2012 Ekim Anneleri

canim ben hamilelik kurusna gittigimizde surekli dik oturmanin bebegin poszisyonunun doguma hazir hale gelecegini soylediler.sirtina yastik yaslayip yada sandalye ustunde oturuyormus gibi dimdik.bebegin kafasi asagida yuzu ice donuk sirti disa donuk olursa dogum cokdaha kolay oluyormus ama ben pek uygulayamiyorum genelde yattigim icin:)

Acaba yerleri kalmadıda ondanmı bulanıyo midemiz iyice sıkıştığı için:26:

cnm hormonal olduğunu düşünüyorum bulantının hemen hemen herkesde yer kalmadı ama çoğu kişinin bulanmıyor benm mesela hiç bulanmadı hamileliğimden beri pekte merak ederdim nası oluyo diye ama olmadı çok şükür midem çok yandı benim mart nisanda bile buz gibi su içtim ondan kaynaklanan sabahları olan bi kusmam oldu o kadar oda kısa süre midemi üşüttüğüm için

benim bebeğim şuanda doğum pozisyonunda ve yüzü rahmime dönük:26:
doktor yan karnımdan bakınca yandan gördü anca yüzünü

Günaydın Kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir bugün. biz biraz gergin ve mutsuz başladık güne ama daha iyi olacaK inanıyoruz.

ne guzel iste canim ins oyle kalir artik zor degisir zaten.pki dik oturuyormusun surekli onla alakasi varmi yani gercekte?

cnm ben evde olduğumda akşamları sürekli yatıyorum.iş yerindede sandalye başındayım zaten:26:
yani dimdik durduğumda söyleyenemezomuzlarımı düşürürüm hatta

Haftasonu gittim pufur pufur degildi maalesef :) ama suyun rengi muhtesem lacivertti.
Dunya Goz Hastanesinin orada oturuyorum ben.is yerimizde Dedeman'in orada.

hoşgeldin cnm hayırdır?

işlerimin yoğunluğu yetmiyormuş gibi dünden beri mutfağımızdaki ablamız da izinli bir de onun işlerini yapıyorum. satıştakilerin haberi yokmuş gibi habire misafir getiriyorlar hizmet ettiriyorlar insanlarda anlayış diye birşey kalmamış artık. mutfak temiz kalsın diye bildiri maili gönderdim dün herkese bulaşıklarımızı makineye yerleştirelim diye ama nerde, millet tezgahın üzerine atıp kaçıyor.

bugünlerde bir de garip bir durgunluk mutsuzluk hissi var bende, bir garip hissediyorum sanki hep ağlayacakmış gibi oluyorum. ufacık birşeyden etkileniyor alınıyorum... nolcak bu halim böyle bilmiyorum kızlar :44:

Kızlar doktorum bana bol su iç
soluna yat,
bebeğin hareketlerini takip et dedi

ben hamileliğimin başından beri sola yatıyodum sol kulağım yapıştı zaten ama son bir aydır acıyo artık karnım yatamıyorum hafif sola dönük gibi düz yatıyorum .. sen yatabiliyo musun hala

Günaydın Hanımlar

Bu sabah sol kalçamda ağrı ile uyandım...sürekli sola yatmaktan olsa gerek diyorum..Bebeğin sağda duruyor tekmeleri oradan hissedersin o yüzden sola dönük yatmanda fayda var demişti doktorumda...

Yarın kontrolümüz var 3 hafta oldu oğlumu özledim bakalım nasıl bizim paşamız

Brck maşallah canım oğluna öptüm ikinizide

BenElse gözün aydı canım annen ve baban geliyormuş ne güzel hatta izine çıkman daha daha güzel arkadaşım

camokaaa sen nasılsın dünür gece yoktun anladın sen

suyun mu azmış?bana da aynı şeyi söyledi hatta sırf bu yüzden 32.haftamda izine ayrılıyorum, öyle istedi

Benim de suyum az ama bana hic su ic demedi,hap verdi 2 tane.
ictigim su miktari da gunde 3,5 litreyi bulamiyor zaten.su haricinde aksamlari yemekle 1 bardak ayran,gunde 1 bardak sut ve arada 1 bardak meyve suyu iciyorum.

Canım eşler nedense kandine öle bi güveniyor ki benimkide başından beri tuturdu Karan olucak diye değiştiremedim. tamam bende beğeniyorum ama değiştirmekte istiyorum

suyun mu azmış?bana da aynı şeyi söyledi hatta sırf bu yüzden 32.haftamda izine ayrılıyorum, öyle istedi
benimde geçen hafta suyun az dedi işten ayrıl çalışma dedi 32. hafta iznimi almaya gidince bakıcam eger yine az derse ayrılıcam bende.

ne kadar düşüncesizler ya aynı durum bende de var gerçi patron çaycı abla izne çıkıcaktı 2 hafta istedi ben 1 hafta gitsin tamam cay falan yaparım ama temizlik yapamam dedim. Patron 2 hafta izin verdi napalım idare ederiz dedi sanki kendileri idare ediyo...Allahtan abla bayram tatilinde gelmiş temizlik yapmış gitmiş bi tek yarın kaldı sonrada gelicek zaten sonrada ben giderim zaten :)

Canım eşler nedense kandine öle bi güveniyor ki benimkide başından beri tuturdu Karan olucak diye değiştiremedim. tamam bende beğeniyorum ama değiştirmekte istiyorum

biz orta yolu bulana kadar oğlana isim yok bırakamam eşimin insafına allahtan inadı yok ama benim dediklerimede hep hayır diyoo bakalım napcaz isimsiz oğlumuza ne zaman isim bulucaz

az ayda çok demedi cnm bol bol su iç dedi sadece:26:
cnm heryer aynı.bizim çaycı izine ayrılmıştı 1 hafta aşağı yukarı koşturdum bu halimle..9.ayıma girdim hala aynılar yazıcıdan çıktı alıyolar karşı masamdalar yaa..gelip almıyolar...insan işte bunlar.getirsene diyolar..
ben hamileliğimin başından beri sola yatıyodum sol kulağım yapıştı zaten ama son bir aydır acıyo artık karnım yatamıyorum hafif sola dönük gibi düz yatıyorum .. sen yatabiliyo musun hala
cnm ben sağda daha rahat ediyorum aslında ama sağ solda artık çokta yatamıyom bebek tekmeliyor kemikleri batıyor.yanla sırtüstü arası yatıyorum

asudecim hoşgeldinnnnn
kanama olayına ne diyosun cnm:18:
ben bi ağdaya gideyim en iyisi akşam yada cumartesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…