günaydın herkese, sen ne kadarlık hamişsin ki
tesadüfe bak bende şimdi seni sordum merak ettim seni bir kaç gündür göremeyince..
iyi olmana çok sevindimm..
bende senin gibiyim canım yaaa lavabodan çıkamıyorum bütün gün böyleyim..
ben bal ve zencefille azaltmaya çalısıyorum cnm..
1 tatlı kaşığı bala yarım çay kaşığı zencefil koyup karıştırıp yiyorum..
bu azaltıyor biraz aklında bulunsun..
kan pıhtısının kaybolmasına da çok sevindim canımm..
bebişine de maşallah kocaman olmuş
7+1 oldum cnm ben
kızlar sabahları sanki kendim yapıyomuşum gibi midem aşırı bulanmıyo ama içimden öğürmek geliyo..
çok afedersiniz kustum ama sapsarı su kustum.yediklerimin hiç biri çıkmadı sadece sarı su zehir gibiydi..
geçmiş olsun canım ya napalım çekicez bu sıkıntıları bebişler için senin kaçıncı haftada başladı ben 6+3 üm ama bende başlamadı daha 8. haftada başlıyormuş sanırım bulantılar.
geçmiş olsun canım ya napalım çekicez bu sıkıntıları bebişler için senin kaçıncı haftada başladı ben 6+3 üm ama bende başlamadı daha 8. haftada başlıyormuş sanırım bulantılar.
sağol canım ya inan zorla yiyorum yediğim an lavabodayım. normalde çok istifra eden bir insan değilimdir hatta bu yaşıma kadar sayılıdır şimdi artık çok kolay oluyor sen nasılsın sen ne zaman gittin doktora soda içsem arada olur mu ki
evet tatlım bendede 8.haftada başladı.
benim çok uykuya düşkünlüğüm oldu bunun dışında çok şükür aşırı etkilenmiyorum..
teyzeleri 9.haftaya giriyoruz yarın:)
evet tatlım bendede 8.haftada başladı.
Benim çok uykuya düşkünlüğüm oldu bunun dışında çok şükür aşırı etkilenmiyorum..
Teyzeleri 9.haftaya giriyoruz yarın:)
evet cnm 9 bitiyor aslında..canım yarın 9. değil 10. haftaya giriyorsun..
8+6 demek zaten 9 haftalık demek canımm..
amin kuzum inşallah hepimiz bu yolda sağlıkla ilerleriz umarımmaşallah maşallah canım benim inş 39. Haftalarıda görürürüz:)
valla canım benımde belımde 2 yerde fıtık var noraml dogum yaptım hemde bılmııyorudm fıtık oldugumu cunku hamılelıkte cıkmıs son zamnlarım toplayyarak gectı ve dogumdans onrada gecmeyınce doktora gıdınce anladık sonra fızık tedavı fılan oldum herkesın ayrıdır tabı ama fıtıgı olanlar normal dogum yapamaz dıye bsıey yok bencesüper bi yazıydı..soluksuz okudum..en çok istediğim şey normal doğum benimde. eşimde bunu çok istiyo. en sağlısının tabiki bu olduğuna inanıyoruz. benim bel fıtığı problemim var. bana fizik tedavi doktorum normal doğum yapamazsın demişti.gittiğim doktorumda henüz erken bunu konuşmak için ama fıtıktan dolayı normal doğum yapamazsın dedi ama allah kısmet ederse o günlere hayırlısı ile ulaştığımda çok ciddi bi problem olmadığı takdirde normal doğum yapmak istiyorum:93:
arcak canım artık şu tickerı değiştirsene..kendimi zayıflama sayfasında sanıyorum:)))
evet cnm 9 bitiyor aslında..
ama geçende bir arkadaşımıza sanırım + lara takılmayın 8 haftalığız yada 9 dur o demiş:)
ama 10 dan gün alacağım bencede.
bebekler cidden o kadr çok hızlı büyüolarki. fabrika varmş gibi içimizde.sürekli büyüolar.ben ilk dr a gittğimde keseyi göremedim ama 1 hafta snra gittiğimde resmen kese ben brdayım diordu.4 5 gn snrada kalp atışlarını dinleyemeye gidicem.Umarım herşey yolundadır.Annesinin pek sağlıgı yolunda değl gerçi bunada şükür rabbim kötü olanlara sabır versin.Ay ne kdar zormş bu bulantı.. ya hep 9 ay boynca sürcek gibi gelio psikolojm bozuldu.Bulantıyı şiddetli hissedince başlıom ağlamaya iileşmicem gibi gelio.
mrb kızlar nasılsınız bende aranıza yeni katıldım
gecmis olaun canim eminim zordur.ya bulanti kotu ama bende hic ama hic olmamasi beni endiselendiriyor goguslerim hassasti o nlar iyi su anda en azindan onlara dokunarak hamileymisim gibi hissediyordum tek belirtim bu oladugu icin.kotu bisey yoktur ins
Kızlar elbette normal doğum en iyi fakat biraz cesaret istiyor işte bende isterim normal olsun fakat muhtemelen benimde sezeryan olacak benim çok yakın arkadaşım 108 kg ile doğuma girdi hemde epidural anestezi ile doğum yaptı bel fıtığı vardı ileri derecede arkadaşım sonrasında çok rahat ettiğini ve rahatsızlık yaşamadığını dikiş ağrısı çekmediğini söyledi belindeki kateter 2 gün boyunca kalmış ağrısı olduğunda bir butona basıyomuş tabi hemşire bilgisinde oraya ağrı kesici gidiyormuş ve ağrı kesiliyomuş he hastaneden çıkınca biraz ağrım oldu dedi ama oda çok normal tai kolaymı candan can ayrılıyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunları konuşmak için çok erken fakat aklımızdanda gitmiyo değil bende dahil hele onlar bi sağ sağlım içimizde büyüsünlerde herkes gibi bizde doğururuz hep içimizde kalacak halleri yokya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?