o zaman pazartesi herkese uyuyor suan için doğru mu kızlarrr...
keki cok kabaran ve meshur olan hanimlar bana bir tarif verebilirmisiniznettekilere guvenemiyorum simdi bide olmaz falan bu saatte
Kekevi: Snger Kek
işte kek budur,hiç şaşmaz,süper olur böyleeeeeeeeee fıssss fısssssss.....
ayyyy hemen yapiyorum oglusum kek istiyor sanirim annesindencok guzel görunuyor.
hakkaten çok az kalmış şaka gibi dimi bugün 31 sayıyordum şimdi 24 gün kalmış olabilir diyorum enteresan şoktayım
O halde saliya ne dersiniz???diger istanbullular yasiyor musunuz nerdesiniz tatlilarim???Ses varin bakim hiiiiii.....
arkadaşlar merak ettiğim bişey var..ben çoooook su içiyorum.3-3.5 lt oluyor yani..ama wc ye sık gitmiyorum ve gitsem de azıcık oluyor...ne ki bu???tamam terliyorum da bu kadar su sadece terle gitmez ki??
yap yap,ama hiiiiiiiiç bir malzemeyi adımı es geçme.harfi harfine uygula yani....afiyet olsun
cimeeekaaaaaaaa bu saatte bu nee keki kızzzzyapılır mı bu bana yarın kontrolüm var benim yememem lazım
o zaman pazartesi herkese uyuyor suan için doğru mu kızlarrr...
arkadaşlar merak ettiğim bişey var..ben çoooook su içiyorum.3-3.5 lt oluyor yani..ama wc ye sık gitmiyorum ve gitsem de azıcık oluyor...ne ki bu???tamam terliyorum da bu kadar su sadece terle gitmez ki??
dediği gibi arkadaş istedi ben de veriverdimcimeeekaaaaaaaa bu saatte bu nee keki kızzzzyapılır mı bu bana yarın kontrolüm var benim yememem lazım
Normalde nasıldı idrara çıkman?
Ben mesela çok su içmeme rağmen çok az tuvalete giden bir insandım ve asla tuvalete sıkışmam ben. Doluluk hissinden dolayı giderim tuvalete:)
Hamilelik döneminden ise aynen devam ediyor, hâlâ az tuvalete gidiyorum. İstanbul da iken 3 lt içiyordum mesela 3-4 kez tuvalete gidiyordum. Geri kalanı nefesle, terle çıkıyor herhalde.
Şu an olduğum yer serin olduğu için o kadar su içmiyorum. Dün 2 yaşında kızı olan bir bayanla tüm gün beraberdik, kadının dikkatini çekmiş. " ya sen hiç tuvalete gitmiyorsun, ben bıkmıştım artık gitmekten"dedi:). Bundan sonra olur mu, bilmem.
ayy canim ya ben istedim tarifi, krize girdim resmen ya. görmemis olyarin kontrolden sonra yaparsin
dediği gibi arkadaş istedi ben de veriverdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?