Evet canım bende yokladım oda senin acı cekmeni istemem falan dedi sonra acaba dedim kendi içinmi benim sezeryan olmamı istiyohani sankiaha eskşsi gibi birlikte olamayız mı sanıyo ima ettim oda cok kızdı ben senı düşünüyorum sen nediyosun cok utandım sonradan ama neyapim aklıma hersey geliyo
Evet canım bende yokladım oda senin acı cekmeni istemem falan dedi sonra acaba dedim kendi içinmi benim sezeryan olmamı istiyohani sankiaha eskşsi gibi birlikte olamayız mı sanıyo ima ettim oda cok kızdı ben senı düşünüyorum sen nediyosun cok utandım sonradan ama neyapim aklıma hersey geliyo
rüyamda sezeryan olmuştum ondanda korktum
ben heralde ameliyathanede korkudan hüngür hüngür ağlarım:18::18:
inşallah tansiyondan gitmem
ondanda diilde karnına bastırıp pis kanı boşaltıyolarmış alttan elleyip.en çok ondan tırsıyorum inş tam ayılmış olmam:18:
İşin o kısmı eşimin aklına geliyor mu blmem ama benim geliyorEskisi gibi olmaz mı acaba? Çok mu genişleyecek genital bölgem ve hoş olmayacak mı falan diyorum Eşime de sordum hatta bunu... Bilmiyorum daha önce karım doğum yapmadı dedi
Ya mantıken düşününce hersey eskisi gibi oluyodur zaten normal dogum allahın bi mucizesi yengem iki tane normal dogum yaptı eskisi gibi hala acıyo bile dedi ama bende ya kücülmesse diye korkuyorum
aklina hic kötu sey getirme canim, bende normal dusunuyorum esimde destekliyor normal olmami ve benimde aklima geliyor bazen sonrasinda nasil olurum diyeama dogumdan 6 hafta sonra herseyiyle normale dönuyormus dahada saglam o aklimiza gelen seylerin olmasi icin 4 5 kere normal dogum yapmamiz lazimmis, bi arkadasim söyledi kendisi 3. ye normal yapicak
Karnim acikti :125: :125: ne yeseeeeemsut mu icseeem?
sakın birşey yemedün gece ben yedim pişman oldum:=)) Sabaha kadar uyutmadı
bir bardak soguk sut ictim kesti simdilikbakalim gece uzun
Ayyy kızlar gercekten bu saatte bişey yemeyin ben gecen yedim sabaha kadar uyutmadı bide sabah bi kalktım karnım taş gibiydi cok zorlandım gercekten
Evet ozellikle refluyu tetikliyor maalesef.
Yememek lazim.suya-sute dayaniyoruz....ama gecmisi okurken ''kek'' olayini gordum ya offff canim cekti,sabah olsun kek yapicam
kızlar acıl yardım bana hiç gunese cıkmıodum dun mecburen sadece 5 dk falan guneste kaldım cenem agız cevrem burun altı falan bıldıgınız top sakaL modelı seklınde kızardı ve ne kadar nemlendırıcı surduysem doğal zeytınyagı kremı falan yumuşamıo tam o kısımlar asırı gergın sankı denızde yanmışım gıbı nabayım ben ya aynılarından boynumdada olmuş off çok acıyı yanıo hemde ıgrenc bı görunum oldu çok moralım bozulduuuu :2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?