2012 Ekim Anneleri

bende merak ediyorum bu hafta doktoruma sorucam ama 3 ayı tamamlamadan sanırım boyatmıcam

sorda burayada yaz.bende sorucam ama muhtemelen yasak.kimyasal çünkü

ben zararlı oldugunu duydum zaten hamıle olmasakda zararlı ama boyatıyoz ıste ben hamılelık suresınce ve yogun emzırme donemınde boyatmayı düşünmüyorum

ne biliyim çok merak ediyorm .boyatan da varmış okudum bir kaç yerde

sorda burayada yaz.bende sorucam ama muhtemelen yasak.kimyasal çünkü

ne biliyim çok merak ediyorm .boyatan da varmış okudum bir kaç yerde

boyatan var tabı ama bu dogru bısey oldugunu göstermez kı canım bence rıske atmaya değmezannelik fedakarlık istiyo cogu konuda

boyatan var tabı ama bu dogru bısey oldugunu göstermez kı canım bence rıske atmaya değmezannelik fedakarlık istiyo cogu konuda

aynen öyle canım,,kızlar ben saçımı boyadım iki gün sonra haftalık hamiş oldugumu ögrendim..

Aa doktorlarınız yasakmı dedi :26: Ya ben netten araştırdım aslında bu konu ile ilgili bir bulgu yok Ama doktorum boyatma derse napalım boyatmayız varsın çirkin gözükelim bebeklerin sağlığından önemli değilya Ama böle hamiş olup saçı başı yerinde olanları gördüğüm için açıkçası yasak olacağını düşünmemiştim

yanı bunu bence doktora sormamıza bıel gerek yok kımyasal oldugu bellı camasır suyuna nasıl zararlı dıyosak onun gıb ıbısey bıtkısel fılan var bılıyorum ama ne kadar bıtkısel mutlaka var onların ıcınde de kımyasal

hamile olduğunuzu öğrenmeden yapıldığı için pek sorun olacağını sanmıyorum.sonuçta o zamanlar daha yeni döllenmiş yumurta oluyo.ama yanlış bişey de söylemek istemem tabii.doktorunuza sorun bence... bu boyaların bitkiseli zararsızı falan yok mu acaba:26:

boya konusunda ben çok şanslıyım sanırım:)
saçlarım koyu kahve ve 2 senedir boya sürmedim:)

Hamile Kalma Ile Ilgili Merak Edilenler

Bu hafta hamile olduğunuzu öğrendiğinizde aklınıza geçen ay boyunca içtiğiniz ilaçlar, çektirdiğiniz bir röntgen filmi, katıldığınız "içkili-bol dumanlı" bir toplantı veya yaptığınız ağır bir egzersiz gelebilir. Doğa bu konuda şöyle demektedir: "Ben seni uyarmadan önce (adet kanaman gecikmeden önce) yaptığın şeylerden sorumlu değilsin, ancak ben sana adet kanamanı geciktirerek mesaj verdiğimde günlük yaşamında dikkatli olmalısın". Bunun tıbbi çevrimi "ya hep, ya hiç" kuralıdır. Adet gecikmesi olmadan önceki dönemde bebek henüz az sayıda hücreden ibaret olduğundan bebeğe zarar verebilecek bir etken tek bir hücreyi bile etkilese gebelik daha ileri gidemez. Gebelik devam ediyorsa etken (gecikme olmadan önceki dönem) gebeliğe hiç zarar vermemiş demektir. Bu bir kural olmakla beraber muhtemel istisnai durumlar için doktorunuza danışın.

bakın kızlar ıste bu yazıydı

tabiki her nekadar bilkiselde olsa içinde kimyevi vardır elbet ama daha azdır sanırım. ama bu kana karışan bişey değil diye biliyorumyani bebeği etkilermi bilemiyorum.bence en büyük sorun kimyasal maddelerdeki gibi dediğin koku olayı kimyevi kokulara maruz kalmak sorun yaratır gibi geliyor. amannn bu konuda doktorlar bile ikiye ayrılmış durumda zaten o yüzden doktorum ne derse öle olsun ona bırakıcam

sagol canim ya cok tesekkur ederim cevabin icin.cok sevindim senin adina masallah bebisine darisi benim basima bende 10 martta gitcem ins duyarim bebisimin kalp atislarini:)

sagol canim ya cok tesekkur ederim cevabin icin.cok sevindim senin adina masallah bebisine darisi benim basima bende 10 martta gitcem ins duyarim bebisimin kalp atislarini:)
rica ederim canım ne demek :) ama sabah ki konuyla ilgili olarak yazdım ama yine diyorum sakın ha alınmayasın böyle şeylere..iinan hep bizlere de oluyor,bak az önce birşeyler yazdım kimse iplemedi takmayalım böyle şeyleri olur mu şeker bu arada ben de 10 martta gitcem dr a anlatırız birbirimiz dönüşte neler olduğunu

çakal doktorun boya dersen boyucan değilmi hemen seni gidi seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…