2012 Ekim Anneleri

hemşoo çok güldüm yaa allahta seni güldürsünn
hem sende domatesin kabuklarını napcaz diye sormuştun
onun cevabınıda ben vermiştim sana

ben de koptum gülmekten rabbim hepimizi böyle güldürsün

yine başladık geyiğe asu nerde ya

aklıma geldi valla şimdi bu kız bana domatesleri sorar diye nasılda hatırladın çarşamba pazarını unutmayan domates kabuğunu unutur mu hiç
1-1 berabere hemşo dur bakalım daha neler öğrencez

yaa ne sandın kimin hemşosu bak biz 2miz bir araya gelsek anca yaparız bu konserve işini ben sana söyliyim.

yaa ne sandın kimin hemşosu bak biz 2miz bir araya gelsek anca yaparız bu konserve işini ben sana söyliyim.

kız biz bir araya gelsek yine beceremeyiz ben ondan korkuyom Asu yu ararız ocağın altını kısalım mı açalım mı ? kabukları kalın mı soyalım ince mi kavanozu kapatacak mıyız yoksaağzı açık mı ters çeviricez falan

o kadar ciddi mi durumumuz

ya kızlar ben de de bu ara bi iştah patlaması var ki sormayın 2 saate bir acıkıyorum ama sanki 3 gün yemek yememiş gibi

hamile miyim neyim

sen ce durum ortada

allahtan kayınvalidem uzakta yoksa bu nasıl bi gelin diye söylenir durur
neyse ki kocamın böyle takıntıları yok

söylenirler tabii
kocalarımızın öyle takıntıları olaydı belki şimdiye 40 yıllık ev hanımı gibi olurduk biz rahata alışmışız bide malatyalıyız hee bizim oranın hanımları çok beceriklidir kızlar yanlış anlaşılmasın

evet valla ya çok şükür kocişler takıntısız

aynen bizim oranın kızları çok beceriklidir biz istisnai durumun göstergesiyiz

bu arada topikte bizden başka kimse yok galiba

ve mesaim bitti :119: kızımla biz çıkıyoruz kendinize iyi bakın ekim anneleri tatlı bebişlerinizede...
off minibüse bincem şimdi neyseki evim 10 dk.
hoşçakalın

Hadi yaa istah artiyomu son aylarda cokk? Simdiye kadar kac kilo aldin pekii?

valla benim baya bi arttı canım aslında bebek büyüdüğü için ben de kini alıyo ben de sürekli acıkıyorum

55 le hamiş kaldım en son 62 geldim şimdiye kadar 7 kilo bakalım bundan sonra nasıl olucam

Kızlar regl olacakmışım gibi sancı var kasıklarımda. Ay sanki birazdan başlayacak reglim o derece yani.. Ayrıca oğlum da vaginama vuruyor. Dışarı çıkacakmış gibi sanki... Ay ne oluyor yaa?? Bunları yaşayan var mı? Şuan oturamıyorum bile. Karnım çok sıkışıyor çok acıyor ve tabi kasıklarım.

canım inanır mısın bütün gün aynı acıyı duydum şimdi regl olcam diye tuvalete gittim akıntım çoktu

sanırım üşüttük biraz kasıklarım ağrıdı bunu doktoruma mutlaka sorucam bi ara acaba doğurcak mıyım falan dedim

felis nerelerdesın sen ? yazdım foruma nerdesınnnn dıye bende mevlut konusunda aynı fıkırdeyım ama cok kalabalık cagırmayacagım...

kızlar iç çamaşırınızı ıslatıcak kadar çok su gibi akıntınız oluyor mu?? arasıra bende oluyor ,doktora söylemiştim akıntıdan örnek falan almıştı problem yok demişti

bazen banaada oluyor:26: doktorruna sorunca vereceği cevabı yazarmısın benım randevuma var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…