kızlar sizce isim olarak ece,nazlı,öykü mü ? fikir verirseniz çok sevinirim yeni isimlerde söyleyebilirsiniz..
sağ salim doğurayım 5 yıl ceviz yemicem
canım sağolevet ölçüyor kafasını boyunu karnını ama bana sadece kilosunu söylüyor. herşey gayet güzel deyip gönderiyor(kafa ölçülerinden bişey anlamyız diye söylemiyor sanırım ama ultrason kağıdım yanımda istediğin değerleri yazayım canm yardımcı olacaksa)
LÜX SATEN BEBEK SEPET BEŞİK SALLANIR KARGOSUZ GittiGidiyor'da 62480833
kızlar bunu almayı dusunuorum bebegıme oda yaptım ama yatak odasına salona tasınan bi tane almam lasım babannemiz alıcak begendıgımızı ben bunu begendım kullanısı hakkında fikriniz warmı :26:
mafediyor beni ceviz ağzımı yarada yapıyo midemide yakıyo
sağ salim doğurayım 5 yıl ceviz yemicem
elvin ismi söyledim kız için ama beğenen olmadı sanırım:)
cnm bu katlanılmıyo sanırım..sonra nereye koyacaksınki?
minik park yatak alsan en ufağından:26:yaşına kadar yatar en fazla.bende öle kullanıcam ilk 1 yıl
benim kızımın ismi Elvin olacak
yatak odasına we salona tasımaya canım ya katlanması gerekmıo tekerleklerınden surgulu ya 1 yasına kadar yatsın yanımda bunda sonra odası war ztn büyüyen beşik aldım oda yaptım kuzuma
Çok Fonksiyonlu Yan Yatış Yastığı Sevi Bebe En Ucuz Fiyatları Modelleri Fiyatdedektifi'nde.
kızlar ben bunu aldım,çok güzel bişeye benziyo..yandaki yastıkları ayrılabiliyor,hani gezmeye gidince bebek rahatlıkla uyuyabilir,altını değiştirebilirsiniz,küçükken kucağa kolaylıkla alırsınıziben bununla tutarım herhalde emzirirken falan,ilk günlerde yatağa bununla koyarım yan yatması için çok iyi mesela..2 arkadaşım ısrarla tavsiye etti,ikisi de iyiki almışım almasaydım napardım dediğim tek şey diyorlar..
oyy çok güzelll
çok farklı bi isim ve kimsede yok
benim yeğenimin ismi ve çok yakışıyo onaa
eeevinnnn diyorum ben hehe:)
canım sağolevet ölçüyor kafasını boyunu karnını ama bana sadece kilosunu söylüyor. herşey gayet güzel deyip gönderiyor(kafa ölçülerinden bişey anlamyız diye söylemiyor sanırım ama ultrason kağıdım yanımda istediğin değerleri yazayım canm yardımcı olacaksa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?