- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
küstüm küstümmmmkusura bakma canım.bılıyosunuz bende yuksek tansıyon var ve sanırım dun aksamdan berı tavan yaptı basım agrıyor kalkamıyorum basım donuyor dıyede ondan yoksa keyıf ıcın degıl yanı
Bende evdeyim artık. Dün işten ayrıldım. Bugün niyetim öğlene kadar yataktan çıkmamaktı ama oğlum uyutmadı. 2 gündür içimde binbir takla atıyor velet:)
Dün akşam iş çıkışı bir tuhaf oldum, 10 yıldır çalışıyorum. Milletle vedalaşırken salya sümük ağlamamak için zor tuttum kendimi. Dışarı nasıl attık kendimi, bilemedim.
Darısı doğum izinlerini bekleyenlerin başına, tez vakitte gelir inşallah izin günleriniz.
Bende 4.150 gr doğmuşum, canım annem normal doğurmuş hemde:)tontiş kızıma taktığınız maşallahlar için teşekkür ederim..
yalnız şı konuyu cidden araştırmam gerek,hastane çıkışına sığmazsa ne olur acaba? diğer kıyafetleri de cm olarak uzun 56 62 cm falanlar..iyi ki de daha çok almamıştım kıyafet.0-3 ay pek almıyım ben en iyisi. hastane çıkışı da 2 tane 5lim var tamam artık.. ben minik bebeklerden çok korkarım zaten nasıl tutarım nasıl yıkarım gibi düşünceler. ama böyle de tosuncuk deyince doktor ondan da tırstım,Allah sağlık versin.
Hele günün istedi saati uzanmak yok mu?...gözün aydın darısı başımıza inşallah
sabah istediğim saatte yataktan kalkmaya ,güzel bir kahvaltı yapmaya ,günün istediğim saati uzanmaya ihtiyacım var çok
sorduğu sorulara bakılırsa okb ile ilgili test yapmıştır. yani obsesif kompülsif bozukluk.
küstüm küstümmmm
olsun cnm keyif yap yerimizede
evde oluncada yatılmıyor dimi cnm?
mutlaka erkenden kalkıyor insan..
bende 9 senedir burdayım her ne kadar artık bıktıysamda ayrılmak çok koyacak sanırım bana..
ben tamamen ayrılıyorum 1 ay doğum izni veriyolar eleman arayın ozaman dedim:2::2:
Bende 4.150 gr doğmuşum, canım annem normal doğurmuş hemde:)
Bebek bezlerinide ona göre al, küçüklerden fazla stok yapma.
Hele günün istedi saati uzanmak yok mu?...
Ben artık çok zorlanır olmuştum, yol beni mahvediyordu. Zaten 2 gündür bel ağrılarım var, dayanamadım. Akşam iftardan sonra direk uyuyordum. Eşimi yemek masasında görüyordum artık, sonrasında ben yataktayım:)
kızlar bende koca gobusumu ekledım valla.
Bende 4.150 gr doğmuşum, canım annem normal doğurmuş hemde:)tontiş kızıma taktığınız maşallahlar için teşekkür ederim..
yalnız şı konuyu cidden araştırmam gerek,hastane çıkışına sığmazsa ne olur acaba? diğer kıyafetleri de cm olarak uzun 56 62 cm falanlar..iyi ki de daha çok almamıştım kıyafet.0-3 ay pek almıyım ben en iyisi. hastane çıkışı da 2 tane 5lim var tamam artık.. ben minik bebeklerden çok korkarım zaten nasıl tutarım nasıl yıkarım gibi düşünceler. ama böyle de tosuncuk deyince doktor ondan da tırstım,Allah sağlık versin.
Hele günün istedi saati uzanmak yok mu?...gözün aydın darısı başımıza inşallah
sabah istediğim saatte yataktan kalkmaya ,güzel bir kahvaltı yapmaya ,günün istediğim saati uzanmaya ihtiyacım var çok
Herkese gunaydin30.haftamiza girdik bugun artik zaman hic gecmiyor benim icin.
sen BenElse nin göbüşü görmedin galibasenin göbüş te çok tatlı
rakip tanımam
artık bende takvimlerde 36 ve 37. haftaları görmek istiyorum
Göbüş topiklerinde adım geçmişşşş sizi siziii
tuğçe maşallah cnm göbüşe
cok mu yanı? ben daha verdıgım kıloları gerı almadım bıle.
aynısı bende oluyor canım saat 3 gibi uyudum sanırım saat 8 de uyandım tabi 5 kere tuvalete gitmişimdir
benimde bacaklarım huzursuz çok kötü eşime ayağımın altını sıktırıyorum geçiyor üşütünce dahada artıyor denednmi sıcak suyu cnm:26::26::26:
rabbim yardımcısı olsun yoktur inşallah bişeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?