2012 Ekim Anneleri

okadar hızlı ilerliyorki sayfalar elbet cevapsız şeyler kalıyor

çakal doktorun boya dersen boyucan değilmi hemen seni gidi seni.

aynen öle kışın önemli değilde yaz gelince çok sırıtcak saçım 3-4 renk var saçımda bide koyulaştırdım hamile kalmadan ama açılıyo işte

haklisin aslinda belirtim yok diyorum ama galiba alinganlikta bir belirti:)normalde yoktur hic boyle bir huyum.aaa neguzel ayni gun gidicez benim ilk gidisim olacak henuz hic birsey goremedim

akşam olsada evimize gitsek

bencede olsada gitsek

haklisin aslinda belirtim yok diyorum ama galiba alinganlikta bir belirti:)normalde yoktur hic boyle bir huyum.aaa neguzel ayni gun gidicez benim ilk gidisim olacak henuz hic birsey goremedim

bi de sen uzaklardasın yaa daha zordur senin için, daha hassasın eminim ama normal böyle olması ben de mesela çok sakin ve sabırlı biriyimdir ama artık aniden parlıyorum en ufak şeye,tahammülüm çok az eşim herşeye peki karıcım tamam karıcım der oldu
9 ay böyleyiz artık ne yapalım diyo.
ben işyerinde ticker ları göremiyorum,senin varsa da görmüyorum şu an kaç haftalıksın?

teşekkürler.. içim rahatladı

hoşgeldin canım..hayırlı olsun.. değerlerin çok normal.. keseyi görememen ultrasonun eskiliğinden değil. değer 1500 olmayınca görülmüyormuş..

gözün aydın,tebrikler,muhtemelen kasım annesi olarak belirlenecektir muhtemel doğum tarihin ama sen ekimde de doğum yapabiilirsin. 2 topikte te takıl istersen..

sağol canım,ben 2 hafta önce görüp duymama rağmen pimpiriklendim,insanda sıfır belirti olunca..şimdi çok şükür içim rahat kafam huzurlu,bebeğim de rahat etsin ayyy,stresss yok artık..

Bu sabah karda sirt ustu dustum sirtim cok acidi yerler buz olmus cok fena off yaa dikkat edin karda yururken

canım geçmiş olsun aman dikkat.. burada da her yer kar buz. kocamın kolundan çıkmıyorum..ama yalnız çıkarken de tıpış tıpış yürüyorum bebek gibi:)

sağol canım darısı herkesin başına.. desene paranoyak psikopat anneler geliyor:) Allah korusun.rahat olmak gerek...

kızlar önce sağlıklı olsunlar tabi ama bebişlerin cinsiyetini ne istiyorsunuzz???
ben kız istiyorum ama herkes erkek diyor:)

teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?

bence o bebek değildir..kesenin boyu olmasın...bebeğin boyu ultrasonda haftasının yanında yazıyor..benim düşüncem 4-6 cm arası olur gibi. okuduklarım bu yönde..

kızlar önce sağlıklı olsunlar tabi ama bebişlerin cinsiyetini ne istiyorsunuzz???
ben kız istiyorum ama herkes erkek diyor:)

ben eskiden beri hep erkek olsun isterdim ama şimdi bi taraf tutmak istemiyorum.şu an tamamen ortadayım ama herkes kız istiyo ve öyle hissediyorlarmış.bir ben bişey hissetmiyorum :)

mm de olabilir cm de olabilir.. mesela benim ultrasonda cm üzerinden yazıyor.0.50 cm idi ilk o da 5 mm yapıyor.. bugün 1.70 cm o da 17.0 mm e eşit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…