2012 Ekim Anneleri

allah hepinizden razı olsun kızlar hala inanamıyorum ama geçti gitti allahın izniyle rabbim huzurla sağlıkla hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin bebeğim 27+4 te 1178 gramdı 29+4 yani dün 1387 gramdı yani 1600 olabilirdi ama şekerdi diyetti sıcaklar zaten malum süt et yumurta düzeni bozuldu oyüzden bugünden itibaren inşallah daha düzgün beslenicem sağolun varolun hepiniz

geçmiş olsun hemşerim çok sevindim bende şu diyetten yapmıştım 95 çıktı senın bayağı iyi çıkmış maşallahh...

:) 17. haftamda hissetmiştim , tabi kayınvalidemin bebeği hissediyomusun sorusu taa 5. haftada başladı ve hergün devam etti:)) o hissedermişte ben nasıl hissetmezmişimdi :)
benimkide her telefonda nasıl bebek iyimi diye soruyor sonra konuşma devam ederken bi sorun yok diilmi diyor..tekrar kapatırken bi sorun yok dimi bebekte diyor.sinir oluyorum sürekli aynı şeyi sormasına..ne bekliyolar anlamadımki.
bide ayy canım torunum die karnımı okşamak istemesinden çok rahatsız oluyorum çok yapmacık geliyor..ben bile doğru düzgün okşamıyorum karnımı:)hemen çekerim kendimi çekiniyorum ben anne diye..
Ben su ana kadar 12 kilo almisim cok mu aldim acaba burda arkadaslar 5 kilolardan bahsedince kendimi danacik hissetmeye basladim
Yarin doktorda yine tartilirim bakalim o ne diyecek kiloma :26:
çok almışsın tabi cnm
bende 6 kiloya dayanıyorum sanırım ama bu aralar çok patates yiyoruz eşim yüzünden çok seviyor patates kızartmasını.kesmemiz lazım biraz sanırım

gunaydınnnn gobuslu hatunlarrrr

offf Allahım bu ne ya resmen kavruldukkkk...ıyıı bu havalarda bebıslerımız gelmıyor bırde bu sıcakta bebıslerımızı emzırseydık daha fenaydııı...

bende 6 kiloya dayanıyorum sanırım ama bu aralar çok patates yiyoruz eşim yüzünden çok seviyor patates kızartmasını.kesmemiz lazım biraz sanırım

bizde de var o patates kızartması takıntısı ramazanda özellikle iftarda mutlaka yemekte olsa bi tabak kızartma istiyor ve bende yiyorum dayanamıyorum çok mağdurum çok

tebrik ederim başarmışsın :)
bende başaramayanlardanım 100lük yüklemeyi. henüz o 100lük tatlı suyu içtikten yarım saat sonra kustum hemde öyle böyle kusma değil. saat çok erkendi normaldi yani kusmam, sonra iptal olunca doktorla konuştum ben haftaya yine yapalım dedi. bende aynı saatte yaparsanız yine kusarım dedim. bu hafta sadece açlık tokluk glikoz yapmaya ikna oldu ve çarşamba günü önce açlık yapıldı sonra yemek yedim tokluk baktılar benimde sonuçlarım iyi çıktı çok şükür. böylece bende kurtuldum

ha bide bu aralar akşamları kusmalarım tekrar başladı benimde. yemekten sonra kusuyorum bazen.... geçer inşallah

Günaydınlar güzellikler nasılsınız bakalımm
Akşam abimin kızını aldık 18 aylık eşimle parka götürdük nasıl mutlu oldu payykk kay kay diyip duruyo aşkım yaa yerim onu ben...eşime dedim oğlunuda götürücen böyle
:)

bizde de var o patates kızartması takıntısı ramazanda özellikle iftarda mutlaka yemekte olsa bi tabak kızartma istiyor ve bende yiyorum dayanamıyorum çok mağdurum çok

aynen cnmm çok mağduruz yaw:)
adama sürekli patates kızartsam hayır demez..bide yanına biber kızartmasıda güzel gidiyor dimi:)
akşamada tava böreği yapmayı düşünüyorum..çünkü hiç yemek yapasım yok

ben hiç uyanmıyorum geceleri artık eskisi kadar wcyede kalkmıyorum oğlumda uyandırmıyo inşallah doğuncada böyle olur hiiiiç uyandırmaz annesini:) yada daha erken anca başlıcaak benimki işkenceye

sormaaa bacımm sormaa hele bide patlıcan :125:

börek yapıyorum ama korkudan yemiyorum ucundan accık işte

Günaydın kızlarrr umarım herkesler iyidir......

Valla ben kabus gibi bir gece geçirdim. Rüyamda akşam erken doğum yapıyordum Nasıl gerçekti anlatamam beni aldılar odaya lavmanmıdır lağmanmıdır herneyse onu yaptılar ben diyorumki hayır doğurmıycam daha çok erken diyorum bu arada kendi doktorum değil doktor bağırıyorum ayhan beyi getirin bana ben doğurmayacağım diye daha 28 haftalık en azından 30 haftayı bekleseydik diyorum. Bu arada sancım falanda yok doğur rahat et diyorlar bana doğurmıycam diyip hastaneden kaçıyorum en sonunda... Nasıl uyandım bilmiyorum yani... Sizdede bu korku oluştumu yaaa erken doğum korkusu??

erken doğum korkusumudur artık bilmiyorum ama bende geçenlerde gördüm doğum yapıyorum sonra hemen kalkıp pazara gidiyorum üstümüz açık yatıyoruz ondan mı acaba

sormaaa bacımm sormaa hele bide patlıcan :125:

börek yapıyorum ama korkudan yemiyorum ucundan accık işte

hamile kaldığımdan beri börek yapmadım çünkü mideme çok dokunuyo ya
ama akşam yapıcam banane banane
o değilde acaba kilo aldımmı merak ediyorum evdeki tartınında pili bitti heralde.geçen akşam hala aynıydı kilom ama:26:
dün sağlık ocağı aradı kilomu sormak için 62 dedim 15.06.2012 de gittiğimdede aynıymış kilom kız dedi hala aynımı evet dedim
ozaman ben kilo almamışım e bebek nasıl almış allah allah:26:
Ama 63 olmuşumdur gibi bi his var içimde

ege2011 oluyo cnm böyle rüyalar ama artık nedense korkmuyorum gibi yada iş ciddiye binse korkarım sanırım.32 yi geçince allahın izniyle yinede çok korkmayalım.
çünkü bana erken doğum riskin var diodu hep dua ediyodum 32 leri görsem keşke diye:)
şimdide gününü bekler diyor:)

tamam işte böreğide yersen garanti 65 olursun :81:

bizde çok seviyoruz inan çarşamba akşamına biber patates patlıcan kızarttım 2 gündür cayır cayır yanıyorum gaviscon elimde geziyorum az önce dayanamadım lansor içtim ne yicez şaşırmış durumdayım zaten doktor baklagil ye dedi bugün yeme tarzımızı değiştiriyorum artık en azından yanmam inşallah

ben hiç görmdim canım kafana fazla taktıysan ondandır hayır olsun getirme aklına

bende lansor içiyorum cnm sabahları.yoksa mafoluyom bütün gün.bana ne yesem dokunduğu için:)
Bu arada gözün aydın cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…