2012 Ekim Anneleri

doğumdan sonra bende giremem uzun süre nete evimde net yok kızlar ama haber alamazsanız bilinki doğurmuşumdur zaten benimki sonlara doğru çoğunuz doğurmuş o yoğunlukta nete fazla giremiyo olursunuz ben işe döndüğümde yazarım artık sizlere

normal kontrolleri yapıyorlar tatlım kalp dinletme, kan tahlil sonuclarına bakıyorlar, bir de kilo tansiyon en fazla 10 dk sürüyor ama işte calısıyor olmandan dolayı gidemiyorsun o baska... hoş abartmıslar onlar da aramayı biraz sanki...

Aaaaaaa inanamiyorum askim kizimla eszamanli hickirik tuttu biziiii bi o bi ben hik hik yapiyoruz ayyy cok ilginccccO icerde ben disarda Allah Allah cok sasirdimmm

evet kızlar
vaktimiz olursa doğuma gitmeden vaktimiz olmazsa da 3 gün içinde eğer müsaitsek
kısa da olsa bişeyler yazalım

eminim herkes birbirini çok merak edicek

bu yola hep beraber başladık
iyi olduğumuz zamanları da kötü olduğumuz zamanları da yazdık
aslında burada herşeyimizi paylaştık ( kayınvalidelerden ,görümcelere,eltilere,kötü komşulara kadar bi sürü şey)
en önemlisi nasıl doğurduk
bebğimiz ve biz iyi miyiz
en önemlisi bunları yazmak

huuuuuuuu önce dogurcak arkadaslar, benim gibi ekimin sonuna dogru dogurcak arkadaslari unutmayin sakin bizimlede ilgilenin bizide okuyun hahahha

bu arada doktordan geldim, bebisi göremiyoruz biz tabi ama kalbini dinledim bide dr. elleriyle minciklaya minciklaya bebisimi kontrol ediyo basi asagida oglumun sirtinida dayamis soluma karnimdan ölculuyorum bi cizelge var ona göre bebisim takip ediliyor yani kilosunu bilmesemde bebisim buyumus 2 hafta öncesine kadar

selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi

oğluna maşallah cnm
sana da geçmiş olsun canım aslında tuzu hepimizin kesmesi gerekiyor,ben de azalttım ama kesmeyi deniycem... idrar tahlili ne zamandır yapmıyor dr. bana,gerci bir sıkıntım yok ama akıntıdan korkuyorum dr.a söyledim ama şüphelenmedi enfeksiyondan,yarın da benim kontrolüm var bakalım sorayım tekrardan akıntımın artmış oluşunu..

Masallah oglusuna o zaman,ooo sen 20 lere dustun desene,hadi gozunaydin...ilaclarini ihmal etme

erkekine masallah canim canim benim ne guzel moralin hep iyi olsun sen hic canini sIkma, bebisin rahat rahat gelicek Allahin izniyle kizinin dogum gunu kutlu olsun canim masallah kucuk ablayada

sevcanyk cım teklifini seve seve kabul edıyorum canım..zaten nerde keyif orda ben

felis,artist,masumiyet nerdesiniz kızlarrrrr ve istanbuldaki -muhtemelen bakırköyde mi olur- buluşmaya gelebilecek annişler aranıyorrrr !!!!

bana pazartesi ve çarşamba uygun

3.istanbul buluşması tey tey tey

canım allah kolaylıkla sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inş çok geçmiş olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…