bende merak ediyorum bu hafta doktoruma sorucam ama 3 ayı tamamlamadan sanırım boyatmıcam
ben zararlı oldugunu duydum zaten hamıle olmasakda zararlı ama boyatıyoz ıste ben hamılelık suresınce ve yogun emzırme donemınde boyatmayı düşünmüyorum
sorda burayada yaz.bende sorucam ama muhtemelen yasak.kimyasal çünkü
ne biliyim çok merak ediyorm .boyatan da varmış okudum bir kaç yerde
benim doktorum kesinlikle saçlarını boyatmak yok dedi kızlar...
boyatan var tabı ama bu dogru bısey oldugunu göstermez kı canım bence rıske atmaya değmezannelik fedakarlık istiyo cogu konuda
kızlar ben geçen hafta cuma günü saçlarıma dip boyası yaptırmıştım dünde hamile olduğumu öğrendiminş. birşey olmazz
kızlar ben geçen hafta cuma günü saçlarıma dip boyası yaptırmıştım dünde hamile olduğumu öğrendiminş. birşey olmazz
aynı şeyi yazmışız canım
Aa doktorlarınız yasakmı dedi :26: Ya ben netten araştırdım aslında bu konu ile ilgili bir bulgu yokAma doktorum boyatma derse napalım boyatmayız varsın çirkin gözükelim bebeklerin sağlığından önemli değilya Ama böle hamiş olup saçı başı yerinde olanları gördüğüm için açıkçası yasak olacağını düşünmemiştim
kızlar bılmeden mesul deılız ve öğrenene kadar bebişe bişey olmazmıs merak etmeyın oyle bı yazı okumustum ben
evet canım yaa :)umarım bişey olmazzz
Allah nazarlardan saklasın.aynı sayılırız benimkide 2,72 cm.ben kıpırdadığınıda gördüm.çok güzeldi.sanada gösterdimi bıdık kıpırtıları:))
yanı bunu bence doktora sormamıza bıel gerek yok kımyasal oldugu bellı camasır suyuna nasıl zararlı dıyosak onun gıb ıbısey bıtkısel fılan var bılıyorum ama ne kadar bıtkısel mutlaka var onların ıcınde de kımyasal
ben varıımm.. hatta hala öyeleyim..göğüslerimin ve göbeğimin şişkinliğinden başka belirtim yok.ve bebişimin kalp atışlarını gördüm :) darısı başına inşallah..ve göğüsleri inenler de duydum burada korkma yani..
rica ederim canım ne demek :) ama sabah ki konuyla ilgili olarak yazdım ama yine diyorum sakın ha alınmayasın böyle şeylere..iinan hep bizlere de oluyor,bak az önce birşeyler yazdım kimse iplemedisagol canim ya cok tesekkur ederim cevabin icin.cok sevindim senin adina masallah bebisine darisi benim basima bende 10 martta gitcem ins duyarim bebisimin kalp atislarini:)
tabiki her nekadar bilkiselde olsa içinde kimyevi vardır elbet ama daha azdır sanırım. ama bu kana karışan bişey değil diye biliyorumyani bebeği etkilermi bilemiyorum.bence en büyük sorun kimyasal maddelerdeki gibi dediğin koku olayı kimyevi kokulara maruz kalmak sorun yaratır gibi geliyor. amannn bu konuda doktorlar bile ikiye ayrılmış durumda zateno yüzden doktorum ne derse öle olsun ona bırakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?