2012 Ekim Anneleri

Ay bende dedim acaba doğuracak mıyım diye... Üşüttük büyük htimalle. Oğlum da kafasını şuan tam kasıklarımın ortasına dayadı iyice oturamaz oldum... Ay ne hallere geldik yaa

bendede dun o sancı oldu arkadasım var 38 haftalık gebe tesaduf aradı böyle böyle dedım sancı oluyo dedım artık normal 30 dan sonra oluyor rahım kendını doguma hazırlıyor dedı..

aradakasık ağrıları bende de mevcut dün gece hafif ağrıyla uyudum 2 saat sonra bi alktım kramp girmiş kasığıma dedim doğuruyorum heralde of ne kötüydü ilk kez başıma geldi bidahası olursa sakin davranıcam doktorumu aradım normal olağan şeyler dedi kaslarımız geriliyomuş sakin olalım üzülmeyelimde ay duygusala bağlayıp duruyorum her aklıma olumsuz şeyler geliyo.. geçer mi bu 2 ay bilmiyorum .

bendede dun o sancı oldu arkadasım var 38 haftalık gebe tesaduf aradı böyle böyle dedım sancı oluyo dedım artık normal 30 dan sonra oluyor rahım kendını doguma hazırlıyor dedı..

Ay hepimizin başında demekki bu ağrıalr.. Hem üşütmüş olabiliriz. Hem de vüjut kendin doğuma hazırlıyor olabilir. Ayyy çok heyecanlı ama sakin olmalıyız. Demekki artık psikolojik olarak da, bedenen de hazırlanmanın vakti geldi doğuma.

Ay bende dedim acaba doğuracak mıyım diye... Üşüttük büyük htimalle. Oğlum da kafasını şuan tam kasıklarımın ortasına dayadı iyice oturamaz oldum... Ay ne hallere geldik yaa

aslında oturma pozisyonlarına da dikkat etmek lazım özellikle pc başındayken sürekli oturuşumuzu yenilemeliyiz
mesela bağdaş kurarak oturmamalıyız ben öyle yada ona yakın oturduğumda kalkarken çok zorlanıyorum arada kalkıp yürümek iyi gelio
üşütmek konusuna gelince benim klima 24 saat çalışıo inanır mısın bir saniye bile kapanmıyo ben ondan dolayı üşütüyorum ama kapatınca nefes alamıyorum

evet öyle söylüyolar ama insan çok endişeleniyo sanki açılma varmış gibi bi his oluşuyo bende :18:

Ya hele ki şu bilgisayar başında oturmak yok mu... Karnımı kasıyor resmen. Sırtımı geri dayayınca ekranı göremiyorum. Öne eğilsem vücudum karnımı eziyor resmen Benim klima patlayacak diye korkuyorum artık. Gece vantlatör gündüz klima... Halimiz harap onlar olmasa

aslında zararlı ama vakit de geçmiyo başka türlü ,bakmadan duramıyoz topiğe

evet yeni aşkım klimam

canım hala 3 vantilatörle yatıyorsan olabilir dikkat et kendine bende herakşam sabahlıyorum gezerken benide klima çarpmıştı kesin üşüttünsen leğene sıcak su doldur sok ayaklarını içine banada ogün annem gelmişti yaptı getirdi çok iyi geldi hiç üşenmeyin üşüten kızlar deneyin hemen

camoka o kadar çok kulaklarım çınladı ki bi bakayım sayfaya dedim amanın birde ne göreyim birileri beni çekiştirmiş

siz hala domates yapmadınız mı tembel hatunlar

şekerim ben bugün ara ara girdim sen yoktun temizlik var evde yarında devam edecek gibi görünüyor ama sonraki gün bebeğimin eşyalarını yıkayıp dolabını yerleştireceğim odasını düzenleyeceğim

kaygı, endişe ve panik atak ile ilgili testlerdi canım...simetri hastalığın var mı diye sordu doktor, evini eskisine göre daha fazla temizliyor musun dedi...

ooo Asucum nerdesin sen ya 2 gündür görüşemedik kolay gelsin canım evet bugün kulaklarını baya bi çınlattık
hep esr in suçu yapamadı şu domatesleri
benim kociş evde gece haftası çok gelemiyom ya da geldiğimde denk gelmiyoz
ohh ne güzel işlerini yavaş yavaş bitiriyosun biz de sen den feyz alıyoz hocam
benim de bir iki parça kaldı kıyafet olarak onlar da gelsin ben de yıkıcam inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…