bende çok merak ediyorum. bebeğimin tekmelerinide asla anlayamıyacağım bağırsak hareketiyle karıştıracağım diye çok korkuyordum
evet canim haklisin herseyin basi moral.Yapi olarak zaten cok hassas ve duygusal biriyim.Sen de moralini yuksek tut,yavrunla konus
Ben zaten gebeligimin basindan beri bir suru badire atlattim,toxoplazma falan cikti cok zor gunler gecirdik yavruyu hayata tutundurmak icin...
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ve her sey guzel olacak insallah. Guzel haberlerimizi paylasiriz insallah canim :129:
coyoteeeeeeeee ses ver balımordasın gördüm
:))) 22, haftalarımda dr bana sordu bebeğin hareket ediyor mu hissediyormusun diye bende; bilmem ediyorda olabilir etmiyorda olabilir demiştim çünki ozaman bende hareketlerin neye benzediğini bilmiyordum :))
Asucum yeni gordum canim,dun bir yandan film izliyor bir ya dan kocisle sohbet edip bir yandan da sizleri okumaya calisiyordum
Herkesciklere selamlar
Kelebekimi ruyamda gordum bugun ama hala karnimdaymis ve elini cikariyormus,parmaklarini goruyorum elimi tutuyor,sevincten deliriyorum,esime diyorum ki bak parmaklarina bak,karnim sakiz gibi esniyormus guya,bir uyandim hemen karnima elime attim,ama karnim semsert,ve parmaklar falan yok,cok moralim bozuldu,oysa kizizmin elini tutacaktim
Rennie Duo surup verdi dr.bana yanmalarim icin canim
sağol cnm yarın içmicem bakalım:26:
kızlar sizin rahminizdede ıkınma gibi bi his oluyomu kendiliğinden bişi akıp gidiyor gibi:26:
ama benim dışımda gelişiyo bu
merhaba güzel anneler biz bugün hastaneye gittik. dünden beri azalmayan şiddetli başağrısı beni mahvetti bulantım da vardı korktum hastaneye gittim. şükür hiç bir sıkıntı yokmuş herşey normal dedi. doğum şeklini sordum daha seçim için erken ama normal doğum olmaması için bir neden olmaz dedi sağlıklı bayanların yüzde 90 ı normal doğurur dedi sanki sezeryanın önünü kapattıbebişim parmağını emiyordu kilosu 2300 gr olmuş ben 31. haftadayım diye biliyorum ama doktor 32+3 dedi birazcıcık öndeyiz sanırım onu çooooook seviyorum canım bebişimmmm haa bi de aynı babaya benziyorrr :)
ooo maşallah baya önde gidiyor senin bebiş.. tosuncuk geliyor desene :))
bakalım bizimki kime benziyor,ilk zamanlar bana benziyordu şimdi babasına döndü yanaklar doldukça... benim tostiğim de büyümüşmüdür acabaaaa.....
merhaba güzel anneler biz bugün hastaneye gittik. dünden beri azalmayan şiddetli başağrısı beni mahvetti bulantım da vardı korktum hastaneye gittim. şükür hiç bir sıkıntı yokmuş herşey normal dedi. doğum şeklini sordum daha seçim için erken ama normal doğum olmaması için bir neden olmaz dedi sağlıklı bayanların yüzde 90 ı normal doğurur dedi sanki sezeryanın önünü kapattıbebişim parmağını emiyordu kilosu 2300 gr olmuş ben 31. haftadayım diye biliyorum ama doktor 32+3 dedi birazcıcık öndeyiz sanırım onu çooooook seviyorum canım bebişimmmm haa bi de aynı babaya benziyorrr :)
hayır olsuuunn ama çok ilginç sen yazınca benimde aklıma geldi bugün bende aynı rüyayı gördüm :))) ama biizmki elini değil ayağıyla ittiriyordu karnım aynı senin söylediğin gibi sakız gibi ayağının şeklini aldı bütün parmaklarını tek tek seçebiliyordum :)) kızlar noluyo bize biizm minnoşlar bir olsu annelerine oyun mu oynuyorlar onlarda rüyalarımızda topik yapıyorlar :)))
3 gun once oldu cok siddetli sanciyla beraber:18: ikinma hissi ile beraber ilik ilik akintim oldu sanki regl oluyormusum gibi. Karnim tas gibiydi, belimde agriyordu gercekten korktumm:18: Eger devam eyseydi dr a gidecektimEger seninde gecmezse bir telefon ac istersen. Anneme gore bunlar normal ama ikinma istegi geldiginde ikinma ve ayaklarini uzat dedi ki sen calistigin icin nasil dinleneceksin Off dedigim gibi devam ederse dr unu ara!!
sadece ped düşünüyorsan az gelebilir,kilot şeklinde bezler varmış onlardan bulursam alacağım ben..alan var mı kızlar?? nereden? markası ne??
güzelim karnımızı kesmelerinden korkmayacağız da bastırmalarından mı korkacağız??birde epidural veya spinalse ve korkmuşsan o aşamalardaa uyutuveriyorlar hemen..ben dicem ki kızımı göreyim,o bu odadan çıkar çıkmaz uyumak istiyorum. 5.dk da bebek çıkıyormuş,20-25 dk sürüyormuş ondan sonrası..sıkılırım benuyuyayım bari...
Alinacaklar listesinde olmali mi acaba?????? Kullananlar yada kullanacaklar var mi?
Eki Görüntüle 493616
elisa diye var canım teyzem koycak kızına cennet kapısında bekleyen melek demekmiş söylediğine göre. ama idil ismide kulağa çok hoş geliyor.
kızlar sizin karnınız nasıl ya??benimki hep sert,ama o sertlik başı veya poposu mu yoksa başka bişey mi bilmiyorum..alt taraflar oturunca yumuşak gibi ama geneli sepsert.
oww maşallahcanım yaa ben 32. haftamda gittiğimde 1830 gr dı.. benim bebiş cılız galiba biraz yapeki canım senın doktorunda mide ölçüsü kafa ölçüsünü falan tek tek ölçüyo mu her gittiğinde? eğer ölçüyosa kafa ölçüsüyle ilgili bişey sorucam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?