2012 Ekim Anneleri

kusura bakma canım.bılıyosunuz bende yuksek tansıyon var ve sanırım dun aksamdan berı tavan yaptı basım agrıyor kalkamıyorum basım donuyor dıyede ondan yoksa keyıf ıcın degıl yanı
küstüm küstümmmm
olsun cnm keyif yap yerimizede

evde oluncada yatılmıyor dimi cnm?
mutlaka erkenden kalkıyor insan..
bende 9 senedir burdayım her ne kadar artık bıktıysamda ayrılmak çok koyacak sanırım bana..
ben tamamen ayrılıyorum 1 ay doğum izni veriyolar eleman arayın ozaman dedim:2::2:

Bende 4.150 gr doğmuşum, canım annem normal doğurmuş hemde:)
Bebek bezlerinide ona göre al, küçüklerden fazla stok yapma.

gözün aydın darısı başımıza inşallah

sabah istediğim saatte yataktan kalkmaya ,güzel bir kahvaltı yapmaya ,günün istediğim saati uzanmaya ihtiyacım var çok
Hele günün istedi saati uzanmak yok mu?...
Ben artık çok zorlanır olmuştum, yol beni mahvediyordu. Zaten 2 gündür bel ağrılarım var, dayanamadım. Akşam iftardan sonra direk uyuyordum. Eşimi yemek masasında görüyordum artık, sonrasında ben yataktayım:)

yapıyım o zaman

eve gidiyorum uzanıyorum sonra kalkıp bişeyler hazırlıyorum eşim geliyo yiyoruz

ben yine koltukta uzanıp kalıyorum ordan da yatağa

kendimden sıkıldım vallahi artık

heyyyyyyy günaydın millllettttt

sıcaklar sıcaklar ve yine sıcaklarrrr

herkes iyi umarım

uykusuz günler başladı kzım yatmıyo sabah 4 e kadar oynuyo

şu ağustos bi bitse gelse eylül ün az da olsa serin günleri çok mu şey istiyorum:26:

göbüş topiğindeki hatunlarrrr

gecelik yarışı yapıyolar sanki hee hepside güzel güzel

ben gecelik giymiyorum yaa ayaklarım yapışıyo sanki birbirine

Bende 4.150 gr doğmuşum, canım annem normal doğurmuş hemde:)
Bebek bezlerinide ona göre al, küçüklerden fazla stok yapma.

gözün aydın darısı başımıza inşallah

sabah istediğim saatte yataktan kalkmaya ,güzel bir kahvaltı yapmaya ,günün istediğim saati uzanmaya ihtiyacım var çok
Hele günün istedi saati uzanmak yok mu?...
Ben artık çok zorlanır olmuştum, yol beni mahvediyordu. Zaten 2 gündür bel ağrılarım var, dayanamadım. Akşam iftardan sonra direk uyuyordum. Eşimi yemek masasında görüyordum artık, sonrasında ben yataktayım:)

artık bende takvimlerde 36 ve 37. haftaları görmek istiyorum

su son 10 hafta hic gecmicek gibi benim icin, 1 ve 2. trimesterde o kadar rahattim ki sanki hamile degildim ama bu 3. trimester beni yordu bacaklarim agriyor ayakta duramiyorum gezinemiyorum. ates basiyor uyuyamiyorum, karnim agriyor esime diyorum bebisimiz gelsin sIkIldim artik diye o da dalga geciyor benle tamam hayatim bundan sonrasini ben tasirim diye, eliyle göbegimi tutuyo, neymis agirligi aliyomus

Gunaydin kizlar:))arkadasim dun gece 36+6 da suyu gelmis sezeryanla dogurmus,cocuk makat gelisiydi zaten,bayramdan sonra ayin 24 unde alicaklardi:)))

Denedim canim. Icim cekilir gibi oldu sicak suda. Cok iyi geldi dayanamadim birde dusa girdim ustune. Kendime geldim. Gerilme falan kalmadi, agri da zqten gitti sukr. Cok sagol soyledigin icin.. Bu huzursuz sendromdan sende de mi var? Ay sinir bozucu sey .

Arkadasimizin arkadasina da allahv yardimci olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…