çok teşekkür ederim canım.ben de hapşırınca bazen kasıklarıma ağrı giriyo.çok korkuyorum bişey olcak diye.annem yakın bana.anneme geldim küçük çocukta olunca hastalık zor oluyo.ona da bulaşsın istemiyorum.Annem bakıyo bize sağolsunıhlamur falan içiyorum.bugün biraz daha iyiyim sanki.gözüm biraz açıldı en azından
ben batmandayken sirrttende gelen çoktu doktoruma..fırsatınız olursa deneyin derim...
slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))
Kızlar az önce lavoboya girdim ve tuvalet kağıdına çok açık kahverengi akıntı geldi.9+0 haftalığım.neyapmalıyım ya çok korkuyorum.:18::18:
öncelikle korkma canım. Böle şeyler olabiliyor. çok huzursuzsan doktorunu bir ara. Benim hamileliğimi öğrenmemle birlikte bi kaçgün içinde kahverengi lekelenmem başladı. Yaklaşık 1 ay olucak halen devam ediyor canım. Doktorum dinlencen ağır iş yapmıcan diyor. önemli olan o kahverengi lekenin kanamaya dönüşmemesi canım.
çok korkuyorum canım ya.benim adet dönemlerin bu günler acaba ondanmı diyorum.öffff bilinmezlik ne kötü(
slm arkadaslar ben bu siteyi bir suredir takip ediyordum fakat yeni uye oldum buyuk zorluklarla:)bende suan 6 haftalik hamileyim ins:)henuz keseyi gormedim umarim bir sorun yoktur.
tebrik ederimmm
tebrik ederimmm
Kızlar az önce lavoboya girdim ve tuvalet kağıdına çok açık kahverengi akıntı geldi.9+0 haftalığım.neyapmalıyım ya çok korkuyorum.:18::18:
tesekkurler canim.ama cok mutlu oldugumu soyleyemiycem malesef.cunku iki dusugum oldu aslinda dusukte denir mi bilmem hic birsey gormeden kanamayla gittiler6 ay aradan sonra ilk denemyle yine hamileyim hayirlisi olsun ins.sizide guzel hayirli hamilelikler diliyorum
cirinone jel kullandım 2 hafta.bitince gerek duymadı dr um.bekliycem eğer artarsa dr umu arıcam...inş.artmaz kızlarrrr..ondan da olabilir tabi canım ama şu da var 9 ay boyunca kahverengi lekeyle yaşayan arkadaşlarım var. O yüzden korkma canım doktorunu ara söyle progestan kullanıyormusun? Belki kullanmıyorsan verir sana. Bi de kızlar çok sıcak suda duş yapmayın bu da sebep olabiliyormuş.
Ben de ilk zamanlar korkuyordum artık kafama takmıyorum canım dua et canım bol bol
güzel şeyler düşün güzel olsunn..
benim de 11 haftalık düşüğüm var bir tanede kimyasal gebeliğim var ama aklıma getirmemeye çalışıyorumm..
inş bu seferkileri sağlıkla kucağımıza almak nasip olucak allahın izniyle
cnm normal bunlar olabilir yaa benimde olmuştu 7.haftamda
kızlar aşırı derecede salatalık aşeriyor ve yiyorum yaaa:)
slm arkadaslar ben bu siteyi bir suredir takip ediyordum fakat yeni uye oldum buyuk zorluklarla:)bende suan 6 haftalik hamileyim ins:)henuz keseyi gormedim umarim bir sorun yoktur.
cirinone jel kullandım 2 hafta.bitince gerek duymadı dr um.bekliycem eğer artarsa dr umu arıcam...inş.artmaz kızlarrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?