2012 Ekim Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız ?

çok sükür ilaydamın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim ve yerlestirdim. hastaneye gidecek çantamızı hazırladım :) ufak tefek işler kaldı artık ve kendim için bir çanta hazırlamam kaldı.. o da olur yakında herhalde

şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyım bugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..

şu kuponlar vardı di mi unuttum ben onları :13:

ohh cicişleriniz hazır

ben de mavisini sipariş ettim 6 aylık, ama umarım yanlış anlamamışımdır, bu kışın dışarıya çıkarırken tüm kıyafetlerin üzerine giydireceğimiz bir tulum değil mi, yani kayak tulumunun incesi gibi? Ben o niyetle sipariş ettim ama, fotoğraftan da tam anlaşılamıyor, olmazsa içerde giydiririm.

kızlar parentzworld sitesinden üyeliğinizi yapın sonra o numarayı arayın hamilelik paketi için aradım falan deyin adresinizi verin ve paketiniz gelsin.ben geçen hafta yaptım paketim gelmiş kulaya ,ama ben izmire geldim,arkadaşım alacak inşallah.(hiç bir ücreti yok) doğumdan sonra da gönderiyorlarmış birşeyler

kipada çok güzel hem erkek hem kız uzun kollu kadifemsi ayaklı tulumlar var..üzerinde 19 tl yazıyodu.%50 indirim yazıyordu.38 den 19 a mı düştü,yoksa 9.5 a mı düştü bilmiyorum acelem vardı alamadım ,bir daha gidince bakarım.

sadece izmir kipada değildir herhalde eğer burdada varsa süper oluuuuuuur... gidip bakarım bugun yarın. dilerim vardır...

bende o niyetle aldım evet kıyafetin üstüne giydirmek için , iç kısmına puluş battaniye gibi bi astar yapmışlar, hani paçalarında görünyoya beyaz kısım.. o tamamen içindede var ... kışın soğuk günlerde giydirilir kıyafetin üstüne ...

şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyım bugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..

2 paket falan yenidoğan bezi al koy, fazlasına gerek yok, acayip bir hızla büyüyor zaten. Doğrudan 2 ile başlarsan ilk zamanki kakalar cıvık olduğundan iyi emilmeyip bel kısmından fışkırabilir, aklında bulunsun. İri bebeklerde ise küçük bezin bacağı sıkar, göbüşü sıkar, buna göre kararını ver işte. Bir de yenidoğan döneminde sakın bacaklarını birleştirtmeyin, kalça çıkığına sebep oluyor diye bazı hastanelerde doğumdan sonra bu yüzden boyunu bile ölçmüyorlarmış! Ankara MSAda doğum yapan arkadaşım söyledi, ben 2009da doğurduğumda ölçmüşlerdi, bu yeni bir uygulamaymış. Klasik usul kundak da zaten bu yüzden zararlı.

ben aldım onlardan canım çok güzeller.kadife sıcak tutar bebişleri hem, kurban bayramında giydiricem :)

sadece izmir kipada değildir herhalde eğer burdada varsa süper oluuuuuuur... gidip bakarım bugun yarın. dilerim vardır...

her yerde var canım ben Edirne'den almıştım...Çanakkale'de de gördüm aynı fiyattı.

ben manisa salihli kipada gördüm,kipa değişmez hiçbiryerde..
teşekkürler bilgiler için. bence ben bir tane yenidoğan alıyım,bir tane de 2 no alıyım.benimki iri olacak dün beli oldu gibi..gerçi 4 kgni üstünde denilip te 3 kg doğanlar da oluyormuş,yani usg de net kg diye bişey yok
ben aldım onlardan canım çok güzeller.kadife sıcak tutar bebişleri hem, kurban bayramında giydiricem :)

her yerde var canım ben Edirne'den almıştım...Çanakkale'de de gördüm aynı fiyattı.
pembe ve mavi puanlı olanları diyorsun di mi? ben sonbaharda işimize çokkk yarayacağını düşünüyorum aynısından birkaçtane bile alabilirim.

Son düzenleme:

Arkadaşım pakette ne varmış ki ?? Ben bakıyorum ama bulamadım yaa...

Kızlar bu arada bugün bizim evlilik yıldönümümüz. 2. yılımızı bitirdik. Sabah kalktım eşim bana kahvaltı hazırlamaya başlamış ama bozdum sürprizi uyanarak. Sonra o telefondaydı. Telefonu çok uzun sürdü. Benim modum kaçtı. Sonra işte bana telefon geldi. Ama eşimden arandım. Kayınvalidem aradı çünkü. Kendi telim olsa açmayacaktım. İyice modum kaçtı. Kahvaltı yaptık. Birbirimizin evlilik yıldönümünü kutlamadık. Ama bozuk da davranmadık birbirimize. Sonra ben kendime kahve yaptım. O gidiyorum dedi. Geldi yanıma öptü kokladı falan. Bugün 2. senemizi doldurduk falan filan konuşma yapacaktı. Yaptırtmadım. Hıhı dedim geçiştrdim. Herşey onun telefonunun uzun sürmesiyle başladı. Çok canım sıkıldı uzatmasına. Neyse o daha beni sevmeye devam etti. Muzurluklar yaptı ama karşılık vermedim. Kapıdan çıkarken de uğurlamadım. Oturduğum yerden hoşçakal dedim. Sonra tabi çok üzüldüm. Aradım... Normal konuştu. Kusura bakma dedim uğurlamadığım için. Önemli değil aşkım senin de canın sıkılmıştır birşeye dedi. Kapattık... Aramız bozuk değil yani. Ama bugün için özel hiçbirşey yok. Akşama ne yapayım falan ayak yaptım sofrada. Cevap vermedi. Bilmiyorum gibisine davrandı. Dışarı çıkmıyoruz yani. Parası az bu ara çok alışveriş yaptık biliyorum ama en azından yemekten sonra çaya yada tatlıya çıkarsa bari. Çok üzgünüm... Gittiğinden beri ağlıyorum. Enerjim çok düştü. Hiç mutlu değilim.

bakalım kızımın fotolarını yükleyebildim mi? dua etmeyi unutmayalım lütfen..

Eklentiler

• $IMG_20120808_133320.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_20120808_133341.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 25

tatlım hamilelik paketinin içinde ne var

Merhaba hanimlar Altinoluktan bildiriyorum
Burada hava inanilmaz sicak ben denize 5 de indigim halde yaniyor her yer zaten doktorda erken saatte gunese cikma demisti. Deniz bir harika ayaklarima o kadar iyi geliyor ki sisliklerim azaliyor ama tabi yurursem falan yine sisiyorlar davul gibiler
Burda esimin dayisinin oyuncakci dukkani var kocaman dun kizimiza donence aldik bir iki de oyuncak resimlerini daha sonra ekleyecem simdilik donencenin linkini gonderiyorum aklinda almayi dusunen olursa fikir olur diye en cok satilan modelini aldik cokcok guzelbisey hic eksigimiz kalmadi bir gardrop yaptiricaz dondugumuzde

Sizlerde iyisinizdir insaaallah cok fazla okuyamiyorum hepinizi opuyorum

Fisher Price Türkçe Ninni Söyleyen Mutlu Düşler Dönence - e-bebek.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…