sagol canim ya ins hersey cok guzel olur hepimiz icin.simdi kursa basladim zaten kafam dagiliyor birz:)yalniz bende pek bir belirti yok biraz istahsizlik basladi yemek yemeyi cok severim aslinda)birazda gogus hassaiyetim var.
bu arada Turkiyede oldugunuz icin cok sanslisiniz gercekten.burada 12.haftadan once ultrasona almiyorlar ozel yok.ben iki fetusmuda goremedim varmiydilar onuda bilmiyorum.3.dusuken sonra arastirma yapiyorlar diye 3 dusuk yaptim dedim ve biraz arastirdilar bisey yok deiler.simdi 7+4 haftalikken ultrasona alacaklar bakalim hayirlsii.
yaaa anlamıyorum nasıl 12. haftaya kadar bakmazlar..
ya dış gebelik olsa allah korusun..
dış gebelikte erken teşhis çok önemli..
nelere maal olabilir yaaa...
şaşıyorum gerçekten canımm..
canim zaten benim ilki buyuk ihtimalle dis gebelikti.cunku kahverengi lekeyle basladi kanamya donustu ve ultrasonda hic bir yerde bir parca yoktu ve surekli kan tahlili yaptilar hormon seviyem hep ayni seyrediyordu.parca olmadigi icin kurtajda yapamadilar ve methotraxe diye bir igne vuruldum dis gebelik icin kullaniliyomus.neyse attim hormonlari.2 ay bekledim 3.ay tekrar hamile kaldim daha once dusugum oldugu halde yine ultrasona almadilar ve benim 10.haftamda yine kahve lekeleme oldu ve asiri derecede bir agri rahimimde midem bulanmaya basladi cunku fetus dusmus onceden ama kanamayi disariya gec vermis ve ben zehirleniyorum buyuk ihtimalleneyse agri kesici verip eve gonderdiler tabi agrim gecmedi;2 gun sonrab ultrasonda rahim icinda parcalar goruldu bu normal gebelikti 1 hafta icinde bitt.digeri cok uzun surmustu.ve ben 3 kez dusuk yaptim demesydim test falan yapmayacaklardi testlerim temiz cikti6 ay ara verdim ve yine hamileyim 10 martta scanim var bakalim ne olacak ya iste bu yasananlar INGILTEREDE OLUYOR BU ARADA
cnm normal bunlar olabilir yaa benimde olmuştu 7.haftamda
kızlar aşırı derecede salatalık aşeriyor ve yiyorum yaaa:)
cirinone jel kullandım 2 hafta.bitince gerek duymadı dr um.bekliycem eğer artarsa dr umu arıcam...inş.artmaz kızlarrrr..
yaa bende bu gün gördüm çok çok uçuk pembe crinone jel kalıntısısendede oluyomuydu fazlaları katı şekilde çıkıyo ya ,bu zamana kadar beyazdı bu gün ilk defa uçuk pembeydii ( inşallah meleklerimiz sağlıkla doğar...
Benim 2 düşüğüm var inşallahh bu sefer bişey olmaz aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ama rabbim neylerse razıyım napiymm...
Yarın sabah dr a gidicem ............
valla ben anlamıyorum bana çok saçma geliyor..
öyle şey mi olurmuş sonuçta bu can yani..
inş bu sefer aynı şeyleri yaşamadan sağlıkla alırsın bebeğini kucağına..
yaa bende bu gün gördüm çok çok uçuk pembe crinone jel kalıntısısendede oluyomuydu fazlaları katı şekilde çıkıyo ya ,bu zamana kadar beyazdı bu gün ilk defa uçuk pembeydii ( inşallah meleklerimiz sağlıkla doğar...
benim 2 düşüğüm var inşallahh bu sefer bişey olmaz aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum ama Rabbim neylerse razıyım napiymm...
yarın sabah dr a gidicem ............
canım ben jeli bırakmıştım.pembe hiç olmadı benim.bugün ilk kez açık kahve akıntı şeklinde oldu.takip edicem.sende öle yap.
slm canim allah bebegini korusun ins stres yapmamaya calis ihmalde etme tabi.benimde dah once iki dusugum oldu ve simdi 6 haftalik hamileyim cok sukur:)sen onceki dusuklerin icin arastirma yaptirmismiydin?
evet canım bütün araştırmalar yapıldıı genetiklerimize bakıldı kan pıhtılaşması filan hiç bişi çıkmadıı tamamen tesadüf düşmeler dendiii...
bu seferde bebeğimi kaybedersem ki inşallah sağlıkla doğar , tüp bebek yaptırıcamm tamamen seçilmiş sağlıklı bebek transferii.........
bende bazan endiseler yasiyrum ama kafamda atmaya calisyorum benimde sebepsiz dendi.ins bu bebegine saglicakla kavusursun baska seylere gerek kalmaz allah hepmizin yardimcisi olsun ondan baska bize yardim edecek kimse yok zaten
sizlerin hcg değerleri kaçtı bi de ilk ne zaman ölçtürdünüz?
Benim ; 5+4 de 1016 idi....sizlerin kaç?
4+2 de 463
4+4 de 1043...
selam herkese ,hayırlı ugurlu olsun saglıklı bir gebelik dilerim herkese bende ekim annesi olucam herhalde diger topikten çagırdınız geldim.
ben 6cı haftadayım..
hosgeldin canim hayirli olsun.bende 6.haftadayim:)
2 li testimi batmanda yaptırmayı düşünüyorum canımm..
tehlike olmadan önce her hafta gezmeye giderdik..
şimdi yerimizden kıpırdayamıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?