2012 Ekim Anneleri

yaklaşık 3,5 yılllık canım
ben tüp bebek yaptırdığım için bunları göze alarak tedavime başvurmuştum
sağolsunlar bana çok yardımcı oldular şu anda evdeyim çıkışımı hala vermediler çalışıyor görünüyorum yani gerçi içerde bir miktar param kaldı onun karşılığında yapıyorlar ama genede alacağımın fazlasına geliyor
doğuma kadar yatıracaklar işte ssk mı sonrada çıkışımı verecekler zaten ben çok uzun süre çalışamam 2 bebekle en azından 3 yıl

sen 1 yıl bebeğine kendin bakar sonra kreşe verirsin işine devam edersin
ben 2 çocuğu kreşede veremem maaşımı yatırmam lazım düşünsene
heyırlısıyla kuzularımızı kucağımıza alalım onlarda kendi kısmetleriyle doğar elbet

cnm gelen nasibiyle gelir belki bebeğin sana şans getircek daha iyi bi iş bulcaksın öyle düşün bende kpssye hazırlanmaya başladım yine eylüle kadar çalışıcam bakalım nasıl gircem sınava kara kara düşünüyorum 8 aylık koca göbekle

valla herkeste aynı dertler var arkadaşım
bizde kredi ödüyoruz 600 tl evimizde kira
kredimiz 10 ay kaldı çok şükür ama şu işsizlik maaşını alamazsam bizde nanaylardayızzzz

kredimiz 10 ay kaldı çok şükür ama şu işsizlik maaşını alamazsam bizde nanaylardayızzzz

kızlar allah herkese ev nasip etsin herşeyden önce ne zor ay dediğin geçiyo hemen kira zamanı geliyo inşallah allah nasip ederde birer ev alırsınız

Koca parası yemek nasıl oluyor bakacağız artık:)
10-12 yıldır çalışıyorum, artık nasıl bir boşluğa düşerim bilmiyorum. Gerçi bebeklerimiz bir emeklemeye başlasın oturmaya vaktimiz olmayacak. Eşimde sıkılırsın diyor, ama kararımı verdim, bakıcı istemiyorum annem uzakta. Mecbur kendim bakacağım.
Ne bileyim artık çalışmaktanda yoruldum biraz. Hergün en az 12 saatim dışarda geçiyor, bunun yaklaşık 3 saati yolda geçiyor. 6 yılım da yanıyor, kendim çıkacağım için tazminatta almayacağım. Patronlarım beni çıkarmaz işten, çalışmaya devam etsem eminim izinlerimi de rahat rahat kullandırtırlar bana. 1,5 ay işe gelmedim, sadece bir haftalık raporum vardı. Ona bile ses etmediler. 1 saat erken çıkıyorum zaten gebelikten sonra. Sağ olsunlar.
Bizde kredi ödüyoruz, epeycede yüksek. Eşimin yıl başında alacağı prime güveniyorum, kısmetse birde terfi olursa rahatız. Ama tabi 2012 nin son ayları sıkışacağız, maaşlarda vergi dilimleri arttığı için. Bende harıl harıl para biriktirmeye çalışıyroum ki bankada az da olsa param olsun, yetmediği yerde kullanırız diye. Allah kolaylığını verir inşallah.

hem kredi hem kira mı ödüyorsunuz :)) kız naaptınız öyle neyse işsizlik maaşına yoğunlaş 10 ay onunla ödersin kredini az kalmış ne güzel biz 7 yıllık evliyiz daha halen kiradayız düşününce kira masrafımıza ev sahibi olabiliriz ancak cesaret gelmedi henüz ne zaman gelir bilinmez

evet ya sorma gına geldi artık kredidennn
ben 12 yıllık evliyim anacım hala kiradayım elbet birgün bizede güler şu kör talih

amin canım allah sanada yardım etsin.. allah'ım hepimizin yardıma çokça ihityacı var bebişlerimizi rızkıyla gönder :) inşallah eşin terfi olur allah gönlünüze göre versin...

uğurlu ne şanslıymışsın ne iyi patronların varmış cnm
ben çocuğum hasta olsa izin bile alamam buradan...Çok zor yani tavır yaparlar.
Kreşe vermeme gerek yok laracım annem kayınvalidem bakmak istiyolar zaten..neyse allah hayırlısını verir inşallah ya

offfffffffffffffffff hepimizde ne dertliymişizzzzşu para konusunda
likyalıların kafasını koparmak lazım şu parayı çıkardıkları için

neyse yemek vakti geldi benimkiler debelenmeye başladıhepinize afiyet olsun bebiişlere yarasın inşallahhhh

Kızlar herkes ne dertliymişşş
benim gibi çok insan varmış sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

selam annişlerr .. herkes iyidir inşallah ya her gece rüyamda görüyorum ya doguma gidiyorum ya oglum dogmus oluyo iyice heyecan sardı beni

Akrabam zaten, gerçi seninde patronlar tanıdıktı herhalde.
Sende annen, k. validen yakın olduğun için şanslısın:) Benim annem burada ama uzak, k. validem memlekette kalıyor yılın çoğunu. Çocuk yapın diye ısrar ederken ben bakarım diyordu. Ama aklı sıra heryere taşıyacak çocuğumu bende uzakta bakacak. Bunu dediğinde nasıl tepem atmıştı, hâlâ aklımda. Cevapta vermemiştim, o da içimde kaldı:).

arkadaşlar benim göbişimde siyah çizgi oluşmadı çatlamadıda ama göbek deliğim artık çukur değil yuvarlaktı önceden şimdi elips şeklini aldı çukur kalmadı 2 günde oldu anlamadım bi anda nasıl oldu takip bile edemedim. yavaş yavaş dışarı çıkıcak sanırım

Kızlar herkes ne dertliymişşş
benim gibi çok insan varmış sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

aynen cnm hepimiz aynıyız bende küçük bir şehirde yaşıyorum yaşam şartları çok güzel allaha şükür evimizde kendimizin masrafımızda yok annemler köyden getiriyolar yağımızı tuzumuzu aldığımız parada komik bi rakam ama yaşadığımız şehrin yaşam standardının altıda değil eşim 700 ben 500 alıyoruz 1200 tl giriyo evimize yani bunun 100ü fatura felan derken gerisi cebe kalıyo çok şükür yetiyo bize evimiz en büyük nimet allah kayınpederimden razı olsun almış zamanında

selam annişlerr .. herkes iyidir inşallah ya her gece rüyamda görüyorum ya doguma gidiyorum ya oglum dogmus oluyo iyice heyecan sardı beni

ne güzel herkeste aynı heyecan kimimiz doğuma giderken kimimiz doğurmuş olarak kimimizde emzirirken görüyoruz :)) az kaldı ya ondan sanırım.. acaba gece bebeğin ağlamasından uyuyamadığını gören anniş adayları var mı

ya varya kalbimiz birmiş bunu sorucaktım şimdi...
göbek deliğim yuvarlaktı çukurdu baktığında derindi..dün akşam baktım göbek deliğim dışarı çıkıcak gibi minicik kalmış bide nasıl oldu şok oldum.eşime dedim bişimi oldu acaba:26:

napcakki işkencemi uygulucak bide neler yapıcam diyede söylüyo töbe yarabbim insan bakmaya kıyamaz minicik bebeğe

kızım kayınvalideye çocukmu emanet edilir ayyy allah korusun benim kayınvalidem geliyo gözümün önüne eltimin oğluna davranışları rabbim muhtaç etmesin bide bana diyoduki sen doğur bak senin çocuğuna neler yapıcam tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…