felis,artist,masumiyet nerdesiniz kızlarrrrr ve istanbuldaki -muhtemelen bakırköyde mi olur- buluşmaya gelebilecek annişler aranıyorrrr !!!!
canım sana uygun olan zamanı söyle uymaya çalışalım... biz genelde çalışmıyoruz tatildeyiz,izindeyiz vs..
ya bana cok uzaktasınız kızlar ben kartaldayım we bi yeri bılmedıgım için tek basıma gelemıom ztn uzakta :2:
senin bu göbüş gebelik literatürüne yeni bi ifade kattı canım
manken hamile
sen yine de 20 haftalığım de herkese
oğlişine maşallahhh annesini hiç çatlatmıcak inşallahhhh
benim hamsiye balina gibi yaptı beni
ben sık sık pendiğe giidyorum geçerken sana uğrayayım : )) artık metronuz var gelebilirsin :))
kızlar, beni sürekli sağlık ocağından arayıp duruyorlar. sürekli mesai saatimde arıyorlar cevaplayamıyorum çoğu zaman, zaten şimdiye kadarda hiç gitmedim gebelik öncesinde kötü bir deneyimim olduğu için onlarla. ben cevaplamıyorum diye kayınpederimi aramaya başlamışlar. bugün yine aynı şey oldu ben cevaplamadım diye onu aramışlar bir de ısrarla 3-4 sefer arka arkaya arıyorlar.. sizlerinde takibini yapıyorlarmı bu şekilde? ben sıkılmaya başladım artık bu durumdan, onlara daha önce de izah ettim özele gittiğimi ama anlamak istemiyorlar
Ben öğretmenlerden çok korkuyodum kızlar eskiden:)
ama kkda öğretmen arkadaşlarım var artık korkmuyordum
saygımı korkumuydu çocukkenki bilmiyorum:)sizden tırsmıyorum
Vay beee... Görün İzmir'liler görün... İstanbul yine atakta :=)))Sizi tebrik ediyorum. Hadi buluşun gari... İzmir de uyusun :)
bende eskiden onları cok ciddiler sanırdım yada günlük hayatlarının farklı olduğunu düşünürdüm sanki her gün atomu parçalıyolarmış gibi gelirdi:)) ama arkadaşlarıma ve kendime bakınca diğer meslekdekilerden pek farklı olmadığmızı görüyorum zaten bu günün cocukları da bize şimdi öğretmenelre pek öle saygıyla falan bakmıyolar özellikle benim yaşadığım ilçede.
öğretmenimi çok severdim ve saygı gösterirdim hala bile görsem öğretmenlerimi elim ayağım dolaşır
ben öğrencimi görsem heyecanlanıyorum :)) onlar benden rahat şöle konuşuyoar naaaaaaaaber hocammm..
Hadi bakalim soyleyin haftaici mi uygun size yoksa haftasonu mu?ona gore bir ayarlama yapalim..
ben bu cuma pazar pazartesi ve salı müsaitim :)) bu günlerden birinde olursa seve seve gelirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?