2012 Ekim Anneleri

Hamilelik depresyonu dedikleri bu olsa gerek Oflamaktan pohlamaktan, herseye sinirlenmekten, aglamaktan kisacasi kendimden sikildim Kurdugum hayallerin hicbirinin olmamasindan hatta hayal bir yana tatsizliklar olmasindan da SIKILDIM Ben zaten ne icin hayal kursam tam tersi olur. Evden disarida cikamiyorum buranin lanet hava sartlari yuzunden iyice kendimi dinler hale geldim Neyse Allah beterinden saklasin diyelim kendimizi ferah tutalim:) Kimsede yok zaten

galiba bende depresyona girdim yada girip çıkıyorum :) 2 gun oncesıne kadar enerjık mutluydum 2 gundur,halsızım ,canım sıkılıyor,artık yoruldugumu hissediyorum,bıraz oncede agladım eşim nıye aglıyorsun dedı cevabım bilmiyorummmm

zaman zaman benim de ağlayasım gelio bahane bulup ağlıyorum =)
çalişiyorum iş yerimden sıkıldımmmmmm
neyse ki haftaya ayrılcam :)

canım seni anlıyorum aslında hepimiz birbirimizi anlayabiliyoruz.lakin kimse bizi anlamıyor ve habire üstümüze geliyorlar insanlar bende senden farksız bir durumda değilim sinirlerim o kadar yıprandıki şu sıralar ağlama krizlerine giriyorum tek istediğim yaslanabileceğim bir omuz geçen gün kayınpederime sarılıp ağlamaya başladım sonra kendime gülüyorum hiç yapmadığım bişeydi.ama hormonlarımız tavan yapmış durumdalar hiç mutlu olamuyorum çok depresifim ve herkese saldırıyorum ve olur olmaz herşeye alınıyorum ama bazı kendini bilmezler bu hassas dönemimde üstüme öyle bir geldilerki anlatmak çok zor vicdan kalmamış kimsede ALLAHA havale ediyorum başka söylenecek söz bulamıyorum unutmak istesemde beynimi kemiriyor o sözler hakaretler kendimi çocuğumla avutmaya çalışıyorum doğacak yavrumu düşlüyorum onlar için yaşamak zorundayım mutlu olmak zorundayım diyorum ama kör şeytan içime giriyor bazen sinir :
krizleri geçiriyoruminş bunları atlatmayı başaracağım

cimeka bende aynıyım idrar tahlilim de protein çıktıya vucudunda ödem olabilir dedi doktor ve bende senin gibiyim çok su içiyorum tuvaletim var gibi gidiyorum otur otur yok acaba seninde vucudun sumu tutuyor ama ben doktoruma bunları demedim sadece gecede 4-5 kez wc ye gittiğimi söyledim ama çok az yani yok gibi tahlil istedi

maaşallah canım bebişine ilk sen doğuracan galiba tatlım ayy benide heyecan bastı şimdi:85:bu arada 17 eylül okullar açılıyor

kızlar kekmi yaptınız bende bugün yapıcaktım minik kek kapsüllerinde üstünüde pudingle süsleyecektik kızım istedi ama yetiştiremedik çok yoğundum bebeğin kıyafetleriyle eşyalarıyla uğraşıyorum ütü yapıyorum dahada var yarın yaparım artık hiç içime sinmiyor kızım istediği için ama anneciği çok yorgundu.

maaşallah canım bebişine ilk sen doğuracan galiba tatlım ayy benide heyecan bastı şimdi:85:bu arada 17 eylül okullar açılıyor

evet canım kızım 2.sınıfa başlayacak kısmetse bende bir acayip durumdayım hiç geçmeyecek sandığım günler nasılda geçmmiş diyorum şuan kendime sanki tadını alamadım bir an bir duygu boşluğu hissettim biran önce bebeğimize kavuşmak için gün sayıyordum şimdide ne çabuk geçti diyorum acaba biraz dahamı kalsaydı

Hepimiz bunalımdayız Ben de geçenlerde eşimin çok sevdiği, benim de çok güzel yaptığımı söylediği bir yemeği yaptım. Aman o neydi öyle?? Mahvoldu resmen. Ama yedi. Arada olur öyle dedi. Bugün yine aynı yemeği yaptım. Sonuç yine aynı Ben maşayı çarptım. Tabakları çarptım :) Aldığın malzeme kötü falan diyerekten Eşim önce sustu. Sonra ben ağlamaya başladım ocağın başında. Ama hıçkıra hıçkıra. Oda bu sefer iyice çıldırdı. Pişirme daha ne uğraşıyorsun kendini sinir ediyorsun falan. Ben iyice çıldırdım. Ne demek istiyorsun diye Aaaayyy böyle böyle kavga ettik. Sonra düzeldik ama allahtan...

bende bayramda kıskançlık krizine girmiştim ne salağım diyorum kendime adam yanımda yapışık geziyo kafasını kaldırıp bakmaz hala kıskanıyorum ne şaşkınız dimi kızlar

kızlar iyi geceler yarın temizlik başlıyor ve kızımın doğum günü var gecede yoğun bir gün olacak yatayım bugünde baya stres yapmıştım zaten tatlı bol bebişli rüyalar

ben bazen hırsımı alamıyorum,birilerini boğmak istiyorum ama kendımı frenlıyorum:26: az kaldı şurda hapishanede doğurmayayım pis olur diyorum birilerini pataklasam rahatlarmıyım acep

herkese iyi,huzurlu,bol uykulu ve wc'siz geceler kızlarcım.genelde herkes iyi çok şükür.bu gün odamız geldi teyzeleri eşim nöbete gittiğinden yerleşmemiş halide olsa dayanmayıp paylaşmak istedim.ayy durup durup odaya girip bakıyorum, dua okuyorum ne tuhaf bişeymiş darısı isteyenlere olsun inşallah.

kızlar mrb.beni uyku tutmuyor 1haftadır.ne güzel erkenden 10da yataga girerdim öncedenbebeğimin hareketleri de arttı uyutmuyor..bende sakarlık ta başladı.iştahım da açıldı bu aralar.şeker nedeniyle yememem gereken seyleri çok canım istiyor.kendimi tutamıyorum.doktorum kızacak yine bana kilo almışsın diye..üffff artık fenalık bastı bana az kaldı ama son aylar hiç çekilmiyor artk

Yaa gercekten mi bende bitek ben bunalımdayım sanıyodum daha dogum yapmadan lohusa psikolojisine girdim.. bugünde ben yemek yaptım eşim begenmedi söylemedi bişey ama yüzünün şeklinden anladım gerçi bende begenmemiştim sorada dogumdan bahsettik istersen sezeryan ol canın acımasın kıyamam falan diyince actım çeşmeleri zor sustum valla

Ay benimkide diyor istersen söyleyelim ssezeryan ol diye... Bunlar doğumdan korkup bu hale geldiğimizi mi dşnüyorlar acaba

canım geçmiş olsun.her gittiğimde benim de tansiyonum yüksek çıkıyor doktora.ama evde tansiyon takibi yapıyorum normal.idrar tahlilimde protein çıkmadığı için şimdilik ilaç kullanmıyorum.bebeğimin gelişimi de 1hafta geri olunca tansiyona bağlamıştı doktorum.ama ben yorgunluğa bağladım.çok yordum kendimi geçen ay.maşallah bebişinin kilosu iyi tansiyon olmasına rağmen.inşallah 9eylülde gittiğimde benim de bebeğim normal haftasını yakalar

Ay benimkide diyor istersen söyleyelim ssezeryan ol diye... Bunlar doğumdan korkup bu hale geldiğimizi mi dşnüyorlar acaba

Evet canım bende yokladım oda senin acı cekmeni istemem falan dedi sonra acaba dedim kendi içinmi benim sezeryan olmamı istiyohani sankiaha eskşsi gibi birlikte olamayız mı sanıyo ima ettim oda cok kızdı ben senı düşünüyorum sen nediyosun cok utandım sonradan ama neyapim aklıma hersey geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…