ayy hamilelik yazcaktım doğum yazmışımbende normal doğumdan yanayım canım..hayırlısı ile inşallah allah yardım eder. kilo almamak lazım fazla işte ben 2 kilo verdim. ilk üç ayı böyle kapatsam, ikinci üç ayda da iki üç kilo alsam son üç aya fazla kilo almadan girmiş oluruz. zaten son aylarda oluo ne oluyosa dikkat etmemiz lazım çok:26:
ben kısmetse 3 hafta kalana kadar çalışmayı planlıyorum. mümkün olduğunca doğum sonrasına iznimi bırakmak istiyorum. daha çoook var tabide insan düşünmeden plan yapmadan da edemiyor işte. 3 buçuk ay doğumdan sonra izin, işte yıllık iznim var bir ay, bide süt izninide toplu alınca 35 gün filan yapıo. 6 aylık oldu bile minikben bide 6 ay ücretsiz izin almayı planlıyorum bakalım.
hayırlısı ile o günleri bi görelimde..
kaç haftalık senin ki??
7+6 inşallah.. senin?? sen de ticker yapsana...
ben oglumda son 3 haftaya kadar calısmıstım 2 hafta sonrada dogurudm zatenama bıraz zor oluyo yanı ıyıce agırlsaıyosunuz bebısın harketelrı zorluyo fılan bu sefer 8 hafta kala düşünüyorum ama evde de vakıt gecmez bu sefer dedıgınız gıbı henuz erken hayırlısı bakalım
ben oglumda son 3 haftaya kadar calısmıstım 2 hafta sonrada dogurudm zatenama bıraz zor oluyo yanı ıyıce agırlsaıyosunuz bebısın harketelrı zorluyo fılan bu sefer 8 hafta kala düşünüyorum ama evde de vakıt gecmez bu sefer dedıgınız gıbı henuz erken hayırlısı bakalım
evde vakit gecmez gercekten zaten duygusallaşma oluyor.8 hafta çok
saol cnm darısı başınıza teşekkür ederim:)canım sen 9. haftayı bitirmiş oluyorsun.maşallah..allahım nazardan saklasındarısı başımıza:16:
kızlar ne zaman dogum iznine çıkıcaksınız.son bir ay kalamı,yoksa son güne kadar mı?
Merhaba arkadaslar
Sabahlari cok dokturuyorsunuz oku Oku bitmiyor
Bende Allah nasip ederse normal dogum dusunuyorum ama karnim kocaman oldugunda yine ayni seyi dusunur muyum bilmiyorum
Hafta hesabina gore benim cuma gunlerim yeni haftam baslar simdi cuma 9. Hafta dolup 10. Haftadan gun alicam ve 10. Haftaya gore mi bakicam ?:26:
hoşgeldin cnm senle 1 gün aramız varr:)bigün büyüğüz sizden:)yarın bende 9 bitiriyorum sanırım 10 oluyomuş
Merhaba arkadaslar
Sabahlari cok dokturuyorsunuz oku Oku bitmiyor
Bende Allah nasip ederse normal dogum dusunuyorum ama karnim kocaman oldugunda yine ayni seyi dusunur muyum bilmiyorum
Hafta hesabina gore benim cuma gunlerim yeni haftam baslar simdi cuma 9. Hafta dolup 10. Haftadan gun alicam ve 10. Haftaya gore mi bakicam ?:26:
Bakalim pes pese dogurabilecek miyiz biricik
Maasallah bebeklerimize saglikla buyusunler insallah
selam kızlar tüm hamişlere hayırlı sağlıklı gebelik diliyorum..
bende anne adayıyım hayırlısıyla inşallahh. benim gebelik 2.tüp bebek denemesiyle oldu sonunda..
aşkitom yazını okudum çok beğendimbende bi sorun olmazsa normal doğum düşünüyorum kısmet bakalım:))
bende son 2 ay kala ayrılmayı düşünüyorum isten ama 2 ay sıkıcı olabilir belki bi ay olur ins sağlıkla 40. haftaları görürüz
ben bu sene kpss hazırlanacaktım başladım geri bıraktım martta başlamayı düşünüyorum tekrar, özle sektörde çalışıyorum zor oluyor siz kızlar aranızda kpss kazanan ve atanan
var mı????
aşkitom yazını okudum çok beğendimbende bi sorun olmazsa normal doğum düşünüyorum kısmet bakalım:))
bende son 2 ay kala ayrılmayı düşünüyorum isten ama 2 ay sıkıcı olabilir belki bi ay olur ins sağlıkla 40. haftaları görürüz
ben bu sene kpss hazırlanacaktım başladım geri bıraktım martta başlamayı düşünüyorum tekrar, özle sektörde çalışıyorum zor oluyor siz kızlar aranızda kpss kazanan ve atanan
var mı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?