarlamak lazım bence...
ömermi olacak ismi cnm?
Bende ömer düşünüyorum Hz.ömer gibi adaletli olsun diye..
yeni moda isim düşünmüyorum eski isim olsun ama modern dursunda istiyorum hehe:)
ömermi olacak ismi cnm?
Bende ömer düşünüyorum hz.ömer gibi adaletli olsun diye..
Yeni moda isim düşünmüyorum eski isim olsun ama modern dursunda istiyorum hehe:)
evet bi yandan hak veriyorum söylediklerine ancak tükürüklü tükürüklü pofuduk yanaklarını öpmelerine kıyamam. bi öpmek var bi öpmek var çok istiyen olursa pamuk ayaklarından öpebilir kızımı ama yanaklarından müsade etmem. zaten ilk 6 ay canım tüm ömür değil :) yabani olacak kadar aklı ermez ilk 6 ayda.
biz öpmeye kıyamayacağız vurmakta ne demek . ben geçen dedim herkese ilk 6 ay öpmek bile yok diye baktım itiraz ediyorlar, etsinler istrese isyan etsinler öptürmem kızımı. babamızda yasak çünkü sigara içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?