allah hepinizden razı olsun kızlar hala inanamıyorum ama geçti gitti allahın izniyle rabbim huzurla sağlıkla hepimize yavrularımızı kucaklamayı nasip etsin bebeğim 27+4 te 1178 gramdı 29+4 yani dün 1387 gramdı yani 1600 olabilirdi ama şekerdi diyetti sıcaklar zaten malum süt et yumurta düzeni bozuldu oyüzden bugünden itibaren inşallah daha düzgün beslenicem sağolun varolun hepiniz
:) 17. haftamda hissetmiştim , tabi kayınvalidemin bebeği hissediyomusun sorusu taa 5. haftada başladı ve hergün devam etti:)) o hissedermişte ben nasıl hissetmezmişimdi :)
çok almışsın tabi cnmBen su ana kadar 12 kilo almisim cok mu aldim acaba burda arkadaslar 5 kilolardan bahsedince kendimi danacik hissetmeye basladim
Yarin doktorda yine tartilirim bakalim o ne diyecek kiloma :26:
bende 6 kiloya dayanıyorum sanırım ama bu aralar çok patates yiyoruz eşim yüzünden çok seviyor patates kızartmasını.kesmemiz lazım biraz sanırım
Gunaydin canlarim...
Azra kiz hadi gozun aydin cok sevindimmm..,
Benim de 100 luk testte seker yuksek cikmadi,kurtuldummmmama cok zor testti ayyy saatlerce ac ac orda bekle surekli kan ver,bir tane kadincaGiz sabretti sabretti ikinci saatte kani alinirken kustu,toplam 3 saat ya,hepsi iptal oldu kusunca,baska gun gene gelirim dedi aglamakli vaziyette...
Bu arada hala bir tek ben mi duzenli olarak kusuyorum????Yok mu benim gibi biri,yok muuuu?
bizde de var o patates kızartması takıntısıramazanda özellikle iftarda mutlaka yemekte olsa bi tabak kızartma istiyor ve bende yiyorum dayanamıyorum çok mağdurum çok
evet canım uyandırıyor sağa yatırıyorum ordan vuruyor rahatsız olduğunu düşünüyorum bu kez sola dönüyorum bu kez de ordan vuruyoren sonnda sabah ayaklarımız babamızın üstünde son derece abuk sabuk bi yatış şekliyle uyanıyoruz
aynen cnmm çok mağduruz yaw:)
adama sürekli patates kızartsam hayır demez..bide yanına biber kızartmasıda güzel gidiyor dimi:)
akşamada tava böreği yapmayı düşünüyorum..çünkü hiç yemek yapasım yok
Günaydın kızlarrr umarım herkesler iyidir......
Valla ben kabus gibi bir gece geçirdim. Rüyamda akşam erken doğum yapıyordumNasıl gerçekti anlatamam beni aldılar odaya lavmanmıdır lağmanmıdır herneyse onu yaptılar ben diyorumki hayır doğurmıycam daha çok erken diyorum bu arada kendi doktorum değil doktor bağırıyorum ayhan beyi getirin bana ben doğurmayacağım diye daha 28 haftalık en azından 30 haftayı bekleseydik diyorum. Bu arada sancım falanda yok doğur rahat et diyorlar bana doğurmıycam diyip hastaneden kaçıyorum en sonunda... Nasıl uyandım bilmiyorum yani... Sizdede bu korku oluştumu yaaa erken doğum korkusu??
sormaaa bacımm sormaa hele bide patlıcan :125:
börek yapıyorum ama korkudan yemiyorumucundan accık işte
erken doğum korkusumudur artık bilmiyorum ama bende geçenlerde gördüm doğum yapıyorum sonra hemen kalkıp pazara gidiyorumüstümüz açık yatıyoruz ondan mı acaba
hamile kaldığımdan beri börek yapmadım çünkü mideme çok dokunuyo ya
ama akşam yapıcam banane banane
o değilde acaba kilo aldımmı merak ediyorum evdeki tartınında pili bitti heralde.geçen akşam hala aynıydı kilom ama:26:
dün sağlık ocağı aradı kilomu sormak için 62 dedim 15.06.2012 de gittiğimdede aynıymış kilom kız dedi hala aynımı evet dedim
ozaman ben kilo almamışım e bebek nasıl almış allah allah:26:
Ama 63 olmuşumdur gibi bi his var içimde
Ay bilmiyorum canımmmm ama psikolojik bişi sanırım bu :26::26::26:
bizde çok seviyoruz inan çarşamba akşamına biber patates patlıcan kızarttım 2 gündür cayır cayır yanıyorum gaviscon elimde geziyorum az önce dayanamadım lansor içtim ne yicez şaşırmış durumdayım zaten doktor baklagil ye dedi bugün yeme tarzımızı değiştiriyorum artık en azından yanmam inşallahaynen cnmm çok mağduruz yaw:)
adama sürekli patates kızartsam hayır demez..bide yanına biber kızartmasıda güzel gidiyor dimi:)
akşamada tava böreği yapmayı düşünüyorum..çünkü hiç yemek yapasım yok
Günaydın kızlarrr umarım herkesler iyidir......
Valla ben kabus gibi bir gece geçirdim. Rüyamda akşam erken doğum yapıyordumNasıl gerçekti anlatamam beni aldılar odaya lavmanmıdır lağmanmıdır herneyse onu yaptılar ben diyorumki hayır doğurmıycam daha çok erken diyorum bu arada kendi doktorum değil doktor bağırıyorum ayhan beyi getirin bana ben doğurmayacağım diye daha 28 haftalık en azından 30 haftayı bekleseydik diyorum. Bu arada sancım falanda yok doğur rahat et diyorlar bana doğurmıycam diyip hastaneden kaçıyorum en sonunda... Nasıl uyandım bilmiyorum yani... Sizdede bu korku oluştumu yaaa erken doğum korkusu??
bende lansor içiyorum cnm sabahları.yoksa mafoluyom bütün gün.bana ne yesem dokunduğu için:)bizde çok seviyoruz inan çarşamba akşamına biber patates patlıcan kızarttım 2 gündür cayır cayır yanıyorum gaviscon elimde geziyorum az önce dayanamadım lansor içtim ne yicez şaşırmış durumdayım zaten doktor baklagil ye dedi bugün yeme tarzımızı değiştiriyorum artık en azından yanmam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?