- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
herkese günaydın,sabah sabah güleceksiniz belki ama uyanır uyanmaz aklıma geldi ve nette araştırdım,4 kg üzeri doğanlara hastane çıkışı olmuyormuş,sığmıyorlarmış içineeee benim kız öyle doğarsa ne giyecek acaba?? bir fikri olan var mı??
cnm maşallah dedimmm yok gayet iyisinizzz
oğluşum12 hadi gözünz aydın cnm
tam uykum gelıyor yatıyorum,ter basıyor bıranda saclarım sırılsıklam oluyor,yana donuyorum tuvaletım gelıyor,tuvalete kalkıyorum acıktıgımı farkedıyorum,bıseyler yıyorum tekrar yatıyorum ve yıne aynıları tekrar oluyor.en guzelı gozler kapanana kadar ınternete gırmek:)
Ay nefret ediyorum su huzursuz ayak, bacak sendromundan. Bende de var. Tuttu mu tutuyor... bacaklarimi yikiyip yatiyorum. Bazen pikeye sarinca iyi geliyor bazen de sarmayinca. Ama gercekten deli ediyor orasi kesinn
Sende de mi var. Çok feci bir şey ya. Yıkıyorum, 10 sn fayda ediyor, kremliyorum olmuyor, masaj yapıyorum cık. Yatağı tekmeleyip duruyorum uyuyana kadar
günaydın annişler.. bazı arkadaşların da dediği gibi artık bebişler tekme değiş takla atıyobizim evde taşındı ama heryer heryerde daha içi temizlenicek tee bebişe oda yapıcaz daa kıyafetlerini yıkıcaz yerleştiricez ohoo benim çok daha fazla zamana ihtiyacım var:26:
kızlar bacak ağrıları kramplar magnezyum ile alakalı dr nize danışın sizdee suda çözülen magnezyum verdi benim dr çok iyiyim şuanda
buraya yazıyorum inş. görürüsün :)
naber nasılsınnn nasıl gidiyor bebek nasıl sen nasılsın :) ben beklemedeyim bugun duphastonun bitiyor cuma gün adet olmazsam kan vercemn benım için dua et canım geçen haftadan beri göğüs uçlarımda bir sızı var böyle dokununca szılıyorr ve hafıf hafıf damarlar çıktı sence hamıle olabılırmıyım :) BUDA ATEŞ TABLOM
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ya kizlar bisey sorcam bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinirim.ben yurtdisinda yasiyorum dogumum ekimin23 ins.annemin dogumda burda olmasini istiyorum ama su pasaport gecikmesi hakkinda bilgimiz yoktu onceden iki gunde gelirken simdi cipli pasaportlarin gelmesi birkac ayi buluyormus.bu cok gec olur cunku pasaportu alip vizeye basvurcaz dah.gecen bir arkadas bu soruna cozum bulunmus erken geliyormus pasaportlar dedi ama bir bilgi bulamadim.yada bileti onceden alirsak acil formu doldurulabiliyormus galiba.offfff sizlerin bir bilgisi varmi yaa?
ya kizlar bisey sorcam bilgisi olanlar cevap verirse cok sevinirim.ben yurtdisinda yasiyorum dogumum ekimin23 ins.annemin dogumda burda olmasini istiyorum ama su pasaport gecikmesi hakkinda bilgimiz yoktu onceden iki gunde gelirken simdi cipli pasaportlarin gelmesi birkac ayi buluyormus.bu cok gec olur cunku pasaportu alip vizeye basvurcaz dah.gecen bir arkadas bu soruna cozum bulunmus erken geliyormus pasaportlar dedi ama bir bilgi bulamadim.yada bileti onceden alirsak acil formu doldurulabiliyormus galiba.offfff sizlerin bir bilgisi varmi yaa?
kızlaaaaaar,özellikle bebek bezlerini alan kızlar..şimdi bebek bezlerinde 1 numara yenidoğan 2-5 kg oluyor 2 numara mini ise 3-6 kg arası oluyor..miniyle başlasak olmuyor mu? illa ki yenidoğan almalı mı??
şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyımbugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?