2012 Ekim Anneleri

merhaba arkadaslar..
istanbulda olanlar önceki buluşmaya katılan ya da katılamak isteyip te katılamayan arkadaslar yeni bir buluşmamı ayarlasak acaba..

bir kahve içer,tatlı yer tatlı tatlı bebiş sohbeti ederiz,son eksiklerimizi konuşuruz kendimizi ayarlarız.. ne dersiniz

en fazla 1,5 yaşına kadar bence..
sonra normale dönerim

ay aklıma akşam asistan kız geldi gadis..
kız öyle dalmışki normalde beni tanıyo ama tanımadı.doktoru bekliyorum dosyamı alacak gebelik varmı dedi.dosya açalım size dedi
dedim karşında 35 haftalık gebe var

ben en sağlıklı olorak amway in ürünlerini görüyorum. oğluşuma aldım. 60 liraya. ilk yıkamada zaten deterjan kullanmadım. giysin kirletsin sonra amway le yıkıycam..etrafımdaki herkes de doğala yakın olduğu için amwayi önerdi..

hic gulicem yoktu milleti bisey bilmiyo saniyolar ya deli oluyorm

senin göbüşü merak ettim bi foto koysana
bakayım nasıl farketmemiş ya

herhlade hiç sana bakmadı da fark etmedi yoksa bu saatten fark etmemek imkansız dün yolda karşıdan karşıya geçerken minübüs bile durup yol verdi hemde İstanbulda oturup ağlayasım geldi baya duygulandım böyle insanca bi davranış karşısında..

Ebeeeet ben diycektim daha,bulusalim istanbullulaaaaaaaarrr heyyyyyyyy obur sehirdeki zilloslari kiskandiralimmmm

ben hiö gitmedim daha, bir kere bir kaç yıl önce kan testi için gittim onda da aldıkları örneği kaybettiler (!) alırken de zaten kolumu delik deşik etmişlerdi bende bir daha kapısından bile geçmedim sağlık ocağının. ne gibi muayene ediyor ki? zaten gittiğimiz doktorlar bize gerekli bilgileri vermiyor mu.

sen gittin mi canım? istekli olmadıklarını tahmin ediyorum da bu kadar ısrar etmelerine bir anlam veremiyorum. kayınpederimi aramakta ne oluyor, ben belki görüşmüyorum kendisi ile belki kanlı bıçaklıyım durumumdan haberdar olmasını istemiyorum herşey mümkün değil mi, ne diye onu da arıyorlar

yani az daha fazla işte cnm tel bulsam koyucamda
ben sefil eski tellerleyim hala üüüü:2::2:

senin bu göbüş gebelik literatürüne yeni bi ifade kattı canım

manken hamile

sen yine de 20 haftalığım de herkese

oğlişine maşallahhh annesini hiç çatlatmıcak inşallahhhh

benim hamsiye balina gibi yaptı beni

ayy canım bazen banada denk gelio bende duygusala geçiş yapıom :2:

gecen gun dolmusa bındık görümcemle gidiş we dönüşte millet karnımı görüo köpekliklerinden yer wermio görümcem dedi hamile war yer wersenize die bagrdı herkes böle far görmüş tawsan gibi şaşkına döndü farketmediler güya aaaa hamilemisiniz diolar bide gazım olcak deil heralde o kadar karınla

felis,artist,masumiyet nerdesiniz kızlarrrrr ve istanbuldaki -muhtemelen bakırköyde mi olur- buluşmaya gelebilecek annişler aranıyorrrr !!!!

kızlar bende İstanbul'dayım zaman açısından uyarsa gelmek isterim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…