ya canım tabikide sevecekler öpecekler ama dikkat etmeleri lazım ki benim kızdığım nokta bu kimseyide kötülemek istemiyorum ama eşimin ailesi pek öyle dikkatli değil işte zaten o yüzden korkuyorum şimdi diye bilirsiniz sen sanki çokmu dikkatlisin temizsin diye ama ben kıyamıyorum hep böyleydim ben sonuçta onların daha canı neki yanlış anlaşılmak istemem hiçmi çocuk görmedik sevmedik ama işte dikkatli olmak şart bence
aynen gogsun basladıgı yere gelınce dedı.eve gıdınce baktım ılkın obek delıgıne kadardı falan derken bı baktım ılerlıyor salardakı renk koyu uste gıdıldıkce acılıyor ama acaba mı dedım...
canım bende ahmet koymayı düşünüyorum anlamı çokkk güzell allahım inş adını koyup seslenmek nasip olur
Ben de Kerem düşünüyorum :) Demek ki çoğumuza yeni moda isimlerden bıkkınlık gelmiş.
canım bende ahmet koymayı düşünüyorum anlamı çokkk güzell allahım inş adını koyup seslenmek nasip olur
inşallah uygulayabilirsin canım, ben de ailemde o kadar küçük bebek öpülmez diye gördüm, ha çok dayanamıyorsak poposundan, ayağından falan öperiz, ama yüzünden, elinden falan asla! Bunun gribi var, uçuğu var, erkeklerin sakalından fısır fısır kabarması var. İlk başlarda eşime ve kayınpederime epey kızdım, eşim yanaktan, babası ellerinden yediler çocuğumu, tabii o kadar küçük bebeğin zaten elleri sürekli ağzında olduğundan ha elini öpmüşsün ha ağzını! Kısa bir süre sonra da yanaklarını sivilceler basınca şiştim resmen! Bir de nereden çıktıysa uyuyan çocuğu öpmek okşamak ne oluyorsa, illa bir uyandırırlardı, hatırladıkça sinir olurum bak kaç sene sonra! En iyisi bebek daha gelmeden eşinle ve çevrenle kuralları peşin peşin koymak! Maşallah bizim kavgamız patırtımız hiç olmadı ama olan ufak tefek tartışma da hep kızımın bebekliği döneminde yukarıda saydığım sebeplerdendi. Bir de eşiniz sigara içiyorsa, her sigaradan sonra mutlaka üstünü değiştirsin çünkü üzerinde ve ellerinde kalan koku da bebeği rahatsız eder. Benim bile midemi bulandırıyor bu koku!
evet evet benim evde köpeğim var ve kızımı köpeğimle büyütmeye karar verdim ki bi çok anne evdeki köpeğini taa gebeyken postalarken ben araştırdım ve onu göndermedim burdada konuyu açmıştım evinde hayvan beseleyen arkadaşların da yardımı ile daha çok bilgilendim. kızım elbet bağışıklık kazanıcak ama köpeği sevipte ellerini yıkamadan ona dokunabilcek kadar hassas olmayan kişilerin öpücüğü ile değil :))
bende hep ömer koymak isterdim ama eşimin yakın çevresinde birsürüüü ömer var zaten eşimde benim beğendiğim isimleri beğenmiyor o çınar diyo bakalım ne olacak daha karar veremedik
ist.Avcılar,medicana DR.Onur Başğemez
İst. Avcılar Hospital Dr. Tülay Egeli
Kızlar doğum konusunda bu iki dr ve hastane arasında kaldım.Kafam da çok karıştı.
bilgisi olanlar yazabilirlerse çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler
Canım ben de Avcılar Hospital'a gidiyorum, doktorum Nil Bilgen. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve çok memnunum. Doğum katında da bir gün kaldım, serklaj dolayısıyla, doğum katı da çok güzel, hemşireler filan da çok ilgili ve güleryüzlü. Bilgine...
tecrübeli anneler beni anlıyor sanırım bi an bana herkes cephe aldı sandım :)) bende henüz ilk gebeliğim ama (kendi) ailemden bende küçük bebek öpülmez diye gördüm bunuda devam ettireceğim bi süre... evet ayaklarından öpebilirler. ben bile şu an göğüs aralarımdan isilik döktüm kimbilir onun bebek teni ne kadar hassas olcaktır oyy kuzusuna kıyamazmış annesi...
çok teşekkürler cnm,
peki bebek yoğun bakım ünitesi var mı hastahanenin biliyor musun?
tecrübeli anneler beni anlıyor sanırım bi an bana herkes cephe aldı sandım :)) bende henüz ilk gebeliğim ama (kendi) ailemden bende küçük bebek öpülmez diye gördüm bunuda devam ettireceğim bi süre... evet ayaklarından öpebilirler. ben bile şu an göğüs aralarımdan isilik döktüm kimbilir onun bebek teni ne kadar hassas olcaktır oyy kuzusuna kıyamazmış annesi...
kızlar sizinde yürürken rahminizde baskı oluyormu çocuk düşücekmiş gibi
evet canım bebek aşağıdaymış gibi oluyo oda beni huzursuz ediyodu sordum dr bende normal dedi ağırlaştıkca olur dedi içim rahatladı
bu arada senin plasenta hala aşağıdamı yoksa yer değiştirmişmi
Yok be canım, neden cephe alalım. Herkes gördüğünü, yaşadığını söylüyor. Sen öyle görmüşsün, ben başka...Herkes fikrini söyler ama herkes hissettiği gibi davranır neticede
kesinlikle bana eski isimler daha çekici geliyo ve anlamlı olsun istiyorum ailede hiç ahmet felan da yokkben de kerem düşünüyorum :) demek ki çoğumuza yeni moda isimlerden bıkkınlık gelmiş.
şuan normal gününe kadar gider bu bebek dedi doktorum
Artık öylemi tahminmi yürüttü bilemem:)
kızlar zaten yeni doğmuş bebeğin nesi öpülecek allah aşkına.
öpsen öpülmez.kucağına alıp hoplatsan hoplanmaz:)
yeni doğan bebek sadece koklanır ve izlenir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?