2012 Ekim Anneleri

sen 2tane 0-3 ay tulum götür yanında 2 de çıtçıtlı body 0-3 aylık tamamdır.

Hahahaaa, aynıyım aynı + bir de huzursuz bacak sendromu var...Uyu uyuyabilirsen

Ay nefret ediyorum su huzursuz ayak, bacak sendromundan. Bende de var. Tuttu mu tutuyor... bacaklarimi yikiyip yatiyorum. Bazen pikeye sarinca iyi geliyor bazen de sarmayinca. Ama gercekten deli ediyor orasi kesinn

Sende de mi var. Çok feci bir şey ya. Yıkıyorum, 10 sn fayda ediyor, kremliyorum olmuyor, masaj yapıyorum cık. Yatağı tekmeleyip duruyorum uyuyana kadar

günaydın kızımın teyzoşları.... kahwaltı keyfiyle sohbetınızin geçmişini okuyalım bi kızımla bakalım neler neler yapmıssınız bebişler nasıl

Sende de mi var. Çok feci bir şey ya. Yıkıyorum, 10 sn fayda ediyor, kremliyorum olmuyor, masaj yapıyorum cık. Yatağı tekmeleyip duruyorum uyuyana kadar

Olmaz mı.. Olmaz mı... Bacaklarımın arasına yastık koyuyorum zaten. Hangi bacağıma daha çok vurduysa o üste gelecek şekilde yatıyorum ve başlıyorum ayağımı sallamaya... Sonra yoruluyorum duruyorum.. Kendi kendi atmaları yine oluyor.. Allah ım ne nalet birşey bu böyl inanamıyorum. Kansızlıktan olur, kan ilacı içince geçer diye duymuştum ama kan ilacı zaten içiyorum. Hala devam ediyor. Akşamları yatmadan önce kovaya su doldurup içine koyuyorum uzun süre. O bile azıcık fayda ediyor. Birde canım ben kendimde fark ettim uykusuzluk olduğu zaman aşırı derecede artıyor nalet olasıca....

Son düzenleme:
günaydın annişler.. bazı arkadaşların da dediği gibi artık bebişler tekme değiş takla atıyo bizim evde taşındı ama heryer heryerde daha içi temizlenicek tee bebişe oda yapıcaz daa kıyafetlerini yıkıcaz yerleştiricez ohoo benim çok daha fazla zamana ihtiyacım var:26:

kızlar bacak ağrıları kramplar magnezyum ile alakalı dr nize danışın sizdee suda çözülen magnezyum verdi benim dr çok iyiyim şuanda

karnım çok komik duruyo bir taraftan ayağıyla ittiriyor galiba orda çıkıntı olmuş ,diğer taraf aşağıda

doğsun da yemez miyim ben o minik ayakları ya

Allah kolaylık versin canım , zormuş işin ...

bu arada gecen bana kışlık tulumu sormuştun buldular pembesini 6 ay için istedim, gönderdiler çoook şirin çok güzel içi tamamen yumuşacık ...hala düşünüyosan bakabilirsin cimcime bebe sitenin adı...

buraya yazıyorum inş. görürüsün :)

naber nasılsınnn nasıl gidiyor bebek nasıl sen nasılsın :) ben beklemedeyim bugun duphastonun bitiyor cuma gün adet olmazsam kan vercemn benım için dua et canım geçen haftadan beri göğüs uçlarımda bir sızı var böyle dokununca szılıyorr ve hafıf hafıf damarlar çıktı sence hamıle olabılırmıyım :) BUDA ATEŞ TABLOM

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar bacak ağrıları kramplar magnezyum ile alakalı dr nize danışın sizdee suda çözülen magnezyum verdi benim dr çok iyiyim şuanda

Canim magnezyum kramplara iyi geliyor evet. Yalniz bu huzursuz bacak sendromu bambaska bir rahatsizlik. Ben magnezyumu aylardir kullaniyorum. Sukur kramp falan kalmadi...

kızlaaaaaar,özellikle bebek bezlerini alan kızlar..şimdi bebek bezlerinde 1 numara yenidoğan 2-5 kg oluyor 2 numara mini ise 3-6 kg arası oluyor..miniyle başlasak olmuyor mu? illa ki yenidoğan almalı mı??

ya kizlar bisey sorcam bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinirim.ben yurtdisinda yasiyorum dogumum ekimin23 ins.annemin dogumda burda olmasini istiyorum ama su pasaport gecikmesi hakkinda bilgimiz yoktu onceden iki gunde gelirken simdi cipli pasaportlarin gelmesi birkac ayi buluyormus.bu cok gec olur cunku pasaportu alip vizeye basvurcaz dah.gecen bir arkadas bu soruna cozum bulunmus erken geliyormus pasaportlar dedi ama bir bilgi bulamadim.yada bileti onceden alirsak acil formu doldurulabiliyormus galiba.offfff sizlerin bir bilgisi varmi yaa?

canımm benim iyim Allaha şükür ... inşallahh bebişin yerleşmiştirde onla alakalıdır , ateşin gayet iyi bence ... göğüsteki belirti hiç ilaç kullanmasan daha faydalı olucaktı ama serophene nin yan etkilerindede oluyo . ama öyle damar filan çıktıysa inşallahhh bebişin syesine olmuştur valla hergün dua ediyorum canım beklicem hayırlı haberini.

bak burdaki arkadaşlarımda sana dua ederler , inşallah kavuursun meleğine.....

msj kutumuda boşaltıyorum hemenn .. haber ver bana ...

tam bilgim yok canım ama patronum dün pasaporta başvurdu 5 haftada geliyor demişler çipliler

bu konuda bir bilgim yok fakat haberlerde izlemiştim,binlerce insan mağdurdu,herkes öfkeliydi.öncelikle bileti olanları almışlardı,onlar dışındakiler kalmıştı.

canım emniyet müdürlüklerine gidip dilekçe verildiği taktirde daha erken geliyor diye biliyorum.. ama en son bir arkadasım dilekçesiz 10 günde aldı,kayınvaldem ise dilekçesiz 3 günde aldı...

basvurusunu yaparken gerekli bilgiyi verirler baktınız gecıkıyor hemen ir dilekceyle hızlandırabilirsiniz ama bir an önce basvursun daha vize işlemi olacakmış cunku..

kızlaaaaaar,özellikle bebek bezlerini alan kızlar..şimdi bebek bezlerinde 1 numara yenidoğan 2-5 kg oluyor 2 numara mini ise 3-6 kg arası oluyor..miniyle başlasak olmuyor mu? illa ki yenidoğan almalı mı??

şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyım bugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..

şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyım bugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..

canım tabiki 2 numarada kullanabilirsin ama yenidoğan daha rahat oluyor diyorlar kimisi bir paket yenidoğandan sora diğer boya geçiyorlarmış.. ben şimdilik 2 tane yenidoğan aldım sonrasında bebeğin büyüklüğüne göre karar veririm artık... kolay gelsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…