2012 Ekim Anneleri

bugün hep uyudu benim miniğimde genelde uyuyor ya sizinkiler

genelde kuduruyor, doğumda bizim doktoru ısıracak diye korkuyorum! Hadi gündüz hareketli, gece ben bitkin şekilde uyurken bile yatağı sallıyormuş herif Polyannacılık olacak ama umarım tüm enerjisini doğuma kadar atar da uslu bir bebiş olur.

iyi akşamlar kızlar..

biz de bugün doktorumuzdaydık,geçen defa nst ve detaylı ultrason gibi bişey yazmıştı(hatta sırf diğer renklide güzel çıkmadı diye ben istemiştim)..bugün hemen gidince nstye girdim sonuç iyi çıktı,sancı yok:) sonra detaylıda kızım çok güzel pozlar verdi.normalde bugün 30+5 iz.radyolog sordu ben de böyle dedim. ama burada 32 den büyük çıkıyor dedi,hatta bazı ölçümler 33+ çıktı.evet biliyorum 2 hafta önden gidiyor dedim,hmm tamam o zaman dedi..fotolarda kızımı görseniz maşallah sırf yanak..baya baya tombul..

sonra kendi doktorumda sıra geldi,baya çokkk kilo almışız,kızmadı doktorum ama ben çok üzüldüm.4 kg almışım.ve inanamadım kızım tam 1.500 kg almış,ve şuan 2500 kg.tabi +- 350 yani 2150 ile 2850 aralığında olabilir..yani 14112006 yalnız değilsin,ben tedirgin oldum tabi..paçam tutuştu.napıcam falan,panik oldum,doktorum da rahat bir insan dikkat edersin falan dedi.diyetisyene yönlendireyim mi dedi,dytsyen yeni başlamış hastanede,onu aradı,onun da daha hazır değilmiş yeri,gidemedim,karar verdim beyaz un şeker gibi faydasız şeyleri çıkardım hayatımdan..tabi bir aydır ekmek elden su gölden yedim içtim oturdum,kimse yerimden kldırmadı,sadece yürüyüşler yaptım..bu arada böyle giderse yüksek ihtimal sezeryan dedi.halbuki duruşu normal doğuma uygunmuş.4 kg ın üstünde doğacağı kesin yani.hatta doktor tosuncuk maşallah dedi,sonra durdu ama bu kız olduğu için tosuncuk diyemeyiz birazcık(!) iri bir bebek diyelim dedi.ben de eeeee anası babası nasılsa çocuk ta öyle olacak dedim,gülüştük falan ama insanın morali bozuluyor.Allahtan şeker ve tansiyonum iyi.ama normal doğum benim için yalan oldu. tahminimce eylülde de sezeryana alır beni..

bu arada bir sürü soru hazırlamıştm hepsini sordum,sezeryan ücreti 380 miş(özel hastane) yanlış okumadınız 380 bir gece kalınıyormuş ama duruma ve isteğe göre değişir dedi.ben başka ilçeden gittiğim için 2.geceyi de geçiririm orada. cinsel ilişki için bu haftalardan sonra pek önermiyoruz artık dedi.çalışabilir raporu için son adete göre tam 32+0da çağırdı,yani haftaya çarşamba..ondan sonrada 15te bir olacak..karnımdaki acılar çok normalmiş.. sol tarafa yatmamamı önerdi ama tabiki sürekli olamayacağı için sağa da döneceksin ama sırtüstü yatma yada çok yüksek yastıkla yat dedi.hareket için de herhangi 1 saat içinde 10 hareket say dedi.mide yanmasına da ilaç verdi..

bizden haberler böyle kızlar uygun zamanda eklerim kızımın fotosunu..kusura bakmayın çooook uzun yazdım..

Son düzenleme:

cimeka maşallah kızına güzel haberlerle gelmişsin çok şükür

canım ikinize de
bebişin kilosuna hayretle baktım allah nazarlardan esirgesin
iyi olmanıza sevindim ama bebiş önden gitiği için de kilolu olabilr
ama tosuncuk maşallahhhhh
ben de çok merak ediyorum kuzumu imrendim şimdi
bu arada sezeryan ücreti burdada ortalama aynı canım
galiba senin sezeryan olcak hayırlısı bakalım

kaygı, endişe ve panik atak ile ilgili testlerdi canım...simetri hastalığın var mı diye sordu doktor, evini eskisine göre daha fazla temizliyor musun dedi...

Anladim canim. Merak ettim bende. Enteresan seyler soruyor mu diye.....

Arkadasim masallah bebegine. Hic kafana takma iriligini. Yani belki normal dogum olmaz ama neticede sagligi cok onemli. Sagliklari yerinde olsun yeter ki. Benim de bebegim hep gununde cikiyor. Ileride gidenleri duydukca imreniyorum. Acaba beslenemiyor muyum diyorum ama neticede dr. Sagligi yerinde diyor... bakalim minnak mi olacak benim oglum acaba?

maŞallah canım ya en tombiş seninkimi olacak ne sağlıklı olsunda benimkide zayıf bakalım bende toplam 4 kilo aldım bu hafta bese çekiyorum kendimi perşembe ne diyecek

30 haftalıkken 35 haftalık mı çıktı ya ben anlamadım ki noluyo bana yaa

cimekacim masallah canim bebisine ne guzel buyumus öyle fistik ben böyle sizin bebislerin kilosunu okudukca meraktan catliyorum acaba benim oglus ne kadar diye

kızlar sahi bugün bebek şekeri için çarşıya çıktım 2 şekerci var ve en ucuzu 1.75 tl ayak çerçevler 2.75 tl sinir oldum netten 50 tane daha alıcam bana sizce hangisi hoşsa yada aldıklarınızdan link atarmısınz:26::26::26:kafam karıştı çokk

kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim,umarım sağlıklı olurlar hepsi de,normal doğum olamayacak o riski alamam,hayırlısı artık..

30 haftalıkken 35 haftalık mı çıktı ya ben anlamadım ki noluyo bana yaa

yok canım 30+5 ken 32+ ve 33+ larda çıktık.hani birkaç farklı ölçüm oluyor ya..

peki kızlar ultrasonda çıkan tarihe göremi doğum yoksa sata göremi.mesela sezeryan yapcak biri genelde 38.haftada doğum oluyo.diyelimki 36.haftasında ama ultrasonda 38 haftalık.doğumamı alınır.

peki kızlar ultrasonda çıkan tarihe göremi doğum yoksa sata göremi.mesela sezeryan yapcak biri genelde 38.haftada doğum oluyo.diyelimki 36.haftasında ama ultrasonda 38 haftalık.doğumamı alınır.

bildiğim kadarıyla bunu birkaç şey belirliyor.ben bugün doktoruma sordum d.tarihi değişir mi diye. o da bu tek başına değiştirmez ama gidişata göre karar verilir dedi..bence benimki 5kgyi bulmasın diye erken alınır..

maşallah bebişine.benimkide bir hafta önde idi en son 1865 idi.30+0 da gittim.ultrasonda 31+4 idi.doktor şeker değerlerimi yüksek buldu belki ondandır dikkat et dedi.dahiliye şeker değerlerime diyet vermedi ama doktor dikkat et dedi.şimdi az dikkat etmeye çalışıorum.bi dahaki kontrolüm bayramdan sonra bakalım ne dicek.ayrıntılıya felan da sokmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…