2012 Ekim Anneleri

tamamen iç karından ibaretim herlde cnm
9 diyen oluyo zaten.
inş çatlatmaz cnmmm
senide görelim hamsiyenin anasıııı
sen daha tatlısındır

cnm bu mecburi yani senin için değil ama aile hekimliği için mecburi işlem olduğu için arıyorlar doğum dr si ayrı ama aile hekimleride ayrı dosta tutmak zorunda aksi halde saplık bakanlığı aile hekimliğine ceza yazıyormuş sık sık araalarının sebebi bu devamlı denetimleri oluyor gebelik takibi yapılmadığını görünce ceza yazıyorlar

Ben öğretmenlerden çok korkuyodum kızlar eskiden:)
ama kkda öğretmen arkadaşlarım var artık korkmuyordum
saygımı korkumuydu çocukkenki bilmiyorum:)sizden tırsmıyorum

Ben öğretmenlerden çok korkuyodum kızlar eskiden:)
ama kkda öğretmen arkadaşlarım var artık korkmuyordum
saygımı korkumuydu çocukkenki bilmiyorum:)sizden tırsmıyorum

bende eskiden onları cok ciddiler sanırdım yada günlük hayatlarının farklı olduğunu düşünürdüm sanki her gün atomu parçalıyolarmış gibi gelirdi:)) ama arkadaşlarıma ve kendime bakınca diğer meslekdekilerden pek farklı olmadığmızı görüyorum zaten bu günün cocukları da bize şimdi öğretmenelre pek öle saygıyla falan bakmıyolar özellikle benim yaşadığım ilçede.

öğretmenimi çok severdim ve saygı gösterirdim hala bile görsem öğretmenlerimi elim ayağım dolaşır

Bir yandan yazdıklarınızı okuyorum kızlar bir yandan da Oktay Usta yı izliyorum...akıllara zarar yemekler yapıyor :125:

bu arada çamaşır ipinde benim eski, bebeğimin yeni kıyafetleri pek güzel durduçok sevindim ben,bir de duygulandım,zamanında hepsini ben giymişim şimdi Allahım nasip ederse kızım giyecek onları.. 29 yıllık cicişler...antika yahu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…