2012 Ekim Anneleri

evet evet benim evde köpeğim var ve kızımı köpeğimle büyütmeye karar verdim ki bi çok anne evdeki köpeğini taa gebeyken postalarken ben araştırdım ve onu göndermedim burdada konuyu açmıştım evinde hayvan beseleyen arkadaşların da yardımı ile daha çok bilgilendim. kızım elbet bağışıklık kazanıcak ama köpeği sevipte ellerini yıkamadan ona dokunabilcek kadar hassas olmayan kişilerin öpücüğü ile değil :))

Yok yok bence bu batıl bir şey. Çünkü ona bakarsam, ben doğurmak üzere olurdum. Aman Allah zamanında doğum nasip etsin hepimize.

ist.Avcılar,medicana DR.Onur Başğemez
İst. Avcılar Hospital Dr. Tülay Egeli

Kızlar doğum konusunda bu iki dr ve hastane arasında kaldım.Kafam da çok karıştı.
bilgisi olanlar yazabilirlerse çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler

bende hep ömer koymak isterdim ama eşimin yakın çevresinde birsürüüü ömer var zaten eşimde benim beğendiğim isimleri beğenmiyor o çınar diyo bakalım ne olacak daha karar veremedik

tecrübeli anneler beni anlıyor sanırım bi an bana herkes cephe aldı sandım :)) bende henüz ilk gebeliğim ama (kendi) ailemden bende küçük bebek öpülmez diye gördüm bunuda devam ettireceğim bi süre... evet ayaklarından öpebilirler. ben bile şu an göğüs aralarımdan isilik döktüm kimbilir onun bebek teni ne kadar hassas olcaktır oyy kuzusuna kıyamazmış annesi...

Benim de iki tane kedim var :) Ben de hamile olduğumu öğrenince hemen doktoruma ve veterinerimize danıştım, ikisi de aynı şeyleri söylediler. Aşıları tam ve düzenliyse hiç bir şey olmaz dediler.

Ben de kedi köpek kuş tavşan kaplumbağa sincap hepsinin içinde büyüdüm. Samimi söylüyorum grip bile olmam. Ve yanaklarımı bırak öpmeyi ısırmaktan morartırlardı, inan acısını hala hatırlıyorum, çok şirin bir çocukmuşum, sapsarı saçlar, kocaman gözler filan. Annem engel olmazmış, sinir de olsa, ısıra ısıra çürütürlermiş akrabalar yanaklarımı.

Ben o kadarına izin vermem ama dozunu iyi ayarlamak lazım.

Geçenlerde şu habere denk geldim, şahane, benim düşüncelerimi özetlemişler:

Bildiiniz her eyi unutun - Hrriyet SALIK

bende hep ömer koymak isterdim ama eşimin yakın çevresinde birsürüüü ömer var zaten eşimde benim beğendiğim isimleri beğenmiyor o çınar diyo bakalım ne olacak daha karar veremedik

çınar çok güzel oğlum olsaydı çınar olcaktı ismi ama kızım oluyor adı elif :)

Canım ben de Avcılar Hospital'a gidiyorum, doktorum Nil Bilgen. Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve çok memnunum. Doğum katında da bir gün kaldım, serklaj dolayısıyla, doğum katı da çok güzel, hemşireler filan da çok ilgili ve güleryüzlü. Bilgine...

çok teşekkürler cnm,
peki bebek yoğun bakım ünitesi var mı hastahanenin biliyor musun?

valla bizim ailelerde öyle yeni doğan bebeği şappur şuppur öpecek biri yok şuuru yerinde herkesin ben sevilmesine müsade ederim dedim işkence çektirilip tükürüğe boğulmasına değil sanırım sevme anlayışımız farklı ya ilk 6 ayda olsa bebek hisseder bence sevildiğini nazlandığını onunşla konuşmak ellerine dokunmak tensel temas çok önemli anne baba ve diğer aile bireylerinin bu benim görüşümm kaldıki bizi doğuranlardan ailemden eşimin ailesinden mi sakınıcam evladımı ne kadar ayıp ve ters bi durum

Yok be canım, neden cephe alalım. Herkes gördüğünü, yaşadığını söylüyor. Sen öyle görmüşsün, ben başka...Herkes fikrini söyler ama herkes hissettiği gibi davranır neticede

cehpe almak değil cnm yanlış anlamaa :)) bizde iki tarafında ilk torunu ama ben eminmin onlardan ki yeni doğmuş bir bebeğe nasıl davranacaklarını bilirler yeni doğan zaten mıncırılmaz yalanmaz öpülmez bunu bilmeyenlere bildirilir ben kendi açımdan paylaşım yaptım yoksa hepimiz yavrumuzu koruma içgüdüsüne sahibiz

kızlar sizinde yürürken rahminizde baskı oluyormu çocuk düşücekmiş gibi

evet canım bebek aşağıdaymış gibi oluyo oda beni huzursuz ediyodu sordum dr bende normal dedi ağırlaştıkca olur dedi içim rahatladı

bu arada senin plasenta hala aşağıdamı yoksa yer değiştirmişmi

Şuan normal gününe kadar gider bu bebek dedi doktorum
artık öylemi tahminmi yürüttü bilemem:)

kızlar zaten yeni doğmuş bebeğin nesi öpülecek Allah aşkına.
öpsen öpülmez.kucağına alıp hoplatsan hoplanmaz:)
Yeni doğan bebek sadece koklanır ve izlenir..

Yok be canım, neden cephe alalım. Herkes gördüğünü, yaşadığını söylüyor. Sen öyle görmüşsün, ben başka...Herkes fikrini söyler ama herkes hissettiği gibi davranır neticede

ben kelimelerimi seçerek kullandım kimseyi incitmek niyetinde olmadan, ancak demedim bebeğinin yanaklarından öptürenler bana çok itici (!) gelir diye...

ben de kerem düşünüyorum :) demek ki çoğumuza yeni moda isimlerden bıkkınlık gelmiş.
kesinlikle bana eski isimler daha çekici geliyo ve anlamlı olsun istiyorum ailede hiç ahmet felan da yokk

işte ben en çok bunda sorun yaşıyacam annem yeni doğan bebeği öper pek umursamaz eşimde kocaman çocuklara el değme öpme rahatsız etme der eşimle annem arasında kalıcam kesin bence ikiside çok uç noktada ortada buluşturmam lazım bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…