2012 Ekim Anneleri

sağol canım ya inan zorla yiyorum yediğim an lavabodayım. normalde çok istifra eden bir insan değilimdir hatta bu yaşıma kadar sayılıdır şimdi artık çok kolay oluyor sen nasılsın sen ne zaman gittin doktora soda içsem arada olur mu ki

geçmiş olsun canım ya napalım çekicez bu sıkıntıları bebişler için senin kaçıncı haftada başladı ben 6+3 üm ama bende başlamadı daha 8. haftada başlıyormuş sanırım bulantılar.

geçmiş olsun canım ya napalım çekicez bu sıkıntıları bebişler için senin kaçıncı haftada başladı ben 6+3 üm ama bende başlamadı daha 8. haftada başlıyormuş sanırım bulantılar.

evet tatlım bendede 8.haftada başladı.
benim çok uykuya düşkünlüğüm oldu bunun dışında çok şükür aşırı etkilenmiyorum..
teyzeleri 9.haftaya giriyoruz yarın:)

çok iyi anlıyorum canım durumlarımız aynı allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben en son 7+0 de gittim dr a kalp atışlarını duydum..herşey yolunda çok şükür..
dr 11. haftada gelirsin dedi..12. haftada olabilir dedi..
ama ben dr umu değiştiricem 2'liye 11. de değil de 13. haftada yaptırmayı düşünüyorum..
10. haftada yeni bir dr a gidicem deneme amaçlı..
bende de durumlar böyle..sen 2'li testini kaçıncı haftada yaptırıcaksın canım??

ben günde 1 tane sade soda içiyorum canım sen de içebilirsin..dr a sordum zararı yok..

evet tatlım bendede 8.haftada başladı.
benim çok uykuya düşkünlüğüm oldu bunun dışında çok şükür aşırı etkilenmiyorum..
teyzeleri 9.haftaya giriyoruz yarın:)

canım yarın 9. değil 10. haftaya giriyorsun..
8+6 demek zaten 9 haftalık demek canımm..

canım yarın 9. değil 10. haftaya giriyorsun..
8+6 demek zaten 9 haftalık demek canımm..
evet cnm 9 bitiyor aslında..
ama geçende bir arkadaşımıza sanırım + lara takılmayın 8 haftalığız yada 9 dur o demiş:)
ama 10 dan gün alacağım bencede.
maşallah maşallah canım benim inş 39. Haftalarıda görürürüz:)
amin kuzum inşallah hepimiz bu yolda sağlıkla ilerleriz umarım

valla canım benımde belımde 2 yerde fıtık var noraml dogum yaptım hemde bılmııyorudm fıtık oldugumu cunku hamılelıkte cıkmıs son zamnlarım toplayyarak gectı ve dogumdans onrada gecmeyınce doktora gıdınce anladık sonra fızık tedavı fılan oldum herkesın ayrıdır tabı ama fıtıgı olanlar normal dogum yapamaz dıye bsıey yok bencebu seferde allah nasıp eder bı sorun olmazsa normal düşünüyorum
arcak canım artık şu tickerı değiştirsene..kendimi zayıflama sayfasında sanıyorum:)))

canım degıstırcem de ben henuz doktora gıtmedım ya ne bıleyım hazır hıssetmedım kendımı o yuzden beklıyorum

evet cnm 9 bitiyor aslında..
ama geçende bir arkadaşımıza sanırım + lara takılmayın 8 haftalığız yada 9 dur o demiş:)
ama 10 dan gün alacağım bencede.

evet canım doğru olan 9 bitiyor..
9+0 haftalıkken nasıl 9 haftaya giriyoruz diyebiliriz ki..
sen 10. haftaya giriyorsun..
maşallah canım büyüyor bebişin

gecmis olaun canim eminim zordur.ya bulanti kotu ama bende hic ama hic olmamasi beni endiselendiriyor goguslerim hassasti o nlar iyi su anda en azindan onlara dokunarak hamileymisim gibi hissediyordum tek belirtim bu oladugu icin.kotu bisey yoktur ins

Kızlar elbette normal doğum en iyi fakat biraz cesaret istiyor işte bende isterim normal olsun fakat muhtemelen benimde sezeryan olacak benim çok yakın arkadaşım 108 kg ile doğuma girdi hemde epidural anestezi ile doğum yaptı bel fıtığı vardı ileri derecede arkadaşım sonrasında çok rahat ettiğini ve rahatsızlık yaşamadığını dikiş ağrısı çekmediğini söyledi belindeki kateter 2 gün boyunca kalmış ağrısı olduğunda bir butona basıyomuş tabi hemşire bilgisinde oraya ağrı kesici gidiyormuş ve ağrı kesiliyomuş he hastaneden çıkınca biraz ağrım oldu dedi ama oda çok normal tai kolaymı candan can ayrılıyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunları konuşmak için çok erken fakat aklımızdanda gitmiyo değil bende dahil hele onlar bi sağ sağlım içimizde büyüsünlerde herkes gibi bizde doğururuz hep içimizde kalacak halleri yokya :)

slm arkadaşlarr

ilk defa bu sabahh çok feci midem bulandııı öğürmek berbat bişiiii(( benimki erken mi başlamış oluyokii?

birazdan dr a gidicez bebeğimizi görmeye .... inşallah herşey yolundadırr bi hafta sonrada kalp atışını duyar rahatlarımm umarımm.....

hoşbulduk ccanımmm tatlıcık benimde acip uykum var hiç uykuya doyamıyom ( çalışıyorum zor olacak benim için

ayyy bugün göğsümdeki acı sızı hassasiyet te yok kasık batmalarım hafif hafif devam.. amaaaaaan stresss yapmamak gerek..dinlemeyeceğim kendimi..dün meyve yedikten sonra aniden midem bulandı ilk defa ve çıkardım..içim dışım çıktı sanki
benim şu an tek sıkıntım yemek yapmak istemiyorum,mutfağa girmek istemiyorum bir hoş oluyor içim..bir de eskisi gibi yesem hemen şişkinlik hazımsızlık oluyor..onun için azıcık azıcık yiyorum..

maşallah maşallah böyle güzel haberler okuyunca pek bi mutlu oluyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…