hehe anlamıştım zaten ben hatırlıyormusun bu hayatta sevmediğim 3 şeyden biri üniforma ütülemeksende benimde demiştin o gün ben anlamıştım zaten
evet uşağum bende trabzonluyumbenim hamsiyle senin hamsiyeyi everirik artık
evet canım hatırladım şimdi ama ben kurtuldum üniforma ütülemekten eşim sivile geçti
bu arada hamsi ve hamsiye meselesine çok güldümçünkü eşim bebişimi severken hamsiyem diye seviyo beni de büyük hamsiyem
dünür mü olalım diysun başlığı hazırla şimdiden canım
sen hamsiyeye iyi bak başlık kolay şöyle tombik tombik olsun
Slm kızlar uzun zamandır uğramadım konular ilerlemiş.. Bu ara ben hiç kilo almadım zaten kiloluydum iyice bı süzüldüm .. Dr bebek iyi diyo 1.200 kilosu 30. Haftadayim. Sizlerin nasıl.. Bu arada ben çantama koyacaklarimi ayırdım yikiycam hazirliycam.. Digerlerini bayramdan sonra hazirliycam.. Hiç diilse zmn gecer yoksa gecmiycek :))
kızlar bebek şampuanı olarak ne kullanmayı düşünüyosunuz? ben sebamed almıştım ama bi arkadaşım biraz göz yakıyo dedi. bilemedim şimdi ne alsam:44:
kızlar bebek şampuanı olarak ne kullanmayı düşünüyosunuz? ben sebamed almıştım ama bi arkadaşım biraz göz yakıyo dedi. bilemedim şimdi ne alsam:44:
cnm bizde aldık 1 tane hastane çıkışının içinde var3 tanede ayrı aldık ama neden o giyiliyo anlamadım ben göbek bağı düşene kadar
eşimde çaykaralıııııııı
arkadaşlar ben 9.haftamda anal fissur oldum baya sancılıydı gece uyku nedir bilmezdim tuvalette ağlaya ağlaya mahfolurdum
6.ayımda ameliyat olcakım ki bağırsak düzenleyici ilaç sayesinde şimdi idare ediyorum tabii rahatsızlığım geçmedi. ben normal doğum istiyorum kısmetse, hiç dr.sormadım anal fissur normal doğuma engelmi? araştırdım netten ama engel diyende var engel değil diyende... :44:
arkadaşlar ben 9.haftamda anal fissur oldum baya sancılıydı gece uyku nedir bilmezdim tuvalette ağlaya ağlaya mahfolurdum
6.ayımda ameliyat olcakım ki bağırsak düzenleyici ilaç sayesinde şimdi idare ediyorum tabii rahatsızlığım geçmedi. ben normal doğum istiyorum kısmetse, hiç dr.sormadım anal fissur normal doğuma engelmi? araştırdım netten ama engel diyende var engel değil diyende... :44:
ah canım çook geçmiş olsun aynı sorun bendede var malseff ve bende normal istiyorum daha doktoruma söyleyemedim bile , ilk aylar söylemiştim banada bağırsak düzenleyici verdi , ama bu hastalık geçmiyo devam ediyo maalesef... bidahaki gidişimde sorucam doktoruma normal doğuma engelmi diye , aynen bende baktım nete kimi engel diyo kimi değil diyo....
Allah hakkımızda hayırlısını versin
bence değildir ya engel..
kızlar ilk zamanlarda şampuan kullanılmıyor diye duydum,sadece suyla yıkanıyor dediler,öyle mi???ben daha almadım ne alsam bilemiyorum..sebamedi öneren var niveayı öneren var,mustela vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?