- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
günaydın..erken doğum rüyalarından bahsedilmiş.hiç kafama takmadığım halde ben de 2 gündür erken dogum yaptıgımı görüyorum rüyamda.Hatta bebeğin kıyafetlerini yıkamadım henüz.rüyamda şimdi ne giydircem bebişime diye telaş oluyorum dogduktan sonra.1.5 kilo doguyor bebeğim.ayy tam bir kabustu.uyandıgımda şükrettim.
Bu arada kıyafetlerini yıkasam mı artık diye düşündüm.Sizce erken mi daha???
günaydın..erken doğum rüyalarından bahsedilmiş.hiç kafama takmadığım halde ben de 2 gündür erken dogum yaptıgımı görüyorum rüyamda.Hatta bebeğin kıyafetlerini yıkamadım henüz.rüyamda şimdi ne giydircem bebişime diye telaş oluyorum dogduktan sonra.1.5 kilo doguyor bebeğim.ayy tam bir kabustu.uyandıgımda şükrettim.
Bu arada kıyafetlerini yıkasam mı artık diye düşündüm.Sizce erken mi daha???
yok yok erken deil canım yıka bı hurç a koy dursun hazırda.ben yıkadı ütüledim dolabına yerleştirdimm bile:) gidip bakıp bakıp geliom arada
tatlım kapalı carsının oradaki mobilyacılar carsısına gittiğin zaman zaten karsılıklı Belis mağazasını göreceksin...
düsündüğün mobilyanın modeline, ebatına ve fonksiyonlarına göre fiyatları değişiyor... ama 650 - 700den baslıyor büyüyenler...
sadece beşik istiyorum dersen de 400 liradan baslıyordu sanırım emin değilim...
renk seciminde falan kataloğa bağımlı kalmak zorunda olmuyorsun... renk secimi, kulpları vs sadece kasası sabit oluyor onun dısında herseyin secimi sana kalmış
beşiği daha sonra büyüyen yatak olarak kullanmak istediğimizden cok fonksiyonlu olsun istedik biz...
bir komidin yatak ve beşik kısmı da calısma masası olabiliyor... en azından ilayda büyüdüğünde sadece dolap ve o an için olan eksiklerini alıcaz sadece
şimdiden hayırlısı olsun
selam annişlerr hastaneden geldik ogluşumla boyu ve kilosu gayet iyi cokşükür.. daha önce sadece muayenehaneye gidiyodum artık dogum için hastane buldum duygu hastanesi aylin hn. giden yada bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun
Biz doktordan geldik simdi gezmedeyiz esimle kizimiz gayet saglikli cok sukur doktor o sivinin kayboldugunu soyledi 1 ay sonra cagirdi tatile gidebilirsin dedi ama guneste kalma dedi bebegimiz 1585 gr olmus resmini alamadik maalesef simdilik bu kadar cepten zor oluyor
mercim seni özliycizzzzzz cnm..
aman kayganadada izinmi olur annem yaa çok kalmayınn
polis...
aslında 10 gün canım ama 5 gün geçen yıldan kalan izni var kullanmazsa yanacak onuda dahil edecek doğum iznine...
kızlar ben 10 gün yokum eşim 10 günlük iznini kullanmış ramazan dolayısıyla ve sıcak diye kayınvalidemlere gidelim bari dedik orada kalacağızramazanın tadı kalabalık olunca çıkıyor.internet yok onlarda sizi ve sohbetlerimizi özleyeceğim kendinize ii bakın....
SANGUN hoşgeldin türkiyeye canım kiraz yaprağı köftesini yemişsin çok sevindim içime dert olmuştu o zaman....
aslında tatile altınoluka gitmeyi çok istedi eşim ama ben bu halimle gidemezdim bide ramazan ayı olmaz artık seneye kızlarımızla gideriz dedim...
hmm kayınvalidenler de malatyada mı ? aaa sangün türkiyeye mi gelmiş ohhh yemeği de yemiş ben de sevindim şimdi :)
gidin gidin bakarsın seneye altınolukta karşılaşırızbiz de bu yaz tatile çıkamadık malum bebişten dolayı seneye o taraflara gitmeyi düşünüyoz yarasın tatillllll hepimize
bu arada eşin ne iş yapıydu canım?
evet canım malatyadalar ben ilçedeyim bende gidersem kaynanama köfte yaptırıcam
hmmm sen hangi ilçedesin ?yaptır valla hatta ne kadar köftemiz varsa yaptır ben acısını çıkarttım anneme yaptırttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?