2012 Ekim Anneleri

canım herhalde 12. haftada yaptırcam 2 li testi yemek yemek istiyorum ama olmuyor ki

allah yardımcımız olsun.bu konularda tırsak biriyim saglık konusunda fakat pozitif düşün pozitif olsun:26: allahın izniyle normal dogum istiyorum

güzel haberlerini bekliyoruz canımm

geçmiş olsun canım ya napalım çekicez bu sıkıntıları bebişler için senin kaçıncı haftada başladı ben 6+3 üm ama bende başlamadı daha 8. haftada başlıyormuş sanırım bulantılar.
benimde başlamadı canım. 8de başlayadabilir ama herkesin başlıcak diye bişi yok:) bakalım görcez

evet tatlım bendede 8.haftada başladı.
benim çok uykuya düşkünlüğüm oldu bunun dışında çok şükür aşırı etkilenmiyorum..
teyzeleri 9.haftaya giriyoruz yarın:)
benim ilk andan beri uykuya çok düşkünlüğüm oldu. gözlerimi çok zor açık tutuyorum. hiç yataktan çıkmak istemiyorum sabahları:26:
canım sen 9. haftayı bitirmiş oluyorsun.maşallah..allahım nazardan saklasın darısı başımıza:16
:

senin doğumda çıkmış canım fıtıklar. benim geçen sene başladı. ama şuan çok şükür iyiyim ilaç tedavisi ile toparladım. tabi henüz çok erken..ilerleyen aylarda görücez neler olucağını. inşallah allah gönlümüze göre verir
ben cumartesi bi kalp atışlarını göreyimde miniğimin içim rahatlasın:44:

kızlar ne zaman dogum iznine çıkıcaksınız.son bir ay kalamı,yoksa son güne kadar mı?

maşallah maşallah böyle güzel haberler okuyunca pek bi mutlu oluyorum..

canım o arkadaşım banada moral oldu hemde çok ben sürekli diyordumki o iğne bele nasıl girecek kızcağız yemin etti vallahi kolumda kan aldıklarında daha çok canım yanıyor diye bende rahatladım bende kilolu bi gebeyim bakalım dikkat etmeye çalışcaz dahada kilolu olmamak için

kızlar ne zaman dogum iznine çıkıcaksınız.son bir ay kalamı,yoksa son güne kadar mı?

eğer bi aksilik olmazsa doğumdan 15 20 gn önce die planladım.32.haftada zaten yasal hak başlıo.ama ben öncesinde kullanmaktansa sonrasnda kullanırım ddim.8 hafta d.önce 8 hafta d.sonra. nasipse eğer

eğer bi aksilik olmazsa doğumdan 15 20 gn önce die planladım.32.haftada zaten yasal hak başlıo.ama ben öncesinde kullanmaktansa sonrasnda kullanırım ddim.8 hafta d.önce 8 hafta d.sonra. nasipse eğer

son güne kadar olmaz zaten dimi,her an heşey olabilir erken gelebilir.

dogumda deıl canım hamılelıkte ama ben bılmıyodum sadece ben dogru düzgün ılac bıle kullanamadım emzırdıgım ıcın fızık tedavıyı bıle 1 sene sonra olmak zorund akaldım hala fazla ayakta durayım bacaklarıma agrı vuruyor ama genede normal dogumdan yanayım doktorda cok kılo almazsan sorun olmaz dedı ıns oyle olur
ben daha 14 unde gıdıcem ılk kez doktora bakalım

ben 2 yıl öncesinde bi ameliyat geçirdim.o zmanda belden uyuşturmşlardı.iğnenin boyu az uzun.yani ben meraktan bakmştım ne gircek flan die.yani bakmamakda fayda waar.karşınıza bi personel geçio ona sarılır pozisyona geçiosnz. beldende iğne vurmaya başlıolr.yawaş yawaş yaptılar. can çok yanmıo yani benm öle olmştu.nihayetind iğne ama öle abartılcak dayanılmıcak acı değil.snrasıo zaten glio.Ayaklardan hemen etki başlıo.sıcak sıcak bişiler yürüo üste doru.ben hissetmiştim bi ağırlık wardı hani ama acı yok.ama admaların elini aleti flan hissediısn

canım doğum izni toplam 16 hafta 8 doğum öncesi 8 doğum sonrası oluyor.. yasal düzen budur..(memurlar için böyle diğerleri için de aynı mıdır bilemem)istersen son 8 haftada doktorundan çalışabilir raporu alıyorsun 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyorsun, son 3 hafta ayrılmak zorundasın..ben aktarmayı isterim bu şekilde okulun 1.dönemi kapanıyor..bunları düşünmek için çoooookkkk erken.. inşallah o günleri de görürüz..

evet canım bizim gibiler ilk 3 ay hiç almamalı ikinci 3 ay 2 3 kilo en fazla,son 3 ay zaten oluıyor ne oluyorsa,en çok 10 ile kapatmam gerek benim...3 kilo verdim.bulantılarım olmamasına rağmen...

zaman öyle çabuk geciyor ki ben şimdiden herşeyi düşünüyorum canım

3 hafta iyi öyle yaparım bende

ayy hamilelik yazcaktım doğum yazmışım bende normal doğumdan yanayım canım..hayırlısı ile inşallah allah yardım eder. kilo almamak lazım fazla işte ben 2 kilo verdim. ilk üç ayı böyle kapatsam, ikinci üç ayda da iki üç kilo alsam son üç aya fazla kilo almadan girmiş oluruz. zaten son aylarda oluo ne oluyosa dikkat etmemiz lazım çok:26:
ben kısmetse 3 hafta kalana kadar çalışmayı planlıyorum. mümkün olduğunca doğum sonrasına iznimi bırakmak istiyorum. daha çoook var tabide insan düşünmeden plan yapmadan da edemiyor işte. 3 buçuk ay doğumdan sonra izin, işte yıllık iznim var bir ay, bide süt izninide toplu alınca 35 gün filan yapıo. 6 aylık oldu bile minik ben bide 6 ay ücretsiz izin almayı planlıyorum bakalım.
hayırlısı ile o günleri bi görelimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…