canım inanır mısın bütün gün aynı acıyı duydum şimdi regl olcam diye tuvalete gittim akıntım çoktu
sanırım üşüttük biraz kasıklarım ağrıdı bunu doktoruma mutlaka sorucam bi ara acaba doğurcak mıyım falan dedim
canım inanır mısın bütün gün aynı acıyı duydum şimdi regl olcam diye tuvalete gittim akıntım çoktu
sanırım üşüttük biraz kasıklarım ağrıdı bunu doktoruma mutlaka sorucam bi ara acaba doğurcak mıyım falan dedim
bendede dun o sancı olduarkadasım var 38 haftalık gebe tesaduf aradı böyle böyle dedım sancı oluyo dedım artık normal 30 dan sonra oluyor rahım kendını doguma hazırlıyor dedı..
aradakasık ağrıları bende de mevcut dün gece hafif ağrıyla uyudum 2 saat sonra bi alktım kramp girmiş kasığıma dedim doğuruyorum heralde of ne kötüydü ilk kez başıma geldi bidahası olursa sakin davranıcam doktorumu aradım normal olağan şeyler dedi kaslarımız geriliyomuş sakin olalım üzülmeyelimde ay duygusala bağlayıp duruyorum her aklıma olumsuz şeyler geliyo.. geçer mi bu 2 ay bilmiyorum .
Ay bende dedim acaba doğuracak mıyım diye... Üşüttük büyük htimalle. Oğlum da kafasını şuan tam kasıklarımın ortasına dayadı iyice oturamaz oldum... Ay ne hallere geldik yaa
bendede dun o sancı olduarkadasım var 38 haftalık gebe tesaduf aradı böyle böyle dedım sancı oluyo dedım artık normal 30 dan sonra oluyor rahım kendını doguma hazırlıyor dedı..
aslında oturma pozisyonlarına da dikkat etmek lazım özellikle pc başındayken sürekli oturuşumuzu yenilemeliyiz
mesela bağdaş kurarak oturmamalıyız ben öyle yada ona yakın oturduğumda kalkarken çok zorlanıyorum arada kalkıp yürümek iyi gelio
üşütmek konusuna gelince benim klima 24 saat çalışıo inanır mısın bir saniye bile kapanmıyo ben ondan dolayı üşütüyorum ama kapatınca nefes alamıyorum
evet öyle söylüyolar ama insan çok endişeleniyo sanki açılma varmış gibi bi his oluşuyo bende :18:
Ya hele ki şu bilgisayar başında oturmak yok mu... Karnımı kasıyor resmen. Sırtımı geri dayayınca ekranı göremiyorum. Öne eğilsem vücudum karnımı eziyor resmenBenim klima patlayacak diye korkuyorum artık. Gece vantlatör gündüz klima... Halimiz harap onlar olmasa
Kızlar regl olacakmışım gibi sancı var kasıklarımda. Ay sanki birazdan başlayacak reglim o derece yani.. Ayrıca oğlum da vaginama vuruyor. Dışarı çıkacakmış gibi sanki... Ay ne oluyor yaa?? Bunları yaşayan var mı? Şuan oturamıyorum bile. Karnım çok sıkışıyor çok acıyor ve tabi kasıklarım.
aslında zararlı ama vakit de geçmiyo başka türlü ,bakmadan duramıyoz topiğe
evet yeni aşkım klimam[/QUOT
Hahaha benimde
canım hala 3 vantilatörle yatıyorsan olabilir dikkat et kendine bende herakşam sabahlıyorum gezerken benide klima çarpmıştı kesin üşüttünsen leğene sıcak su doldur sok ayaklarını içine banada ogün annem gelmişti yaptı getirdi çok iyi geldi hiç üşenmeyin üşüten kızlar deneyin hemen
Valla deneyecegim canim. Yalniz usutme gibi degil de kasilma gibi olmaya basladi... ay dogurmam insallah bu gece :))
bugün hep uyudu benim miniğimde genelde uyuyor ya sizinkiler
Canım dr. nasıl bir test uyguladı? Neler sordu çok merak ettim... Oğluna da maşallah bu arada
Valla Eda'cığım nasıl olayım iyiyim ben. Sen nasılsın? Bu arada eksikleri bitmedi kalamları hesapladık doğumla birlikte bayağı para tutuyor daha. ama baksan ıvır zıvır. Odamız falan hazır yani. Kıyafetler ve bebeğin bakım seti de tamam. Oda boyanıp yerleşecek okadar. Benimle ilgili olan eksikler var. Falan filan... Senin nasıl gidiyor hazırlık işi? Bitirdin mi??
tam tersi benimki hiç uyumuyo sanki
aynı durumda olan var mı ???
camoka o kadar çok kulaklarım çınladı ki bi bakayım sayfaya dedim amanın birde ne göreyim birileri beni çekiştirmiş
siz hala domates yapmadınız mı tembel hatunlar
şekerim ben bugün ara ara girdim sen yoktuntemizlik var evde yarında devam edecek gibi görünüyor ama sonraki gün bebeğimin eşyalarını yıkayıp dolabını yerleştireceğim odasını düzenleyeceğim
benimkide hiç uyumuyor...doktorlar bile şaşırıyor aşırı hareketli diye...
bugün hep uyudu benim miniğimde genelde uyuyor ya sizinkiler
bi sakıncası yoktur umarım kıpır kıpır valla
kıkırdak kızım benim umarım doğunca uslu olur
ben küçükkken cok usluymuşum...eşime diyorum bu çocuk kesin sana benziyor kıpır kıpır çok hareketli diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?