evet canım baya pahalı,bir yerde hediye çıkmıştı bana büyük boy,onu kullandım işteben kendimize perwoll sıvı deterjan kullanıyorum cnm.
persili denemedim ama pahalıdır çok sanırım persil
bir de biz ne zaman kadar bebeğin eşyalarını özel deterjanla yıkamaya devam edeceğiz?? arkadaşlarım diyor ki çok ta uzun süre onları kullanma sonra çocuk çok narin bişey olur,alerjik yapısı olur diyorlar.herşeye de alışsın diyorlar....
ben ikisinide kullanamicam buralarda olmadigi icinama kullananlar ikisnden de memnun canim ama sanirim dalan roxy daha agir basiyor hem fiyatida daline göre iyiymis. ben ne kullansam bilemiyorum burada bende sanirim parfumsuz sivi deterjan alirim.
beni de arıyolar özele gittiğimi de biliyolar hatta ulaşamayınca eşimi arıyolar aslında yaptıkları da pek bişey yok orda hatta doktor bana ilk gittiğimde sordu doktora gidiyo musun die evet dedim peki ne doktoruna gidiyosun dedi kadın doğuma giidyosun değil mi dedi? ben de derin derin nefes alıp evet kadın doğum doktoruna her ay düzenli olarak gidiyorum dedim insanı cahil yerine de koyuyolar üstelik.
en fazla 1,5 yaşına kadar bence..
sonra normale dönerim
ay aklıma akşam asistan kız geldi gadis..
kız öyle dalmışki normalde beni tanıyo ama tanımadı.doktoru bekliyorum dosyamı alacak gebelik varmı dedi.dosya açalım size dedi
dedim karşında 35 haftalık gebe var
merhaba arkadaslar..
istanbulda olanlar önceki buluşmaya katılan ya da katılamak isteyip te katılamayan arkadaslar yeni bir buluşmamı ayarlasak acaba..
bir kahve içer,tatlı yer tatlı tatlı bebiş sohbeti ederiz,son eksiklerimizi konuşuruz kendimizi ayarlarız.. ne dersiniz
bildiğim kadarıyla anneyi muayene etmek standart prosedürleri:) ilk bebeğimde beni de çok aramışlardı..ben de düzenli olarak onlar çağırdıkça gittim:) ama bu sefer hiç aramıyorlar:)) siftahları yok hatta:))
aynen cnm herkesi ariyolar bi ara bende iyice sinir olmustum ama artik doguma kadar takip yok dogumdan sonra oglumun asilari icin yine arayacaklar sirf bunun icin sabrettim bende
gebelik takibi bakanliktan mecbur oldugu icin yapiyolar yoksa onlarda pek istekli degil
senin göbüşü merak ettim bi foto koysana
bakayım nasıl farketmemiş ya
benim en son 30 kenki hali var cnm
telimde foto çekmiyor.birinden bulursam alt kata inince çeker koyarım
bak bu 30 ama
Eki Görüntüle 494492
kız bu benim 4,buçuk aylık halim
maşallahhh iç karnın büyük heralde
şimdiki halin bundan biraz fazla heralde
aman nazar değmesin
Ebeeeet ben diycektim daha,bulusalim istanbullulaaaaaaaarrr heyyyyyyyy obur sehirdeki zilloslari kiskandiralimmmm
yani az daha fazla işte cnm tel bulsam koyucamda
ben sefil eski tellerleyim hala üüüü:2::2:
felis,artist,masumiyet nerdesiniz kızlarrrrr ve istanbuldaki -muhtemelen bakırköyde mi olur- buluşmaya gelebilecek annişler aranıyorrrr !!!!
herhlade hiç sana bakmadı da fark etmedi yoksa bu saatten fark etmemek imkansız dün yolda karşıdan karşıya geçerken minübüs bile durup yol verdi hemde İstanbulda oturup ağlayasım geldi baya duygulandım böyle insanca bi davranış karşısında..
bildiğim kadarıyla anneyi muayene etmek standart prosedürleri:) ilk bebeğimde beni de çok aramışlardı..ben de düzenli olarak onlar çağırdıkça gittim:) ama bu sefer hiç aramıyorlar:)) siftahları yok hatta:))
felis,artist,masumiyet nerdesiniz kızlarrrrr ve istanbuldaki -muhtemelen bakırköyde mi olur- buluşmaya gelebilecek annişler aranıyorrrr !!!!
zamanı uygun olursa bende gelirim : ))
kızlar bende İstanbul'dayım zaman açısından uyarsa gelmek isterim bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?