2012 Ekim Anneleri

ben oglumda son 3 haftaya kadar calısmıstım 2 hafta sonrada dogurudm zatenama bıraz zor oluyo yanı ıyıce agırlsaıyosunuz bebısın harketelrı zorluyo fılan bu sefer 8 hafta kala düşünüyorum ama evde de vakıt gecmez bu sefer dedıgınız gıbı henuz erken hayırlısı bakalım

ohh ne güzel..benin şuan işim yeni sayılır iki aydır burdayım..doguma dogru ne olacak acaba ne epki alıcam burdan çok merak ediyorum.

benim okul yeni açılmış olacak dersler daha başlamamış olur. onun öncesi seminer oluyor 2 3 saat günde..onu da idare ediveririm.

evde vakit gecmez gercekten zaten duygusallaşma oluyor.8 hafta çok

Merhaba arkadaslar
Sabahlari cok dokturuyorsunuz oku Oku bitmiyor
Bende Allah nasip ederse normal dogum dusunuyorum ama karnim kocaman oldugunda yine ayni seyi dusunur muyum bilmiyorum
Hafta hesabina gore benim cuma gunlerim yeni haftam baslar simdi cuma 9. Hafta dolup 10. Haftadan gun alicam ve 10. Haftaya gore mi bakicam ?:26:

canım sen 9. haftayı bitirmiş oluyorsun.maşallah..allahım nazardan saklasın darısı başımıza:16:
saol cnm darısı başınıza teşekkür ederim:)
kızlar ne zaman dogum iznine çıkıcaksınız.son bir ay kalamı,yoksa son güne kadar mı?

cnm ben son 2-3 hafta kalana kadar çalışırım diye tahmin ediyorum.bana doğum iznini 1 ay bile zor verirler gibime geliyor.napıcam bilmyorum yasal hakkım ama tanıdık yanındayımburada hiç doğum yapıp giden biri olmadı nasıl olur hiç bilmyorum..

Son düzenleme:

hoşgeldin cnm senle 1 gün aramız varr:)bigün büyüğüz sizden:)yarın bende 9 bitiriyorum sanırım 10 oluyomuş

kızlar bi sorum olucak benim bebegim daha küçük 3 haftalık normalde 5 haftalıkta öle gözüküyo bunun kalbi ne zaman atmaya başlıyo doktor 2 hafta sonra tekrar çagırdı )

selam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..

bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..

aşkitom yazını okudum çok beğendim bende bi sorun olmazsa normal doğum düşünüyorum kısmet bakalım:))

bende son 2 ay kala ayrılmayı düşünüyorum isten ama 2 ay sıkıcı olabilir belki bi ay olur ins sağlıkla 40. haftaları görürüz

ben bu sene kpss hazırlanacaktım başladım geri bıraktım martta başlamayı düşünüyorum tekrar, özle sektörde çalışıyorum zor oluyor siz kızlar aranızda kpss kazanan ve atanan

var mı????

10.haftada olacaksın ama gelişim olarak 9.10.hafta karma oluyor haftanın sonuna doğru 11.haftaya bakabilirsin. zaten o gelişim direk haftanın başında olmuyor şak diye:) mesela ben şimdi 7 ve 8 e bakıyorum..

Bakalim pes pese dogurabilecek miyiz biricik
Maasallah bebeklerimize saglikla buyusunler insallah

bakalım cnm bana ekim ilk haftası görünüyor doğum dedi ama ben sezeryan istediğim için eylül sonu olur die tahmin ediyorum:)
ben bilgilerimi burayada yazayım eylül annelerindede kayıtlıyım ama olsun cnm:)
sat 23 aralık
doğum ekimin ilk haftası
kilo:56

selam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..

bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..

çok sevindim.. aramıza hoşgeldin..Allaha emanet bebişler... inşallah kucağımıza sapasağlam almayı nasip etsin Allah...

merhaba kızlar nasılsınız?
kızlar aklıma takıldı şimdi ben 7+1 günlük bata göre hamişim ama geçen cuma dra gittiğimde 7 haftalık demişti drum ultrasonda öyle yazıyor şimdi ben hangisine göre hesap yapacam :44::44:

benim öğretmenlikte 7.yılım kpss belasını 7 yıl öce hallettim şükür.. kolay gelsin...

ben nasipse 32.haftada ayrılıp dinlenirim artık hesap kitap yapmak istemiyorum
bende özel sektördeyim kpss ye bende girdim geçen sene ama tanıdık olunca 70 lerde alsan bile atananlar var ya 90 larda alıcaz atanıcaz yada tanıdık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…