2012 Ekim Anneleri

12. haftamda doktora gittim. O zaman minnacık, parmak kadar. Doktor ult. aletini göbeğime dayadı. Oğlum iki elini kafasına doğru kaldırdı, sonra dönüp bize baktı iki kere. Daha göz çukurları, kulakları yerleri taslak halinde idi. Sadece kafası ve kol bacakları belli idi. Ama parmaklarını saymıştık sol elinin. O an, Allah'ın büyüklüğünü binlerce kez daha inandım. O görüntüyü hâlâ unutamıyorum. Günlerce bende düşünmüştüm Allah'a inanmayanların bunu nasıl açıkladıklarını.

youtubedan hamile yogası görüntülerini indirebilirsin. Başak Kutlu Atay'ın ve Nur Sakallı'nın videoları var, zaten kendileri de doğuma hazırlık eğitmeni. Benim hamilelik öncesinde yoga ya da pilates geçmişim olmadığı için hiç girişmedim böyle şeylere. zaten artık yürüyemiyorum bile, alt kemiklerim çok acıyor. Kuş gibi evin içindeyim. Hoş bugünlerde İstanbul'da yürümekle yüzmek arasında fark da yok, o kadar çok nem var ki.

Canim hayirli haberlerle gelirsin insallah,kizinda kocaman olmustur artik
Bizimde daha 9 agustosta ayyy ne cok var,Allaha sukurartik tepiklerini hissediyoruzda bu kadar zaman gormeden dayanabiliyorum

Ben 4 vesait diyebilirim canim bilenler icin soyluyorum umraniyeden nisantasina gidiyorum her gun bi de trafik,bi de ayakta calisiyorum butun gun arada 1 saat falan oturabiliyorum sadece(Allahtan sisliklerim baslamadi daha,bende 15 gun kalana kadar calismak istiyorum cunku zaten uzretsizde alamam bu izin bile buyuk sorun bizim icin((

slm kızlar herkese hayırlı cumalar olsun
azzzraa gözün aydın canım maşallah sana ve bebişine

kabuslar görülmeye başlamış
ben de dün gece rüya görenlerdenim ama bu haftalarda çok normalmiş hormonların da etkisi oluyomuş
yani bu doğum rüyalarını daha çok görücez kafaya takmamak lazım

gunaydin kizlar ya ben 27 haftaligim ve bebegimin hareketlerini az hissediyorum neden ya onceden daha cok ve guclu hissediyodum.daha guclu hissetmem gerekmez mi?sizler nasil hissediyorsunuz bu haftalarda?cevap lutfen!!

Belki bebeğin pozisyonundan kaynaklana bilir. Bazen bende içimde, derinde hissediyorum hareketleri. Bazende yerimden hoplatıyor beni. Dün gün içinde resmen uyumadı hiç, bugünde aynı. Oğlumun uyku düzeni kısmet olursa doğunca nasıl olacak çok merak ediyorum:).
Sende azda olsa hissediyorsan, merak etme bence. Ama yinede içine sinmiyorsa doktoruna git.

yemeğide yaptım rahatla oturabilirim bugün

Bu arada gözün aydın seninde arkadaşım.

Ya bu yürüyüş çok önemli, hem çok kilo almamamız için hem rahim çatımız için ama akşam bile sıcak oluyor, nasıl yapalım yürüyüşü.
Benim alt kemiklerim ağrımıyor, bununda bebeğin pozisyonu ile alakası vardır diye düşünüyorum.

Sana inanamıyorum, o kadar yolu sağlıklı insan bu sıcaklarda çekemez. Sana Allah kolaylık versin. Birde üstüne ayakta çalışıyorsun. Halime şükredeyim ben en iyisi.

rüyalarında herkes kendisiyle uğraşıyo sanırım bende etrafımdakilerle uğraşıyorum arkadaşım kaza yapıyo brinin başına bişey geliyo daha kendime sıra gelmedi allah hayırlara çıkarsın rüyalarımızı

off ya bendede bugün aynı sıkıntı var resmen merdiven çıkarken bile acıyor..benimde bel ağrım olmadı ama bu ağrı ne alaka anlamadım.

ınsallah hersey yolundadır canım.sen hangı hastaneye gıdıyordun canım?

Ethica incirli hastanesi Ali Pasa oskaya gidiyorum canim sana daha once de yazmistim

Benimde alt tarafimda tam o yerdeki kemigim agriyor pelvis mi deniliyordu oraya bugun doktora da diyecem normal mi acaba ayrica ben yuruyus yaptigimda ayaklarim iyice davul gibi oluyor zaten iki aydir sisler ayak bilegi denen bisey kalmadi aciyor bi de alyanslarimi da takamiyorum sistim ben bunlar da kiloma yansimistir muhtemelen odemlerim magaza geziyorum en fazla ama aksaminda ayaklarim kopmus vaziyette oluyor bi de hamileler bol bol yurusun diyolar ayaklarimin agrisindan nasil olucaksa o is

Evet olmayanlara coook uzuluyorum benim halamin kizi var 35 yasinda falan,ablam gibidir ama maalesef olmuyor,bende hastane aynama not aliyorum dogum sirasinda onun icin dua edicem normal olursa dualari kabul olurmus diye Allah im insallah ona da nasip eder

gunaydin kizlar ya ben 27 haftaligim ve bebegimin hareketlerini az hissediyorum neden ya onceden daha cok ve guclu hissediyodum.daha guclu hissetmem gerekmez mi?sizler nasil hissediyorsunuz bu haftalarda?cevap lutfen!!

Canim bende gecen haftalar icinde yazdim bitkac kez az hissediyorum diye,dun de sabaha kadar durmadi mesela donemleri oluyor diye dusunuyorum,bi de ben yorgun oldugumda daha az hissediyiyorum,dolayisiyla biraz daha rahat davranmaya calisiyorum artik,bazen yatiyorum gobegimi aciyorum surekli kabarciklar donusler hareket halinde ama ben hissetmiyorum,olabilir yanitabi sen yine de takip et canim aklina takilirsa git dr na icin rahat etsin

çok teşekkür ederim canım. kısa sürede izleyip yapacağım.Geldiğim ülkede nem oranı 98% idi. astığın çamaşırlar 4 gün geçmesine rağmen kurumadığı gibi kokuyordu. bu döenm orada yağmur dönemidir ve aralıksız 1 ay yağmur yağar,sel götürür yıldırım düşer,tayfun çıkar. o derece yani.

canım bazen bebişlerinde dinlenmeye çekildiği dönemler var. 28.haftadan sonra daha net hissedersin daha güçlü demek istedim.

kızlar bebişleriniz için benden bir melodi. anne karnında bebeklere en güzel gelen müzik elbette klasik müziklerdir.

Franz Schubert - Piano Trio No 2 in E flat major - YouTube

ve şafak bartın....arkadaşlar ben hiçbirşey yiyemiyorum ya.acıkıyorum yemek istiyorum ama yer yemez midem şişiyo.1 veya 2 saat nefes alamayacak gibi sıkışıyorum.yemek yemekten korkar oldum.bebeğimi besleyemeyeğim diye korkuyorum.allahtan 27+2 de 1114 gr.doktorumuz haftasıyla uyumlu dedi.

amin cnm inşallah Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin..

ay yemek yedim yediğimi komple çıkardım yaa

Canım hayırlı cumalar, bende bursalıyım, beşiği ne kadara aldın öğrenebilir miyim

aynen benimkide öylee , her görmesinde eli göbeğimde bende utanıyorum çekiniyorum :) bide oruç tutma dedi herkes bende tutmuyorum zaten ama her aramasında oruçlumusun diye soruyo .... neyse belki ilgilenmselerde ozamanda gıcık olcaz ..

ayy sorma bu rüyaları geçen bende rüyamda doguruyodum ve daha 27 haftalık diyorum deli gibi kuvez arıyodum , dr yoktu , küçücük bebek elimde giysi yok , tam kabustu ve uyanıp baktımki karnım şiş ohhh dedim hala çimdesin canım kızımm

Allah kimseye yaşatmasın herkes zamanında kolaylıkla kucağına alsın bebişini , bi rüya bile insanın aklını alıyosa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…