hmm iyi bakalım ben de yarın pazara gidip alıcam
vişneleri poşetleyip attın de mi direkt yani herhangi bi işlem yapmadın
ben de patlıcanla biber közleyip poşetleyip dondurucuya atmayı öğrendim
ohh ne güzellbana kimse bişey hazırlamıyor burda özenip yapıyorum bişeyler, hoş elimdende pek gelmez ya yapcak bişey yok olduğu kadar afiyetle yiyin inşallah.
kızlar bişi sorucam akıntı örneği verdik diyosunuz yaa çatala yatırıyor demi onun için asıl sorum o değilde vajeni açtırıyormu yoksa dış yüzeyden mi alıyor örneği
kızlar benim göğüslerim neredeyse aynı beden ben napıcam böyle kara kara düşünüyorum sertlik neredeyse yok pamuk gibi 75b di anca 80b ye ulaştık o da sırt zaten allah göstermesin ola ki erken doğsa kızım sütüm olmayacak yani
evet yarın çarşamba senin pazarın var dı bak unutmadım yarında ben sana sorarım domateslerden nehaber diye
yok direk attım hiç bişey yapmadım sıfır işlemyapıcan mı peki patlıcanla biber
çatala yatırmadı neysekinormal ultrasonla bakarken aldı örnek ,ucu pamuklu bir çubuk sokuyor [/Q
valla 24. haftada acile devlete gitmiştim kültür testi ver dedi korkudan doktoruma söylemedim bile gerçi ebeme sordum gerek yok demişti efenfeksiyon falan bişi yok diye inşallah bundan sonrada gerek olmaz ben çatala yatmaktan değilde vajeni açtırmasından korkuyorum
kızlar benim göğüslerim neredeyse aynı beden ben napıcam böyle kara kara düşünüyorum sertlik neredeyse yok pamuk gibi 75b di anca 80b ye ulaştık o da sırt zaten allah göstermesin ola ki erken doğsa kızım sütüm olmayacak yani
yapcam tabi ne sandın
onu da bi, arkadaştan öğrendim patlıcanla biberi közle sonra ayrı ayrı poşetle dondurucuya at
hem bu daha kolay
al benden de o kadar içi boş gibi
ben bedenli çamaşır da takmıyom yarım atlet olanlardan kullanıyom L beden ilk 4 ay şiş ve baya büyüktüler noldu bunlara anlamadım:26:
benimkiler büyüdüde noldu sanki nenemin memişleri gibi pörsük pörsük doğumdan sonra sütümüz gelir inşallah canım büyük küçük fark ediyomu ki
ohh yap valla sonrada afiyetle yiyin
peki közledikten sonra kabuklarını soyuyor muyuz
ohh yap valla sonrada afiyetle yiyin
peki közledikten sonra kabuklarını soyuyor muyuz
benim 75-80 di simdi 90 zor oluyor ben nefret ederdim büyük gögüsten
üstelik kocaman yesil damarlar var
bebişimiz iyi olsunda kücülür nasılsa
kızlar ben hiç çatlamadım ama bu son 2 aydan korkuyorum:18:
söylenene göre fark etmiyormuş ama benim göğüslerde hiç öyle bi girişim yok hani biraz sertleşse diyeceğim tamam. bazen göğüs uçlarımda beyaz bişeyler oluyor ama ne olduğundan emin değilim :26:
çok cahilsin esr_esrtabiki soyucaz
o kadarını tahmin edersin diye yazmamıştım bak bunu Asu duymasın atar seni topikten
ya da dur dur sen soyma kışın köz niyetine yakar ısınırsın
Allah iyiliğini versin soymadan nasıl yicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?