2012 Ekim Anneleri

kızlar gunaydınnnnnn

sızlere bırsey sorucambugun patronuma hamıs oldugumu soyleme vaktım geldı yoksa baskasından duyması an meselesı.
patronum aıle hekımı butun gun yok ogle arasında ve aksamları gelıyor ancak gun ıcındede msn de ıslerı konusuyoruz bızz.msn den soylemeyı dusunuyorum sızce nasıl baslasam ne desem

Canım ben patronuma söylemedim ama duymuş nasıl olduysa o da bana bir sey sormadı ama evde konusuluyormus demekkı kucuk kızı gecen gun cocuktan al haberı seklınde bana babam senın ıcın dun bı sey soyledı dedı sasırdım bende nedır o dedım senın bebegın mı olacak dıye sorunca oylece kalakaldım :) basladı ısım onermeye sonra cok tatlıydı okulundakı butun sevdıgı arkadaslarının ısımlerını saydı bana Henuz keseyı goremedı dr cok yenıydı ogrendıgımızde yarın ıkıncı kontrolum var bakalım hayırlsıyla ınsallah goruruz keseyı de gonul rahatlıgıyla soyleyebılırım herkese....
Canım bence baskalarından once sen soyle ılk senden duysun bak ben o yuzden rahatsızlık hıssedıyorum sımdı sizinle güzel bir haberı paylasmak ıstıyorum dıye baslayabılırsın mesela...?

Son düzenleme:
gecmıs olsun canım bebegıne de masallah

yüzyüze konusman daha ıyı bence ama göreme ımkanın olmuyosa olabılır tabı

günaydın kızlar bende hamıle oldugumu daha soylemeıdm ıs yerıne uzun surede soylemıycem sanırım yoksa bugun tatıl aslında bıze ank da yogun kar var ama ben ıse geldım

bu arada gecmısı okudumda bıraz 40 haftayı dolduran bebek fazla olmuyor genellıkle ama gecen de olabılıyor seyrek benım oglumda 39 haftalıktı dogdugunda benımde normaldı kızlar kendınızı sartlamayın derım ben kı o kadar korkuyorudm dogumdan cevremdekı herkes esım dahıl normal yapamazsın dıyorlardı ama ben hepsınden korkuyorudm sezeryan epıdural farketmez cok sukur rabbım yardım ettı ve cok kolay oldu dogumum ıns bu kez de oyl eolur

Kızlar bende söylemedim henüz patronuma.Ama duymuşlar biliyorlar akrabayız çünkü...
Ne onlar bana bişi dedi ne ben onlara.Hiç bişi demedim bende.işyerinde nasıl söyleyebilirimki?

süper bi yazıydı..soluksuz okudum..en çok istediğim şey normal doğum benimde. eşimde bunu çok istiyo. en sağlısının tabiki bu olduğuna inanıyoruz. benim bel fıtığı problemim var. bana fizik tedavi doktorum normal doğum yapamazsın demişti. gittiğim doktorumda henüz erken bunu konuşmak için ama fıtıktan dolayı normal doğum yapamazsın dedi ama allah kısmet ederse o günlere hayırlısı ile ulaştığımda çok ciddi bi problem olmadığı takdirde normal doğum yapmak istiyorum:93:

arcak canım artık şu tickerı değiştirsene..kendimi zayıflama sayfasında sanıyorum:)))

CNM BEN ISYERINDE TEKIM SIGORTACIYIM planları vardı daha gecen gun syle yaparız falan dıyordu aman ha hemen cocuk olmasın dıyordu bana soylemek bnm ıcın kolay degıl sasırıcak ve bana surat asıcak belkıde ben senı ıdare edemem ızne cıkana kadar bır eleman alırım der belkıde dogumdan sonra gerı almaz benı cok karısık ya korkuyorumda bır yandan bırde ıkız adama sok sok sok

Asıl hikaye bundan sonra başladı. Yan yataktaki, yine o gün doğum yapan bir hamilenin annesi söze karıştı. 4 çocuğunu da evde doğurmuş bu teyzemiz içinden gelerek, “Olmamış meyveyi taş veya sopayla düşürmeye kalkarsan dalı kırarsın, oysa olgunlaşmasını beklersen ağacı azıcık sallamanla kucağına düşer.”. Resmen büyülendim. Belki uzun bir açıklama ile anlatacağım şeyleri teyzemiz bir cümleyle özetlemişti. Hem de benden daha iyi bir mesaj vererek. Doğumun kendi başlaması gerektiği bundan daha iyi nasıl anlatılabilir ki?

bu konuşmadan çok etkilendim ama..

Kızlar bende söylemedim henüz patronuma.Ama duymuşlar biliyorlar akrabayız çünkü...
Ne onlar bana bişi dedi ne ben onlara.Hiç bişi demedim bende.işyerinde nasıl söyleyebilirimki?

bızde akraba sayılırız cnm ve onların tanıdıgı kımse bılmıyordu dun bırı onların aıleden dedıkoducu bırıne soylemısler o bılıyor ya patronum her an ogrenebılır o yuzden bnmm demem lazım zaten bılsede susma ımkanı yok ıllakı hemen soyler ılerısı ıcın ne olucak gorcez ya dogumdan sonra baska ıse yada buraya devam

bel fıtığı olanlar sanırım normal yapamıyor çünkü normal doğumda bir an varmış belde kıvrım yapıyormuş ve bebeğin çıkışı o hareketle oluyormuş,bel fıtığı olanlarda o kıvrılma bükülme hareketi olamıyormuş.. gerçi seviyesine göre değişir mi bilmiyorum..bu arada ben kiloluyum ben de normal olmaz diyordum ama sezeryan olmuyormuş.o 7 kat dikiş olayı karın yağından dolayı pek tutmuyormuş veya riskliymiş,bir de o belden iğne riskliymiş yerini tam bulamayabiliyorlarmış. bu arada öğrendiğimden beri 3 kilo verdim çünkü az az sık sık ve sağlıklı besleniyorum.yorulmadan yürüyüş te yapıyorum..bu arada kızlar su içiyoruz değil mi.. en az 10 bardak içelim..bebeğin içinde bulunduğu amniyon sıvısını bizim aldığımız sıvılar oluşturuyor..

seviyesine göre değişiyormuş sanırım. çok araştırmadım henüz. daha yolun başındayım diye:) ama benim orta seviye, ileri seviye değil çok şükür. benim gibi orta ve orta altı seviyede fıtıklarda normal doğum olabiliyo. tabi ilerleyen aylarda o ağırlıkla fıtık tetiklenir ve ağrılar artar ilerlerse normal doğuma giremem:26: inşallah allah yardım ederde gönlüme göre olur(
ben sezeryandan daha çok korkuyorum. ameliyat sonuçta karnımda bi yarık istemiyorum yaa ne bileyim..ay hepsi bi risk işte. allah yardımcımız olsun.
yürüyüş yapmanın ve yüzmenin çok faydası varmış. şimdiden günde en az yarım saat yürüyüş ve haftada en az 3 kez yüzme öneriyorlar..dr bir litre günde su içsen yeterli dedi banada. bende mümkün olduğunca içiyorum..

silver84 arkadaşımızı bir kaç gündür göremiyorum ben kızlar haberiniz var mı???

doğum için hele ağustos falan gelsin konuşuruz inşallah...benim aklım fikrim bebeğimin kalbinde bugün..bir litre su bence az,zaten hamilelik olmasa bile 1 litre su çok az. insanın günde en az 8 bardak su içmesi gerek ki bu sayı hamilelikte artmalı...

edammm merhaba nasılsınız gerçekten bir kaç gündür giremiyorum midem çok kötü ne olur biliyorsanız bir formül söyleyin geçen cumartesi gittim doktora duyduk kalp atışını dakikada 132 atıyor. bebeğimin boyu da 9 mm idi ultrasona göre cumartesi günü 6+6 idi bir sıkıntı yok dedi doktor o kan pıhtısı da kendiliğinden kaybolmuş. Bir ay sonra yine çağırdı sen nasılsın neler yapıyorsun

tesadüfe bak bende şimdi seni sordum merak ettim seni bir kaç gündür göremeyince..
iyi olmana çok sevindimm..
bende senin gibiyim canım yaaa lavabodan çıkamıyorum bütün gün böyleyim..
ben bal ve zencefille azaltmaya çalısıyorum cnm..
1 tatlı kaşığı bala yarım çay kaşığı zencefil koyup karıştırıp yiyorum..
bu azaltıyor biraz aklında bulunsun..
kan pıhtısının kaybolmasına da çok sevindim canımm..
bebişine de maşallah kocaman olmuş

günaydın herkese, sen ne kadarlık hamişsin ki

kızlar sabahları sanki kendim yapıyomuşum gibi midem aşırı bulanmıyo ama içimden öğürmek geliyo..
çok afedersiniz kustum ama sapsarı su kustum.yediklerimin hiç biri çıkmadı sadece sarı su zehir gibiydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…