allah yar ve yardımcın olsun canımm gönlüne göre versin hayırlısyla inş
Merhaba ikbal,Dualarimiz seninle canim,Allah gonlune gore versin insallah...
Guzel gelismelerle gel insallah.
Canin hatirlamazmiyiz seni,Allah yardimcin olsun,gonlune gore versin,dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle gelirsin
ya kızlar ben de de bu ara bi iştah patlaması var ki sormayın 2 saate bir acıkıyorum ama sanki 3 gün yemek yememiş gibi
hamile miyim neyim
günaydın kızlar moralim çok bozukarkadaşım 7 haftalık hamile ,sahurda kanaması başlamış şimdi hastanedeler
dua edin olur mu rabbim korusun bebeğini
günaydınlar kızlar...
benelse arkadaşına rabbim şifa versin inşallah
Gunaydinnnnn
Allah yardimcisi olsun arkadasinin Rabbim yazmissa omrunu kanama da gecirse saglikla alir kucaginainsallah....
günaydınlar kızlar...
benelse arkadaşına rabbim şifa versin inşallah
Gunaydinnnnn
Allah yardimcisi olsun arkadasinin Rabbim yazmissa omrunu kanama da gecirse saglikla alir kucaginainsallah....
günaydın kızlar moralim çok bozukArkadaşım 7 haftalık hamile ,sahurda kanaması başlamış şimdi hastanedeler
Dua edin olur mu rabbim korusun bebeğini
aynısı bende oluyor canım saat 3 gibi uyudum sanırım saat 8 de uyandım tabi 5 kere tuvalete gitmişimdirtam uykum gelıyor yatıyorum,ter basıyor bıranda saclarım sırılsıklam oluyor,yana donuyorum tuvaletım gelıyor,tuvalete kalkıyorum acıktıgımı farkedıyorum,bıseyler yıyorum tekrar yatıyorum ve yıne aynıları tekrar oluyor.en guzelı gozler kapanana kadar ınternete gırmek:)
benimde bacaklarım huzursuz çok kötü eşime ayağımın altını sıktırıyorum geçiyor üşütünce dahada artıyor denednmi sıcak suyu cnm:26::26::26:Ay nefret ediyorum su huzursuz ayak, bacak sendromundan. Bende de var. Tuttu mu tutuyor... bacaklarimi yikiyip yatiyorum. Bazen pikeye sarinca iyi geliyor bazen de sarmayinca. Ama gercekten deli ediyor orasi kesinn
günaydın kızlar moralim çok bozukarkadaşım 7 haftalık hamile ,sahurda kanaması başlamış şimdi hastanedeler
dua edin olur mu rabbim korusun bebeğini
gunaydın kızlar.gunaydın dedıgıme bakmayın hala yataktayım hıcte kalkasım yok valla
gunaydınn
küfür etsen daha iyiydi:2::2:
gunaydınn
küfür etsen daha iyiydi:2::2:
Bende evdeyim artık. Dün işten ayrıldım. Bugün niyetim öğlene kadar yataktan çıkmamaktı ama oğlum uyutmadı. 2 gündür içimde binbir takla atıyor velet:)
Dün akşam iş çıkışı bir tuhaf oldum, 10 yıldır çalışıyorum. Milletle vedalaşırken salya sümük ağlamamak için zor tuttum kendimi. Dışarı nasıl attık kendimi, bilemedim.
Darısı doğum izinlerini bekleyenlerin başına, tez vakitte gelir inşallah izin günleriniz.
kaygı, endişe ve panik atak ile ilgili testlerdi canım...simetri hastalığın var mı diye sordu doktor, evini eskisine göre daha fazla temizliyor musun dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?