2012 Ekim Anneleri

cimeka cnm deterjan deyince akşam epey düşündüm deterjancıda.dalin granül mü alsam roxy mi alsam diye.roxy alıp çıktım.dalin kullanan varmı kızlar?

cimeka cnm deterjan deyince akşam epey düşündüm deterjancıda.dalin granül mü alsam roxy mi alsam diye.roxy alıp çıktım.dalin kullanan varmı kızlar?

cnm ben sadece aziz bebe de satilan bi urun var ondan aldim organik deterjan kokusu da oyle parfumlendirilmis falan degil guzel bi urun tavsiye edebilirim

ben ikisinide kullanamicam buralarda olmadigi icin ama kullananlar ikisnden de memnun canim ama sanirim dalan roxy daha agir basiyor hem fiyatida daline göre iyiymis. ben ne kullansam bilemiyorum burada bende sanirim parfumsuz sivi deterjan alirim.

cnm ben sadece aziz bebe de satilan bi urun var ondan aldim organik deterjan kokusu da oyle parfumlendirilmis falan degil guzel bi urun tavsiye edebilirim
roxyde kokusuzmuş sanırım cnm.bide 5 kiloluk dalin yumuşatıcı vardı 10 tl bana çok uygun geldi ama almadım:26:

dalin 10.450 di sanırım
dalan roxy de 4.500 a aldım sanırım yada 4.750
son anda dalin alıyodum vazgeçtim nedense:)

ben dalin sıvı kullandım gayet güzeldi kokusu da güzel
dalin granürlü de aldım ama onu kullanmadım daha
hatta roxy nin hem elde yıkama hem de makine için olanından da aldım
malum burası mahrumiyet bölgesi hem evde bulunsun hem de hepsini deneyip sonradan birine karar veririm diye düşündüm

kızlar, beni sürekli sağlık ocağından arayıp duruyorlar. sürekli mesai saatimde arıyorlar cevaplayamıyorum çoğu zaman, zaten şimdiye kadarda hiç gitmedim gebelik öncesinde kötü bir deneyimim olduğu için onlarla. ben cevaplamıyorum diye kayınpederimi aramaya başlamışlar. bugün yine aynı şey oldu ben cevaplamadım diye onu aramışlar bir de ısrarla 3-4 sefer arka arkaya arıyorlar.. sizlerinde takibini yapıyorlarmı bu şekilde? ben sıkılmaya başladım artık bu durumdan, onlara daha önce de izah ettim özele gittiğimi ama anlamak istemiyorlar

bende iilk bebeğimde hacı şakir toz deterjan kullanmıştım..ama bunda sıvı ve organik deterjan almayı düşünüyorum:) ersağ veya amway olabilir:)

iyi yaptin canim ne gerek var o kadar para vermeye, cogunlukta dalan roxyden memnun.

cnm dalin tozu denersen mutlaka söyle bana
bide hacı şakirin vardı ama burda hiç adı geçmediği için bakmadım

Son düzenleme:

böyle konuşan kendi annen mi şaşırdım baya Allah kolaylık versin, yabancı biryise ona cevap verebilirisin 8. ayında olduğunu hatırlatabilirsin, şu millet ve eskiyle karşılaştırma hiç bitmiycek sanırım.

bildiğim kadarıyla anneyi muayene etmek standart prosedürleri:) ilk bebeğimde beni de çok aramışlardı..ben de düzenli olarak onlar çağırdıkça gittim:) ama bu sefer hiç aramıyorlar:)) siftahları yok hatta:))

aynen cnm herkesi ariyolar bi ara bende iyice sinir olmustum ama artik doguma kadar takip yok dogumdan sonra oglumun asilari icin yine arayacaklar sirf bunun icin sabrettim bende
gebelik takibi bakanliktan mecbur oldugu icin yapiyolar yoksa onlarda pek istekli degil

Son düzenleme:
bende iilk bebeğimde hacı şakir toz deterjan kullanmıştım..ama bunda sıvı ve organik deterjan almayı düşünüyorum:) ersağ veya amway olabilir:)

evet öyle özel urunlerde olabilir. benim alacagimda astim ve alerjiye karsi kokusuz sivi deterjan, daha hic birsey yikamadim bakalim yikayinca nasil olucak yada bebis kirlettigi zaman cikaricak mi.

evet öyle özel urunlerde olabilir. benim alacagimda astim ve alerjiye karsi kokusuz sivi deterjan, daha hic birsey yikamadim bakalim yikayinca nasil olucak yada bebis kirlettigi zaman cikaricak mi.

en çok demir lekesi oluyor zaten..onu da çıkartmıyor:) çıakrtacak bir deterjanda bilmiyorum:))

canım ben roxy almıştım ilk onu duymuştum buralarda,sonra dalin de aldım,ikisini de henüz kullanmadım,ama evimde persil sıvı det kullandım kendi eşyalarımıza,çok memnun kaldım sıvı deterjan olayından..
iki kere yikamana bile gerek yok canim önce ariel le lekelerini cikar, bir kac gun havalansin yani kuruduktan hemen sonra yikama. bir kac gun sonra gecince yikarsin 1 kere dalan roxyle.

tamam canım çok teşekkür ederim..şimdi roxy ve ariel kullanarak yıkıyorum o zaman, bir kaç gün sonra da roxy ile normal yıkarım,öyle mi? yoksa şimdi lekeler için yıkarken sadece ariel leke çıkarıcı oluyor mu

beni de arıyolar özele gittiğimi de biliyolar hatta ulaşamayınca eşimi arıyolar aslında yaptıkları da pek bişey yok orda hatta doktor bana ilk gittiğimde sordu doktora gidiyo musun die evet dedim peki ne doktoruna gidiyosun dedi kadın doğuma giidyosun değil mi dedi? ben de derin derin nefes alıp evet kadın doğum doktoruna her ay düzenli olarak gidiyorum dedim insanı cahil yerine de koyuyolar üstelik.

ben kendimize perwoll sıvı deterjan kullanıyorum cnm.
persili denemedim ama pahalıdır çok sanırım persil

dert etme şimdiden. benimde ilk 2-3 ay göğsüm çok acıdı. sonra geçti. çok nadir bazen yine acıyor.kilo almadıysan fazla büyümemiştir. benim 6 aydan sonra büyüdü. çünkü o zaman tam anlamıyla kilo almaya başladım.

ayyy manyak doktor koptumm walla soruya bak

bir de biz ne zaman kadar bebeğin eşyalarını özel deterjanla yıkamaya devam edeceğiz?? arkadaşlarım diyor ki çok ta uzun süre onları kullanma sonra çocuk çok narin bişey olur,alerjik yapısı olur diyorlar.herşeye de alışsın diyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…