Hamilelik depresyonu dedikleri bu olsa gerekOflamaktan pohlamaktan, herseye sinirlenmekten, aglamaktan kisacasi kendimden sikildim Kurdugum hayallerin hicbirinin olmamasindan hatta hayal bir yana tatsizliklar olmasindan da SIKILDIM Ben zaten ne icin hayal kursam tam tersi olur. Evden disarida cikamiyorum buranin lanet hava sartlari yuzunden iyice kendimi dinler hale geldim Neyse Allah beterinden saklasin diyelim kendimizi ferah tutalim:) Kimsede yok zaten
selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
maaşallah canım bebişine ilk sen doğuracan galiba tatlım ayy benide heyecan bastı şimdi:85:bu arada 17 eylül okullar açılıyor
topik olarak depresyona girdik vatana millete hayırlı olsun allah herkese sabır versin
Hepimiz bunalımdayızBen de geçenlerde eşimin çok sevdiği, benim de çok güzel yaptığımı söylediği bir yemeği yaptım. Aman o neydi öyle?? Mahvoldu resmen. Ama yedi. Arada olur öyle dedi. Bugün yine aynı yemeği yaptım. Sonuç yine aynı Ben maşayı çarptım. Tabakları çarptım :) Aldığın malzeme kötü falan diyerekten Eşim önce sustu. Sonra ben ağlamaya başladım ocağın başında. Ama hıçkıra hıçkıra. Oda bu sefer iyice çıldırdı. Pişirme daha ne uğraşıyorsun kendini sinir ediyorsun falan. Ben iyice çıldırdım. Ne demek istiyorsun diye Aaaayyy böyle böyle kavga ettik. Sonra düzeldik ama allahtan...
Yaa gercekten mi bende bitek ben bunalımdayım sanıyodum daha dogum yapmadan lohusa psikolojisine girdim.. bugünde ben yemek yaptım eşim begenmedi söylemedi bişey ama yüzünün şeklinden anladım gerçi bende begenmemiştim sorada dogumdan bahsettik istersen sezeryan ol canın acımasın kıyamam falan diyince actım çeşmeleri zor sustum valla
selam kızlar ben geldim bugün kontrolümüz vardı 33+2 haftalık 2 kg olmuş oğlumuz plasentam aynı durumda yani hala kanamalı doğum riskim var artık haftalık gidicem kontrollere doktor ameliyat anına kadar hiç bişey belli olmaz dedi bu görsellikle inşallah rahmin kurtulacak biraz kan takviyesi olacak dedi kan ilacımı 2ye çıkardı ayrıca nst ye bağladı normal çıktı veee en erken 10 eylül en geç 24 eylülde alırız büyük ihtimal 17 eylül dedi bende gönlümden 18 diye geçiriyordum dedim gülüştük moralim iyiyken kızıma kısmetse yarın akşam doğum günü yapıcam pasta sipariş ettim yarın annem kardeşim gelecek misafir odasından temizliğim başlayacak inşallah bende böyle kızlar umarım iyisinizdir alıştım artık korkmuyorum allah hayırlısını versin hepimize doktorum cesaret veriyor birde idrar tahlilinde protein çıktı yani tansiyonmuş hergece 11 de tansiyonumu ölçüp yazıcam tuzu tamamen kesmemi söyledi ve karın bölgemdeki baskı hissi için idrar tahlili aldı enfeksiyon varsa hemen antibiyotiğe başlıyacaz erken doğumu tetikler dedi
Ay benimkide diyor istersen söyleyelim ssezeryan ol diye... Bunlar doğumdan korkup bu hale geldiğimizi mi dşnüyorlar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?