2012 Ekim Anneleri

keki cok kabaran ve meshur olan hanimlar bana bir tarif verebilirmisiniz nettekilere guvenemiyorum simdi bide olmaz falan bu saatte

arkadaşlar merak ettiğim bişey var..ben çoooook su içiyorum.3-3.5 lt oluyor yani..ama wc ye sık gitmiyorum ve gitsem de azıcık oluyor...ne ki bu???tamam terliyorum da bu kadar su sadece terle gitmez ki??

arkadaşlar merak ettiğim bişey var..ben çoooook su içiyorum.3-3.5 lt oluyor yani..ama wc ye sık gitmiyorum ve gitsem de azıcık oluyor...ne ki bu???tamam terliyorum da bu kadar su sadece terle gitmez ki??

bende gunde 1bucuk litre su iciyorum bende tam tersi cok wc ye gidiyorum nasil is bende anlamadim.

coyote,gadis ve artist...

suan için pazartesi günü bir bakırköy buluşması görünüyor bizim için... masumiyet ve felis size de uyuyorsa onaylayalım yer belirleyelim ne dersiniz...

Normalde nasıldı idrara çıkman?
Ben mesela çok su içmeme rağmen çok az tuvalete giden bir insandım ve asla tuvalete sıkışmam ben. Doluluk hissinden dolayı giderim tuvalete:)
Hamilelik döneminden ise aynen devam ediyor, hâlâ az tuvalete gidiyorum. İstanbul da iken 3 lt içiyordum mesela 3-4 kez tuvalete gidiyordum. Geri kalanı nefesle, terle çıkıyor herhalde.
Şu an olduğum yer serin olduğu için o kadar su içmiyorum. Dün 2 yaşında kızı olan bir bayanla tüm gün beraberdik, kadının dikkatini çekmiş. " ya sen hiç tuvalete gitmiyorsun, ben bıkmıştım artık gitmekten"dedi:). Bundan sonra olur mu, bilmem.

cimeeekaaaaaaaa bu saatte bu nee keki kızzzz yapılır mı bu bana yarın kontrolüm var benim yememem lazım
dediği gibi arkadaş istedi ben de veriverdim

valla eskiden ne içsem wcde giderdi,hatta su içmeye korkardım daha mideme gitmeden mesaneme giderdi sanki,çok sık çıkardım wcye ama son bir aydır böyle..acaba doktora sorsam mı ki? yoksam çucuğum fazla suyun içinde mi sıkışıyor gibi oluyorum mesaneme bastırıyor ya bebiş,ama wc ye gidince de bişey yok..anlamadım gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…