- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
rica ederim canım ne demek :) ama sabah ki konuyla ilgili olarak yazdım ama yine diyorum sakın ha alınmayasın böyle şeylere..iinan hep bizlere de oluyor,bak az önce birşeyler yazdım kimse iplemeditakmayalım böyle şeyleri olur mu şeker bu arada ben de 10 martta gitcem dr a anlatırız birbirimiz dönüşte neler olduğunu
çakaldoktorun boya dersen boyucan değilmi hemen seni gidi seni.
rica ederim canım ne demek :) ama sabah ki konuyla ilgili olarak yazdım ama yine diyorum sakın ha alınmayasın böyle şeylere..iinan hep bizlere de oluyor,bak az önce birşeyler yazdım kimse iplemeditakmayalım böyle şeyleri olur mu şeker bu arada ben de 10 martta gitcem dr a anlatırız birbirimiz dönüşte neler olduğunu
ikimizn başınada aynı şey gelmiş.bende sevinmiştim oley saçlarımı yeni boyattım hemen dibim gelmez.dokuz ay en azından çok gelmez dedim.sarı olan saçlarımda orta karamel yapmıştım
tabiki her nekadar bilkiselde olsa içinde kimyevi vardır elbet ama daha azdır sanırım. ama bu kana karışan bişey değil diye biliyorumyani bebeği etkilermi bilemiyorum.bence en büyük sorun kimyasal maddelerdeki gibi dediğin koku olayı kimyevi kokulara maruz kalmak sorun yaratır gibi geliyor. amannn bu konuda doktorlar bile ikiye ayrılmış durumda zateno yüzden doktorum ne derse öle olsun ona bırakıcam
akşam olsada evimize gitsek
haklisin aslinda belirtim yok diyorum ama galiba alinganlikta bir belirti:)normalde yoktur hic boyle bir huyum.aaa neguzel ayni gun gidicez benim ilk gidisim olacak henuz hic birsey goremedim
Hamile Kalma Ile Ilgili Merak Edilenler
Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir: "Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın". Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır. Adet gecikmesi olmadan önceki dönemde bebek henüz az sayıda hücreden ibaret olduğundan bebeğe zarar verebilecek bir etken tek bir hücreyi bile etkilese gebelik daha ileri gidemez. Gebelik devam ediyorsa etken (gecikme olmadan önceki dönem) gebeliğe hiç zarar vermemiş demektir. Bu bir kural olmakla beraber muhtemel istisnai durumlar için doktorunuza danışın.
bakın kızlar ıste bu yazıydı
Benimde küllü sarı gibi dipler biraz daha karamele yakın, keşke kahve yapsaymışım :26:
bencede olsada gitsek
çok teşekürler....içimi ferahlattın. ben keseyi göremedim. devlet hastanesinin ultasyonu eski çünkü. göstermedş keseyi. haftaya balşka doktora gideceğim. kalp atışı ve keseyi görürürm inşaallah ....
ben en son ocak 27 de adet oldum, bu ay olmadım geçtiğimiz haftasonu bulantılarım başladı, sonra adet günüm geçti bende piskolojimi hemen etkilememek için bekledim ve dün eczanaden test aldım hamileyim, halen bulantılarım devam ediyor, çalıştığım için cumt. doktora gitmeyi planlıyorum inş. sağlıklıdır.
sağol canım,ben 2 hafta önce görüp duymama rağmen pimpiriklendim,insanda sıfır belirti olunca..şimdi çok şükür içim rahat kafam huzurlu,bebeğim de rahat etsin ayyy,stresss yok artık..cimeka gözün aydın demek bebişini gördün kalp atışını duydunbende pimpirikliyim :18: ben her hafta doktora gidiyom zaten tüp olduğu için doktor 10 günde bir çağırıyor bakalım cumartesi bende kalp atışını duyarım inş. kalp atışını görmüştüm geçen hafta ama duymamıştım
Bu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken
bencede bencede hatta hemen cumt. olsun
canım gözün aydın..miniğini net bi şekilde gördün ne güzel..maşallah canım..darısı başıma bendede şuan bulantı vs ağrı bişi yok:) bende panikliorum bi yandan sanki hamile değilmişim gibi geliyor ama desiğin gibi hem bünyeden bünyeye göre değişiyor hemde biz biraz fazla evham yapıyoruz, ee anne oluyoruz kolay mı [/FONT][/COLOR]
teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?
kızlar önce sağlıklı olsunlar tabi ama bebişlerin cinsiyetini ne istiyorsunuzz???
ben kız istiyorum ama herkes erkek diyor:)
amin canım benim..inşallah..meleğimin pıtpıtlarını cumartesi duycam hayırlısı ile..güzxel haberler dönerim bende inşallah canım
bu ölçü işlerinden bende bişi anlamadım. cm değilde mm olması mı gerekiodu sanki? bi yerlerde mm diye okumuştum? cm için daha erken deilmi? yanlış mı hatırlıorum acaba?:26:
bence o bebek değildir..kesenin boyu olmasın...bebeğin boyu ultrasonda haftasının yanında yazıyor..benim düşüncem 4-6 cm arası olur gibi. okuduklarım bu yönde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?