- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyımbugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..
merhaba kızlar nasılsınız ?
çok sükür ilaydamın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim ve yerlestirdim. hastaneye gidecek çantamızı hazırladım :) ufak tefek işler kaldı artık ve kendim için bir çanta hazırlamam kaldı.. o da olur yakında herhalde
Allah kolaylık versin canım , zormuş işin ...
bu arada gecen bana kışlık tulumu sormuştun buldular pembesini 6 ay için istedim, gönderdiler çoook şirin çok güzel içi tamamen yumuşacık ...hala düşünüyosan bakabilirsin cimcime bebe sitenin adı...
kipada çok güzel hem erkek hem kız uzun kollu kadifemsi ayaklı tulumlar var..üzerinde 19 tl yazıyodu.%50 indirim yazıyordu.38 den 19 a mı düştü,yoksa 9.5 a mı düştü bilmiyorum acelem vardı alamadım ,bir daha gidince bakarım.
ben de mavisini sipariş ettim 6 aylık, ama umarım yanlış anlamamışımdır, bu kışın dışarıya çıkarırken tüm kıyafetlerin üzerine giydireceğimiz bir tulum değil mi, yani kayak tulumunun incesi gibi? Ben o niyetle sipariş ettim ama, fotoğraftan da tam anlaşılamıyor, olmazsa içerde giydiririm.
şşşşşt,sorum arada kaynamasın bakıyımbugün yarın prima ilk hediyemden çıkan indirim kuponlarıyla alıcam da hadi cevap verin...bu arada huggies var kuponlarda..
ben aldım onlardan canım çok güzeller.kadife sıcak tutar bebişleri hem, kurban bayramında giydiricem :)kipada çok güzel hem erkek hem kız uzun kollu kadifemsi ayaklı tulumlar var..üzerinde 19 tl yazıyodu.%50 indirim yazıyordu.38 den 19 a mı düştü,yoksa 9.5 a mı düştü bilmiyorum acelem vardı alamadım ,bir daha gidince bakarım.
sadece izmir kipada değildir herhalde eğer burdada varsa süper oluuuuuuur... gidip bakarım bugun yarın. dilerim vardır...
tosun 86 sendemi psikologsun. hem aynı meslek hem aynı şehir hemde aynı ay doğum. şaşırdım valla
ben manisa salihli kipada gördüm,kipa değişmez hiçbiryerde..sadece izmir kipada değildir herhalde eğer burdada varsa süper oluuuuuuur... gidip bakarım bugun yarın. dilerim vardır...
teşekkürler bilgiler için. bence ben bir tane yenidoğan alıyım,bir tane de 2 no alıyım.benimki iri olacak dün beli oldu gibi..gerçi 4 kgni üstünde denilip te 3 kg doğanlar da oluyormuş,yani usg de net kg diye bişey yok2 paket falan yenidoğan bezi al koy, fazlasına gerek yok, acayip bir hızla büyüyor zaten. Doğrudan 2 ile başlarsan ilk zamanki kakalar cıvık olduğundan iyi emilmeyip bel kısmından fışkırabilir, aklında bulunsun. İri bebeklerde ise küçük bezin bacağı sıkar, göbüşü sıkar, buna göre kararını ver işte. Bir de yenidoğan döneminde sakın bacaklarını birleştirtmeyin, kalça çıkığına sebep oluyor diye bazı hastanelerde doğumdan sonra bu yüzden boyunu bile ölçmüyorlarmış! Ankara MSAda doğum yapan arkadaşım söyledi, ben 2009da doğurduğumda ölçmüşlerdi, bu yeni bir uygulamaymış. Klasik usul kundak da zaten bu yüzden zararlı.
pembe ve mavi puanlı olanları diyorsun di mi? ben sonbaharda işimize çokkk yarayacağını düşünüyorum aynısından birkaçtane bile alabilirim.ben aldım onlardan canım çok güzeller.kadife sıcak tutar bebişleri hem, kurban bayramında giydiricem :)
her yerde var canım ben Edirne'den almıştım...Çanakkale'de de gördüm aynı fiyattı.
kızlar parentzworld sitesinden üyeliğinizi yapın sonra o numarayı arayın hamilelik paketi için aradım falan deyin adresinizi verin ve paketiniz gelsin.ben geçen hafta yaptım paketim gelmiş kulaya ,ama ben izmire geldim,arkadaşım alacak inşallah.(hiç bir ücreti yok) doğumdan sonra da gönderiyorlarmış birşeyler
bakalım kızımın fotolarını yükleyebildim mi? dua etmeyi unutmayalım lütfen..
bakalım kızımın fotolarını yükleyebildim mi? dua etmeyi unutmayalım lütfen..
kızlar parentzworld sitesinden üyeliğinizi yapın sonra o numarayı arayın hamilelik paketi için aradım falan deyin adresinizi verin ve paketiniz gelsin.ben geçen hafta yaptım paketim gelmiş kulaya ,ama ben izmire geldim,arkadaşım alacak inşallah.(hiç bir ücreti yok) doğumdan sonra da gönderiyorlarmış birşeyler
Hamileyim > Paketlerimiz > Paket 1 | ParentzWorld - Hamile, Anne ve Aile olmak...
henüz paket elime geçmedi ama budur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?