2012 Ekim Anneleri

allah yar ve yardımcın olsun canımm gönlüne göre versin hayırlısyla inş

Amin canım çok sağol

Merhaba ikbal,Dualarimiz seninle canim,Allah gonlune gore versin insallah...
Guzel gelismelerle gel insallah.

:) İnşallah canım dua edin Cuma günü doktordayım hayırlısı artık....

Canin hatirlamazmiyiz seni,Allah yardimcin olsun,gonlune gore versin,dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerle gelirsin

Allah razı olsun. İnşallah herşeyin hayırlısı olsun inşallah.

ya kızlar ben de de bu ara bi iştah patlaması var ki sormayın 2 saate bir acıkıyorum ama sanki 3 gün yemek yememiş gibi

hamile miyim neyim

günaydın kızlar moralim çok bozuk arkadaşım 7 haftalık hamile ,sahurda kanaması başlamış şimdi hastanedeler

dua edin olur mu rabbim korusun bebeğini

Gunaydinnnnn

Allah yardimcisi olsun arkadasinin Rabbim yazmissa omrunu kanama da gecirse saglikla alir kucaginainsallah....

günaydınlar kızlar...

benelse arkadaşına rabbim şifa versin inşallah

Gunaydinnnnn

Allah yardimcisi olsun arkadasinin Rabbim yazmissa omrunu kanama da gecirse saglikla alir kucaginainsallah....

zaten herşeye ağlamaya hazırım ,sabahtan beri zor tutuyorum kendimi

Allah'ım hepimizin evlatlarını bağışlasın yarabbim

günaydınlar kızlar...

benelse arkadaşına rabbim şifa versin inşallah

Gunaydinnnnn

zaten herşeye ağlamaya hazırım ,sabahtan beri zor tutuyorum kendimi

Allah'ım hepimizin evlatlarını bağışlasın yarabbim

adet ağrısı gibi ağrılardan bahsetmişsiniz , belim kopçak gibi oluyor 2-3 gündür çok ağrıyor ,sırtımda da ağrı var

geriliyoruz artık iyice galiba.

dkaderli burun kanaması hamileliğin başından beri var bende dönem dönem

ikbal05 rabbim gönlüne göre versin inşallah

Günaydın Hanımlar

BenElse canımcım arkadaşına acil şifalar versin Rabbim...inşallah güzel haberleriini alırsın...

herkese günaydınlar...

benelse arkadaşın için duacıyız.inşallah birşey olmaz.

cimeka maşallah bebeğine.kilolu diye korkma sağlığı yerindeymiş sonuçta.ne güzel tombiş tombiş seversin doğunca..:)

bu arada ben 12 günde 2 kilo aldım.hızlanıyor mudur nedir bu kilo alma durumu..çok değil mi sizcede...

Allah razı olsun kızlar hepinizden

cimeka maşallah kızına ,tontiş tontiş bebeklere bayılırım ben ya bakalım bizim tosuncuk kaç kilo oldu ,yarın olsun da göreyim oğlumu inş.

aynısı bende oluyor canım saat 3 gibi uyudum sanırım saat 8 de uyandım tabi 5 kere tuvalete gitmişimdir
Ay nefret ediyorum su huzursuz ayak, bacak sendromundan. Bende de var. Tuttu mu tutuyor... bacaklarimi yikiyip yatiyorum. Bazen pikeye sarinca iyi geliyor bazen de sarmayinca. Ama gercekten deli ediyor orasi kesinn
benimde bacaklarım huzursuz çok kötü eşime ayağımın altını sıktırıyorum geçiyor üşütünce dahada artıyor denednmi sıcak suyu cnm:26::26::26:
günaydın kızlar moralim çok bozuk arkadaşım 7 haftalık hamile ,sahurda kanaması başlamış şimdi hastanedeler

dua edin olur mu rabbim korusun bebeğini

rabbim yardımcısı olsun yoktur inşallah bişeyi

çok şükür bebek iyiymiş kızlar, 1 hafta yatak istirahati vermiş doktor. iğne ve hap vermiş 3 ay kullanıcakmış

düşük riski varmış, inşallah rabbim bağışlasın bebeğini

gunaydınn
küfür etsen daha iyiydi:2::2:

Bende evdeyim artık. Dün işten ayrıldım. Bugün niyetim öğlene kadar yataktan çıkmamaktı ama oğlum uyutmadı. 2 gündür içimde binbir takla atıyor velet:)
Dün akşam iş çıkışı bir tuhaf oldum, 10 yıldır çalışıyorum. Milletle vedalaşırken salya sümük ağlamamak için zor tuttum kendimi. Dışarı nasıl attık kendimi, bilemedim.
Darısı doğum izinlerini bekleyenlerin başına, tez vakitte gelir inşallah izin günleriniz.

tontiş kızıma taktığınız maşallahlar için teşekkür ederim..

yalnız şı konuyu cidden araştırmam gerek,hastane çıkışına sığmazsa ne olur acaba? diğer kıyafetleri de cm olarak uzun 56 62 cm falanlar..iyi ki de daha çok almamıştım kıyafet.0-3 ay pek almıyım ben en iyisi. hastane çıkışı da 2 tane 5lim var tamam artık.. ben minik bebeklerden çok korkarım zaten nasıl tutarım nasıl yıkarım gibi düşünceler. ama böyle de tosuncuk deyince doktor ondan da tırstım,Allah sağlık versin.

gözün aydın darısı başımıza inşallah

sabah istediğim saatte yataktan kalkmaya ,güzel bir kahvaltı yapmaya ,günün istediğim saati uzanmaya ihtiyacım var çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…