2012 Ekim Anneleri

canım sen resmi kaldırınca o da silindi otomatik olarak merak etme

AYY GÖRDÜM GÖRDÜM MAŞALLAHHH NEDE GÜZEL BELLİ OLMAYA BAŞLAMIŞŞ RABBİMMM İÇİMİZDE CAN TAŞIYOS SAYENDE

teşekkür ederim kuzum darısı başınıza inşallaahhhh...
kızlar 8.6 cm yazıo bebiş normalmi?

canım 9 .hafada 8 cm olmaz sanırım çok fazla büyük:))yazan rakan mm olabilir mi acaba 9.haftada 2 cm oluyor :))jinekoloji ve gebelik sayfasından takip et istersen.

yaa biraz 2012 ocak ve şubat anneleri topiklerine baktım da gözleri doldu... onların heyecenlarına ortak oluyor insan resmen..herkes birbirini soruyor o doğurdu mu ,şunun suyu gelmişti vs... doğumdan bi kaç gün sonra tecrübelerini falan yazanlar... çok güzeldi.yalnız mart topiğinde ocakta doğuran gördüm

allah nazarlardan saklasın.aynı sayılırız benimkide 2,72 cm.ben kıpırdadığınıda gördüm.çok güzeldi.sanada gösterdimi bıdık kıpırtıları:))

Brck maşallah bebişine,ne kadarr büyümüş

evet teyzeleri büyümüşşş satla aramızda 6 gün vardı 4 gün kaldı 9+2 olduk bugün yani:)
arayı kapatıyoruz.
ama ben kıpırdadığını göremedim yada anlamadım doktor zaten pek uzun bakmadı kızlar.pek dikkat edemedim.oldu bittiye geldi gibi...
kalp atışlarını merak ediyorum ben duymayıı ama onuda zararlı die dinletmiyo henüz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…