2012 Ekim Anneleri

kızlar günaydın bende 7 de kalktım dolandım dolandım yok uyku tülleri attım makinaya annemler gelene kadar biraz yumuşasın kiri dedim zaten temizlerde ne yapayım kan ilacı aldım 2 tane birden 1 saat kahvaltıda edemem napıcam bilmem gidip biraz daha dolansam iyi olucak galiba

Gunaydin bebikler ve guzel anneler,
Benim minnak kizim gene uyanmis hickiriyor,kahvaltimizi yapicaz birazdan.sizin minnaklar nasil,tatli yanaklarindan opuyorum onlariBu arada gece gene bacaklarim cok agridi magnezyumun falan faydasi yok o kadar yogurt ayran tuketiyorum yok yok yok,sanki kokunden kopacak bacaklar!duygusal olarak da bir cogunuzun bahsettigi gibi sıkıntıli gunler geciyor,ben bir de dogumdan sonra o kalabaliktan nasil kurtulacagimi dusunuyorum,simdi duyan gelecek duyan gelecek,giden de kalkmiyor anacim,arkadastan biliyorum kiz dogum yapti herkes sabah bir gelmeye basliyor taa gece kalkiyor yaa!ne dusuncesizlik!

Günaydın Kızlarrr

Bizde oğluşumla erkenciyiz çünkü bugün bizim kontrolümüz var bakalım benim fıkırdak kuzum ne yapıyor birazdan eşim almaya gelecek randevumuz 9:00 da kızlar dualarınızı eksik etmeyin güzel haberler getirelim sizlere

coyotee yerim senin o hık hık diye hıçkıran kızını maşallahh ona annesii geleni gideni kalabalığıda takma boşver bebeğini kucağından indirmezsin birazda ah vah dersin ağrım var dersin kalkıp giderler

azraamm kolay gelsin canım sana da kendini fazla yorma

günaydın depresif anneler
ben de aynen sizin gibiyim
çok alıngan oldum ya
ööffff
dün gece yine eşime sardım

asuuu çok güzel haberler getir bize moralim düzelsin canım

azracım bebişine çok sevindim
allah kavuştursun diyorum
coyote siz hala hıçkırıyo musunuz

bu arada ben yine doktor deiştiricem ya gece doğuma gelmiomuş doktorum her gün doğum oluomuş çünküüüüü

bu saatten sonra doktor değiştirmek de zor ya
aslında doktorunun gece de olsa gelmesi lazım
ben de oktorumla konuşucam gece sancım olursa gelicek misiniz diye
çünkü ben doktoruma 150 km uzaktayım

canim kolay gelsin.
kan ilaci olarak Gyno Ferro Sanol mu aliyorsun? Ben bunu aliyorum gunde 2 tane.aldiktan sonra 1 saat bir sey yememek mi gerekiyor acaba?
Cunku ben gunde 2 tane almama ragmen degerlerim dusuk,acaba ondan mi...Dr'a sormadim hic nasil almam gerektigi ile ilgili...

bir günaydın da bizden olsun kızlar bugün topiğimizin güzel annişleri ne kadar erkenci böyle, çok güzel, sevindim

ya cok önemli tabi ben bebekimi herkese emanet edemem öle bi anda baskası gelcek dogurtcak olmazzz anaam olmaz bi hastaneyle görüstüm normal 900 sezeryan 1600 müş ve bebek yogun bakımı bebegın testleri kontrolü lohusa serbeti dogumdan sonra güzellik uzmanı fln geliomuş bu paranın içindeymişşşş doktoruda kendılerı arayıp cagırıomus gece şimdi ben burda dogurmıyımda napıyım

Allah bugun hepinizden hayirki haberler nasip etsin insallah ve gelelim konuyaaaa...
Kiz asude sen camokanin hamsiyesini almayacak miydin,benim kizimi da yiyosun bakCamokaaa haberin olsun duy bak hamsiyenin ustune her an gul koklanabilir
Evet camokacim benim kelebek bir duruyo bi basliyo hik hik hikkkkkkk....

ayy süper valla
keşke burdada öyle imkanlar olsa
benim bebişim şark görevine denk geldi
biçok şeyden mahrum kaldık ana kız
en azından doktorumuz iyi olsun de mi yani

erkek anaları böyle oluyo işte şekerim güven olmuyo
kontrolden gelsin sorarım ben ona
böyle giderse vermem kızımı
senin kızınla beraber oynarlar benimki de çok hıçkırıyo zaten
beraber hıçkırsınlar
ısırırım ben onları

ben oroferon kullanıyorum canım evet kan ilacı aldıktan sonra 1-2 saat bişey yememk ggerekiyor etkiisi kayboluyormuş özellikle çay ve süt ürünleri kahvaltı yani zaten aç alıyosun bana beklemek zor geldiğinden gece wc ye kalktığım 4-5 gibi alıyorum akşam unutmuşum ondan sabah içtim ve hala bişey yemedim bende farkettimki gece içip uyuyunca değerlerim azda olsa yükselmiş

sağol canım

asude ve diğer arkadaşlar sizde hayırlı haberlerle gelin emiiiii

eşim gece mutfakta doğalgaz borularını boyadı bu hafta onlara bayram tatili ya yeminle kafayı buldum tiner kokusundan yaa
kafayı yemiş gecenin bi yarısı boya yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…