bence o bebek değildir..kesenin boyu olmasın...bebeğin boyu ultrasonda haftasının yanında yazıyor..benim düşüncem 4-6 cm arası olur gibi. okuduklarım bu yönde..
kızlar hamileyken saç boyama hakkında bildikleriniz neler??
gözün aydın,tebrikler,muhtemelen kasım annesi olarak belirlenecektir muhtemel doğum tarihin ama sen ekimde de doğum yapabiilirsin. 2 topikte te takıl istersen..
kızlar önce sağlıklı olsunlar tabi ama bebişlerin cinsiyetini ne istiyorsunuzz???
ben kız istiyorum ama herkes erkek diyor:)
kızlar önce sağlıklı olsunlar tabi ama bebişlerin cinsiyetini ne istiyorsunuzz???
ben kız istiyorum ama herkes erkek diyor:)
kullanmamak gerek diyorlar.. ben de tam boyama karar vermiştim ki gebeliğimi öğrendim.. bitkisel organik boyalar olur diyorlar da riske atmaya bence değmez.. uçlarını rahatlıkla boyatabilirsin diyorlar saç dibine değimezin gibi şeyler..duyduklarım bunlar..
herkese iyi akşamlar ben yavaştan hazırlanıp çıkıcam yarın son gün benimde cumartesi tatil
yok onu hallettik sonra,resim yükledi 24.89 mm mi ne çıktı ..heyecandan yalnış yere bakmış
teşekkür ederimm nedense bana hep ekim gibi geliyor :) ekim sonu gibi hayırlısı
cuma olsun yeter cumadan başlıyor sevinç.cmtsi çalışmıorum ya
insan sayfaları okumaya en baştan başlayıp yorum yazmaya başlayınca böyle oluyor şekerim:) sona kalan dona kalır misali..
Bende çalışmıyorum haftasonları fakat cumt. doktora gidicem yaa teyzesiii
muhtemel tarihin kasımın 2si gibi.. ama ekimde de olabilir.. bizimki ekim ama eylülde doğacaklar olacak...gelişim olarak bize göre geç,kasıma göre erken olacaksın,iki yerde takıl demem ondandır:)
hayır işler şekerimmbende daha gimedim kalp atışına falan biraz büyüsün öle göriyim diyorum
çok güzel anlatmışsın ağzına sağlık..öncelikle bebişine kocaman bir maşallahSelam millet. Herkes iyidir ve hepinizin hamileliği çok iyi geçiyordur umarım.
Ben ve bebikim iyiyiz, çok şükürDiğer bıdığımdan vakit kalmıyor, pek takip edemiyorum ama merak ediyorum olan biteni.
Kendimden, gidişatımdan bahsedeyim kısaca. Herhangi bir şikayetim yok. bunu şaşkınlıkla karşılıyorum. geçen hafta doktorumu aradım. ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum, bir problem olmuş olabilir mi, Allah korusun kalp atışı durmuş olabilir mi dedim. gel hemen bakalım dedi dr. ama evle hastane arası o kadar uzak ki, bi de küçük kızım var onu bırakıp gitmem imkansızdı. kızımın aylık kontrolü geçtiğimizÇ cumartesi günü olduğu için, gitmişken ben de muayene oldum ve gereksiz endişe etmişim. önceki gebeliğimde 16.haftanın sonuna kadar midem bulanmıştı. şimdi hiç sıkıntı yok baş dönmesi vs olmayınca endişe ettim dedim. onun yerine bolca mide gazım var. recep ivedik gibi oldum dedim. o bile bir belirti dedi. karından baktı, büyümüş bile minişim. 15-20 gün önce 7 mm idi, geçen haftasonu 2,5 cm olmuş :) kalbi de pır pır atıyordu çok şükür. bebeğin cinsiyeti bile bulantıyı etkiler dedi. bu bebikim erkek olabilir yani öyle bir düşünceye kapıldık bakalım hayırlısı.
Çok bulantınız varsa nacizane bir önerim olacak. sabah yataktan kalkmadan bir iki tane hurma yiyin. su içmeyin. sıvı gıda almayın. birkaç tane hurma birkaç saat bulantıya sebep olmaz ve tansiyon düşmesi vs varsa onu da düzene sokar. geçen sene kendimden tecrübe etmiştim, çok iyi gelmişti bana. suyu mümkün olduğunca geç için. ama günlük 4 lt ye yakın sıvı, özellikle su tüketin.
Bir sonraki kontrolüm 10 martta. ikili tarama yapılacak inşallah sağlıkla dünyaya getiririm bebeğimi. dua edin ne olur. ben de sizler için ediyorum.
Görüşmek üzere kendinize ve minişlerinize iyi bakın.
kızlar yeme içme konusunda nelere dikkat etmeliyiz ilk 3 ay ? turşu yasak mı mesala çok yiyordumda
kızlar yeme içme konusunda nelere dikkat etmeliyiz ilk 3 ay ? turşu yasak mı mesala çok yiyordumda
teşekkürlerr tatlımm yarım saatim kaldı 6 olsun arkadşımın kız bebişi oldu ona gidecğim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?