2012 Ekim Anneleri

onuda dusundum ama dogumdan sonra ya firsatim olmazsa diye dusunuyorum, bide hastaneye giderken alirim yanima diye.

kuzum sen deli misin yaa erken doğum yaptıracaksın bırak kırılan kırılsın laf eden etsin sen kendini ezdirme... bebeğini düsün boşver yaaa

onuda dusundum ama dogumdan sonra ya firsatim olmazsa diye dusunuyorum, bide hastaneye giderken alirim yanima diye.

annem carsı içinde calısıyor kayınvalidem de saolsun her konuda yardımcı bu yuzden sıkıntı yok benim adıma bu yuzden doğum sonrasına bıraktım ben tatlısım

çok saol paylaşımın için, bende de aynı sorun var, önümüzdeki hafta izne ayrılcam dediklerini yapmaya çalışcam, inşallah işe yarar.. bebeğinin hareketi nasıl? doğuma kadar bu şekilde mi devam etceksin yoksa şuan normale döndüğün için artık eski hayatına devam etcekmisin? bir de çok kilo aldın mı 10-15günde.. ve bebeğinin haftasının geride olduğunu hangi değere bakarak öğrendin? ben en son 29+4te gittim doktora, suyum az dedi, kilosu 1600gr boyu 43 cm di, AC değerinde 28+5lerde görünüyordu diğerlerinde 32lerde, acaba hangi değer bebeğin gelişiminin geride olduğunu belirliyor?

annem carsı içinde calısıyor kayınvalidem de saolsun her konuda yardımcı bu yuzden sıkıntı yok benim adıma bu yuzden doğum sonrasına bıraktım ben tatlısım

oh ne guzel insanin yaninda birisi olunca, annem gelicek ama kadin bilmezki buralari o yuzden is basa dustu

kuzum sen deli misin yaa erken doğum yaptıracaksın bırak kırılan kırılsın laf eden etsin sen kendini ezdirme... bebeğini düsün boşver yaaa

ya zaten yapıyorum öyle durmadan keyfinde olan biri değilim ama şimdi ev kalabalık toplasanda görülmüyo gece ağladım resmen ağrıdan sıcaktan sabah 5 te yattım 7 de kalktım hiç yapmayan biri olsam söylensin ama 1 gün yapmayınca laf söylemesi zoruma gidiyor

ya ama camoka gecenin 4.30 unda wc de deli gibi dönüp durdum o döt korkusunu düşünsene

düşünüyorum canım ben de bütün gece inledim durdum valla avuçlarımı ve ayak tabanlarımı ateş basıyo

sağa dönüyorum bacağıma kramp giriyo taa kalçamdan başlayıp

sola dönüyorum kızım kasıklarıma vuruyo acısı dayanılmaz oluyo

kafamı kaldırıyom bizimki nette futbol oynuyo anlamam mı canım ahhh ahh
her zaman böyle değil ama yine de heran ilgi bekliyorum

cimekaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin cnm
hoşbuldukkkk
güle güle kullanın inşallah...
canım benimkiyle bu aynı değil,bu sadece emzirme yastığı,benim aldığım ise çok fonksiyonlu birşey..ben özellikle dışarı biryere giderken falan bunu yanıma alacağım ki VİRÜSyatsın üstünde.bir battaniye sererim üstüne millet kucağına almak isterse bununla VİRÜSveririm,,bir de uyuduğunda yerine yatırmak kolay olur..dediğim gibi çok amaçlı bir yastık/minder..bence bunu al sen de..
kizlar emzirme sutyeni alacagim bugun ama bedenini nasil ayarlicam yardimci olabilirmisiniz siz nasil aldiniz? göguslerim normalden 1 beden buyuk önceden 75 b kullaniyordum simdi 80 b. acaba ben 85 b mi alsam? cok sisermi son zamanlarda?
canım asıl doğumdan sonra büyüyecekmiş,ben bir beden büyüğünü aldım çünkü hastanede lazım olacak..sonra bakarım.. ya ben sevmedim o sütyenleri

ya zahmet olmazsa çok iyi olur canım ben kafama taktım en son gittiğimde 32 haftalıktı kafa ölçüsü 33+5 çıktı doktorum bişey demedi ama ben kurtlandım işte:18:

cnm benmkinde 34+0 yazıyor..... ne nedemek ben bilmiyorum ve artık arştırmıyorum da çünkü doktor babamın oğlu değil kötü birşey olsa neden saklasın ki benden araştırırsak hep farklı şeyler göreceğiz ve kafamızı bulandıracağız.doktor bana herşey gayet iyi dediyse iyidir.. sen de öyle yap tatlım kendini rahatlat.. bir de her bebeğin gelişimi aynı olmaz ki.. doktorun normal diyorsa ona inan. canını da sıkma

oh ne guzel insanin yaninda birisi olunca, annem gelicek ama kadin bilmezki buralari o yuzden is basa dustu

Allah yardımcınız olsun tatlım... hepimizin ayrıca..

sen yine de dikkat et kuzum en kritik zamanlarımız bunlar...

bence çok ayrıntıya girip stres yapmaya gerek yok. doktor her şey yolunda diyorsa güvenmek gerekir. yoksa bazı arkadaşlar stres yapıyor. bebekler karşılaştırılıyor..

kesınlıkle katılıyorum doktor her sey yolunda dedıkten sonra karşılastırma ve arastırmalara girilmemeli..helede internetten hiiiçççç araştırılmamalı..psikopat yapar insanı internet ...

canım gögus buyukluguyle süt fazlalığı arasında bır bağlantı yok,daha dogrusu yokmuş,ne kadar buyuk goğüs o kadar çok süt dıye bır sey yok yanı ben sordum doktoruma,sütün bebeğin emdikçe salgılanacak şimdiden çok erken bunları düşünmen ,ben 33 haftalıgım hala aynı beden sütyen kullanıyorum

Son düzenleme:

çok sağol canım internetten araştırınca çok değişik şeyler okuyorum üzülüyorum en iyisi sadece doktora güvenmek..

kızlarcım yardım edin bana bakayım.. annem benim bebeklik kıyafetlerimi verdi,hepsi de yıkanacak fakat kimisinde sandık lekesi gibi sarımsı lekeler var,ve sanırım bir iki tanesinde de mama lekesi gibi lekeler var..ben şimdi bunları ariel leke çıkarıcıyla yıkasam sonra 2 kere falan dalan roxy ile tekrar yıkasam nolur ki???

herkese selam,
sanırım artık alt bölge doğum için hazırlıklara başladı 2 gündür kalça kemiklerimin ağrısından uyuyamıyorum kontrolümüze daha çok var merak ediyorum acaba bizimki ne alemde,bu arda hala bebişin yatağını almadım ne tembelimya çocuğu yatıracaak yerim yok bide pompa da almadım almam lazımmı acaba hiç aklıma gelmemişti şimdi yazılanları görünce gerekli diye düşündüm

iki kere yikamana bile gerek yok canim önce ariel le lekelerini cikar, bir kac gun havalansin yani kuruduktan hemen sonra yikama. bir kac gun sonra gecince yikarsin 1 kere dalan roxyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…