hele bi de normal doğurursan sırf hava atmak için gelirsin
ben normal pırtlattım siz de durumlar nasıl falan
gıcıkkk gel mutlaka ya da haber uçur bize sağlıklı sıhhatli olduğunu bilelim
sonra yine kaynatırız
ayy fena havam olur yanlız hee
ne havası bea
arkandan dedikodunu ben yapcam
bu bizim tırsak brck normal doğurduysa biz hiç korkmayalım derim
hele ben hiç korkmayayım
ayy konuşurken bile korktum ya şaka maka :18::18:
kızlar, beni sürekli sağlık ocağından arayıp duruyorlar. sürekli mesai saatimde arıyorlar cevaplayamıyorum çoğu zaman, zaten şimdiye kadarda hiç gitmedim gebelik öncesinde kötü bir deneyimim olduğu için onlarla. ben cevaplamıyorum diye kayınpederimi aramaya başlamışlar. bugün yine aynı şey oldu ben cevaplamadım diye onu aramışlar bir de ısrarla 3-4 sefer arka arkaya arıyorlar.. sizlerinde takibini yapıyorlarmı bu şekilde? ben sıkılmaya başladım artık bu durumdan, onlara daha önce de izah ettim özele gittiğimi ama anlamak istemiyorlar
Aaaaaaa inanamiyorum askim kizimla eszamanli hickirik tuttu biziiiibi o bi ben hik hik yapiyoruz ayyy cok ilgincccc O icerde ben disarda Allah Allah cok sasirdimmm
selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
erkekine masallah canimselam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
merhaba arkadaslar..
istanbulda olanlar önceki buluşmaya katılan ya da katılamak isteyip te katılamayan arkadaslar yeni bir buluşmamı ayarlasak acaba..
bir kahve içer,tatlı yer tatlı tatlı bebiş sohbeti ederiz,son eksiklerimizi konuşuruz kendimizi ayarlarız.. ne dersiniz
felis,artist,masumiyet nerdesiniz kızlarrrrr ve istanbuldaki -muhtemelen bakırköyde mi olur- buluşmaya gelebilecek annişler aranıyorrrr !!!!
canım allah kolaylıkla sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inş çok geçmiş olsun tatlımselam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
sevcanyk cım teklifini seve seve kabul edıyorum canım..zaten nerde keyif orda ben
bana pazartesi ve çarşamba uygun
3.istanbul buluşması tey tey tey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?