2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar...sabah bebişimin tekmeleriyle uyanmak paha biçilemez...ben de iki hafta boyunca aynı kilodaydım bir gittim bebek 680 gr almış ben de anlamıyorum.aman o alsın da gerisini kurcalamıyorum artık..

hava bugün serin mi serin şimdi hazırlanıp dışarı çıkıcam kaç gündür evdeyim sıcaklar yüzünden...oğluşumla biraz alışveriş yapalım

Valla kzılar bilmiyorum ama insan ister istemez etkileniyor sanırım bende etkilendim kanımca:26: hayırlısıyla inşallah kalan şu bir kaç ayımızı atlatsak allahın izniyle... Ekim ayında zaten burda arka arkaya ben doğurdum ben doğurdum ben doğurdum diye yazılar görcez inşallahhhh

sangun Türkiye'ye geldin mi sen, yoksa oralarda mı doğuracaksın?

Kıssss nasıl anladın türkiye,ye uçtuğumu? yeni geldim canım. Ama öldüm öldüm dirildim. 12 saat uçak yolculuğu ve basınç öldürdü beni. yolda wc den tiksindim hemen sistit oldum. buraya varınca sıcaktan bayıldım. türklerde anlayış göremedim(istanbul dış hatlardan iç hatlara geçişte,hamile olsan bile iten,kavga etmek isteyen çok)
eve varınca 3 gün kafamı yastıktan kaldıramadım. şimdi özlediğim yemekleri yiyorum ama sıcaktan 2-3 lokma sonrası tıkanıyorum. en çokçıtır simit ve kumpiri özlemiştim. dün teyzemler bahsi geçen yöresel yemeği sarıp göndermişler malatyadan. öyle mutluyum ki...
Yalnız babamız gelmedi. O bir ay sonra gelecek,oradaki evi ev sahibine teslim etmesi lazım.ama aklınızda bulunsun hamileyken tek başına uzun uçak yolculukları sakın yapmayın.inanın çok zor.zaten 27.haftaya kadar alıyorlarmış uçağa.sonrasında riskli diye kabul edilmiyor o yüzden eşimle kalamadım erken geldim ben....

DOĞUMU İNŞALLAH TÜRKİYEDE YAPACAĞIM. Normal doğum istiyorum ama bakalım buradaki doktorlar bizim duruma ne diyecekler.

kızlar...günaydınlar herkese..
geçmişi birazcık okudum..güzel haberler var:) herkes ii çok şükür..
azracım geçmiş olsun..gözün aydın..
masumiyet tatlım sıkma canını bende 12 kilo aldım çok hızlı gittim. aslında yediğim içtiğim aynı ama niye öyle oldu bende anlamadım valla heryerim şiş zaten. ayaklarım bacaklarım..şimdide bel ağrılarım başladı. muhtmelen erkenden doğum iznine çıkıcam. bu cumartesi dr a gidicem. hem kadın doğum hemde bel fıtığı için beyin cerrahiye. bi 10 gün kadar rapor alıp evde yatmayı planlıyorum. işe gelmek artık işkenceye döndü iyice. kalçamın ağrısından yürüyemiorum resmen eziyet çekiyorum benim gibi ağrı çeken varsa allah yardım etsin..ağırlaştıkça daha zor olucak eminim bide sıcaklar üstüne tuz biber..
geceleri sıcaklardan uyumak çok zor. hiç bişi fayda etmio napcaz bilmem. bide soluma yattığımda kızım hemen kığırdanmaya başlıo. top gibi orda toplanıo bi sertlik oluo sanki. bende hemen dönüorum sırt üstü yatıorum. bi tek o zaman uyuyo oda:) şimdiden bizim uyku düzenimizi belirliyolar, doğduklarında ne olacak bakalım..

Son düzenleme:
Yiyorum canim yememi etkilemiyor Allahtan.genelde geceleri ve sabahlari kusuyorum...
Felisim yarin biz kumburgaza gidiyoruz,cok isterdim sizlerle kaynatmayi ama olmadi,bir dahakine insallah...sevcanyk nin kursunun son dersine katilicam haftaya carsamba acibadem hastanesinde, bir dondurma yeriz belki,musait olursan sen de gelsene atakoy yakin.hatta onunla dedik ki kizlara soyleyelim de musait olan gelsin,hem bilgilenmis ouruz.

benım belım degılde popom agrıyor bugun cok fena...butun gun sandalye tepesınde oturmaktan...
artık yan vs oturamıyorum sadece dık oturabılıyorum yan oturdugumda bebısım bıseysı kasıgıma gırıyor canım yanıyor..
eee hep dık otur dık otur kuyruk sokum tarafım cok fena yururken bıle acıyor valla..nasıl gececek su zamanlar bılmem ama ben hepınızden erken dogururum...

çok şükür canım gözün aydın ,bundan sonra daha huzurla beklersin inş. kuzunu

canım son ayların verdiği tedirginlik sanırım aşağı yukarı hepimizde oluyor

rüyalarda kaç kere doğurucaz acaba doğuma kadar

hava bugün serin mi serin şimdi hazırlanıp dışarı çıkıcam kaç gündür evdeyim sıcaklar yüzünden...oğluşumla biraz alışveriş yapalım

serin ??, o nasıl bişey

kızlar patates kızartması konusu geçmiş. Aman uzak durun. benim doktorum hamileliğimin başından beri kızartmalardan özellikle patates kızartmasından uzak dur diye. hatta fırında pismiş (üztü hani azıcık kızaran fırın patatesler varya) patatesten asla yeme demişti. bu yasağı hiç bozmadım. eşim hiç benden yasaklı yiyeceklerden bahsetmez. canı istiyorsa öğle yemeğini şirkette yiyor oraya sipariş ediyor. ben hamileliğim bayunca 2 defa yarımşar hamburger yedim(çok canım çekmişti),1 defa küçük ramen (asyanın meşur eriştesidir ama hazır gıda olduğundan hamişlere yasak) yedim. pizzayıda sanırım 2-3 defa yemiştim ama arkadaşlar yanımda yiyordu onlarınkinden parça halinde almıştım.
kilo alımı türkiyede çok oldu. geldiğimden bu yana 3 kilo aldım keşke son ay gelseydim buraya. zaten kiloluyum bu gidişle 10 kiloyu geçeceğim. toplam 6 kilo almışım. 73.800 kg ((

Ama ne yapayım,çok özledim simitleri peynirli puaçaları,yaş pastaları offf off nasıl gidicek bu kilolar.
Bir de ben hamile olduğumu bilmeden spor salonuna yazılmıştım 10 kilo vereyim diye. hamiş olduğumu öğrenince çok üzüldüm daha da tombiş olucaktım
(sakın yanlış anlaşılmasın,hamileliğim süresince asla diyet yapmadım. canım gerçekten çektiyse 1 kaşıkta olsa yedim. sadece kendimi frenlemiştim bu zamana kadar. ama herkes karşımda öyle yiyorlar ki,nasıl dayanır bu yürek? oğluşumun en sevdiği yemekler ise baharatlı olanlar, mercimekle yapılan,bulgurla yapılan köfteler,meksika mutfağı,hint mutfağı. ne zaman bunları yesem içimde dönüp duruyor ^^)

bende dün rüya gördüm. doğumdalym. doğuramıyorum. çocuğun simsyah saçları görünüyor. beni sedyeyle ordan oraya taşıyorlar. ne yaparlarsa yapsınlar çocuk çıkmıyor. rahim ağzında sadece siyah saçla kafasının ucu göüküyor. ben diyorum ki çıkmasın daha erken diyorum. karma karışık bir rüyaydı. uyandım sonra. dedim bu kadar hafta eçmiyo diye belersen olacağı bu.

Sangun dayanamıyorum yaa bi ona haklısın.Başka bişi öyle cnm istemiyo
eşimede yasaklıcam.Hiç değilse haşlama yapıcam artık..odaha sağlıklı dimi

bende 13 kilo aldım. 2 ayda 8 kilo almışım:)) allahtan boydan kurtarıyorum. bu gidişle 20 kilo ile kapatıcamm

ugurlu07, 14112006, gLssHh, tosun86, fletcher, simlara, SadSad, evimicin, leyli2212, BenElse, melekangel, asudeD, alej, ege2011, Coyote, svda

en tatlı annelere:)))

günaydın kızlar:)))) uzak kaldım sizden neredeyse hiç giremiyorum işlerim çok yoğun umarım herkes iyidir herşey yolundadır maşallah sabah sabah bu kadar hamiş bir arada çok güzel

tüm prenslere ve prenseslere

ayaklarım 2 aydır şiş benim ,sabahları üzerine basamıyorum. sırtımla belim de başladı ağrımaya. dediğin gibi işe gelmek işkence oldu ,ya sabır diye başlıyorum hergüne artık

gece ben sırtüstü yatamıyorum da nefesim kesiliyor , zıpır tavşanım bazen hiç uyumuyor gece ,bazen de uyanmıyor pek

Ayy canım bende de var ağrılar. geceleri sola dön sağa dön artık bel ağrısından 15 dk falan sırt üstü yatınca hafifliyor. koltukta bilgisayar yaparken kuyruk sokumum ağrıyor. yürürken çocuk kolunu yada bacağını gerdiğinden kasıklarıma kramp gibi sancı giriyor.ayaklarımın şişi uçak yolculuğundan beri sık sık oluyor. hiç ama hiç ağzıma tuz sokmuyorum. yemeklerim tamamen tuzsuz. gün içinde hafif yürüyüş birazcık uzanma ve oturma olarak geçirsemde şişlik azıcık oluyor. 3,5 lt su içiyorum. buna rağmen oluyorsa bebeğin baskısı var demişti doktorum.masaj yapınca iniyor ama..eşim yanımda olsaydı yapardı,belkide havalar çok sıcak olduğu için ağrı eşiğimiz düşmüştür. dayanacağız bebişlerimiz için.

Sangun dayanamıyorum yaa bi ona haklısın.Başka bişi öyle cnm istemiyo
eşimede yasaklıcam.Hiç değilse haşlama yapıcam artık..odaha sağlıklı dimi

Tatlım kızartmalar(özellikle patates hemde hamburgercilerde yüzsek ısıda kızartılanlar),iyi pişmemiş et,balık ve yumurtalar hamilelikte zehirmiş. Bir şekilde dayanmaya çalış canım. 3ay sonra rahat rahat yersin nasıl olsa. birazcık sık dişini. Hem eşinde baba olacak o da dayansın 3 ay,baba olmak öyle kolay değil :) heheh haşlama patates çok iyidir. hele bulantın ve mide şikayetlerin varsa yoğurtla beraber haşlanmış patates ve haşlanma pişmiş patates yemekleri rahatlatır(doktorum bana öyle söylemişti,bulantılarımın yoğun olduğu dönemde.)

Son düzenleme:
Anneler, ben evde hamile yogası ve kolay doğum için yapılan egzersizleri yapmak istiyorum. güneşte yürüyüş yapmak çok zor. hiç olmazsa böylelikle hareketlenmiş olurum. bildiğiniz video veya hareketler var mı? varsa paylaşabilir misiniz?

aynıyım canım..benimde erken başladı ayaklarım şişmeye..bazılarını görüorum böyle karınları burunlarında ama hiç şişlik yok öyle özeniyorum ki onlara bizim bünyemiz bunu yapıcakmış demekki ne diyeyim..ayaklarımın ağrısı dayanılmaz sanıodum meğerse bel ve kalça ağrısı daha fenaymış..keşke şu yeni yasa bize denk gelsede ücretli izin bölümü 2 ay daha uzun olsa. ben bide ücretsz izin alıcam çünkü.bir yıl bebişime bakayım istiyorum..hem bu ağrıların sızıların acısı çıkar ancak:)

bende sürekli gece pozisyon değiştiriyorum..ne taraf adönsem bi süre sonra aksi yöne dönmem gerekio. bilmiorum ne olucak böyle. bende bide fıtık var muhtemelen o tetiklendi. dr a bi gideyimde bakalımen diycek. hamileyken tedavide filanda zor..şu korseler var hamileler için onlardan belki verir. ii olduğunu beli desteklediği için rahatlatığını okumuştum, bakalım
sen bayağı su içiyormuşsun canım maşallah..ben iki litreyi bile zor içiyorumo yüzdende belki ilave ödem topluo vücudum bebişlerimiz için katlanıcaz artık ama sonralara doğru daha da zorlaşıcak işimiz belli..:26:

Son düzenleme:

Yanlız olmadığıma pek sevindim akşam aynı kabusları görmüşüz :))

herkese hayirli cumalar kizlar benim bacak agrilarim basladi valla napicam bilmiyorum, magnesyum iciyorum ama fayda yok:44: yurumek bile iskence oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…