2012 Ekim Anneleri

Benim de suyum az ama bana hic su ic demedi,hap verdi 2 tane.
ictigim su miktari da gunde 3,5 litreyi bulamiyor zaten.su haricinde aksamlari yemekle 1 bardak ayran,gunde 1 bardak sut ve arada 1 bardak meyve suyu iciyorum.

demekki bu su az olayı çok fazla anne adayında var, çok da kafamıza takmayalım o zaman.. sen çalışıyormusun canım? dinlenerek geçirebiliyormusun son haftaları?

Benim de suyum az ama bana hic su ic demedi,hap verdi 2 tane.
ictigim su miktari da gunde 3,5 litreyi bulamiyor zaten.su haricinde aksamlari yemekle 1 bardak ayran,gunde 1 bardak sut ve arada 1 bardak meyve suyu iciyorum.

3,5 litremi maşalah. ben zorlaya zorlaya 2 litreyi ancak içiyorum. 2-2,5 normal içilmesi gereken miktar zaten. alaha şükür doktor en son kontrolümde suyun çok iyi dedi. bence bunun su içmeyle çok alakası yok. sadece tedavide su işe yarıyor buna inanıyorum. ama az su içince bebek susuz kalır olayı çok mantıklı gelmiyor..

suyu az olan arkadaslar, suyu az olup aranizda ilac tedavisi goren tek ben miyim,sizlere ilac vermedi mi dr???

bana vermedi ilaç, şimdilik riskli değil ama bu miktarda koruman lazım suyunu azalırsa risk oluşur dedi, bol bol dinlen su iç soluna yat dedi.. ve çalışmanı istemiyorum 32. haftanda izine ayrılıyorsun dedi.. korktum üzüldüm biraz ama heralde çok riskli bir durum olsaydı haftaya tekrar kontrol verirdi, bir sonraki muayenem 12 eylülde benim daha var.. ama haftaya izine çıkıyorum kesin, riske atmayayım dedim..

demekki bu su az olayı çok fazla anne adayında var, çok da kafamıza takmayalım o zaman.. sen çalışıyormusun canım? dinlenerek geçirebiliyormusun son haftaları?

evet dinlenerek gecirebiliyorum,9 gun sonra kontrolum var.bakalim bu ilaclar ve dinlenme suyu cogaltmis mi...
ilaclardan biri oyle agir ki,kalp carpintisi yaptigi icin ufacik hapi 4'e boldurup icirtiyorlar sabah,ogle,ikindi,aksam...

evet dinlenerek gecirebiliyorum,9 gun sonra kontrolum var.bakalim bu ilaclar ve dinlenme suyu cogaltmis mi...
ilaclardan biri oyle agir ki,kalp carpintisi yaptigi icin ufacik hapi 4'e boldurup icirtiyorlar sabah,ogle,ikindi,aksam...

hadi ya, peki bebeğin gelişimi nasıl? haftasında gidiyormu? çünkü suyun azlığı ilk olarak bebeğin gelişimini etkiliyormuş.. bu kadar ağır bir ilaçsa ve bebek gelişimi iyi gidiyorsa bence içme yazık sana da zaten hamileliğin verdiği birüsürü yan etki yaşıyoruz bir de ondan rahatsız olma.. ya da en azından bir doktora daha görün ve sor çünkü doktorlar çok farklı yorumlar yapabiliyorlar böyle durumlarda..

5 gun geriden geliyoruz su an.Amacimiz 35.haftaya kadar bebegin cikmasini onlemek.
Rahim kasilmalarim vardi cunku.O yalanci dogum sancisi dedikleri seyi de yasadim cok kotuydu.Bu susuzluk bana erken doguma mal olacakti yani...

kızlar sizce isim olarak ece,nazlı,öykü mü ? fikir verirseniz çok sevinirim yeni isimlerde söyleyebilirsiniz..

5 gun geriden geliyoruz su an.Amacimiz 35.haftaya kadar bebegin cikmasini onlemek.
Rahim kasilmalarim vardi cunku.O yalanci dogum sancisi dedikleri seyi de yasadim cok kotuydu.Bu susuzluk bana erken doguma mal olacakti yani...

en önemli şey moral canım hiç düşünmemeye çalış ben de çok üzüldüm başta ama artık düşünmemeye rahat davranmaya çalışıyorum, stres herşeyin başı.. çok geçmiş olsun dikkat et dinlen bolca, umarım benim de bir sonraki muayenemde daha da azalmış olmaz ben daha 31deyim çünkü

Allah içine sindirsin cnm sağlıkla kullansın bebeğin

kızlarr aranızda Braxton Hicks kasılmalarını yaşayan var mı ? benimde çoğunuz gibi ilk gebeliğim neye benzediğini bilmiyorum belkide yaşıyorum ama insan bilmediği bir şeyi nasıl yaşarki yani nasıl tarif eder ağrıımı oluyor ? arasıra özellikle ayaktayken belime ve aynı anda aşağıdan karnıma doğru bıçak saplanıyo gibi olyor acaba bu bahsettikleri kasılma mı oluyor? :S

evet canim haklisin herseyin basi moral.Yapi olarak zaten cok hassas ve duygusal biriyim.Sen de moralini yuksek tut,yavrunla konus
Ben zaten gebeligimin basindan beri bir suru badire atlattim,toxoplazma falan cikti cok zor gunler gecirdik yavruyu hayata tutundurmak icin...
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik ve her sey guzel olacak insallah. Guzel haberlerimizi paylasiriz insallah canim :129:

bende çok merak ediyorum. bebeğimin tekmelerinide asla anlayamıyacağım bağırsak hareketiyle karıştıracağım diye çok korkuyordum

kızlar sizce isim olarak ece,nazlı,öykü mü ? fikir verirseniz çok sevinirim yeni isimlerde söyleyebilirsiniz..

Hemsocum Merhaba
Biz taaa nisanlilik zamanimizda isimleri dusunup koymustuk.Ben kizima ECE ismini koyacagim insallah.
Ama icimde hep Ece Su Naz vardi,esimde dedi ne oyle ispanyol ismi gibi upuzun
ikinci isim olarak da ''inci'' ismi aklimda bu aralar.annemim adi incilay oradan cagrisim yapti.
gecen gun de ruyamda ''sila'' ismini gordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…