64 uşak
ay inanmıyorum yaa 2 ay kaldı doğumuma kızlar...
belkide 1,5 ay sezeryan olursammm :18:
ben daha düşemedimmmm
az kaldı annesi sabır
aramızda 1 ay var hemen hemen ,abi olcaz size
biz eylül annesiyiz zaten cnm..en erkenciler biz olcaz heraldeekim annesi derken eylül annesiyiz
Kızlar ben oğluma 4 tane iç zıbın dedikleri şeyden aldım. Göbeğ dşene kadar giydiriliyor dediler. Sz aldınız mı? Bide üstüne yelek almak istiyorum. Ama netten bulamadım bir türlü. Siz yelek işini ne yaptınız? Nereden aldınız?
Hala işteyiz hava çooooooooooooooooooooook sıcak...... ama evde çooooooooooooooooooook sıcak.... nasıl olcak böyle bilemiyorum ben yaaa....resmen kavruluyoruz nefes almak zor...Heryer böyle mi yoksa sadece bize mi özel :) Tekirdağdayız...
Kızlar ben oğluma 4 tane iç zıbın dedikleri şeyden aldım. Göbeğ dşene kadar giydiriliyor dediler. Sz aldınız mı? Bide üstüne yelek almak istiyorum. Ama netten bulamadım bir türlü. Siz yelek işini ne yaptınız? Nereden aldınız?
cicişim eşlerimiz aynı meslekten bi de karadenizliler bordo mavi yoksa sen de mi karadenizlisin kısss uşağum
hehe anlamıştım zaten ben hatırlıyormusun bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri üniforma ütülemeksende benimde demiştin o gün ben anlamıştım zaten
evet uşağum bende trabzonluyumbenim hamsiyle senin hamsiyeyi everirik artık
Rüyalardan bahsedilmiş ben de geçenlerde gördüğüm bir rüyayı anlatayım. Gerçi rüya gibi değil gerçek gibiydi, sabah kalktığımda gerçek sanıyordum ama yok canım diyordum :)
Gece aynı şekilde eşim ben uyuyoruz rüyamda. Benim elim göbişimde, bebişin hareketlerini hissediyorum, mutlu mutlu gülümserken. sonra usulcacık bir çarşafın altından uzatır gibi karnımın içinden bebiş ellerini uzatıyor, karnım da çarşaf kadar incecik, elleri parmakları çarşafın altından hissedilecek kadar net hissediliyor. Küçücük ellerini uzatıp ellerimi tuttuSonra avucumun içine koydu ellerini Minicik..Sonra ellerini çekti, kediler başlarını sürerler ya mutlu olunca, onlar gibi başını avuçlarımın içinde gezdirdi Eşimi uyandırmaya çalıştım, uyan bak bebişimize ne yapıyor diye, uyanmadı, zaten ben uyandırmaya çalışırken bebiş elini başını karnıma geri çekti...Sonra ben uyuyakaldım. Hala gerçek miydi, rüya mıydı anlayamıyorum. Çok gerçekçi bir rüya olduğu kesin...
Hatırladıkça gözlerim doluyor...
eşim ve bende Trabzonluyuzzzz neresindensinizz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?