gunaydın kızlarrr
aşkitom maşallah ne güzel normal doğum yapmışsın helal olsun sana yaa cnmm
ben asla yapamam.Şimdiden kararımı verdim sezeryan olacak benim
kızlar gunaydınnnnnn
sızlere bırsey sorucambugun patronuma hamıs oldugumu soyleme vaktım geldı yoksa baskasından duyması an meselesı.
patronum aıle hekımı butun gun yok ogle arasında ve aksamları gelıyor ancak gun ıcındede msn de ıslerı konusuyoruz bızz.msn den soylemeyı dusunuyorum sızce nasıl baslasam ne desem
gecmıs olsun canım bebegıne de masallahkızlarrr drum benı 3 gun hastaneye yatırdı sureklı serum yıyorum ve uyuyorum çok kötuydu bulantılarım ınsallah bıraz daha ıyı olurum.bu arada bebegımızıde görduk gayet saglıklı ve 4 gunde buyumuş kuzum
kızlar gunaydınnnnnn
sızlere bırsey sorucambugun patronuma hamıs oldugumu soyleme vaktım geldı yoksa baskasından duyması an meselesı.
patronum aıle hekımı butun gun yok ogle arasında ve aksamları gelıyor ancak gun ıcındede msn de ıslerı konusuyoruz bızz.msn den soylemeyı dusunuyorum sızce nasıl baslasam ne desem
gecmıs olsun canım bebegıne de masallah
yüzyüze konusman daha ıyı bence ama göreme ımkanın olmuyosa olabılır tabı
günaydın kızlar bende hamıle oldugumu daha soylemeıdm ıs yerıne uzun surede soylemıycem sanırım yoksa bugun tatıl aslında bıze ank da yogun kar var ama ben ıse geldım
bu arada gecmısı okudumda bıraz 40 haftayı dolduran bebek fazla olmuyor genellıkle ama gecen de olabılıyor seyrek benım oglumda 39 haftalıktı dogdugunda benımde normaldı kızlar kendınızı sartlamayın derım ben kı o kadar korkuyorudm dogumdan cevremdekı herkes esım dahıl normal yapamazsın dıyorlardı ama ben hepsınden korkuyorudm sezeryan epıdural farketmezcok sukur rabbım yardım ettı ve cok kolay oldu dogumum ıns bu kez de oyl eolur
Canım ben patronuma söylemedim ama duymuş nasıl olduysa o da bana bir sey sormadı ama evde konusuluyormus demekkı kucuk kızı gecen gun cocuktan al haberı seklınde bana babam senın ıcın dun bı sey soyledı dedı sasırdım bende nedır o dedım senın bebegın mı olacak dıye sorunca oylece kalakaldım :) basladı ısım onermeye sonra cok tatlıydı okulundakı butun sevdıgı arkadaslarının ısımlerını saydı banaHenuz keseyı goremedı dr cok yenıydı ogrendıgımızde yarın ıkıncı kontrolum var bakalım hayırlsıyla ınsallah goruruz keseyı de gonul rahatlıgıyla soyleyebılırım herkese....
Canım bence baskalarından once sen soyle ılk senden duysun bak ben o yuzden rahatsızlık hıssedıyorum sımdı sizinle güzel bir haberı paylasmak ıstıyorum dıye baslayabılırsın mesela...?
Kızlar bende söylemedim henüz patronuma.Ama duymuşlar biliyorlar akrabayız çünkü...
Ne onlar bana bişi dedi ne ben onlara.Hiç bişi demedim bende.işyerinde nasıl söyleyebilirimki?
süper bi yazıydı..soluksuz okudum..en çok istediğim şey normal doğum benimde. eşimde bunu çok istiyo. en sağlısının tabiki bu olduğuna inanıyoruz. benim bel fıtığı problemim var. bana fizik tedavi doktorum normal doğum yapamazsın demişti.gittiğim doktorumda henüz erken bunu konuşmak için ama fıtıktan dolayı normal doğum yapamazsın dedi ama allah kısmet ederse o günlere hayırlısı ile ulaştığımda çok ciddi bi problem olmadığı takdirde normal doğum yapmak istiyorum:93:
bel fıtığı olanlar sanırım normal yapamıyor çünkü normal doğumda bir an varmış belde kıvrım yapıyormuş ve bebeğin çıkışı o hareketle oluyormuş,bel fıtığı olanlarda o kıvrılma bükülme hareketi olamıyormuş.. gerçi seviyesine göre değişir mi bilmiyorum..bu arada ben kiloluyum ben de normal olmaz diyordum ama sezeryan olmuyormuş.o 7 kat dikiş olayı karın yağından dolayı pek tutmuyormuş veya riskliymiş,bir de o belden iğne riskliymiş yerini tam bulamayabiliyorlarmış. bu arada öğrendiğimden beri 3 kilo verdim çünkü az az sık sık ve sağlıklı besleniyorum.yorulmadan yürüyüş te yapıyorum..bu arada kızlar su içiyoruz değil mi.. en az 10 bardak içelim..bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısını bizim aldığımız sıvılar oluşturuyor..
seviyesine göre değişiyormuş sanırım. çok araştırmadım henüz. daha yolun başındayım diye:) ama benim orta seviye, ileri seviye değil çok şükür. benim gibi orta ve orta altı seviyede fıtıklarda normal doğum olabiliyo. tabi ilerleyen aylarda o ağırlıkla fıtık tetiklenir ve ağrılar artar ilerlerse normal doğuma giremem:26: inşallah allah yardım ederde gönlüme göre olur(
ben sezeryandan daha çok korkuyorum. ameliyat sonuçtakarnımda bi yarık istemiyorum yaa ne bileyim..ay hepsi bi risk işte. allah yardımcımız olsun.
yürüyüş yapmanın ve yüzmenin çok faydası varmış. şimdiden günde en az yarım saat yürüyüş ve haftada en az 3 kez yüzme öneriyorlar..dr bir litre günde su içsen yeterli dedi banada. bende mümkün olduğunca içiyorum..
edammm merhaba nasılsınız gerçekten bir kaç gündür giremiyorum midem çok kötü ne olur biliyorsanız bir formül söyleyin geçen cumartesi gittim doktora duyduk kalp atışını dakikada 132 atıyor. bebeğimin boyu da 9 mm idi ultrasona göre cumartesi günü 6+6 idi bir sıkıntı yok dedi doktor o kan pıhtısı da kendiliğinden kaybolmuş. Bir ay sonra yine çağırdı sen nasılsın neler yapıyorsun
kızlar gunaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?