aynen öyle cnm 1 ay zaten küfür gibi oluyor..ama kararları değişirmi bilmiyorum yinede büyük konuşmıyım
kaç senelik tazminatın yanıyo senin?
artık yanmıcak die anlatıyodu geçen biri devlet fona yatırıyomuşmu ne anlatıyolardı
işte ev kredim olmasa hiç takmam yatırım yapardım tazminat paramı...ama 5 senelik ev kredisi çektik 3 taksit ödedik henüz
tazminatıma hiç dokunmayı düşünmüyorum.her ay kredimi ordan ödemeyi düşünüyorum.eşimin maaşıyla idare etmek istiyorum 6-7 ay.İnşallahta öyle olur..
olsun üzülmene deymez yinede bizde 650 tl kira veriyoruz aidatla 700 tl aynen eşimin sigarası yol masrafı vs... bide bebeğimizin ihtiyaçları naapalım allah büyük, yağmasada damlıyor :)) tazminatınla tamamlarsın üstünü öyle ödersin kredini. bide onların olmadığını düşünsene hepten kafayı yerdin. yinede şükür. hem belki çıkmazsın işten. çıksanda idare edebilcek durumdasın biraz dişimizi sıkcaz naapalım, bende alışmışım çalışmaya para kazanmaya destek olmaya evime, bende bocalıyacağım ama sağlık olsun yine çalışırız bi süre sonra. daha ii maaşlarla.
valla herkeste aynı dertler var arkadaşım
bizde kredi ödüyoruz 600 tl evimizde kira
kredimiz 10 ay kaldı çok şükür ama şu işsizlik maaşını alamazsam bizde nanaylardayızzzz
Koca parası yemek nasıl oluyor bakacağız artık:)olsun üzülmene deymez yinede bizde 650 tl kira veriyoruz aidatla 700 tl aynen eşimin sigarası yol masrafı vs... bide bebeğimizin ihtiyaçları naapalım allah büyük, yağmasada damlıyor :)) tazminatınla tamamlarsın üstünü öyle ödersin kredini. bide onların olmadığını düşünsene hepten kafayı yerdin. yinede şükür. hem belki çıkmazsın işten. çıksanda idare edebilcek durumdasın biraz dişimizi sıkcaz naapalım, bende alışmışım çalışmaya para kazanmaya destek olmaya evime, bende bocalıyacağım ama sağlık olsun yine çalışırız bi süre sonra. daha ii maaşlarla.
kızlar allah herkese ev nasip etsin herşeyden önce ne zor ay dediğin geçiyo hemen kira zamanı geliyo inşallah allah nasip ederde birer ev alırsınız
valla herkeste aynı dertler var arkadaşım
bizde kredi ödüyoruz 600 tl evimizde kira
kredimiz 10 ay kaldı çok şükür ama şu işsizlik maaşını alamazsam bizde nanaylardayızzzz
hem kredi hem kira mı ödüyorsunuz :)) kız naaptınız öyleneyse işsizlik maaşına yoğunlaş 10 ay onunla ödersin kredini az kalmış ne güzel biz 7 yıllık evliyiz daha halen kiradayız düşününce kira masrafımıza ev sahibi olabiliriz ancak cesaret gelmedi henüz ne zaman gelir bilinmez
Koca parası yemek nasıl oluyor bakacağız artık:)
10-12 yıldır çalışıyorum, artık nasıl bir boşluğa düşerim bilmiyorum. Gerçi bebeklerimiz bir emeklemeye başlasın oturmaya vaktimiz olmayacak. Eşimde sıkılırsın diyor, ama kararımı verdim, bakıcı istemiyorum annem uzakta. Mecbur kendim bakacağım.
Ne bileyim artık çalışmaktanda yoruldum biraz. Hergün en az 12 saatim dışarda geçiyor, bunun yaklaşık 3 saati yolda geçiyor. 6 yılım da yanıyor, kendim çıkacağım için tazminatta almayacağım. Patronlarım beni çıkarmaz işten, çalışmaya devam etsem eminim izinlerimi de rahat rahat kullandırtırlar bana. 1,5 ay işe gelmedim, sadece bir haftalık raporum vardı. Ona bile ses etmediler. 1 saat erken çıkıyorum zaten gebelikten sonra. Sağ olsunlar.
Bizde kredi ödüyoruz, epeycede yüksek. Eşimin yıl başında alacağı prime güveniyorum, kısmetse birde terfi olursa rahatız. Ama tabi 2012 nin son ayları sıkışacağız, maaşlarda vergi dilimleri arttığı için. Bende harıl harıl para biriktirmeye çalışıyroum ki bankada az da olsa param olsun, yetmediği yerde kullanırız diye. Allah kolaylığını verir inşallah.
uğurlu ne şanslıymışsın ne iyi patronların varmış cnm
ben çocuğum hasta olsa izin bile alamam buradan...Çok zor yani tavır yaparlar.
Kreşe vermeme gerek yok laracım annem kayınvalidem bakmak istiyolar zaten..neyse allah hayırlısını verir inşallah ya
Kızlar herkes ne dertliymişşş
benim gibi çok insan varmış sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
selam annişlerr .. herkes iyidir inşallah ya her gece rüyamda görüyorum ya doguma gidiyorum ya oglum dogmus oluyo iyice heyecan sardı beni
arkadaşlar benim göbişimde siyah çizgi oluşmadı çatlamadıda ama göbek deliğim artık çukur değil yuvarlaktı önceden şimdi elips şeklini aldı çukur kalmadı 2 günde oldu anlamadım bi anda nasıl oldu takip bile edemedim. yavaş yavaş dışarı çıkıcak sanırım
kızım kayınvalideye çocukmu emanet edilir ayyy allah korusun benim kayınvalidem geliyo gözümün önüne eltimin oğluna davranışları rabbim muhtaç etmesin bide bana diyoduki sen doğur bak senin çocuğuna neler yapıcam tövbe tövbe
Akrabam zaten, gerçi seninde patronlar tanıdıktı herhalde.
Sende annen, k. validen yakın olduğun için şanslısın:) Benim annem burada ama uzak, k. validem memlekette kalıyor yılın çoğunu. Çocuk yapın diye ısrar ederken ben bakarım diyordu. Ama aklı sıra heryere taşıyacak çocuğumu bende uzakta bakacak. Bunu dediğinde nasıl tepem atmıştı, hâlâ aklımda. Cevapta vermemiştim, o da içimde kaldı:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?