ocagın 15 başladı 20 bitti cnm :)
canım biz nerden tanışıyoruz ben hatırlayamadım ekim annesi grubundan mı ?
slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))
aman haaaaaa turşu yemeyin.. tansiyon gebelikte çok önemli bir de sonuçta tuzlu bişey hem tansiyon hem ödem.. yani yasak değil ama yemesek daha iyi..
bir yazı okudum... gebeliğin son üç ayında annede hamileliğe bağlı, nadir olarak görülen tansiyon yüksekliğiyle ortaya çıkan bir hastalık riskidir. Bu nedenle hamileliğin son üç ayında tuzu sınırlamak ve hatta turşu yememek daha iyidir.
ne kadar son üç ay dese de tüketimi sınırlı tutmak gerek...
nerden alıyorsun uz onu ben marketlerde bulamadım
evt burdan tanışıoz tanışıoz derken de yani msglarımızıa cwp verdik flandiğer konyalı hamişler grubunda görünce de orda da yazdım dr tercihinle alakalı msg
yeni kan tahlili verdik cnm sonuça göre eşim öle dedi eşim kadın dogumda çalışıyoda doktorla görüşücez daha heycandan hesaplayamadım :))) ama sanırım 5 haftalık felan
alla alla çok tuhaf nası bulamazsın ya ? snçta bilindik soda üstünde de mineralli su yazıo.Anam babam kızılay işte
alla alla çok tuhaf nası bulamazsın ya ? snçta bilindik soda üstünde de mineralli su yazıo.Anam babam kızılay işte
Allah korusun,zaten Allaha emanetler.. ama arkadaşlarım düşünmeden buraya böyle yazınca endişeleniyorum ister istemez..aslında çok iyi farkındayım herkesin belirtilerinin farklı olduğunu..ve biliyorum ki bulantı herşeyin yolunda olduğunu gösteren bir işaret değil...lütfen dikkat....
kızlarrr
herseyi cok pimpirik yapıp yasaklamayın kendinize
herseyden yiyin için ama abartmayın
soda için ebn günde bir şişe normal soda içiyorum beypazarı marka zararı yok
tursu yiyin benim en cok yemek istedigim tursu kızımdada öyeydim ama yiyin diyipte oturup bir bidonu yeme yani
ama kendnizi kasmayın sonucta biz hasta degiliz anormal degiliz hamileyiz
bana doktorum böle demişti yaniii cok şükür saglıklı bir evat dünyaya getirmiştim Rabbim izin verirse şimdi ikinisinzde
benim ilk hamileliğmde de şimdi de bulantım olmadı.sadece iştahsızlık oldu.bulantının olmaması bebeğin (Allah korusun) sağlıksız olduğunu göstermez..fazla takmayın bunu kafanıza canlarım...
masumiyet canım senin de sorunun kabızlık sanırım.öyle mi? ben de çok çektim geçen hafta.ama şimdi iyiym şükür.kuru kayısıyı sabah aç karnına ye ve üstüne bi bardak sıcağa yakın ılık su iç canım.böyle denedin mi?inan çok işe yarıyo.gün içinde yediğim kayısılar pek işe yaramamıştı bende.böyle iyi geldi...
Katiliyorum canim Benimde mide bulantim yok simdi bende mi dusunmeliyim bebegim kotu mu niye ne kadar yanlis yorumlar bunlar
Zaten en evhamli zamanlardayiz benim midemle degil de bagirsaklarimla sorunum var
Bulantısı olmayanlar hiç üzülmesin...biz çekiyoruz da noluyor...hiç sabah olmasın istiyorum...eskiden sadece sabahları midem bulanırdı şimdi akşamda bulanmaya başladı...hiç iyi bişey değil...
Ama bu günlerde geçiçek hayırlısıyla...ben ikiz bebek bekliyorum.. belki de o yuzdn belirtilerim yoğun geçiyor...
ayrıca bu akşam doktora gidicez..kalp atışlarını net bi şekilde duyabilmek için...dua edin...ikiz olduğu için doğurmaktan ve büyütmekten çok korkuyorum...inş. çok fazla sıkıntı çekmem..
:) aman sabahlar olmasınnn....:):):) gerçekten ya sabah erken uyanıyorum yok kızarmış ekmekmik yok krakermiş hiçbirşey farketmiyor gerçektende. sonra beyaz leblebi vs dediler o fena değil deneyebilirsin. bide nane şekeri dediler onuda bugün alıp deneyeceğim. benim ikiz değil ama gerçekten bütün günüm bulantı ve baş ağrısıyla geçiyor. sürekli uyuyabilsem uyurum sırf bulantıyı hissetmeyeyim diye:)
geçecek ama inşaallah...
hadi bakalım bu akşam çifte kalp sesi duyacaksınız Allah ın izniyle. net bir şekilde duyacaksın inşaalah.. elbette insanda tedirginlik olabilir belki ama nasıl yetişirim derdine düşebilir belki ama ben çok isterdim ikizlerim olmasını. ikisi beraber büyürlerdi ne güzel. :)) bence hep iyi taraflarını düşün. herşey çok güzel olacak:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?