2012 Ekim Anneleri

64 uşak

ay inanmıyorum yaa 2 ay kaldı doğumuma kızlar...

belkide 1,5 ay sezeryan olursammm :18:

Hala işteyiz hava çooooooooooooooooooooook sıcak...... ama evde çooooooooooooooooooook sıcak.... nasıl olcak böyle bilemiyorum ben yaaa....resmen kavruluyoruz nefes almak zor...Heryer böyle mi yoksa sadece bize mi özel :) Tekirdağdayız...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaar elleri uyuşan var mı içinizdeee ağrılı olmasada uyuşukluk var yaaaa yineeeeeeeeeeeeeeeeee dün börek yedim hemde ne yemeeeeeeeeeeeeeeeek !!!!!!!!!!!!!!!!

Kizlar bu kraft twistin puseti yatar pozisyonu icin uygun mu yoksa oturur vaziyette mi? Kimi pusetler bebegin yatmasi icin uygun degil grdugum kadari ile... alan, goren arkadaslar cevap verirse cok sevinicem.

her yer öyle tatlım bizde aynı durumdayız dışarı 5 dk çık içeri sucuk gibi giriyosun iğrençç bişi bide işyerinde bu saatlerde yarım saat elektrik kesiliyo rezillik yani 2 dk sonra ter atmaya başlıyorum

cnm bizde aldık 1 tane hastane çıkışının içinde var3 tanede ayrı aldık ama neden o giyiliyo anlamadım ben göbek bağı düşene kadar

cicişim eşlerimiz aynı meslekten bi de karadenizliler bordo mavi yoksa sen de mi karadenizlisin kısss uşağum

hehe anlamıştım zaten ben hatırlıyormusun bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri üniforma ütülemek sende benimde demiştin o gün ben anlamıştım zaten

evet uşağum bende trabzonluyum benim hamsiyle senin hamsiyeyi everirik artık

eşim ve bende Trabzonluyuzzzz neresindensinizz??

ayy işte aynısı bana oldu canım burda rüyamı anlattım ama içeriğine girmemiştim, benimkide bacaklarımın arasından elini uzattı , sonrabenim parmağımı tuttu aynı gerçek gibiydi okadar etkilendimki , uyanınca baktım karnım şiş oh dedim hala içerdesinn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…