2012 Ekim Anneleri

aramıza hoşgeldin..bebeklerimizi Allaha emanet ettik,bekliyoruz..hayırlısı olsun,diğerleri için de geçmiş olsun,yüksek ihtimalle kimyasal gebeliklerdir..pek çok bayan zaten bu şekilde düşük yaptığını anlamazmış..hani bir diğer adete kadar 4 haftalık hamile olma ihtimalimiz var ya..bir sürü kadın bu şekilde daha farketmeden gidermiş döllenmiş yumurta... yani her ay attığımız yumurtaların bazıları döllenmiş yumurta oluyor..

selam herkese ,hayırlı ugurlu olsun saglıklı bir gebelik dilerim herkese bende ekim annesi olucam herhalde diger topikten çagırdınız geldim.

ben 6cı haftadayım..

hoşgeldin..hayırlı olsun..ben çağırdım,şubat annişleriydi sanırım.orada burada dağılmayalım tek başlık olsun bence..diğerleri de gelsin:))

iyi akşamlar herkese.geçen hafta devlet hastanesine tahlil yaptırmıştım ilgisiz uyuz bi dr vardı.bana yaklaşık 8 haftalık hamilesin dedi.ama bugün ilk kez özel bi dr gittim keseyi tam olarak göremedi.henüz çok yeni dedi.en fazla 3-4 hafta dedi.15 gün sonra tekrar bakacağız keseye.bende 1 haftadır ekim annesi olucam diye seviniyordum.eşimde bende ekim doğumluyuz.şimdi aranızdan ayrılıyorum sanırım kasım annesi olucam umarım hepiniz sağlıklı bebeklere kavuşursunuz.

Bu otomatik hesaplayicilar hep 40 haftaya gore hesapliyor ama bebekler pek o haftaya kadar beklemiyormus ben ve esim basak burcuyuz kimbilir belki bebis eylulde gelmek isteyecek artik saglikla gelsin de eylul ekim fark etmez

bugün 6. haftamızı doldurduk kızlar sabah 9 da randevum var inşallah pıt ppıtları duyucaz bugün karnım çok ağrıdı sürekli oturuyorum işyerinde oda zararlı napıcam bilmem arada i yürüyorum kalkıp ama çok zamanım olmuyor kalkmaya işten bu arada en zoruda siz ne durumdasnız bilmem ama üst kattaki tuvalete günde 10 kere felan çıkmak
işyerindekiler benle dalga geçmeye başladı bu arada 1 haftada 3 kilo almışım 9. ayda seni tekerleriz artık diyolar

aman haaaaa..ilk 3 ayda 1 kilo falan almak gerekirmiş..

ekım nasıl gelecek bılmıyorum vakıt durdu sankı dun ılk tahlıllerımızı verdık hayırlısı bakalım nede cok kan aldılar

son adetin ne zamandı ki???

aman haaaaa..ilk 3 ayda 1 kilo falan almak gerekirmiş..

canım benim boyum 1.75 kiloda 54 dü tüy gibi olunca bende çok değişiklik olmuyor 57 olmuşum bide hiç boğazım durmuyor sürekli açım bu nasıl bişey anlamıyorum iş yerindekiler sürekli yiyecek bişeyler getiriyor onlar benden heycanlı canım çeker belki diye getirdim diyolar valla hiç acımıyorum yiyorum napim bide şunu canım çekti bunu canım çekti diyorsunuz ya yok bende anam ne bulursam yiyotum yalnız biraz önce gözümün önünden şeftali geçti eşim daha gelmedi aradım sakınnn dedi ne istersen alayım ama şeftali deme dedi mevsimi değil ya bilemiyorum

kızlarrr drum benı 3 gun hastaneye yatırdı sureklı serum yıyorum ve uyuyorum çok kötuydu bulantılarım ınsallah bıraz daha ıyı olurum.bu arada bebegımızıde görduk gayet saglıklı ve 4 gunde buyumuş kuzum

canım çok geçmiş olsun
serum seni bayagı rahatlatıcak ama..
eve döndüğünde çok güzel toparlamış olucaksın..
bebişin için de maşallah ikinize de

sagol canim dogru soyluyorsun hepsi Allaha emanetler ins.yok benimkiler kimyasal deildi ilki 8.haftada ikincisi 10.haftadaydi

Bu otomatik hesaplayicilar hep 40 haftaya gore hesapliyor ama bebekler pek o haftaya kadar beklemiyormus ben ve esim basak burcuyuz kimbilir belki bebis eylulde gelmek isteyecek artik saglikla gelsin de eylul ekim fark etmez

kesinlikle sana katılıyorum cnm benim 2 arkadasımda biri kız biri erkek bebek dünyaya getirdi ikiside gününden 15 gün önce getirdi aynı şeyi konustuk onlarla dr.un verdiği otomatik tarih tutmuyor sağlıkla alalımda kucağımıza tarihin önemi yok

geçmiş olsun..psci nin de dediği gibi bomba gibi yapar şimdi seni o serumlar... şifa olsun... kuzucuk ta iyiyse sorun yok.. ben bu sabah uyandım,göğüslerim inmiş kasık ağrılarım hafiflemiş,şaşırdım kaldım.. cuma kontrole gidecektim,yarın gideceğim..çok meraklardayım...napıyo benimki içeride bi görelim....

sagol canim dogru soyluyorsun hepsi Allaha emanetler ins.yok benimkiler kimyasal deildi ilki 8.haftada ikincisi 10.haftadaydi

evet canım sonradan okudum diğer mesajlarını,kimyasal değillermiş...Allah mutluluğumuzu bozmasın,yarıda bırakmasın...yurtdışı ne sıkıntılıymış ya.. hayret yani...12.haftada gideceksin ya kötü gitmişse herşey,tehlikeli şeyler varsa,Allah korusun..sanırım onlar da pek böyle sorunlar yok..şak diye hamile kalıp şuk diye doğuruyorlar demek ki

ben de hep 38de 39 da doğuranlar duyuyorum..40ta doğuranlar genelde dr takibinde olmayanlar,evde falan doğuranlar:) mesela 2012 mart anneleri başlığına bakın çok kişi doğumunu yapmış bile.. ekimin 15ine kadar olanlar bence eylül annesi olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…