Benim de suyum az ama bana hic su ic demedi,hap verdi 2 tane.
ictigim su miktari da gunde 3,5 litreyi bulamiyor zaten.su haricinde aksamlari yemekle 1 bardak ayran,gunde 1 bardak sut ve arada 1 bardak meyve suyu iciyorum.
Benim de suyum az ama bana hic su ic demedi,hap verdi 2 tane.
ictigim su miktari da gunde 3,5 litreyi bulamiyor zaten.su haricinde aksamlari yemekle 1 bardak ayran,gunde 1 bardak sut ve arada 1 bardak meyve suyu iciyorum.
suyu az olan arkadaslar, suyu az olup aranizda ilac tedavisi goren tek ben miyim,sizlere ilac vermedi mi dr???
demekki bu su az olayı çok fazla anne adayında var, çok da kafamıza takmayalım o zaman.. sen çalışıyormusun canım? dinlenerek geçirebiliyormusun son haftaları?
evet dinlenerek gecirebiliyorum,9 gun sonra kontrolum var.bakalim bu ilaclar ve dinlenme suyu cogaltmis mi...
ilaclardan biri oyle agir ki,kalp carpintisi yaptigi icin ufacik hapi 4'e boldurup icirtiyorlar sabah,ogle,ikindi,aksam...
hadi ya, peki bebeğin gelişimi nasıl? haftasında gidiyormu? çünkü suyun azlığı ilk olarak bebeğin gelişimini etkiliyormuş.. bu kadar ağır bir ilaçsa ve bebek gelişimi iyi gidiyorsa bence içme yazık sana da zaten hamileliğin verdiği birüsürü yan etki yaşıyoruz bir de ondan rahatsız olma.. ya da en azından bir doktora daha görün ve sor çünkü doktorlar çok farklı yorumlar yapabiliyorlar böyle durumlarda..
mide yanmalarım için sabahları lansor içiyodum şimdi yan etkilerine baktım.Bulantı yapar dio acaba omu mafediyo beni hergün böyle
5 gun geriden geliyoruz su an.Amacimiz 35.haftaya kadar bebegin cikmasini onlemek.
Rahim kasilmalarim vardi cunku.O yalanci dogum sancisi dedikleri seyi de yasadim cok kotuydu.Bu susuzluk bana erken doguma mal olacakti yani...
kızlarrrr biz alışverişten geldik
emzirme sütyeni,lansinoh göğüs kremi,küvet,file,lif maşrapa,burun,eksik olan bebek bakım ürünleri biberon emzik,emzik kutusu nevresim takımı aldım.. ve sevemedim deyip durduğum park yataklardan aldımama çok beğendim napıyım:)
Kraft P008 Oyun Park 70x120 cm Sar iin En Uygun Fiyat Garantisi
kıyafet eksiklerimiz biraz,bir de kendime almam gerekenler var..
ya bir de eşim herşeye tamam sen bilirsin diyor,ben o da fikrini söylesin istiyorum,o herşeyi bana bırakınca kararsız kalıyorum,sanki bir de heyecanlanmıyormuş gibi geliyor böyle olunca.. üzülüyorum ben de..mesela yaz tatilllerinde maddi durum biraz daha sıkışık oluyor ,mesela kartta limit bitmiş haberi yok,ben de kızdım insan daha kıza alışveriş yapıcaz deyip düşünmez mi diye,ama bişey demedim,içimdem içimden kızdım öyleeee.zaten planlı değildir eşim pek,son an insanlarındandır.ama bu iş böyle değil ki..ben panik yapınca daha 1-1.5 ay var diyor,var da garantisi yok ki...o da merak etme kızımı çıplak eksik bırakmam diyor..tamam çocuk eksiksiz kalmaz,1 günde biter herşeyi,ama ben de artık tam olsun yıkayım ütüleyim yerleştireyim istiyorum..anlaşamıyoruz bu konuda. olur gider havasında kocacım
sağol cnm yarın içmicem bakalım:26:Gecmis olsun canim yaYarin sabah icme istersen bir de oyle dene:26:
en önemli şey moral canım hiç düşünmemeye çalış ben de çok üzüldüm başta ama artık düşünmemeye rahat davranmaya çalışıyorum, stres herşeyin başı.. çok geçmiş olsun dikkat et dinlen bolca, umarım benim de bir sonraki muayenemde daha da azalmış olmaz ben daha 31deyim çünkü
kızlar sizce isim olarak ece,nazlı,öykü mü ? fikir verirseniz çok sevinirim yeni isimlerde söyleyebilirsiniz..
kızlarr aranızda Braxton Hicks kasılmalarını yaşayan var mı ? benimde çoğunuz gibi ilk gebeliğim neye benzediğini bilmiyorumbelkide yaşıyorum ama insan bilmediği bir şeyi nasıl yaşarki yani nasıl tarif eder ağrıımı oluyor ? arasıra özellikle ayaktayken belime ve aynı anda aşağıdan karnıma doğru bıçak saplanıyo gibi olyor acaba bu bahsettikleri kasılma mı oluyor? :S
kızlar sizce isim olarak ece,nazlı,öykü mü ? fikir verirseniz çok sevinirim yeni isimlerde söyleyebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?