2012 Ekim Anneleri

bende çok merak ediyorum. bebeğimin tekmelerinide asla anlayamıyacağım bağırsak hareketiyle karıştıracağım diye çok korkuyordum

:))) 22, haftalarımda dr bana sordu bebeğin hareket ediyor mu hissediyormusun diye bende; bilmem ediyorda olabilir etmiyorda olabilir demiştim çünki ozaman bende hareketlerin neye benzediğini bilmiyordum :))

inşallah canım, merak etme o seni bırakmaz artık :) bol bol konuşuyorum ben de, güzel olacak herşey..

coyoteeeeeeeee ses ver balım ordasın gördüm

Asucum yeni gordum canim,dun bir yandan film izliyor bir ya dan kocisle sohbet edip bir yandan da sizleri okumaya calisiyordum
Herkesciklere selamlar
Kelebekimi ruyamda gordum bugun ama hala karnimdaymis ve elini cikariyormus,parmaklarini goruyorum elimi tutuyor,sevincten deliriyorum,esime diyorum ki bak parmaklarina bak,karnim sakiz gibi esniyormus guya,bir uyandim hemen karnima elime attim,ama karnim semsert,ve parmaklar falan yok,cok moralim bozuldu,oysa kizizmin elini tutacaktim

:))) 22, haftalarımda dr bana sordu bebeğin hareket ediyor mu hissediyormusun diye bende; bilmem ediyorda olabilir etmiyorda olabilir demiştim çünki ozaman bende hareketlerin neye benzediğini bilmiyordum :))

aynen bende tetanoz aşısı için gittiğimde ebe dedi kızımız hareket ediyormu dedim bilmiyorum bişeyler oluyor ama belki de gazdır
o da bana bebek hareketlerinin neye benzediğini uzun uzun anlatmıştı bende boş boş bakmıştım. nasıl bi korkuydu o ayırt edememek... meğer ayırt edilemiycek gibi değilmiş

hayır olsuuunn ama çok ilginç sen yazınca benimde aklıma geldi bugün bende aynı rüyayı gördüm :))) ama biizmki elini değil ayağıyla ittiriyordu karnım aynı senin söylediğin gibi sakız gibi ayağının şeklini aldı bütün parmaklarını tek tek seçebiliyordum :)) kızlar noluyo bize biizm minnoşlar bir olsu annelerine oyun mu oynuyorlar onlarda rüyalarımızda topik yapıyorlar :)))

Rennie Duo surup verdi dr.bana yanmalarim icin canim

bu rennie duo süper bişey.... doktor günde 3 kereye kadar kullanabilirsin dedi,ama benim birkaç günde bir çok şiddetli yanmalarım oluyor ,şurubu içince 5 dk. yı bulmuyor geçmesi..

kızlar sizin karnınız nasıl ya??benimki hep sert,ama o sertlik başı veya poposu mu yoksa başka bişey mi bilmiyorum..alt taraflar oturunca yumuşak gibi ama geneli sepsert.

merhaba güzel anneler biz bugün hastaneye gittik. dünden beri azalmayan şiddetli başağrısı beni mahvetti bulantım da vardı korktum hastaneye gittim. şükür hiç bir sıkıntı yokmuş herşey normal dedi. doğum şeklini sordum daha seçim için erken ama normal doğum olmaması için bir neden olmaz dedi sağlıklı bayanların yüzde 90 ı normal doğurur dedi sanki sezeryanın önünü kapattı bebişim parmağını emiyordu kilosu 2300 gr olmuş ben 31. haftadayım diye biliyorum ama doktor 32+3 dedi birazcıcık öndeyiz sanırım onu çooooook seviyorum canım bebişimmmm haa bi de aynı babaya benziyorrr :)

sağol cnm yarın içmicem bakalım:26:
kızlar sizin rahminizdede ıkınma gibi bi his oluyomu kendiliğinden bişi akıp gidiyor gibi:26:
ama benim dışımda gelişiyo bu

3 gun once oldu cok siddetli sanciyla beraber:18: ikinma hissi ile beraber ilik ilik akintim oldu sanki regl oluyormusum gibi. Karnim tas gibiydi, belimde agriyordu gercekten korktumm:18: Eger devam eyseydi dr a gidecektim Eger seninde gecmezse bir telefon ac istersen. Anneme gore bunlar normal ama ikinma istegi geldiginde ikinma ve ayaklarini uzat dedi ki sen calistigin icin nasil dinleneceksin Off dedigim gibi devam ederse dr unu ara!!

ooo maşallah baya önde gidiyor senin bebiş.. tosuncuk geliyor desene :))

bakalım bizimki kime benziyor,ilk zamanlar bana benziyordu şimdi babasına döndü yanaklar doldukça... benim tostiğim de büyümüşmüdür acabaaaa.....

sağol canım yaa çok mutlu oldum biraz tosun olcaz sanırım

allah senin bebişini de sana bağışlasın inşallah o da tosuncuk olsunnn sağlıklıca kucağmıza alalım da önemli olan o

oww maşallahcanım yaa ben 32. haftamda gittiğimde 1830 gr dı.. benim bebiş cılız galiba biraz ya peki canım senın doktorunda mide ölçüsü kafa ölçüsünü falan tek tek ölçüyo mu her gittiğinde? eğer ölçüyosa kafa ölçüsüyle ilgili bişey sorucam da

Ayyy ne tatli yaa yerim onlarin ellerini ayaklarini...demek sen de oyle gordun hee,dedigin gibi hayir olsun insallah.galiba cok ozledik onlari,bir an once tutmak istiyoruz minik kuslarimizi.

merhaba arkadaslar nasılsınız

az önce dr.dan geldik cok mutluyum bebişimin gelişimi 2 hafta önden gidiyor ve dönmeye baslamıs normal doğum için

rahatı keyfi pek yerindeydi maşaAllah'ı vardı 2 kg olmus 45 cme yakınmıs boyu onu tam hatırlayamadım bebeğe bakarken :26:

cinsiyetini göstermiyordu ufaklık beden yapısına göre kız demişlerdi hep icime doğdu sanırım dr hnm tekrar bakar mısınız dedim kız mı erkek mi diye

bir actı bacakları gözüme sokar gibi kızım işte daha ne istiyorsun der gibi ayy ne güldüm

SAT'a göre 31. hafta bitiyor ve dr.dayken 63 kg cıktım bana göre cok değil ama dr. cok almışsın dedi.

gecen ay 60,5 kg cıkmıstım pff yemeğe de dikkat ediyorum amaaaan bebişim sağlıklı ya gerisi önemli değil

sizler nasılsınız iyi misiniz :26:.

cnm ıkınma hissi bana gelmiyo ama bişi akıp gidiyo gibi içimden..garip bi duygu dile dökemiyorum.

bu arada kızlar çatı muayenesinden söz ettimi hiç doktorunuz?
ben çok tırsıyorum ya:18:

Son düzenleme:

ben almadım ama can bebe nın kılot şeklınde bezlerı var dıye duydum...

Alinacaklar listesinde olmali mi acaba?????? Kullananlar yada kullanacaklar var mi?

Eki Görüntüle 493616

ben kesinlıkle alacağım,herkes tavsıye ediyor..

Son düzenleme:
elisa diye var canım teyzem koycak kızına cennet kapısında bekleyen melek demekmiş söylediğine göre. ama idil ismide kulağa çok hoş geliyor.

elisa mı?ilk defa duydum cennet kapısında bekleyen melek mi demekmiş?yabancı isimlere benziyo.zaten internette baktığında her isim cennette bir nehir,yok cennet kapısı falan bi sürü anlam yazmışlar.doğru olduğunu düşünmüyorum bunların hiç.
esila da sanırım arapçada akşam vakti demek.isim olarak kullanlmıyomuş..

kızlar sizin karnınız nasıl ya??benimki hep sert,ama o sertlik başı veya poposu mu yoksa başka bişey mi bilmiyorum..alt taraflar oturunca yumuşak gibi ama geneli sepsert.

benim karnım da sert.ama özellikle sağ tarafım çok sert sola göre.poposu orda bebişimin ondan sanırım.alt taraflarda bende de yumuşaklık var biraz.o da benim kendi var olan göbüşüm herhalde diyorum

kızlar bu haftalarda herkesin mide yanması var mı yaa?ben oğlumda çok çekmiştim mide yanmasından ama şimdi sadece bikaç gün yandı artık yanma falan yok.neden acaba?karnım normalden aşağıda falan olup da mideye baskı yapmıyosa acaba ondan mı yanmıyo?ben de deli miyim neyim?başıma dert arıyorum niye yanmıyo midem diye

canım sağol evet ölçüyor kafasını boyunu karnını ama bana sadece kilosunu söylüyor. herşey gayet güzel deyip gönderiyor(kafa ölçülerinden bişey anlamyız diye söylemiyor sanırım ama ultrason kağıdım yanımda istediğin değerleri yazayım canm yardımcı olacaksa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…