sangun Türkiye'ye geldin mi sen, yoksa oralarda mı doğuracaksın?
Yiyorum canim yememi etkilemiyor Allahtan.genelde geceleri ve sabahlari kusuyorum...canım günaydın sen hala kusuyormusun??çok zor geçirenlerdensin gebeliği bende ilk 4 ay çok kötü bir haldeydim hayatla bağlarım kopmuş vaziyetteydi.ama bazılarının 9 ay sürebiliyor bişey yiyebiliyormusun peki
Felisim yarin biz kumburgaza gidiyoruz,cok isterdim sizlerle kaynatmayi ama olmadi,bir dahakine insallah...sevcanyk nin kursunun son dersine katilicam haftaya carsamba acibadem hastanesinde, bir dondurma yeriz belki,musait olursan sen de gelsene atakoy yakin.hatta onunla dedik ki kizlara soyleyelim de musait olan gelsin,hem bilgilenmis ouruz.coyote yarın (cumartesi) capacity midpointe geliyor musun sen de saat 14te? belki masumiyet de gelecekmiş. Kusmalarının devam etmesine üzüldüm, hamilelerin küçük bir yüzdesinde olabiliyormuş böyle şikayetler, oldukça keyif kaçıran bir durum olduğunu tahmin ediyorum ama Allah başka dert keder vermesin, askerlik gibi düşünüyorum, gün sayıyorum. Ne demişler sayılı gün çabuk geçermiş!
herkese selamlarnasıl başlasam bilemedim bugün doktora gittim biliyorsunuz şekerim 63 çıktı ürik asit normal ve idrarda görülen kan hiç önemli bişey değil ayakta fazla kalmışsındır dedi veeeeeeeeeeeee artık plasenta previa değilsin dedi görsel olarak tanı konulabilir bir görüntü fakat bütün tehlike ortadan kalkmış 2 cm daha yukarı çıkmış dedi bebeğim biraz az kilosu gelsede gözümüze herşey normal dedi genel anestezi yapalım daha mantıklı dedi çok nadir damarda kanama olabilir dedi tabi oda kapalı kutu sonuçta büyük tehlike geçti dedi ama birlikte olmayın yinede dedi korktuğumu bildiği için :18::18::18: namaz kıldım kuran okudum hamd olsun rabbime darısı sizlerin başına ben bu haftayı salata karpuzla gçirdim bebeğim pek kilo almamış bu hafta full süt et baklagil yicem allah nasip ederse ayrıca durum bu şekilde devam ederse 38 de değil 39.haftada alıcam 1 ekimde dedi:81::81::81::124::124::124::124::124: hala inanamasamda bugün bunları yaşadım
canım son ayların verdiği tedirginlik sanırım aşağı yukarı hepimizde oluyor
hava bugün serin mi serin şimdi hazırlanıp dışarı çıkıcam kaç gündür evdeyim sıcaklar yüzünden...oğluşumla biraz alışveriş yapalım
Günaydın kızlarrr umarım herkesler iyidir......
Valla ben kabus gibi bir gece geçirdim. Rüyamda akşam erken doğum yapıyordumNasıl gerçekti anlatamam beni aldılar odaya lavmanmıdır lağmanmıdır herneyse onu yaptılar ben diyorumki hayır doğurmıycam daha çok erken diyorum bu arada kendi doktorum değil doktor bağırıyorum ayhan beyi getirin bana ben doğurmayacağım diye daha 28 haftalık en azından 30 haftayı bekleseydik diyorum. Bu arada sancım falanda yok doğur rahat et diyorlar bana doğurmıycam diyip hastaneden kaçıyorum en sonunda... Nasıl uyandım bilmiyorum yani... Sizdede bu korku oluştumu yaaa erken doğum korkusu??
benimkide her telefonda nasıl bebek iyimi diye soruyor sonra konuşma devam ederken bi sorun yok diilmi diyor..tekrar kapatırken bi sorun yok dimi bebekte diyor.sinir oluyorum sürekli aynı şeyi sormasına..ne bekliyolar anlamadımki.
bide ayy canım torunum die karnımı okşamak istemesinden çok rahatsız oluyorum çok yapmacık geliyor..ben bile doğru düzgün okşamıyorum karnımı:)hemen çekerim kendimi çekiniyorum ben anne diye..
çok almışsın tabi cnm
bende 6 kiloya dayanıyorum sanırım ama bu aralar çok patates yiyoruz eşim yüzünden çok seviyor patates kızartmasını.kesmemiz lazım biraz sanırım
bende 13 kilo aldım. 2 ayda 8 kilo almışım:)) allahtan boydan kurtarıyorum. bu gidişle 20 kilo ile kapatıcamm
kızlar...günaydınlar herkese..
geçmişi birazcık okudum..güzel haberler var:) herkes ii çok şükür..
azracım geçmiş olsun..gözün aydın..
masumiyet tatlım sıkma canını bende 12 kilo aldımçok hızlı gittim. aslında yediğim içtiğim aynı ama niye öyle oldu bende anlamadım valla heryerim şiş zaten. ayaklarım bacaklarım..şimdide bel ağrılarım başladı. muhtmelen erkenden doğum iznine çıkıcam. bu cumartesi dr a gidicem. hem kadın doğum hemde bel fıtığı için beyin cerrahiye. bi 10 gün kadar rapor alıp evde yatmayı planlıyorum. işe gelmek artık işkenceye döndü iyice. kalçamın ağrısından yürüyemiorum resmen eziyet çekiyorum benim gibi ağrı çeken varsa allah yardım etsin..ağırlaştıkça daha zor olucak eminim bide sıcaklar üstüne tuz biber..
geceleri sıcaklardan uyumak çok zor. hiç bişi fayda etmio napcaz bilmem. bide soluma yattığımda kızım hemen kığırdanmaya başlıo. top gibi orda toplanıo bi sertlik oluo sanki. bende hemen dönüorum sırt üstü yatıorum. bi tek o zaman uyuyo oda:) şimdiden bizim uyku düzenimizi belirliyolar, doğduklarında ne olacak bakalım..
kızlar...günaydınlar herkese..
geçmişi birazcık okudum..güzel haberler var:) herkes ii çok şükür..
azracım geçmiş olsun..gözün aydın..
masumiyet tatlım sıkma canını bende 12 kilo aldımçok hızlı gittim. aslında yediğim içtiğim aynı ama niye öyle oldu bende anlamadım valla heryerim şiş zaten. ayaklarım bacaklarım..şimdide bel ağrılarım başladı. muhtmelen erkenden doğum iznine çıkıcam. bu cumartesi dr a gidicem. hem kadın doğum hemde bel fıtığı için beyin cerrahiye. bi 10 gün kadar rapor alıp evde yatmayı planlıyorum. işe gelmek artık işkenceye döndü iyice. kalçamın ağrısından yürüyemiorum resmen eziyet çekiyorum benim gibi ağrı çeken varsa allah yardım etsin..ağırlaştıkça daha zor olucak eminim bide sıcaklar üstüne tuz biber..
geceleri sıcaklardan uyumak çok zor. hiç bişi fayda etmio napcaz bilmem. bide soluma yattığımda kızım hemen kığırdanmaya başlıo. top gibi orda toplanıo bi sertlik oluo sanki. bende hemen dönüorum sırt üstü yatıorum. bi tek o zaman uyuyo oda:) şimdiden bizim uyku düzenimizi belirliyolar, doğduklarında ne olacak bakalım..
Sangun dayanamıyorum yaa bi ona haklısın.Başka bişi öyle cnm istemiyo
eşimede yasaklıcam.Hiç değilse haşlama yapıcam artık..odaha sağlıklı dimi
aynıyım canım..benimde erken başladı ayaklarım şişmeye..bazılarını görüorum böyle karınları burunlarında ama hiç şişlik yok öyle özeniyorum ki onlaraayaklarım 2 aydır şiş benim ,sabahları üzerine basamıyorum. sırtımla belim de başladı ağrımaya. dediğin gibi işe gelmek işkence oldu ,ya sabır diye başlıyorum hergüne artık
gece ben sırtüstü yatamıyorum da nefesim kesiliyor , zıpır tavşanım bazen hiç uyumuyor gece ,bazen de uyanmıyor pek
bende sürekli gece pozisyon değiştiriyorum..ne taraf adönsem bi süre sonra aksi yöne dönmem gerekio. bilmiorum ne olucak böyle. bende bide fıtık var muhtemelen o tetiklendi. dr a bi gideyimde bakalımen diycek. hamileyken tedavide filanda zor..şu korseler var hamileler için onlardan belki verir. ii olduğunu beli desteklediği için rahatlatığını okumuştum, bakalımAyy canım bende de var ağrılar. geceleri sola dön sağa dön artık bel ağrısından 15 dk falan sırt üstü yatınca hafifliyor. koltukta bilgisayar yaparken kuyruk sokumum ağrıyor. yürürken çocuk kolunu yada bacağını gerdiğinden kasıklarıma kramp gibi sancı giriyor.ayaklarımın şişi uçak yolculuğundan beri sık sık oluyor. hiç ama hiç ağzıma tuz sokmuyorum. yemeklerim tamamen tuzsuz. gün içinde hafif yürüyüş birazcık uzanma ve oturma olarak geçirsemde şişlik azıcık oluyor. 3,5 lt su içiyorum. buna rağmen oluyorsa bebeğin baskısı var demişti doktorum.masaj yapınca iniyor ama..eşim yanımda olsaydı yapardı,belkide havalar çok sıcak olduğu için ağrı eşiğimiz düşmüştür. dayanacağız bebişlerimiz için.
bende dün rüya gördüm. doğumdalym. doğuramıyorum. çocuğun simsyah saçları görünüyor. beni sedyeyle ordan oraya taşıyorlar. ne yaparlarsa yapsınlar çocuk çıkmıyor. rahim ağzında sadece siyah saçla kafasının ucu göüküyor. ben diyorum ki çıkmasın daha erken diyorum. karma karışık bir rüyaydı. uyandım sonra. dedim bu kadar hafta eçmiyo diye belersen olacağı bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?