tatlım ben emzirme sütyenini doğum sonrasına bıraktım. simdiki ölcülerle doğum sonrası farklı olabilir. ben suan penye yarım sütyen kullanıyorum. doğum sonrası emzirmeye baslayınca daha da büyüyecekleri için alacaklarımız olmayabilir bu yuzden ben doğum sonrasına bıraktım onu
o zaman bende 85 aliyim. 85 a yada b farkeder mi? kuplari yani
gece eşime hayatım kalk kan geldi doğurucam galiba diyorum..
1 numara ibrahim toraman gelmiş yarışı kazanmış dio
benim kocişe yakın bi benzetme
bizim ibrahim toraman da geliyo deseydin
ayy kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam kaç gündür annemdeyim gecede yazdım uyku bile uyuyamadım dayımlar geldi yalovadan yarında halamın kızının düğünü var yoksa şimdiye kadar elli kere eve gitmiştim ağrım çok yürüyemiyorum bile bana iş buyurup duruyor ütü yap onu topla bunu getir bacaklarımın kasılması bi yana bide üstüme gülüyor ayağa kalkamıyorum sanki iş yapıyor diyor arkamdan evime 3 vesait gidilmese ve yarın gelmek zorunda olmasam basıp gidicem kendimi sıkmaktan bi hal oldum herkes doğurmuşmuş
onuda dusundum ama dogumdan sonra ya firsatim olmazsa diye dusunuyorum, bide hastaneye giderken alirim yanima diye.
Herkese merhaba,
Sürekli yatar pozisyonda olduğum için pek okuyamıyorum.
Belki hatırlayan vardır, suyum azaldığı için erken doğum tehdidim var.
Ancak 15 gün içinde çok şükür suyum arttı.
Annemin müthiş bakımı çok etkili oldu moralimde tabi.
Ama yine de yaptığım her şeyi yazmak istedim
Sürekli yatıyorum, sadece tuvalete kalkıyorum.
Çok nadir oturur pozisyona geçiyorum kısa süreli.
Mutlaka sol tarafıma yatıyorum.
Her gün et, sebze, meyve yemeye devam ediyorum.
Ama biraz arttırdım.
Her gün mutlaka 4-5 çeşit meyve yiyorum. Armut ve muzu ihmal etmiyorum.
Süt, yoğurt, ayranı gün içine bölüyorum.
Hep yattığım için kilo alıyorum tabi ama kilo verilir razıyım.
Oğlum bu şekilde 10-15 günde 400 gram aldı, gelişimi geri kalmamıştı ama susuzluktan yavaşlamaya başlamıştı, 1 hafta 10 gün önde iken gününe gelmişti.
Şimdi yine 1 hafta ileriye geldi çok şükür.
En önemlisi bence bu söyleyeceğim, günde en az 3-4 litre su içiyordum zaten.
Ama içtiğim suyun PH'ının düşük olduğunu fark etti annem.
Saka suya geçtik, en yüksek PH onda var.
Annem gece yarılarına kadar araştırdı.
Ne kadar etkili oldu bunlar bilmiyorum ama moral ve bu saydıklarımla şimdilik durumu iyi hale getirdik.
Aynı sorunu olanlar varsa diye paylaşmak istedim...
annem carsı içinde calısıyor kayınvalidem de saolsun her konuda yardımcı bu yuzden sıkıntı yok benim adıma bu yuzden doğum sonrasına bıraktım ben tatlısım
kuzum sen deli misin yaa erken doğum yaptıracaksın bırak kırılan kırılsın laf eden etsin sen kendini ezdirme... bebeğini düsün boşver yaaa
ya ama camoka gecenin 4.30 unda wc de deli gibi dönüp durdum o döt korkusunu düşünsene
hoşbuldukkkkcimekaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin cnm
güle güle kullanın inşallah...Eki Görüntüle 494332
kızlar bunun sadece büyüyen beşiğini aldık cok tatlı oldu
Eki Görüntüle 494333
bunu anneannemiz aldı beşik yerine park yatak aldı
Eki Görüntüle 494334
bunu da takı yastığı olarak kendimiz yapıcaz umarım beğenirsiniz...
şimdi de sepet örneklerine bakıyorum elimde iki tane sepet var onları tekrar süslicez ama örn beğenemiyorum
yardımcı olur musunuz fotolarını eklesem :26::26::26:
canım benimkiyle bu aynı değil,bu sadece emzirme yastığı,benim aldığım ise çok fonksiyonlu birşey..ben özellikle dışarı biryere giderken falan bunu yanıma alacağım ki VİRÜSyatsın üstünde.bir battaniye sererim üstüne millet kucağına almak isterse bununla VİRÜSveririm,,bir de uyuduğunda yerine yatırmak kolay olur..dediğim gibi çok amaçlı bir yastık/minder..bence bunu al sen de..Mycey Emzirme ve Destek Minderi Baby Zebra - e-bebek.com
canım benimkiyle bu aynı değil,bu sadece emzirme yastığı,benim aldığım ise çok fonksiyonlu birşey..ben özellikle dışarı biryere giderken falan bunu yanıma alacağım ki yatsın üstünde.bir battaniye sererim üstüne millet kucağına almak isterse bununla veririm,,bir de uyuduğunda yerine yatırmak kolay olur..dediğim gibi çok amaçlı bir yastık..
kuzenim bunlardan alacakmıs bana... jokerde calısıyo dedi doğum hediyesi bundan alıcam sana olur mu tmm dedim ben de aynı isi görüyor değil mi ?
canım asıl doğumdan sonra büyüyecekmiş,ben bir beden büyüğünü aldım çünkü hastanede lazım olacak..sonra bakarım.. ya ben sevmedim o sütyenlerikizlar emzirme sutyeni alacagim bugun ama bedenini nasil ayarlicam yardimci olabilirmisiniz siz nasil aldiniz? göguslerim normalden 1 beden buyuk önceden 75 b kullaniyordum simdi 80 b. acaba ben 85 b mi alsam? cok sisermi son zamanlarda?
ya zahmet olmazsa çok iyi olur canım ben kafama taktım en son gittiğimde 32 haftalıktı kafa ölçüsü 33+5 çıktı doktorum bişey demedi ama ben kurtlandım işte:18:
Herkese merhaba,
Sürekli yatar pozisyonda olduğum için pek okuyamıyorum.
Belki hatırlayan vardır, suyum azaldığı için erken doğum tehdidim var.
Ancak 15 gün içinde çok şükür suyum arttı.
Canim ayni sorun bende de var.Allah yardimcimiz olsun.Iyi oldugunuza cok sevindim.
Benim de 9 gunum kaldi kontrole ,gun sayiyoruz canim...
oh ne guzel insanin yaninda birisi olunca, annem gelicek ama kadin bilmezki buralario yuzden is basa dustu
ya zaten yapıyorum öyle durmadan keyfinde olan biri değilim ama şimdi ev kalabalık toplasanda görülmüyo gece ağladım resmen ağrıdan sıcaktan sabah 5 te yattım 7 de kalktım hiç yapmayan biri olsam söylensin ama 1 gün yapmayınca laf söylemesi zoruma gidiyor
bence çok ayrıntıya girip stres yapmaya gerek yok. doktor her şey yolunda diyorsa güvenmek gerekir. yoksa bazı arkadaşlar stres yapıyor. bebekler karşılaştırılıyor..
merhaba kızlar, ne zaman başım sıkışsa aralık annelerinden sizin foruma geliyorum :) bi şey soracaktım. benim de aynı şekilde ölçülerim ama bende hiç bir gelişme olmaması süt olmayacak mı acaba diye korkutuyor. ilk 2 ay göğsüm acıyordu ama artık acımıyor ve 5 ay bitmesine rağmen bir büyüme olmadı. sizce normal mi dr a sormalı mıyım? teşekkürler. bu arada leyli2212 ye selamlarr:)))
cnm benmkinde 34+0 yazıyor..... ne nedemek ben bilmiyorum ve artık arştırmıyorum da çünkü doktor babamın oğlu değil kötü birşey olsa neden saklasın ki benden araştırırsak hep farklı şeyler göreceğiz ve kafamızı bulandıracağız.doktor bana herşey gayet iyi dediyse iyidir.. sen de öyle yap tatlım kendini rahatlat.. bir de her bebeğin gelişimi aynı olmaz ki.. doktorun normal diyorsa ona inan. canını da sıkma
çok sağol canım internetten araştırınca çok değişik şeyler okuyorum üzülüyorum en iyisi sadece doktora güvenmek..
iki kere yikamana bile gerek yok canim önce ariel le lekelerini cikar, bir kac gun havalansin yani kuruduktan hemen sonra yikama. bir kac gun sonra gecince yikarsin 1 kere dalan roxyle.kızlarcım yardım edin bana bakayım.. annem benim bebeklik kıyafetlerimi verdi,hepsi de yıkanacak fakat kimisinde sandık lekesi gibi sarımsı lekeler var,ve sanırım bir iki tanesinde de mama lekesi gibi lekeler var..ben şimdi bunları ariel leke çıkarıcıyla yıkasam sonra 2 kere falan dalan roxy ile tekrar yıkasam nolur ki???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?