2012 Ekim Anneleri

Çok Fonksiyonlu Yan Yatış Yastığı Sevi Bebe En Ucuz Fiyatları Modelleri Fiyatdedektifi'nde.

kızlar ben bunu aldım,çok güzel bişeye benziyo..yandaki yastıkları ayrılabiliyor,hani gezmeye gidince bebek rahatlıkla uyuyabilir,altını değiştirebilirsiniz,küçükken kucağa kolaylıkla alırsınıziben bununla tutarım herhalde emzirirken falan,ilk günlerde yatağa bununla koyarım yan yatması için çok iyi mesela..2 arkadaşım ısrarla tavsiye etti,ikisi de iyiki almışım almasaydım napardım dediğim tek şey diyorlar..

ya zahmet olmazsa çok iyi olur canım ben kafama taktım en son gittiğimde 32 haftalıktı kafa ölçüsü 33+5 çıktı doktorum bişey demedi ama ben kurtlandım işte:18:

cnm bu katlanılmıyo sanırım..sonra nereye koyacaksınki?
minik park yatak alsan en ufağından:26:yaşına kadar yatar en fazla.bende öle kullanıcam ilk 1 yıl
hatta bu benimkisi..
http://www.minikalisveris.com/modules/catalog/products/pr_01_4043_max.jpg
almadımda abimin kızının

Herkese merhaba,

Sürekli yatar pozisyonda olduğum için pek okuyamıyorum.

Belki hatırlayan vardır, suyum azaldığı için erken doğum tehdidim var.
Ancak 15 gün içinde çok şükür suyum arttı.
Annemin müthiş bakımı çok etkili oldu moralimde tabi.
Ama yine de yaptığım her şeyi yazmak istedim
Sürekli yatıyorum, sadece tuvalete kalkıyorum.
Çok nadir oturur pozisyona geçiyorum kısa süreli.
Mutlaka sol tarafıma yatıyorum.
Her gün et, sebze, meyve yemeye devam ediyorum.
Ama biraz arttırdım.
Her gün mutlaka 4-5 çeşit meyve yiyorum. Armut ve muzu ihmal etmiyorum.
Süt, yoğurt, ayranı gün içine bölüyorum.
Hep yattığım için kilo alıyorum tabi ama kilo verilir razıyım.
Oğlum bu şekilde 10-15 günde 400 gram aldı, gelişimi geri kalmamıştı ama susuzluktan yavaşlamaya başlamıştı, 1 hafta 10 gün önde iken gününe gelmişti.
Şimdi yine 1 hafta ileriye geldi çok şükür.
En önemlisi bence bu söyleyeceğim, günde en az 3-4 litre su içiyordum zaten.
Ama içtiğim suyun PH'ının düşük olduğunu fark etti annem.
Saka suya geçtik, en yüksek PH onda var.
Annem gece yarılarına kadar araştırdı.

Ne kadar etkili oldu bunlar bilmiyorum ama moral ve bu saydıklarımla şimdilik durumu iyi hale getirdik.
Aynı sorunu olanlar varsa diye paylaşmak istedim...

kızlar bunun sadece büyüyen beşiğini aldık cok tatlı oldu

bunu anneannemiz aldı beşik yerine park yatak aldı

bunu da takı yastığı olarak kendimiz yapıcaz umarım beğenirsiniz...

şimdi de sepet örneklerine bakıyorum elimde iki tane sepet var onları tekrar süslicez ama örn beğenemiyorum

yardımcı olur musunuz fotolarını eklesem :26::26::26:

cnm bu katlanılmıyo sanırım..sonra nereye koyacaksınki?
minik park yatak alsan en ufağından:26:yaşına kadar yatar en fazla.bende öle kullanıcam ilk 1 yıl

yatak odasına we salona tasımaya canım ya katlanması gerekmıo tekerleklerınden surgulu ya 1 yasına kadar yatsın yanımda bunda sonra odası war ztn büyüyen beşik aldım oda yaptım kuzuma

yatak odasına we salona tasımaya canım ya katlanması gerekmıo tekerleklerınden surgulu ya 1 yasına kadar yatsın yanımda bunda sonra odası war ztn büyüyen beşik aldım oda yaptım kuzuma

işin bitince demek istedim yavrukuşum.
yerin varsa kaldırıp depolamaya sorun diil tabe

Mycey Emzirme ve Destek Minderi Baby Zebra - e-bebek.com

kuzenim bunlardan alacakmıs bana... jokerde calısıyo dedi doğum hediyesi bundan alıcam sana olur mu tmm dedim ben de aynı isi görüyor değil mi ?

oyy çok güzelll
çok farklı bi isim ve kimsede yok
benim yeğenimin ismi ve çok yakışıyo onaa
eeevinnnn diyorum ben hehe:)

evet gerçekten öyle narin bir isim :) netten buldum bende bu ismi ,çevremde hiç bu ratlamadım Elvin ismine henüz:)

eeevinnn yeğeninii kokulu kokulu öpüyorummmm

Son düzenleme:

ultrason kağıdında yazılan değerler kafa karın uyluk kemiği gibi değerler mutlaka yazıyor. ama tıbbı terim olarak crl bpd hc ac fl gibi internetten bakabilirsiniz haftasıyla uyumlumu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…