herkese hayirli cumalarkizlar benim bacak agrilarim basladi valla napicam bilmiyorum, magnesyum iciyorum ama fayda yok:44: yurumek bile iskence oldu.
Kızlar herkese günaydınlarrr bende artık karar verdim erken ayrılcam son üç haftaya kadar felan mümkün değill yani uykusuzluk yorgunluk öldürüyo beni sıcaklar cabası
Kıssss nasıl anladın türkiye,ye uçtuğumu? yeni geldim canım. Ama öldüm öldüm dirildim. 12 saat uçak yolculuğu ve basınç öldürdü beni. yolda wc den tiksindim hemen sistit oldum. buraya varınca sıcaktan bayıldım. türklerde anlayış göremedim(istanbul dış hatlardan iç hatlara geçişte,hamile olsan bile iten,kavga etmek isteyen çok)
eve varınca 3 gün kafamı yastıktan kaldıramadım. şimdi özlediğim yemekleri yiyorum ama sıcaktan 2-3 lokma sonrası tıkanıyorum. en çokçıtır simit ve kumpiri özlemiştim. dün teyzemler bahsi geçen yöresel yemeği sarıp göndermişler malatyadan. öyle mutluyum ki...
Yalnız babamız gelmedi. O bir ay sonra gelecek,oradaki evi ev sahibine teslim etmesi lazım.ama aklınızda bulunsun hamileyken tek başına uzun uçak yolculukları sakın yapmayın.inanın çok zor.zaten 27.haftaya kadar alıyorlarmış uçağa.sonrasında riskli diye kabul edilmiyor o yüzden eşimle kalamadım erken geldim ben....
DOĞUMU İNŞALLAH TÜRKİYEDE YAPACAĞIM. Normal doğum istiyorum ama bakalım buradaki doktorlar bizim duruma ne diyecekler.
Hanımlar, kızartmalardan uzak durun. Ben canım çok istedi mi, fırında yapıyorum. Özellikle biberi, gayette güzel oluyor. Patateste yaptım, tamam kızartma kadar lezzetli olmuyor ama daha sağlıklı olduğu kesin.
Mide bulantılarım zamanında patates haşlamasından bıkmıştım, şimdi o günleri hayretle anıyorum. Ne çabuk geçti. Oysa geçmeyecek sanmıştım:)
Benim hiç şişliğim yok, hala yüzüklerim parmağımda, aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum. Üstelik tüm gün masa başında oturuyorum.
Maaşallah diyeyim. Benim bel ağrım hergün olmuyor ama ağrımaya başladı artık, zaten garip bir halde aldı. Göbeğim öne, ben arkaya çekiyorum. Klasik gebe yürüyüş biçimini aldım artık.
Hanımlar bu arada Çilek mobilyada güzel indirimler var. Beşiklerin fiyatı epeyce düşmüş. Yalnız geçen burada bir arkadaş beyaz üretmiyorlar yazmıştı, kararsız kaldım bende. Rengini yakından görmek lazım.
Herkese Hayirli Cumalar Arkadaslar
Benimde bugun doktor randevum var saat 13:00 de yine heyecanliyim tabi kizimi gorecegim icin
Bakalim bizim cimcime ne durumda hersey yolunda mi boyu kilosu nasil cok merak ediyorum tatil oncesi son kontrolumuz
Size de bilgi veririm mutlaka
aynıyım canım..benimde erken başladı ayaklarım şişmeye..bazılarını görüorum böyle karınları burunlarında ama hiç şişlik yok öyle özeniyorum ki onlarabizim bünyemiz bunu yapıcakmış demekki ne diyeyim..ayaklarımın ağrısı dayanılmaz sanıodum meğerse bel ve kalça ağrısı daha fenaymış..keşke şu yeni yasa bize denk gelsede ücretli izin bölümü 2 ay daha uzun olsa. ben bide ücretsz izin alıcam çünkü.bir yıl bebişime bakayım istiyorum..hem bu ağrıların sızıların acısı çıkar ancak:)
Canım bazı hamileler şişlik yaşamıyor erken dönemde ama doğuma yakın her hamile kesin şişiyor. bazılarınkı çok şişkinlik bazılarınki az. mümkün olduğunca çok su iç..birde şiştikçe ayaklarına masaj yaptır(aromalı masaj yağlarıyla olabilir. ben mandarin yağı kullanıyorum1-2 damla)
bende sürekli gece pozisyon değiştiriyorum..ne taraf adönsem bi süre sonra aksi yöne dönmem gerekio. bilmiorum ne olucak böyle. bende bide fıtık var muhtemelen o tetiklendi. dr a bi gideyimde bakalımen diycek. hamileyken tedavide filanda zor..şu korseler var hamileler için onlardan belki verir. ii olduğunu beli desteklediği için rahatlatığını okumuştum, bakalım
sen bayağı su içiyormuşsun canım maşallah..ben iki litreyi bile zor içiyorumo yüzdende belki ilave ödem topluo vücudum bebişlerimiz için katlanıcaz artık ama sonralara doğru daha da zorlaşıcak işimiz belli..:26:
Bakırköy civarlarına uzak değilsen yarın sen de gelsene Bakırköy Capacity midpointe saat 14te buluşuyoruz.
Kızlar herkese günaydınlarrr bende artık karar verdim erken ayrılcam son üç haftaya kadar felan mümkün değill yani uykusuzluk yorgunluk öldürüyo beni sıcaklar cabası
Gerçekten işe hamileyken gelmenin ne olduğunu anca hamileyen işe gelenler anlar. Sabah onu düşünüyorum bende, zaten yorgun kalkıyorsun, üstüne ben 2 vesaitle geliyorum, yokuş çıkıyorum. Binanın kapısına geldim mi ne güç kalıyor bende ne derman. Tüm gün masa başında otur. Sonra yine 2 vesaitle eve git. Üstelik akşam daha sıcak oluyor, saat 5-6 gibi. Benim cidden pilim bitti. Haftaya ayrılmayı düşünüyordum işten ama dün gelen kredi kartı h. özetinden sonra 1 hafta daha uzatsam mı diye düşünmeye başladım.
Canim bu sicaka hrpimizin poposu acikta zaten:))bunlqr hamilelik kabuslari tickerda bile yaziyordu gecenlerde bende de bol bol var yani....Gunaydin kizlar.
Ben de ruya gordum.hastaneye kontrole gitmisim yalniz basima.ama doktor ve hastaneyi ilk kez goruyorum.doktor diyor ki yatis yap.birazdan sezeryana alacagim.ben de yoook dahaolmaz 30.haftaya yeni girdim diyorum.o da amaaaan bu sicaklarda fazla tasimaya gerek yok diyor.deli oldum ikna edemedim adami.yanimda kiyafetler yok eve gidip hazirlayip geleyim diyorum izin vermiyor.en sonunda simsiyah sacli siyah gozlu cokk guzel bir kizim oluyor.bu arada yanimda hala kimse yok.bebek bir saat icinde belime kadar uzuyor.ben de dikisli dikisli tutuyorum kizin elinden endokrin doktoru ariyorum hormon testi laxim diye.hastanenin koridorlsri da labirent gibioraya buraya kostururen uyandim.ohhhh be dedim.
Sanirim aciktâkalan bir yerler olmus gece
Bir sorum olacak.gun icinde uyanik oldugumuz 12 saat boyunca 10-15 hareket saymaliymisiz bebegin.nasil sayilcak ki o.?mesela kizim uyaniyor 5-6 kere geriniyor tekmeliyor.buna biir dicez dimi?yoksa 5-6 mi dicez?
herkes oruçlu diye rahat rahat su da içemiyorum ben buaralar ,ondan daha çok şişiyorum galiba
oruçluymuşum gibi kendimi kasa kasa ne su ne atıştırma kaldı
Ben odamda tek başımayım da rahat içebiliyorum suyumu. Ama yollarda içemiyorum bende. Bu sıcaklarda 3-4 litre içmemiz lazım. Doktorum öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?