2012 Ekim Anneleri

İşin o kısmı eşimin aklına geliyor mu blmem ama benim geliyor Eskisi gibi olmaz mı acaba? Çok mu genişleyecek genital bölgem ve hoş olmayacak mı falan diyorum Eşime de sordum hatta bunu... Bilmiyorum daha önce karım doğum yapmadı dedi

aklina hic kötu sey getirme canim, bende normal dusunuyorum esimde destekliyor normal olmami ve benimde aklima geliyor bazen sonrasinda nasil olurum diye ama dogumdan 6 hafta sonra herseyiyle normale dönuyormus dahada saglam o aklimiza gelen seylerin olmasi icin 4 5 kere normal dogum yapmamiz lazimmis, bi arkadasim söyledi kendisi 3. ye normal yapicak

canım dediğin şey söyle oluyo sezeryandan sonra 3kere elip karnına bastırıyolar kanları boşaltıyolar biraz acıyo ama alttan falan ellemiyolar bide sondasız ameliyat olmaz takıyolar ama epiduralden sonra benim 2.sezeryanım olucak o yüzden yazdım sana...

Ya mantıken düşününce hersey eskisi gibi oluyodur zaten normal dogum allahın bi mucizesi yengem iki tane normal dogum yaptı eskisi gibi hala acıyo bile dedi ama bende ya kücülmesse diye korkuyorum

Ya mantıken düşününce hersey eskisi gibi oluyodur zaten normal dogum allahın bi mucizesi yengem iki tane normal dogum yaptı eskisi gibi hala acıyo bile dedi ama bende ya kücülmesse diye korkuyorum

Demekki hepmizin aklına geliyor bu. Ben de eski haline dönemezmiş gibi hissediyorum ama. Yengenin acıyor bile demesi bu düşüncemin yanlış olduğun u gösteriyor. Demekki 6 hafta bekliyoruz sonra eskisi gibi olyoruz

Evet ya bende kendi kendime diyorum normal dogum yapanlar nasıl yapıyo kimsede buyüzden eşinden boşanmıyo demekki hersey normale dönüyo ilk hamilelik ilk dogum olunca insan herseyi evham yapıo resmen

Ayyy kızlar gercekten bu saatte bişey yemeyin ben gecen yedim sabaha kadar uyutmadı bide sabah bi kalktım karnım taş gibiydi cok zorlandım gercekten

bir bardak soguk sut ictim kesti simdilik bakalim gece uzun

Iyi yaptin canim. Sen seytana uyma :)

Ayyy kızlar gercekten bu saatte bişey yemeyin ben gecen yedim sabaha kadar uyutmadı bide sabah bi kalktım karnım taş gibiydi cok zorlandım gercekten

Ah canim dun ben oyleydim iste. Yedim sonra da sabaha kadar o beni yedi :)

Evet ozellikle refluyu tetikliyor maalesef.
Yememek lazim.suya-sute dayaniyoruz....ama gecmisi okurken ''kek'' olayini gordum ya offff canim cekti,sabah olsun kek yapicam

Evet ozellikle refluyu tetikliyor maalesef.
Yememek lazim.suya-sute dayaniyoruz....ama gecmisi okurken ''kek'' olayini gordum ya offff canim cekti,sabah olsun kek yapicam

Ne yalan soyliyim benim de canim cekti ama yapmayacagim. Esim yemez, ben de anca 1 dilim. Oldugu gibi kalir. En iyisi firindan almak 1 dilim :)

kızlar acıl yardım bana hiç gunese cıkmıodum dun mecburen sadece 5 dk falan guneste kaldım cenem agız cevrem burun altı falan bıldıgınız top sakaL modelı seklınde kızardı ve ne kadar nemlendırıcı surduysem doğal zeytınyagı kremı falan yumuşamıo tam o kısımlar asırı gergın sankı denızde yanmışım gıbı nabayım ben ya aynılarından boynumdada olmuş off çok acıyı yanıo hemde ıgrenc bı görunum oldu çok moralım bozulduuuu :2::2::2:

Canim bepantane surr birde belki iyi gelir. Bebisine aldigin nemlendriciler varsa onlada olabilir. Moralini de bozma ayrica. Gececek neticede canim benim :)

Son düzenleme:
kizlar burda saat 4 ve ben uyuyamiyorumnormal dogumdan korkmayin kizlar adi ustunde normal:)ben ingilterede yasiyorum ve burda sezaryan yasak tukiyede yasakalninca herkes tepki gosterdi ama burda neden tepki gormuyor acaba!ve turkiyede bisekilde aliyorlar sezaryaana burda imkani yok senin tibbi gerekeliginin yoksa kesinlikle almiyorar imkansiz!once norma icin ugrasiyorar ve burda kadinar dogumdan korkmuyor hamieik kursuna gidiyordum ordan biiyorum,oyle rahatlarki valla cocugu dogurup ordan kahve icmeye geliyorlar:)masallah

Günaydın annişler gece depresyondan bahsetmişsiniz ben resmen kafayı yemiş durumdayım kahkaha atarken başlıyorum hüngür hüngür ağlamaya eşim gülüyor ne yapsın adam uyku tutmadı bu gece beni dün çok sancım vardı hala devam ediyor gecede kabus gördüm gerçi hatırlamıyorum ama korkmuş kalktım bugünde dr a gidicez işte de seminer varmış geç kalcam yani dr a şimdi git bekle bir daha 1-2 saat bugün bir bitse akşam olsa da paşamı görsem

hekese günaydınnnnn benıde uyku tutmuyor gece gec yattım sabah 6 da ayaktaydım dön dön uyuyamıyorum yaa..bebişler olunca zaten uyku yok..hormonlar provamı yaptırıyor bize yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…