ya varya kalbimiz birmiş bunu sorucaktım şimdi...
göbek deliğim yuvarlaktı çukurdu baktığında derindi..dün akşam baktım göbek deliğim dışarı çıkıcak gibi minicik kalmış bide nasıl oldu şok oldum.eşime dedim bişimi oldu acaba:26:
kızım kayınvalideye çocukmu emanet edilir ayyy allah korusun benim kayınvalidem geliyo gözümün önüne eltimin oğluna davranışları rabbim muhtaç etmesin bide bana diyoduki sen doğur bak senin çocuğuna neler yapıcam tövbe tövbe
aynen cnm hepimiz aynıyız bende küçük bir şehirde yaşıyorum yaşam şartları çok güzel allaha şükür evimizde kendimizin masrafımızda yok annemler köyden getiriyolar yağımızı tuzumuzu aldığımız parada komik bi rakam ama yaşadığımız şehrin yaşam standardının altıda değil eşim 700 ben 500 alıyoruz 1200 tl giriyo evimize yani bunun 100ü fatura felan derken gerisi cebe kalıyo çok şükür yetiyo bize evimiz en büyük nimet allah kayınpederimden razı olsun almış zamanında
Bebeğin poziyonundan oluyor:) Bazen benim daha çukur bazen dümdüz oluyor.
ya varya kalbimiz birmiş bunu sorucaktım şimdi...
göbek deliğim yuvarlaktı çukurdu baktığında derindi..dün akşam baktım göbek deliğim dışarı çıkıcak gibi minicik kalmış bide nasıl oldu şok oldum.eşime dedim bişimi oldu acaba:26:
O senin kayınvalide:) Benimki çok iyi bir insandır ve ayrıca acayip çocuk düşkünüdür. Elalemin çocuklarını sevip oynatışını görsen şaşarsın. 4 yıldır torun bekliyor, zavallım söyleyince nasıl sevinmişti:) Kız olsaydı sevinci bir kat daha artacaktı kesin:)kızım kayınvalideye çocukmu emanet edilir ayyy allah korusun benim kayınvalidem geliyo gözümün önüne eltimin oğluna davranışları rabbim muhtaç etmesin bide bana diyoduki sen doğur bak senin çocuğuna neler yapıcam tövbe tövbe
ilerki haftalarda nolur bilmiyomda benimde çizgi çıkıklık falan yok yaa bide iki gündür benim oğlan tembelleşti fıldır fıldır dönüyodu iki gündür pek bi yavaş yaaben bazı hamile hanımlar görüyorum da yaz mevsimi ya ince elbise giymişler haliyle ama galiba son aylarındalar göbek delikleri dışına çıkmış o kadar belirgin ki çok komikbizde öyle olcaz sanırım...
eltimin oğlana vuruyodu arada bi çıkışmışım gözlerim yerinden çıktı bi gün işte o yüzden öyle demişti pis bırakırdı çocuğu hep ay neler neler işte allah akıl versin
ne güzel cnm allah razı olsun..bizimkilerden fayda yok..
kendi ailem destek oldu ev almamıza..
aynen cnm göbek deliğimden ve göğüslerimden çok huylanırımBebeğin poziyonundan oluyor:) Bazen benim daha çukur bazen dümdüz oluyor.
Normalde çok çukur bir göbek deliğim vardı, hamilelikte çıkmaz dışarı derdim ama sanırım büyük konuşmuşum. Göbek sivrilip gidiyor. Dışarı taşacak diye korkuyorum delik. Bu arada acayip huylandığım yerdim göbek deliğim, abdest alırken zor dokunurum.
Koyu renk çizgi bende de yok henüz.
Bu sıcakların bize yararı çatlakları önlemek olacak sanırım. Hem cildimiz daha nemli hemde bol bol su içiyoruz.
ilerki haftalarda nolur bilmiyomda benimde çizgi çıkıklık falan yok yaa bide iki gündür benim oğlan tembelleşti fıldır fıldır dönüyodu iki gündür pek bi yavaş yaa
Bebeğin poziyonundan oluyor:) Bazen benim daha çukur bazen dümdüz oluyor.
Normalde çok çukur bir göbek deliğim vardı, hamilelikte çıkmaz dışarı derdim ama sanırım büyük konuşmuşum. Göbek sivrilip gidiyor. Dışarı taşacak diye korkuyorum delik. Bu arada acayip huylandığım yerdim göbek deliğim, abdest alırken zor dokunurum.
Koyu renk çizgi bende de yok henüz.
Bu sıcakların bize yararı çatlakları önlemek olacak sanırım. Hem cildimiz daha nemli hemde bol bol su içiyoruz.
O senin kayınvalide:) Benimki çok iyi bir insandır ve ayrıca acayip çocuk düşkünüdür. Elalemin çocuklarını sevip oynatışını görsen şaşarsın. 4 yıldır torun bekliyor, zavallım söyleyince nasıl sevinmişti:) Kız olsaydı sevinci bir kat daha artacaktı kesin:)
öyle cnm allah razı olsun kayınpederimin hakkını ödeyemeyiz adam hala oğluna alcağın maaşı ben vereyim git kpss kursuna diyo çok istemiş okuyup memur olmasını ama işte bizimkinde heves yok adamcağız yalvarıyo koca adama bizimki istemiyo ailemde hep destek yağımızı sebzemizi meyvemizi getirirler herköye gidişlerinde unumuz şekerimiz hep gelir allah hepsinden razı olsun bebek eşyalarımızı annemle birlikte aldık yarısnı o aldı yarısını ben allah kimseyi anasız babasız bırakmasın
büyüdükçe yeri daraldığından hareketlerde azalama ama sertleşme oluyormuş. bu aralar bu durumdan yakınan çok.
biz öpmeye kıyamayacağız vurmakta ne demek . ben geçen dedim herkese ilk 6 ay öpmek bile yok diye baktım itiraz ediyorlar, etsinler istrese isyan etsinler öptürmem kızımı. babamızda yasak çünkü sigara içiyor
amin cnm bende annem olmasa çok zorr çokk herşeyimde yardımcı
aynen cnm göbek deliğimden ve göğüslerimden çok huylanırım
göbek deliğime dokunamam ben
çocuk nasıl emziricem düşünüyorum
Aslında her birimiz doktorlarımıza gittiğimizde şu hareket sıklığını, bundan sonra nasıl olacağını sorsak iyi olacak. İçimiz rahatlar en azından. Mesela benimde sabahtan beri büyük hareketleri olmadı. Ama akşamları videoya çekiyorum. Allah kısmet ederse büyüyünce izleteceğim oğluma "bak annene ne yapıyordun." diye:).büyüdükçe yeri daraldığından hareketlerde azalama ama sertleşme oluyormuş. bu aralar bu durumdan yakınan çok.
bende diyorum babamıza eve gelir gelmez kendini dezenfekte edip öyle girceksin çocuğun yanına arada kardeşimle kaynımada takılıyorum siz gelince çocuğa öpme beni önlüğü takcam diye :)))çünkü ikside şapur şupıur öper dururlar eşimde öpücük 5 lira önlüğümü taksak yolumuzu buluruz diyo :)))))) bide eşime sıkı sıkı tembih ediyorum bu çocuk 30 yaşına gelsede seni bikere sigara içerken görmücek çünkü eşim kardeşinden de gizler içtiğini bilir fakat hiç görmemiştir daha abisini sigara içerken bizimki hem bilmicek hem görmücek dedim istersen bırak dedim baakalım napıcak
kesinlikle eller yıkanacak yaa öpmek yok aynen burda bi komşumuz anlattı oğlu daha 5 6aylık bebekken parazit bulaşmış dra demişler mümkün değil çok titiz davranıyoruz doktoruda demişki muhtemelen elleri temiz olmayan biri ağzına yüzüne el sürmüş çocuğun çok dikkatli olmak lazım yaa nasıl korkuyorum böyle şeyler duyunca
Kızlar sizinde yürürken rahminizde baskı oluyormu çocuk düşücekmiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?