Kızlar düşünsenize içimizde bi mucize taşıyoruz.Milyonlarca kadının sahip olmak istediği bi çocuğunun olamadığı belkide hiç tadamayacağı bi duygu..
Bi kadının hayatında kaç kere yaşayabileceği?Belki 2 kere daha belki 1 kere belki hiç
Rabbime binlerce şükürler olsun bu cuma gününde..
Rabbime inanmayanlar bu mucizeyi nasıl açıklıyolar acaba
Anneler, ben evde hamile yogası ve kolay doğum için yapılan egzersizleri yapmak istiyorum. güneşte yürüyüş yapmak çok zor. hiç olmazsa böylelikle hareketlenmiş olurum. bildiğiniz video veya hareketler var mı? varsa paylaşabilir misiniz?
Herkese Hayirli Cumalar Arkadaslar
Benimde bugun doktor randevum var saat 13:00 de yine heyecanliyim tabi kizimi gorecegim icin
Bakalim bizim cimcime ne durumda hersey yolunda mi boyu kilosu nasil cok merak ediyorum tatil oncesi son kontrolumuz
Size de bilgi veririm mutlaka
Benimde geçen haftasonu oldu bacak ağrım, gece ne yapacağımı şaşırdım. Krap girince yapacaklar
belli de, ağrıda çaresiz kalıyorsun. Neyse ki bir daha olmadı, 2 gecede atlattım, inşallah bir daha olmaz. Duş almak ya da ılık havlu iyi gelir mi acaba, araştır istersen. Gerçi sıcakta ılık havluyu nasıl tutacağız, ayrı mevzu!
Gerçekten işe hamileyken gelmenin ne olduğunu anca hamileyen işe gelenler anlar. Sabah onu düşünüyorum bende, zaten yorgun kalkıyorsun, üstüne ben 2 vesaitle geliyorum, yokuş çıkıyorum. Binanın kapısına geldim mi ne güç kalıyor bende ne
derman. Tüm gün masa başında otur. Sonra yine 2 vesaitle eve git. Üstelik akşam daha sıcak oluyor, saat 5-6 gibi. Benim cidden pilim bitti. Haftaya ayrılmayı düşünüyordum işten ama dün gelen kredi kartı h. özetinden sonra 1 hafta daha uzatsam mı diye düşünmeye başladım.
Ayyyy yerim ben bu kiZii...yumuk yumuk bi deee
gunaydin kizlar ya ben 27 haftaligim ve bebegimin hareketlerini az hissediyorum neden ya onceden daha cok ve guclu hissediyodum.daha guclu hissetmem gerekmez mi?sizler nasil hissediyorsunuz bu haftalarda?cevap lutfen!!
yemeğide yaptım rahatla oturabilirim bugün
youtubedan hamile yogası görüntülerini indirebilirsin. Başak Kutlu Atay'ın ve Nur Sakallı'nın videoları var, zaten kendileri de doğuma hazırlık eğitmeni. Benim hamilelik öncesinde yoga ya da pilates geçmişim olmadığı için hiç girişmedim böyle şeylere. zaten artık yürüyemiyorum bile, alt kemiklerim çok acıyor. Kuş gibi evin içindeyim. Hoş bugünlerde İstanbul'da yürümekle yüzmek arasında fark da yok, o kadar çok nem var ki.
Ben 4 vesait diyebilirim canim bilenler icin soyluyorum umraniyeden nisantasina gidiyorum her gun bi de trafik,bi de ayakta calisiyorum butun gun arada 1 saat falan oturabiliyorum sadece(Allahtan sisliklerim baslamadi daha,bende 15 gun kalana kadar calismak istiyorum cunku zaten uzretsizde alamam bu izin bile buyuk sorun bizim icin ((
slm kızlar herkese hayırlı cumalar olsun
azzzraa gözün aydın canım maşallah sana ve bebişine
kabuslar görülmeye başlamış
ben de dün gece rüya görenlerdenim ama bu haftalarda çok normalmiş hormonların da etkisi oluyomuş
yani bu doğum rüyalarını daha çok görücez kafaya takmamak lazım
benım belım degılde popom agrıyor bugun cok fena...butun gun sandalye tepesınde oturmaktan...
artık yan vs oturamıyorum sadece dık oturabılıyorum yan oturdugumda bebısım bıseysı kasıgıma gırıyor canım yanıyor..
eee hep dık otur dık otur kuyruk sokum tarafım cok fena yururken bıle acıyor valla..nasıl gececek su zamanlar bılmem ama ben hepınızden erken dogururum...
ınsallah hersey yolundadır canım.sen hangı hastaneye gıdıyordun canım?
Kızlar düşünsenize içimizde bi mucize taşıyoruz.Milyonlarca kadının sahip olmak istediği bi çocuğunun olamadığı belkide hiç tadamayacağı bi duygu..
Bi kadının hayatında kaç kere yaşayabileceği?Belki 2 kere daha belki 1 kere belki hiç
Rabbime binlerce şükürler olsun bu cuma gününde..
Rabbime inanmayanlar bu mucizeyi nasıl açıklıyolar acaba
gunaydin kizlar ya ben 27 haftaligim ve bebegimin hareketlerini az hissediyorum neden ya onceden daha cok ve guclu hissediyodum.daha guclu hissetmem gerekmez mi?sizler nasil hissediyorsunuz bu haftalarda?cevap lutfen!!
youtubedan hamile yogası görüntülerini indirebilirsin. Başak Kutlu Atay'ın ve Nur Sakallı'nın videoları var, zaten kendileri de doğuma hazırlık eğitmeni. Benim hamilelik öncesinde yoga ya da pilates geçmişim olmadığı için hiç girişmedim böyle şeylere. zaten artık yürüyemiyorum bile, alt kemiklerim çok acıyor. Kuş gibi evin içindeyim. Hoş bugünlerde İstanbul'da yürümekle yüzmek arasında fark da yok, o kadar çok nem var ki.
amin cnm inşallah Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin..Evet olmayanlara coook uzuluyorum benim halamin kizi var 35 yasinda falan,ablam gibidir ama maalesef olmuyor,bende hastane aynama not aliyorum dogum sirasinda onun icin dua edicem normal olursa dualari kabul olurmus diye Allah im insallah ona da nasip eder
günaydın arkadaslar nasılsınız ? hayırlı cumalar hepinize
dilerim her sey yolundadır coğunuzun arkasından geldiğim için o kadar cok soracak sey birikti kiama sabah sabah bunaltmayayım diyorum
bu arada yatağımızı sipariş ettik daha önce yazdım mı hatırlamıyorum nolur yanlıs anlamayın benibelisten aldık bursa mob. carsısındaki yerinden büyüyenlerinden sanırım 1 haftaya gelir artık
geldiği gibi fotoğrafını eklicem cok heyecanlıyımmmm
benimkide her telefonda nasıl bebek iyimi diye soruyor sonra konuşma devam ederken bi sorun yok diilmi diyor..tekrar kapatırken bi sorun yok dimi bebekte diyor.sinir oluyorum sürekli aynı şeyi sormasına..ne bekliyolar anlamadımki.
bide ayy canım torunum die karnımı okşamak istemesinden çok rahatsız oluyorum çok yapmacık geliyor..ben bile doğru düzgün okşamıyorum karnımı:)hemen çekerim kendimi çekiniyorum ben anne diye..
çok almışsın tabi cnm
bende 6 kiloya dayanıyorum sanırım ama bu aralar çok patates yiyoruz eşim yüzünden çok seviyor patates kızartmasını.kesmemiz lazım biraz sanırım
Günaydın kızlarrr umarım herkesler iyidir......
Valla ben kabus gibi bir gece geçirdim. Rüyamda akşam erken doğum yapıyordumNasıl gerçekti anlatamam beni aldılar odaya lavmanmıdır lağmanmıdır herneyse onu yaptılar ben diyorumki hayır doğurmıycam daha çok erken diyorum bu arada kendi doktorum değil doktor bağırıyorum ayhan beyi getirin bana ben doğurmayacağım diye daha 28 haftalık en azından 30 haftayı bekleseydik diyorum. Bu arada sancım falanda yok doğur rahat et diyorlar bana doğurmıycam diyip hastaneden kaçıyorum en sonunda... Nasıl uyandım bilmiyorum yani... Sizdede bu korku oluştumu yaaa erken doğum korkusu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?