cimeka cnm deterjan deyince akşam epey düşündüm deterjancıda.dalin granül mü alsam roxy mi alsam diye.roxy alıp çıktım.dalin kullanan varmı kızlar?
cimeka cnm deterjan deyince akşam epey düşündüm deterjancıda.dalin granül mü alsam roxy mi alsam diye.roxy alıp çıktım.dalin kullanan varmı kızlar?
roxyde kokusuzmuş sanırım cnm.bide 5 kiloluk dalin yumuşatıcı vardı 10 tl bana çok uygun geldi ama almadım:26:cnm ben sadece aziz bebe de satilan bi urun var ondan aldim organik deterjan kokusu da oyle parfumlendirilmis falan degil guzel bi urun tavsiye edebilirim
ben ikisinide kullanamicam buralarda olmadigi icinama kullananlar ikisnden de memnun canim ama sanirim dalan roxy daha agir basiyor hem fiyatida daline göre iyiymis. ben ne kullansam bilemiyorum burada bende sanirim parfumsuz sivi deterjan alirim.
ben ikisinide kullanamicam buralarda olmadigi icinama kullananlar ikisnden de memnun canim ama sanirim dalan roxy daha agir basiyor hem fiyatida daline göre iyiymis. ben ne kullansam bilemiyorum burada bende sanirim parfumsuz sivi deterjan alirim.
iyi yaptin canim ne gerek var o kadar para vermeye, cogunlukta dalan roxyden memnun.roxyde kokusuzmuş sanırım cnm.bide 5 kiloluk dalin yumuşatıcı vardı 10 tl bana çok uygun geldi ama almadım:26:
dalin 10.450 di sanırım
dalan roxy de 4.500 a aldım sanırım yada 4.750
son anda dalin alıyodum vazgeçtim nedense:)
ben dalin sıvı kullandım gayet güzeldi kokusu da güzel
dalin granürlü de aldım ama onu kullanmadım daha
hatta roxy nin hem elde yıkama hem de makine için olanından da aldım
malum burası mahrumiyet bölgesi hem evde bulunsun hem de hepsini deneyip sonradan birine karar veririm diye düşündüm
ayy kızlar o kadar sinirliyim ki anlatamam kaç gündür annemdeyim gecede yazdım uyku bile uyuyamadım dayımlar geldi yalovadan yarında halamın kızının düğünü var yoksa şimdiye kadar elli kere eve gitmiştim ağrım çok yürüyemiyorum bile bana iş buyurup duruyor ütü yap onu topla bunu getir bacaklarımın kasılması bi yana bide üstüme gülüyor ayağa kalkamıyorum sanki iş yapıyor diyor arkamdan evime 3 vesait gidilmese ve yarın gelmek zorunda olmasam basıp gidicem kendimi sıkmaktan bi hal oldum herkes doğurmuşmuş
kızlar, beni sürekli sağlık ocağından arayıp duruyorlar. sürekli mesai saatimde arıyorlar cevaplayamıyorum çoğu zaman, zaten şimdiye kadarda hiç gitmedim gebelik öncesinde kötü bir deneyimim olduğu için onlarla. ben cevaplamıyorum diye kayınpederimi aramaya başlamışlar. bugün yine aynı şey oldu ben cevaplamadım diye onu aramışlar bir de ısrarla 3-4 sefer arka arkaya arıyorlar.. sizlerinde takibini yapıyorlarmı bu şekilde? ben sıkılmaya başladım artık bu durumdan, onlara daha önce de izah ettim özele gittiğimi ama anlamak istemiyorlar
kızlar, beni sürekli sağlık ocağından arayıp duruyorlar. sürekli mesai saatimde arıyorlar cevaplayamıyorum çoğu zaman, zaten şimdiye kadarda hiç gitmedim gebelik öncesinde kötü bir deneyimim olduğu için onlarla. ben cevaplamıyorum diye kayınpederimi aramaya başlamışlar. bugün yine aynı şey oldu ben cevaplamadım diye onu aramışlar bir de ısrarla 3-4 sefer arka arkaya arıyorlar.. sizlerinde takibini yapıyorlarmı bu şekilde? ben sıkılmaya başladım artık bu durumdan, onlara daha önce de izah ettim özele gittiğimi ama anlamak istemiyorlar
bende iilk bebeğimde hacı şakir toz deterjan kullanmıştım..ama bunda sıvı ve organik deterjan almayı düşünüyorum:) ersağ veya amway olabilir:)
evet öyle özel urunlerde olabilir. benim alacagimda astim ve alerjiye karsi kokusuz sivi deterjan, daha hic birsey yikamadim bakalim yikayinca nasil olucak yada bebis kirlettigi zaman cikaricak mi.
canım ben roxy almıştım ilk onu duymuştum buralarda,sonra dalin de aldım,ikisini de henüz kullanmadım,ama evimde persil sıvı det kullandım kendi eşyalarımıza,çok memnun kaldım sıvı deterjan olayından..cimeka cnm deterjan deyince akşam epey düşündüm deterjancıda.dalin granül mü alsam roxy mi alsam diye.roxy alıp çıktım.dalin kullanan varmı kızlar?
iki kere yikamana bile gerek yok canim önce ariel le lekelerini cikar, bir kac gun havalansin yani kuruduktan hemen sonra yikama. bir kac gun sonra gecince yikarsin 1 kere dalan roxyle.
ben kendimize perwoll sıvı deterjan kullanıyorum cnm.canım ben roxy almıştım ilk onu duymuştum buralarda,sonra dalin de aldım,ikisini de henüz kullanmadım,ama evimde persil sıvı det kullandım kendi eşyalarımıza,çok memnun kaldım sıvı deterjan olayından..
merhaba kızlar, ne zaman başım sıkışsa aralık annelerinden sizin foruma geliyorum :) bi şey soracaktım. benim de aynı şekilde ölçülerim ama bende hiç bir gelişme olmaması süt olmayacak mı acaba diye korkutuyor. ilk 2 ay göğsüm acıyordu ama artık acımıyor ve 5 ay bitmesine rağmen bir büyüme olmadı. sizce normal mi dr a sormalı mıyım? teşekkürler. bu arada leyli2212 ye selamlarr:)))
beni de arıyolar özele gittiğimi de biliyolar hatta ulaşamayınca eşimi arıyolar aslında yaptıkları da pek bişey yok orda hatta doktor bana ilk gittiğimde sordu doktora gidiyo musun die evet dedim peki ne doktoruna gidiyosun dedi kadın doğuma giidyosun değil mi dedi? ben de derin derin nefes alıp evet kadın doğum doktoruna her ay düzenli olarak gidiyorum dedim insanı cahil yerine de koyuyolar üstelik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?