2012 Ekim Anneleri

bugün benim de sağlık ocağında kontrolüm vardı onlar çağıracaklardı ama aramadılar
beni de bi bugün bi de eylül 27 de çağırdı kontroller ayda bir oluyomuş

ben ilk 3 ay sadece kumpir hamburger ve patates cipsi yedim. birda üstüne fanta:)) başka ne yediysem mahvetti ama bu üçü niyeyse iyi geldi, eşim asitli içecek içme dedi durdu ama mide bulantımı tek o bastırdı. 5 ayıma kadarda 4 kilo almıyştım. şimdi 28. haftadayım. en son gittiğimde 10 kilo almıştım. ama 1 ay olacak. 2-3 kilo daha almışımdır kesin. görüntümden hiç hoşlanmıyorum çok canım sıkılıyor. eşimdi çok tatlı oldun sen şişman değil hamilesin kabul et artık deyip duruyor. bakalım daha12 hafta var halim nolur:))

evet canım şelale kanyonu var süper turistlik bie mekan somuncu baba türbesi de seneye beklerim inş banada gelirsin

inşallah nasip olursa gelirim malatyanın her yerinde ayrı bi güzelliği var hepsini görmek nasip olmadı işteoralar serindir heralde en azından akşamları ,çok bunalmıyosun inşallah

inşallah nasip olursa gelirim malatyanın her yerinde ayrı bi güzelliği var hepsini görmek nasip olmadı işteoralar serindir heralde en azından akşamları ,çok bunalmıyosun inşallah

inş canım serindi ama kaç gündür burada çokkk sıcak ya bunaldım artık

Canlarım hepnizi öpüyorum... Biraz geç geldim ve geçmişi de tam okuyamadım açıkçası. Sabah yine yürüyüşe diye çıktım bu saate kadar eşimin yanındaydım. Akşama da yemek yapmayacağım bugün. Aman hiç içimden gelmiyor. Dünden kalanları falan yeriz Adam bu yüzden beni boşamazsa artık yarına yemek yaparım... 1 haftada 1 kere yemek yapar oldum. Çok tembelleştim Ama yaptım mı da tam yapıyorum. Mesele dün en sevdiği yemeği yaptım. Zor birşey olduğu için hiç beklemiyordu acayip sevindi kocacım

kızlarrr çoğumuz plakalara düşmüşüz o zaman napıyoruz şafakkk sayıyoruzz işte plakalar :
İl Plaka Kodları

01Adana 15 Burdur 29 Gümüşhane 43 Kütahya 57 Sinop 71 Kırıkkale
02Adıyaman 16 Bursa 30 Hakkari 44 Malatya 58 Sivas 72 Batman
03Afyon 17 Çanakkale 31 Hatay 45 Manisa 59 Tekirdağ 73 Şırnak
04Ağrı 18 Çankırı 32 Isparta 46 Kahramanmaraş 60 Tokat 74 Bartın
05 Amasya 19 Çorum 33 İçel 47 Mardin 61 Trabzon 75 Ardahan
06Ankara 20 Denizli 34 İstanbul 48 Muğla 62 Tunceli 76 Iğdır
07Antalya 21 Diyarbakır 35 İzmir 49 Muş 63 Şanlıurfa 77 Yalova
08Artvin 22 Edirne 36 Kars 50 Nevşehir 64 Uşak 78 Karabük
09Aydın 23 Elazığ 37 Kastamonu 51 Niğde 65 Van 79 Kilis
10 Balıkesir 24 Erzincan 38 Kayseri 52 Ordu 66 Yozgat 80 Osmaniye
11Bilecik 25Erzurum 39Kırklareli 53Rize 67Zonguldak
12 Bingöl 26 Eskişehir 40 Kırşehir 54 Sakarya 68 Aksaray
13 Bitlis 27 Gaziantep 41 Kocaeli 55 Samsun 69 Bayburt
14 Bolu 28 Giresun 42 Konya 56 Siirt 70 Karaman

biraz karışık olmuş neyse yukardan aşağıya doğru sıralama düzenlemiştim ama sayfaya sığmayınca böyle oldu

neyse şimdi buna göre kim nerede ???

kızlar yarın baska bır hastaneye gıdıcem baska bır doktora gorunucem aksam musaıt olursam yazarım sıze.ınsallah normal derde ıcım rahatlar.bu arada ızınlerden bahsedılmıs benım esımınde dogum ıznı bırde yıllık ızınlerı bırlestırdık tam 6 hafta yanımızda olucakms cok mutluyuz kızım ve esımle doya doya vakıt gecırıcez

Kızlar ben oğluma 4 tane iç zıbın dedikleri şeyden aldım. Göbeğ dşene kadar giydiriliyor dediler. Sz aldınız mı? Bide üstüne yelek almak istiyorum. Ama netten bulamadım bir türlü. Siz yelek işini ne yaptınız? Nereden aldınız?

Kızlar ben oğluma 4 tane iç zıbın dedikleri şeyden aldım. Göbeğ dşene kadar giydiriliyor dediler. Sz aldınız mı? Bide üstüne yelek almak istiyorum. Ama netten bulamadım bir türlü. Siz yelek işini ne yaptınız? Nereden aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…