Dün doktora gittim kızlar bebeğim hala makat gelişte yani ters.34 haftanın içindeyim . Normal doğumu çok isterken bu gidişle sezeryan olmak zorunda kalacağım sanırım. Doktor bunun için hiçbirşey yapılamayacağını söyledi. Tamamen Bebeğin duruşuyla ilgiliymiş. Sizce bişeyler yapılabilirmi tavsiyeleriniz varmıdır. Benim gibi arkadaşlar çoğunluktamıyız acaba ?
Acaba yerleri kalmadıda ondanmı bulanıyo midemiz iyice sıkıştığı için:26:
canim ben hamilelik kurusna gittigimizde surekli dik oturmanin bebegin poszisyonunun doguma hazir hale gelecegini soylediler.sirtina yastik yaslayip yada sandalye ustunde oturuyormus gibi dimdik.bebegin kafasi asagida yuzu ice donuk sirti disa donuk olursa dogum cokdaha kolay oluyormus ama ben pek uygulayamiyorum genelde yattigim icin:)
Günaydın Kızlar
umarım herkesin keyfi yerindedir bugün. biz biraz gergin ve mutsuz başladık güne ama daha iyi olacaK inanıyoruz.
benim bebeğim şuanda doğum pozisyonunda ve yüzü rahmime dönük:26:
doktor yan karnımdan bakınca yandan gördü anca yüzünü
ne guzel iste canim ins oyle kalir artik zor degisir zaten.pki dik oturuyormusun surekli onla alakasi varmi yani gercekte?
ayyy hakkaten ya atatürk parkında oturup içsek ne güsel olurdu oohhh püfür püfürsen nerde oturuosun canım benim ailem su an andızlı mezarlıgının ordakı bankalar caddesının arkasında oturuo yakınmısın o taraflara
Kızlar doktorum bana bol su iç
soluna yat,
bebeğin hareketlerini takip et dedi
Gunde ne kadar su icebiliyorsun cnm?
soluna yat,
hoşgeldin cnm hayırdır?
soluna yat,
suyun mu azmış?bana da aynı şeyi söyledi hatta sırf bu yüzden 32.haftamda izine ayrılıyorum, öyle istedi
evet cnm biliyorum ama bir türlü karar veremiyorum daha doğrusu eşimle orta yolu bulamıyoruz ben her isim konusunu açışımda saçma sapan bi isim çıkarıyo işi gücü yok sanıırım hergün değişik bi isim düşünüyo
benimde geçen hafta suyun az dedi işten ayrıl çalışma dedi 32. hafta iznimi almaya gidince bakıcam eger yine az derse ayrılıcam bende.suyun mu azmış?bana da aynı şeyi söyledi hatta sırf bu yüzden 32.haftamda izine ayrılıyorum, öyle istedi
işlerimin yoğunluğu yetmiyormuş gibi dünden beri mutfağımızdaki ablamız da izinli bir de onun işlerini yapıyorum. satıştakilerin haberi yokmuş gibi habire misafir getiriyorlar hizmet ettiriyorlarinsanlarda anlayış diye birşey kalmamış artık. mutfak temiz kalsın diye bildiri maili gönderdim dün herkese bulaşıklarımızı makineye yerleştirelim diye ama nerde, millet tezgahın üzerine atıp kaçıyor.
bugünlerde bir de garip bir durgunluk mutsuzluk hissi var bende, bir garip hissediyorum sanki hep ağlayacakmış gibi oluyorum. ufacık birşeyden etkileniyor alınıyorum... nolcak bu halim böyle bilmiyorum kızlar :44:
Canım eşler nedense kandine öle bi güveniyor ki benimkide başından beri tuturdu Karan olucak diye değiştiremedim. tamam bende beğeniyorum ama değiştirmekte istiyorum
az ayda çok demedi cnm bol bol su iç dedi sadece:26:suyun mu azmış?bana da aynı şeyi söyledi hatta sırf bu yüzden 32.haftamda izine ayrılıyorum, öyle istedi
cnm heryer aynı.bizim çaycı izine ayrılmıştı 1 hafta aşağı yukarı koşturdum bu halimle..9.ayıma girdim hala aynılar yazıcıdan çıktı alıyolar karşı masamdalar yaa..gelip almıyolar...insan işte bunlar.getirsene diyolar..işlerimin yoğunluğu yetmiyormuş gibi dünden beri mutfağımızdaki ablamız da izinli bir de onun işlerini yapıyorum. satıştakilerin haberi yokmuş gibi habire misafir getiriyorlar hizmet ettiriyorlarinsanlarda anlayış diye birşey kalmamış artık. mutfak temiz kalsın diye bildiri maili gönderdim dün herkese bulaşıklarımızı makineye yerleştirelim diye ama nerde, millet tezgahın üzerine atıp kaçıyor.
bugünlerde bir de garip bir durgunluk mutsuzluk hissi var bende, bir garip hissediyorum sanki hep ağlayacakmış gibi oluyorum. ufacık birşeyden etkileniyor alınıyorum... nolcak bu halim böyle bilmiyorum kızlar :44:
cnm ben sağda daha rahat ediyorum aslında ama sağ solda artık çokta yatamıyom bebek tekmeliyor kemikleri batıyor.yanla sırtüstü arası yatıyorumben hamileliğimin başından beri sola yatıyodum sol kulağım yapıştı zaten ama son bir aydır acıyo artık karnım yatamıyorum hafif sola dönük gibi düz yatıyorum .. sen yatabiliyo musun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?