2012 Ekim Anneleri

slm arkadaşlar bende 3 haftalık hamileyim bendemi ekim annesi oluyorum acaba hesaplayamadım daha bugün ögrendim çok heycanlıyım :))

hg tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun

cimeka benin tansiyon 9/5 di geçen hafta salı günü bugünde progesteron iğnemi yaptırıcam yine ölçtürürüm , bende turşu severim ama çok yemem tadımlık :)))
şimdi bütün enerjim bitmiş durumdayım bulantım da var zaten çabuk yorulan bi insanım ama daha halsizim bugünlerde baş ağrımda başladı ilaç almadım parol ve zafron var kullanmak istemiyorum

evt burdan tanışıoz tanışıoz derken de yani msglarımızıa cwp verdik flan diğer konyalı hamişler grubunda görünce de orda da yazdım dr tercihinle alakalı msg

hah şimdi oldu o topiğe yazdım bu topikte çıktı hatırladıım ben de şimdi kusura bakma

yeni kan tahlili verdik cnm sonuça göre eşim öle dedi eşim kadın dogumda çalışıyoda doktorla görüşücez daha heycandan hesaplayamadım :))) ama sanırım 5 haftalık felan

hayırlı ugurlu olsun benim sat 19 ocak ben 5 haftalık hamlieyim sen gec ögrenmişsin
ama gec olsun güç olmasın saglıkla al kucagına bebişi inşll

çok tşkler kızlar bende şimdi doktor kontrolüne gidiyorum kib grşşş bundan sonra hep sizinleyimmm yuppiiiiiiiii

kızlarrr
herseyi cok pimpirik yapıp yasaklamayın kendinize
herseyden yiyin için ama abartmayın
soda için ebn günde bir şişe normal soda içiyorum beypazarı marka zararı yok
tursu yiyin benim en cok yemek istedigim tursu kızımdada öyeydim ama yiyin diyipte oturup bir bidonu yeme yani
ama kendnizi kasmayın sonucta biz hasta degiliz anormal degiliz hamileyiz
bana doktorum böle demişti yaniii cok şükür saglıklı bir evat dünyaya getirmiştim Rabbim izin verirse şimdi ikinisinzde

Katiliyorum canim Benimde mide bulantim yok simdi bende mi dusunmeliyim bebegim kotu mu niye ne kadar yanlis yorumlar bunlar
Zaten en evhamli zamanlardayiz benim midemle degil de bagirsaklarimla sorunum var

valla bravo benim mantık ben de her şeyden yiyip içiyorum. ha çok yemiyorum o ayrı. mesela canım sürekli çiğ köfte istiyor çok sık etsizini yedim ama etlisini de bir kereye mahsus yedim. çok haklısın hasta değiliz sonuçta

benim ilk hamileliğmde de şimdi de bulantım olmadı.sadece iştahsızlık oldu.bulantının olmaması bebeğin (Allah korusun) sağlıksız olduğunu göstermez..fazla takmayın bunu kafanıza canlarım...

masumiyet canım senin de sorunun kabızlık sanırım.öyle mi? ben de çok çektim geçen hafta.ama şimdi iyiym şükür.kuru kayısıyı sabah aç karnına ye ve üstüne bi bardak sıcağa yakın ılık su iç canım.böyle denedin mi?inan çok işe yarıyo.gün içinde yediğim kayısılar pek işe yaramamıştı bende.böyle iyi geldi...

Benimde mide bulantim yok bas donmem yok cok sukur tabi ama istahsizligim var yemek kokularindan rahatsiz oluyorum
Dedigin gibi belki sabah ac karnina yiyince daha faydasini gorebilirim cok da sisiyor karnim yaa

Katiliyorum canim Benimde mide bulantim yok simdi bende mi dusunmeliyim bebegim kotu mu niye ne kadar yanlis yorumlar bunlar
Zaten en evhamli zamanlardayiz benim midemle degil de bagirsaklarimla sorunum var

arkadaşlar kesinlikle bulantı ile hamilelik arasında olmazsa olmaz bir bağlantı kurmayın bencede. herkes aynı belirtileri göstermiyor ve aynı sıkıntıları yaşamıyor. mideniz bulanmadığı için sakın sakın kendinizi kötü hissetmeyin ve şükredin bunun için..
ben maalesef midesi bulananlardan ve ara sıra da olsa istifra edenlerdenim maalesef. günlük hayatımda bu nedenle ciddi sıkıntı yaşıyorum. işe gelip giderken servise binmek beni daha da mahvediyor. sürekli siyah poşetle dolaşıyorum. bulantım sabah ve akşam yoğun olmakla birlikte bütün gün hiç geçmeden devam ediyor. çok zor birşey gerçekten. ama çok şükür yine de.
sonuçta geçecek bu sıkıntılarımız inşaallah 2 aya kadar daha rahat olacağız. Rabbim başka sıkıntı vermesin bizlere inşaallah.
kabızlık için benim doktorum günde 2-3 tane ramazan hurması ye dedi. aklınızda olsun. ben düzenli yiyorum çok şükür işe yarıyor.

Bulantısı olmayanlar hiç üzülmesin...biz çekiyoruz da noluyor...hiç sabah olmasın istiyorum...eskiden sadece sabahları midem bulanırdı şimdi akşamda bulanmaya başladı...hiç iyi bişey değil...

Ama bu günlerde geçiçek hayırlısıyla...ben ikiz bebek bekliyorum.. belki de o yuzdn belirtilerim yoğun geçiyor...
ayrıca bu akşam doktora gidicez..kalp atışlarını net bi şekilde duyabilmek için...dua edin...ikiz olduğu için doğurmaktan ve büyütmekten çok korkuyorum...inş. çok fazla sıkıntı çekmem..

:) aman sabahlar olmasınnn....:):):) gerçekten ya sabah erken uyanıyorum yok kızarmış ekmekmik yok krakermiş hiçbirşey farketmiyor gerçektende. sonra beyaz leblebi vs dediler o fena değil deneyebilirsin. bide nane şekeri dediler onuda bugün alıp deneyeceğim. benim ikiz değil ama gerçekten bütün günüm bulantı ve baş ağrısıyla geçiyor. sürekli uyuyabilsem uyurum sırf bulantıyı hissetmeyeyim diye:)

geçecek ama inşaallah...

hadi bakalım bu akşam çifte kalp sesi duyacaksınız Allah ın izniyle. net bir şekilde duyacaksın inşaalah.. elbette insanda tedirginlik olabilir belki ama nasıl yetişirim derdine düşebilir belki ama ben çok isterdim ikizlerim olmasını. ikisi beraber büyürlerdi ne güzel. :)) bence hep iyi taraflarını düşün. herşey çok güzel olacak:):):)

AYNEN ARKADAŞIM..YOK SARI LEBLEBİ, YOK TUZLU KRAKER, hiç faydası yok..çıkacak safra midede durmaz hesabı ne yesek boş..
naneli sakızı ben deniyorum gün içinde ağzımda hep naneli sakız var baya faydasını gördüm,şeker yerine sakız al daha iyi bence, hemen hemen bitmez böylece...birde acıkınca bulantım başlayınca ekmek arası peynir en iyi dostum oldu:))baya etkili tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…