hoşbulduk ccanımmm tatlıcık benimde acip uykum var hiç uykuya doyamıyom( çalışıyorum zor olacak benim için
tesadüfe bak bende şimdi seni sordum merak ettim seni bir kaç gündür göremeyince..
iyi olmana çok sevindimm..
bende senin gibiyim canım yaaa lavabodan çıkamıyorum bütün gün böyleyim..
ben bal ve zencefille azaltmaya çalısıyorum cnm..
1 tatlı kaşığı bala yarım çay kaşığı zencefil koyup karıştırıp yiyorum..
bu azaltıyor biraz aklında bulunsun..
kan pıhtısının kaybolmasına da çok sevindim canımm..
bebişine de maşallah kocaman olmuş
çok iyi anlıyorum canım durumlarımız aynı allah hepimizin yardımcısı olsun..
ben en son 7+0 de gittim dr a kalp atışlarını duydum..herşey yolunda çok şükür..
dr 11. haftada gelirsin dedi..12. haftada olabilir dedi..
ama ben dr umu değiştiricem 2'liye 11. de değil de 13. haftada yaptırmayı düşünüyorum..
10. haftada yeni bir dr a gidicem deneme amaçlı..
bende de durumlar böyle..sen 2'li testini kaçıncı haftada yaptırıcaksın canım??
ben günde 1 tane sade soda içiyorum canım sen de içebilirsin..dr a sordum zararı yok..
Kızlar elbette normal doğum en iyi fakat biraz cesaret istiyor işte bende isterim normal olsun fakat muhtemelen benimde sezeryan olacak benim çok yakın arkadaşım 108 kg ile doğuma girdi hemde epidural anestezi ile doğum yaptı bel fıtığı vardı ileri derecede arkadaşım sonrasında çok rahat ettiğini ve rahatsızlık yaşamadığını dikiş ağrısı çekmediğini söyledi belindeki kateter 2 gün boyunca kalmış ağrısı olduğunda bir butona basıyomuş tabi hemşire bilgisinde oraya ağrı kesici gidiyormuş ve ağrı kesiliyomuş he hastaneden çıkınca biraz ağrım oldu dedi ama oda çok normal tai kolaymı candan can ayrılıyo rabbim hepimizin yardımcısı olsun bunları konuşmak için çok erken fakat aklımızdanda gitmiyo değil bende dahil hele onlar bi sağ sağlım içimizde büyüsünlerde herkes gibi bizde doğururuz hep içimizde kalacak halleri yokya :)
slm arkadaşlarr
ilk defa bu sabahh çok feci midem bulandııı öğürmek berbat bişiiii(( benimki erken mi başlamış oluyokii?
birazdan dr a gidicez bebeğimizi görmeye ....inşallah herşey yolundadırr bi hafta sonrada kalp atışını duyar rahatlarımm umarımm.....
benimde başlamadı canım. 8de başlayadabilir ama herkesin başlıcak diye bişi yok:) bakalım görcezgeçmiş olsun canım ya napalım çekicez bu sıkıntıları bebişler için senin kaçıncı haftada başladı ben 6+3 üm ama bende başlamadı daha 8. haftada başlıyormuş sanırım bulantılar.
benim ilk andan beri uykuya çok düşkünlüğüm oldu. gözlerimi çok zor açık tutuyorum. hiç yataktan çıkmak istemiyorum sabahları:26:evet tatlım bendede 8.haftada başladı.
benim çok uykuya düşkünlüğüm oldu bunun dışında çok şükür aşırı etkilenmiyorum..
teyzeleri 9.haftaya giriyoruz yarın:)
valla canım benımde belımde 2 yerde fıtık var noraml dogum yaptım hemde bılmııyorudm fıtık oldugumu cunku hamılelıkte cıkmıs son zamnlarım toplayyarak gectı ve dogumdans onrada gecmeyınce doktora gıdınce anladık sonra fızık tedavı fılan oldum herkesın ayrıdır tabı ama fıtıgı olanlar normal dogum yapamaz dıye bsıey yok bencebu seferde allah nasıp eder bı sorun olmazsa normal düşünüyorum
canım herhalde 12. haftada yaptırcam 2 li testi yemek yemek istiyorum ama olmuyor ki
maşallah maşallah böyle güzel haberler okuyunca pek bi mutlu oluyorum..
kızlar ne zaman dogum iznine çıkıcaksınız.son bir ay kalamı,yoksa son güne kadar mı?
eğer bi aksilik olmazsa doğumdan 15 20 gn önce die planladım.32.haftada zaten yasal hak başlıo.ama ben öncesinde kullanmaktansa sonrasnda kullanırım ddim.8 hafta d.önce 8 hafta d.sonra. nasipse eğer
benimde başlamadı canım. 8de başlayadabilir ama herkesin başlıcak diye bişi yok:) bakalım görcez
benim ilk andan beri uykuya çok düşkünlüğüm oldu. gözlerimi çok zor açık tutuyorum. hiç yataktan çıkmak istemiyorum sabahları:26:
canım sen 9. haftayı bitirmiş oluyorsun.maşallah..allahım nazardan saklasındarısı başımıza:16:
senin doğumda çıkmış canım fıtıklar. benim geçen sene başladı. ama şuan çok şükür iyiyim ilaç tedavisi ile toparladım. tabi henüz çok erken..ilerleyen aylarda görücez neler olucağını. inşallah allah gönlümüze göre verir
ben cumartesi bi kalp atışlarını göreyimde miniğimin içim rahatlasın:44:
canım o arkadaşım banada moral oldu hemde çok ben sürekli diyordumki o iğne bele nasıl girecek kızcağız yemin etti vallahi kolumda kan aldıklarında daha çok canım yanıyor diye bende rahatladım bende kilolu bi gebeyimbakalım dikkat etmeye çalışcaz dahada kilolu olmamak için
kızlar ne zaman dogum iznine çıkıcaksınız.son bir ay kalamı,yoksa son güne kadar mı?
canım o arkadaşım banada moral oldu hemde çok ben sürekli diyordumki o iğne bele nasıl girecek kızcağız yemin etti vallahi kolumda kan aldıklarında daha çok canım yanıyor diye bende rahatladım bende kilolu bi gebeyimbakalım dikkat etmeye çalışcaz dahada kilolu olmamak için
canım doğum izni toplam 16 hafta 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası oluyor.. yasal düzen budur..(memurlar için böyle diğerleri için de aynı mıdır bilemem)istersen son 8 haftada doktorundan çalışabilir raporu alıyorsun 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyorsun, son 3 hafta ayrılmak zorundasın..ben aktarmayı isterim bu şekilde okulun 1.dönemi kapanıyor..bunları düşünmek için çoooookkkk erken.. inşallah o günleri de görürüz..
son güne kadar olmaz zaten dimi,her an heşey olabilir erken gelebilir.
yokk en son güne kdar mümkün dğeil.Zaten iş yeri zorla çıkartıo izne.dr çalışabilir derse en son 20 gne kdar çalışıosn die biliorum
zaman öyle çabuk geciyor ki ben şimdiden herşeyi düşünüyorum canım
3 hafta iyi öyle yaparım bende
ayy hamilelik yazcaktım doğum yazmışımdogumda deıl canım hamılelıkte ama ben bılmıyodum sadece ben dogru düzgün ılac bıle kullanamadım emzırdıgım ıcın fızık tedavıyı bıle 1 sene sonra olmak zorund akaldım hala fazla ayakta durayım bacaklarıma agrı vuruyor ama genede normal dogumdan yanayım doktorda cok kılo almazsan sorun olmaz dedı ıns oyle olur
ben daha 14 unde gıdıcem ılk kez doktora bakalım
ben kısmetse 3 hafta kalana kadar çalışmayı planlıyorum. mümkün olduğunca doğum sonrasına iznimi bırakmak istiyorum. daha çoook var tabide insan düşünmeden plan yapmadan da edemiyor işte. 3 buçuk ay doğumdan sonra izin, işte yıllık iznim var bir ay, bide süt izninide toplu alınca 35 gün filan yapıo. 6 aylık oldu bile minikkızlar ne zaman dogum iznine çıkıcaksınız.son bir ay kalamı,yoksa son güne kadar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?