hemşoo çok güldüm yaa allahta seni güldürsünn
hem sende domatesin kabuklarını napcaz diye sormuştun
onun cevabınıda ben vermiştim sana
Allah iyiliğini versin soymadan nasıl yicen
biri beni durdursun 1 tabak yemek yedim, üzerine de pasta
ya öyle değilllhani kışın yemek için çıkardığımzaman mı soycam yani :26:
ben de koptum gülmektenrabbim hepimizi böyle güldürsün
yine başladık geyiğeasu nerde ya
aklıma geldi valla şimdi bu kız bana domatesleri sorar diyenasılda hatırladın çarşamba pazarını unutmayan domates kabuğunu unutur mu hiç
1-1 berabere hemşo dur bakalım daha neler öğrencez
biri beni durdursun 1 tabak yemek yedim, üzerine de pasta
yaa ne sandın kimin hemşosubak biz 2miz bir araya gelsek anca yaparız bu konserve işini ben sana söyliyim.
kız biz bir araya gelsek yine beceremeyiz ben ondan korkuyom Asu yu ararız ocağın altını kısalım mı açalım mı ? kabukları kalın mı soyalım ince mi kavanozu kapatacak mıyız yoksaağzı açık mı ters çeviricez falan
o kadar ciddi mi durumumuz
ya kızlar ben de de bu ara bi iştah patlaması var ki sormayın 2 saate bir acıkıyorum ama sanki 3 gün yemek yememiş gibi
hamile miyim neyim
sen cedurum ortada
allahtan kayınvalidem uzakta yoksa bu nasıl bi gelin diye söylenir durur
neyse ki kocamın böyle takıntıları yok
büyük olasılıkla hamilesin
söylenirler tabii
kocalarımızın öyle takıntıları olaydı belki şimdiye 40 yıllık ev hanımı gibi olurduk biz rahata alışmışız bide malatyalıyız hee bizim oranın hanımları çok beceriklidir kızlar yanlış anlaşılmasın
ben de öyle tahmin etmiştim
bu aydan sonra bakalım kaç kilo almış olucam
Hadi yaa istah artiyomu son aylarda cokk? Simdiye kadar kac kilo aldin pekii?
ve mesaim bitti :119: kızımla biz çıkıyoruz kendinize iyi bakın ekim anneleritatlı bebişlerinizede...
off minibüse bincem şimdineyseki evim 10 dk.
hoşçakalın
Kızlar regl olacakmışım gibi sancı var kasıklarımda. Ay sanki birazdan başlayacak reglim o derece yani.. Ayrıca oğlum da vaginama vuruyor. Dışarı çıkacakmış gibi sanki... Ay ne oluyor yaa?? Bunları yaşayan var mı? Şuan oturamıyorum bile. Karnım çok sıkışıyor çok acıyor ve tabi kasıklarım.
Kızlar ben mevlit okutmak yerine yasin,tebareke, ammeli, felaklı, naslı Kuran okutmayı düşünüyorum. Pideli ayranlı, helvalı şerbetli ikramımı da o zaman yaparım. Onu da 40ında değil, 2-3 aylık olunca, biraz palazlanınca zaten, kalabalıkta mikroptur, nazardır kapmasın oğluşum diye. Mevlit dini birşey değil sonuçta peygamberin doğumunu anlatan şiir yani. Siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?