2012 Ekim Anneleri

Kızlar herkese günaydınlarrr bende artık karar verdim erken ayrılcam son üç haftaya kadar felan mümkün değill yani uykusuzluk yorgunluk öldürüyo beni sıcaklar cabası

Hanımlar, kızartmalardan uzak durun. Ben canım çok istedi mi, fırında yapıyorum. Özellikle biberi, gayette güzel oluyor. Patateste yaptım, tamam kızartma kadar lezzetli olmuyor ama daha sağlıklı olduğu kesin.
Mide bulantılarım zamanında patates haşlamasından bıkmıştım, şimdi o günleri hayretle anıyorum. Ne çabuk geçti. Oysa geçmeyecek sanmıştım:)

Benim hiç şişliğim yok, hala yüzüklerim parmağımda, aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum. Üstelik tüm gün masa başında oturuyorum.
Maaşallah diyeyim. Benim bel ağrım hergün olmuyor ama ağrımaya başladı artık, zaten garip bir halde aldı. Göbeğim öne, ben arkaya çekiyorum. Klasik gebe yürüyüş biçimini aldım artık.

Hanımlar bu arada Çilek mobilyada güzel indirimler var. Beşiklerin fiyatı epeyce düşmüş. Yalnız geçen burada bir arkadaş beyaz üretmiyorlar yazmıştı, kararsız kaldım bende. Rengini yakından görmek lazım.

Gunaydin kizlar.

Ben de ruya gordum.hastaneye kontrole gitmisim yalniz basima.ama doktor ve hastaneyi ilk kez goruyorum.doktor diyor ki yatis yap.birazdan sezeryana alacagim.ben de yoook dahaolmaz 30.haftaya yeni girdim diyorum.o da amaaaan bu sicaklarda fazla tasimaya gerek yok diyor.deli oldum ikna edemedim adami.yanimda kiyafetler yok eve gidip hazirlayip geleyim diyorum izin vermiyor.en sonunda simsiyah sacli siyah gozlu cokk guzel bir kizim oluyor.bu arada yanimda hala kimse yok.bebek bir saat icinde belime kadar uzuyor.ben de dikisli dikisli tutuyorum kizin elinden endokrin doktoru ariyorum hormon testi laxim diye.hastanenin koridorlsri da labirent gibioraya buraya kostururen uyandim.ohhhh be dedim.

Sanirim aciktâkalan bir yerler olmus gece

Bir sorum olacak.gun icinde uyanik oldugumuz 12 saat boyunca 10-15 hareket saymaliymisiz bebegin.nasil sayilcak ki o.?mesela kizim uyaniyor 5-6 kere geriniyor tekmeliyor.buna biir dicez dimi?yoksa 5-6 mi dicez?

Herkese Hayirli Cumalar Arkadaslar
Benimde bugun doktor randevum var saat 13:00 de yine heyecanliyim tabi kizimi gorecegim icin
Bakalim bizim cimcime ne durumda hersey yolunda mi boyu kilosu nasil cok merak ediyorum tatil oncesi son kontrolumuz
Size de bilgi veririm mutlaka

herkese hayirli cumalar kizlar benim bacak agrilarim basladi valla napicam bilmiyorum, magnesyum iciyorum ama fayda yok:44: yurumek bile iskence oldu.

Benimde geçen haftasonu oldu bacak ağrım, gece ne yapacağımı şaşırdım. Krap girince yapacaklar belli de, ağrıda çaresiz kalıyorsun. Neyse ki bir daha olmadı, 2 gecede atlattım, inşallah bir daha olmaz. Duş almak ya da ılık havlu iyi gelir mi acaba, araştır istersen. Gerçi sıcakta ılık havluyu nasıl tutacağız, ayrı mevzu!

Kızlar herkese günaydınlarrr bende artık karar verdim erken ayrılcam son üç haftaya kadar felan mümkün değill yani uykusuzluk yorgunluk öldürüyo beni sıcaklar cabası

Gerçekten işe hamileyken gelmenin ne olduğunu anca hamileyen işe gelenler anlar. Sabah onu düşünüyorum bende, zaten yorgun kalkıyorsun, üstüne ben 2 vesaitle geliyorum, yokuş çıkıyorum. Binanın kapısına geldim mi ne güç kalıyor bende ne derman. Tüm gün masa başında otur. Sonra yine 2 vesaitle eve git. Üstelik akşam daha sıcak oluyor, saat 5-6 gibi. Benim cidden pilim bitti. Haftaya ayrılmayı düşünüyordum işten ama dün gelen kredi kartı h. özetinden sonra 1 hafta daha uzatsam mı diye düşünmeye başladım.

Bakırköy civarlarına uzak değilsen yarın sen de gelsene Bakırköy Capacity midpointe saat 14te buluşuyoruz.

günaydın arkadaslar nasılsınız ? hayırlı cumalar hepinize

dilerim her sey yolundadır coğunuzun arkasından geldiğim için o kadar cok soracak sey birikti ki ama sabah sabah bunaltmayayım diyorum

bu arada yatağımızı sipariş ettik daha önce yazdım mı hatırlamıyorum nolur yanlıs anlamayın beni belisten aldık bursa mob. carsısındaki yerinden büyüyenlerinden sanırım 1 haftaya gelir artık

geldiği gibi fotoğrafını eklicem cok heyecanlıyımmmm

ben alyansımı aylardır takmadım ki başlarda şiş değildi ellerim ,10 gündür falan başladılar şişmeye

ama ayaklarım fena 37 giyerdim ,38 numara ayakkabı aldım ,şuan o bile sıkıyor 39u bulduk yani

ınsallah hersey yolundadır canım.sen hangı hastaneye gıdıyordun canım?

Bende yüzüklerimi takıyorum kızlar ayakkabılarımıda giyiyorum daha bişi yokinş böyle gider

sabaha kadar dön dön zorlanıyorum bende. bir de dönerken ağırlıktan zor dönüyorum :) inşallah önemli bir şeyin yoktur. basit hamilelik ağrılarıdır diyip pozitif düşünelim ^^ 2 litre yetmez.hele şu sıcak günlerde.ben 3,5litreye bile az deyip 4 litreye tamamladığım günler oluyor.ama emin ol 2 litre yeterli değil.2,5-3 litreye tamamla onu.belki o zaman şişliklerin biraz iner.

Bakırköy civarlarına uzak değilsen yarın sen de gelsene Bakırköy Capacity midpointe saat 14te buluşuyoruz.

çooook isterim sizlerle buluşmayı ama ben ıspartadayım ne güzel olurdu benim için. benim yerime de eğlenin . ciciş anneler...

çok zor artık dayanması ama sırf bebeğimle doğumdan sonra daha çok vakit geçirmek için katlanmaya çalışıyorum. ücretsiz izne deçıkamıcam büyük ihtimal ben

herkes oruçlu diye rahat rahat su da içemiyorum ben buaralar ,ondan daha çok şişiyorum galiba

oruçluymuşum gibi kendimi kasa kasa ne su ne atıştırma kaldı

kızlar oğluşum sabah uyandığımdan beri bir hareketli bir hareketli içimde kıpır kıpır çok güzel bir duygu ya onu hissetmek kıymetini bilelim bu zamanların sonra özleyeceğiz.

Canim bu sicaka hrpimizin poposu acikta zaten:))bunlqr hamilelik kabuslari tickerda bile yaziyordu gecenlerde bende de bol bol var yani....

Ben o tepinmeyi 5-6 diye sayicaz diye biliyorum,ben oyle yapiyorum

Kızlar düşünsenize içimizde bi mucize taşıyoruz.Milyonlarca kadının sahip olmak istediği bi çocuğunun olamadığı belkide hiç tadamayacağı bi duygu..
Bi kadının hayatında kaç kere yaşayabileceği?Belki 2 kere daha belki 1 kere belki hiç
Rabbime binlerce şükürler olsun bu cuma gününde..
Rabbime inanmayanlar bu mucizeyi nasıl açıklıyolar acaba

Son düzenleme:
herkes oruçlu diye rahat rahat su da içemiyorum ben buaralar ,ondan daha çok şişiyorum galiba

oruçluymuşum gibi kendimi kasa kasa ne su ne atıştırma kaldı

Ben odamda tek başımayım da rahat içebiliyorum suyumu. Ama yollarda içemiyorum bende. Bu sıcaklarda 3-4 litre içmemiz lazım. Doktorum öyle demişti.

Son düzenleme:
gunaydin kizlar ya ben 27 haftaligim ve bebegimin hareketlerini az hissediyorum neden ya onceden daha cok ve guclu hissediyodum.daha guclu hissetmem gerekmez mi?sizler nasil hissediyorsunuz bu haftalarda?cevap lutfen!!

Ben odamda tek başımayım da rahat içebiliyorum suyumu. Ama yollarda içemiyorum bende. Bu sıcaklarda 3-4 litre içmemiz lazım. Doktorum öyle demişti.

eskiden patronla aynı odada olurduk o önemsemez oruç falan içerdi suyunu ,çayını benim yanımda ben oruçlu olsamda

şimdi başka bir bayan var yanımda o da oruçlu ,ben de çekiniyorum onun yanında yiyip içmeye ,suyumu bile çıkıp odanın dışında içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…