2012 Ekim Anneleri

beşiğimiz geldikten sonra ben yıkamaya baslıcam tatlım en azından hazır olsun...

kızımın malzeme çantasını da aldığım için yavaştan hastahane çantamızı da hazır edicem eşyaları yıkadıkca...

ne olur ne olmaz hazır olsunlar...

kız cocukları zaten erken gelirmiş. annem hep söyler ben 23 gün erken doğmusum bu yuzden tedbiri elden bırakmamakta fayda var diye düşünüyorum.

karnım bugün gerildi iyice ,sanki bütün sırtını poposunu dayadı göbeğime gibi ,göbeğimi acıtıyor

yok yok erken deil canım yıka bı hurç a koy dursun hazırda.ben yıkadı ütüledim dolabına yerleştirdimm bile:) gidip bakıp bakıp geliom arada

selam annişlerr hastaneden geldik ogluşumla boyu ve kilosu gayet iyi cokşükür.. daha önce sadece muayenehaneye gidiyodum artık dogum için hastane buldum duygu hastanesi aylin hn. giden yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun

yok yok erken deil canım yıka bı hurç a koy dursun hazırda.ben yıkadı ütüledim dolabına yerleştirdimm bile:) gidip bakıp bakıp geliom arada

bende doğum iznini bekliyodum ama vazgeçtim bu pazar yıkıcam .ani bir süprizle karşılaşmaktan korkuyorum artık

Teşekkür ederim canım,.. ben henüz pek fazla gezemedim, daha doğrusu hiç gezemedim beşik için, bakalım eylülde doğum iznine çıkacağım o zamanda bıraktık alışverişi , o yüzden merak ettim fiyatları..

maşallah oğluşuna cnm
k.köymü cnm?

kızlar ben 10 gün yokum eşim 10 günlük iznini kullanmış ramazan dolayısıyla ve sıcak diye kayınvalidemlere gidelim bari dedik orada kalacağızramazanın tadı kalabalık olunca çıkıyor.internet yok onlardasizi ve sohbetlerimizi özleyeceğim kendinize ii bakın....
SANGUN hoşgeldin türkiyeye canım kiraz yaprağı köftesini yemişsin çok sevindim içime dert olmuştu o zaman....

masumiyet gözün aydın canım çok şükür atlattınız rabbim bir daha yaşatmasın

merhaba kızlar....ben bugün sağlık ocağına gittim.hemşire d3 vitamini verdi,günde 6 damla ağzıma damlatacakmışım.toplamda 9 kilo almışım bana çok fazla geliyor, hemşirede normal 9 kilo alman 15 kiloya kadar normal dedi ama bana fazla geliyor 9 kilo...ağustosun 2sinde tekrar çağırdı hemşire 30. hafta olduğu için birde 36. haftada çağıracakmış...

benim kız hep sağda eşiniyo yahu artık tekme şeklinde değil de yumruk yapıp karnımı ileri ittiriyo sanırsam ya da kafasıyla ittiriyo sağ tarafım hep oynnuyo oyy kuzum benim ooo

hmm kayınvalidenler de malatyada mı ? aaa sangün türkiyeye mi gelmiş ohhh yemeği de yemiş ben de sevindim şimdi :)

aslında tatile altınoluka gitmeyi çok istedi eşim ama ben bu halimle gidemezdim bide ramazan ayı olmaz artık seneye kızlarımızla gideriz dedim...

gidin gidin bakarsın seneye altınolukta karşılaşırız biz de bu yaz tatile çıkamadık malum bebişten dolayı seneye o taraflara gitmeyi düşünüyoz yarasın tatillllll hepimize
bu arada eşin ne iş yapıydu canım?

aaa ne güzel olur valla optikçi eşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…