2012 Ekim Anneleri

Kızlar az önce lavoboya girdim ve tuvalet kağıdına çok açık kahverengi akıntı geldi.9+0 haftalığım.neyapmalıyım ya çok korkuyorum.:18::18:

inş çok çabuk atlatırsın canımm..
çok zor çünkü..en azından annen yanında varlığı yetiyordur ne güzel..

ben batmandayken sirrttende gelen çoktu doktoruma..fırsatınız olursa deneyin derim...

2 li testimi batmanda yaptırmayı düşünüyorum canımm..
tehlike olmadan önce her hafta gezmeye giderdik..
şimdi yerimizden kıpırdayamıyoruz..

Kızlar az önce lavoboya girdim ve tuvalet kağıdına çok açık kahverengi akıntı geldi.9+0 haftalığım.neyapmalıyım ya çok korkuyorum.:18::18:

öncelikle korkma canım. böle şeyler olabiliyor. çok huzursuzsan doktorunu bir ara. benim hamileliğimi öğrenmemle birlikte bi kaçgün içinde kahverengi lekelenmem başladı. yaklaşık 1 ay olucak halen devam ediyor canım. doktorum dinlencen ağır iş yapmıcan diyor. önemli olan o kahverengi lekenin kanamaya dönüşmemesi canım.

çok korkuyorum canım ya.benim adet dönemlerin bu günler acaba ondanmı diyorum.öffff bilinmezlik ne kötü(

çok korkuyorum canım ya.benim adet dönemlerin bu günler acaba ondanmı diyorum.öffff bilinmezlik ne kötü(

ondan da olabilir tabi canım ama şu da var 9 ay boyunca kahverengi lekeyle yaşayan arkadaşlarım var. o yüzden korkma canım doktorunu ara söyle progestan kullanıyormusun? belki kullanmıyorsan verir sana. bi de kızlar çok sıcak suda duş yapmayın bu da sebep olabiliyormuş.

ben de ilk zamanlar korkuyordum artık kafama takmıyorum canım dua et canım bol bol

slm arkadaslar ben bu siteyi bir suredir takip ediyordum fakat yeni uye oldum buyuk zorluklarla:)bende suan 6 haftalik hamileyim ins:)henuz keseyi gormedim umarim bir sorun yoktur.

tesekkurler canim.ama cok mutlu oldugumu soyleyemiycem malesef.cunku iki dusugum oldu aslinda dusukte denir mi bilmem hic birsey gormeden kanamayla gittiler6 ay aradan sonra ilk denemyle yine hamileyim hayirlisi olsun ins.sizide guzel hayirli hamilelikler diliyorum

tesekkurler canim.ama cok mutlu oldugumu soyleyemiycem malesef.cunku iki dusugum oldu aslinda dusukte denir mi bilmem hic birsey gormeden kanamayla gittiler6 ay aradan sonra ilk denemyle yine hamileyim hayirlisi olsun ins.sizide guzel hayirli hamilelikler diliyorum

cnm normal bunlar olabilir yaa benimde olmuştu 7.haftamda

kızlar aşırı derecede salatalık aşeriyor ve yiyorum yaaa:)

tesekkurler edammm.bende seni tebrik ediyorum.benim daha once 2 dusugum oldu kurtajsizhamile oldugum icin cok mutluyum fakat kaygilarim var maleseftakmamaya calisiyorum ama...

güzel şeyler düşün güzel olsunn..
benim de 11 haftalık düşüğüm var bir tanede kimyasal gebeliğim var ama aklıma getirmemeye çalışıyorumm..
inş bu seferkileri sağlıkla kucağımıza almak nasip olucak allahın izniyle

cirinone jel kullandım 2 hafta.bitince gerek duymadı dr um.bekliycem eğer artarsa dr umu arıcam...inş.artmaz kızlarrrr..

sagol canim ya ins hersey cok guzel olur hepimiz icin.simdi kursa basladim zaten kafam dagiliyor birz:)yalniz bende pek bir belirti yok biraz istahsizlik basladi yemek yemeyi cok severim aslinda)birazda gogus hassaiyetim var.

cnm normal bunlar olabilir yaa benimde olmuştu 7.haftamda

kızlar aşırı derecede salatalık aşeriyor ve yiyorum yaaa:)

kahverengi akintisi olan arkadaslar sizi korkutmak istemem ama erken onlem alin diye yaziyorum sadece.ben yurt disinda yasiyorum burda istedigin an ilgilenmiyorlar hamilelik konusunda.benim iki dusugumden oncede kahve lekelrim oluyordu aradigimizda onemli bisey degil normal dediler.zaten olacaksa olur dediler yani ilgilenmediler ilac falanda vermediler ve ben iki dusuk yaptim;(siz doktorunuza gidin muayenenizi olun lutfen

slm arkadaslar ben bu siteyi bir suredir takip ediyordum fakat yeni uye oldum buyuk zorluklarla:)bende suan 6 haftalik hamileyim ins:)henuz keseyi gormedim umarim bir sorun yoktur.

tebrikler canım..hayırlı olsun
cirinone jel kullandım 2 hafta.bitince gerek duymadı dr um.bekliycem eğer artarsa dr umu arıcam...inş.artmaz kızlarrrr..

canım..dikkat et kendine..eğer artarsa doktoruna danış muhakkak canım. benim olmadı hiç ama dr olursada telşa yapma çok normal demişti. şiddetli krampla beraber olmadığı sürece rahat ol demişti. inş artmaz canım..:26:

bu arada Turkiyede oldugunuz icin cok sanslisiniz gercekten.burada 12.haftadan once ultrasona almiyorlar ozel yok.ben iki fetusmuda goremedim varmiydilar onuda bilmiyorum.3.dusuken sonra arastirma yapiyorlar diye 3 dusuk yaptim dedim ve biraz arastirdilar bisey yok deiler.simdi 7+4 haftalikken ultrasona alacaklar bakalim hayirlsii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…