2012 Ekim Anneleri

evet canım hatırladım şimdi ama ben kurtuldum üniforma ütülemekten eşim sivile geçti

bu arada hamsi ve hamsiye meselesine çok güldüm çünkü eşim bebişimi severken hamsiyem diye seviyo beni de büyük hamsiyem
dünür mü olalım diysun başlığı hazırla şimdiden canım

sen hamsiyeye iyi bak başlık kolay şöyle tombik tombik olsun

merhabalar hamişş ablalalr :) allah tez zamanda bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza almayaı nasip etsin :::::) burada paylaşımlarını görüyorum bebek şekeri oda süsü yapan bi yerde çalışıyorum haliyle bütün gelenler hamile paranoyak oldum acaba kadınlar kulübüne üye mi acaba nicki ne diye

CAZİİİİİ tebrik ederim hamiş olmuşsun:))) çok sevindim,nasılsın nasıl gidiyor?...rabbim kucağınada almayı nasip etsin...3. denemede mi tuttu?yoksa doğal yoldan mı?

sevgiler selamlar...

kızlar bebek şampuanı olarak ne kullanmayı düşünüyosunuz? ben sebamed almıştım ama bi arkadaşım biraz göz yakıyo dedi. bilemedim şimdi ne alsam:44:

cnm bizde aldık 1 tane hastane çıkışının içinde var3 tanede ayrı aldık ama neden o giyiliyo anlamadım ben göbek bağı düşene kadar

Canım işte göbek sallanıyor ya bebişin üstünde Elbiselerine takılmasın bunu giydirip göbeğini koruyalım diyeymiş...

Şampuana falan gelirsek de ben de dalin düşünüyorum... Senelerin markası, bir de bende hep dalinle yıkanırdım çocukken ble Nostalji yapacağım oğlumu yıkarken Bu arada sebamed falan da elbette çok iyi markalar ama hiç düşünmedim bile.

arkadaşlar ben 9.haftamda anal fissur oldum baya sancılıydı gece uyku nedir bilmezdim tuvalette ağlaya ağlaya mahfolurdum
6.ayımda ameliyat olcakım ki bağırsak düzenleyici ilaç sayesinde şimdi idare ediyorum tabii rahatsızlığım geçmedi. ben normal doğum istiyorum kısmetse, hiç dr.sormadım anal fissur normal doğuma engelmi? araştırdım netten ama engel diyende var engel değil diyende... :44:

bence değildir ya engel..

kızlar ilk zamanlarda şampuan kullanılmıyor diye duydum,sadece suyla yıkanıyor dediler,öyle mi???ben daha almadım ne alsam bilemiyorum..sebamedi öneren var niveayı öneren var,mustela vs..

ah canım çook geçmiş olsun aynı sorun bendede var malseff ve bende normal istiyorum daha doktoruma söyleyemedim bile , ilk aylar söylemiştim banada bağırsak düzenleyici verdi , ama bu hastalık geçmiyo devam ediyo maalesef... bidahaki gidişimde sorucam doktoruma normal doğuma engelmi diye , aynen bende baktım nete kimi engel diyo kimi değil diyo....

Allah hakkımızda hayırlısını versin

amin canım sanada çok geçmiş olsun ya napcaz böyle varya popomun üstüne oturamıyordum şimdi idare eder durumdayım ama ıkındıkça daha beter çatlayacağı için bu ihtimali düşünüp sezeryan olmak istemiyorum bile... bende p.tesi sorcam doktoruma.

inşallah değildir...
ben hiç araştırmadım şampuan konusunu ama kullanılır bence ya yeğenim için kullanmıştık biz.
göbüşü düşene kadar bebek yıkanmaz diyenlerde var bu doğru mu acaba? sadece silinirmiş. ama kafasında konak olur o zaman :44:

bende bebek bakim urunlerini sebamed marka almayi dusunuyorum birde aklimda natusan diye bir marka var o da cok iyi burda onuda dusunebilirim bilmiyorum oralarda varmi? sebamedin numune urunleri var bende önce onlari dener memnun kalirsam devam ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…