merhaba kızlar....ben bugün sağlık ocağına gittim.hemşire d3 vitamini verdi,günde 6 damla ağzıma damlatacakmışım.toplamda 9 kilo almışım bana çok fazla geliyor, hemşirede normal 9 kilo alman 15 kiloya kadar normal dedi ama bana fazla geliyor 9 kilo...ağustosun 2sinde tekrar çağırdı hemşire 30. hafta olduğu için birde 36. haftada çağıracakmış...
darendedeyim canım hiç gittinmi
hiç nasip olmadı valla ,şelale var orda de mi bi de somuncu babaydı sanırım
seneye inşallah nasip olursa gitmeyi düşünüyoz
kızlar patates kızartması konusu geçmiş. Aman uzak durun. benim doktorum hamileliğimin başından beri kızartmalardan özellikle patates kızartmasından uzak dur diye. hatta fırında pismiş (üztü hani azıcık kızaran fırın patatesler varya) patatesten asla yeme demişti. bu yasağı hiç bozmadım. eşim hiç benden yasaklı yiyeceklerden bahsetmez. canı istiyorsa öğle yemeğini şirkette yiyor oraya sipariş ediyor. ben hamileliğim bayunca 2 defa yarımşar hamburger yedim(çok canım çekmişti),1 defa küçük ramen (asyanın meşur eriştesidir ama hazır gıda olduğundan hamişlere yasak) yedim. pizzayıda sanırım 2-3 defa yemiştim ama arkadaşlar yanımda yiyordu onlarınkinden parça halinde almıştım.
kilo alımı türkiyede çok oldu. geldiğimden bu yana 3 kilo aldımkeşke son ay gelseydim buraya. zaten kiloluyum bu gidişle 10 kiloyu geçeceğim. toplam 6 kilo almışım. 73.800 kg ((
Ama ne yapayım,çok özledim simitleri peynirli puaçaları,yaş pastaları offf off nasıl gidicek bu kilolar.
Bir de ben hamile olduğumu bilmeden spor salonuna yazılmıştım 10 kilo vereyim diye. hamiş olduğumu öğrenince çok üzüldüm daha da tombiş olucaktım
(sakın yanlış anlaşılmasın,hamileliğim süresince asla diyet yapmadım. canım gerçekten çektiyse 1 kaşıkta olsa yedim. sadece kendimi frenlemiştim bu zamana kadar. ama herkes karşımda öyle yiyorlar ki,nasıl dayanır bu yürek? oğluşumun en sevdiği yemekler ise baharatlı olanlar, mercimekle yapılan,bulgurla yapılan köfteler,meksika mutfağı,hint mutfağı. ne zaman bunları yesem içimde dönüp duruyor ^^)
evet canım şelale kanyonu var süper turistlik bie mekan somuncu baba türbesi de seneye beklerim inş banada gelirsin
inşallah nasip olursa gelirim malatyanın her yerinde ayrı bi güzelliği var hepsini görmek nasip olmadı işteoralar serindir heralde en azından akşamları ,çok bunalmıyosun inşallah
inş canım serindi ama kaç gündür burada çokkk sıcak ya bunaldım artık
evet canım küçükköyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?