- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
bu arada ben yine doktor deiştiricem ya gece doğuma gelmiomuş doktorum her gün doğum oluomuş çünküüüüü
kızlar günaydın bende 7 de kalktım dolandım dolandım yok uyku tülleri attım makinaya annemler gelene kadar biraz yumuşasın kiri dedim zaten temizlerde ne yapayım kan ilacı aldım 2 tane birden 1 saat kahvaltıda edemem napıcam bilmem gidip biraz daha dolansam iyi olucak galiba
bu saatten sonra doktor değiştirmek de zor ya
aslında doktorunun gece de olsa gelmesi lazım
ben de oktorumla konuşucam gece sancım olursa gelicek misiniz diye
çünkü ben doktoruma 150 km uzaktayım
gelmiomuş ben sormadım ama dogum yapanlar öle dedi sorsam dicek gelirim numaramı werdım fln dicek.ama ben 3 kere agrım oldugunda aradım 3 ündede ulasamadım doğursam haberi olmıcak yanii.sonucta baska doktorada guwenemem nasıl yapar fln die.sende gec kalmadan konusta inş geliodur canım seninki
bu saatten sonra doktor değiştirmek de zor ya
aslında doktorunun gece de olsa gelmesi lazım
ben de oktorumla konuşucam gece sancım olursa gelicek misiniz diye
çünkü ben doktoruma 150 km uzaktayım
gelmiomuş ben sormadım ama dogum yapanlar öle dedi sorsam dicek gelirim numaramı werdım fln dicek.ama ben 3 kere agrım oldugunda aradım 3 ündede ulasamadım doğursam haberi olmıcak yanii.sonucta baska doktorada guwenemem nasıl yapar fln die.sende gec kalmadan konusta inş geliodur canım seninki
sorucam gittiğimde bana öyle bi doktor lazım her an hazır olmalı ilgilenmeli
benim arkadaşlarımla çok ilgilenmiş o yüzden bu doktoru seçmiştim ama yine de garantiye alayım kendimi
Allah bugun hepinizden hayirki haberler nasip etsin insallah ve gelelim konuyaaaa...Günaydın Kızlarrr
Bizde oğluşumla erkenciyiz çünkü bugün bizim kontrolümüz varbakalım benim fıkırdak kuzum ne yapıyor birazdan eşim almaya gelecek randevumuz 9:00 da kızlar dualarınızı eksik etmeyin güzel haberler getirelim sizlere
coyotee yerim senin o hık hık diye hıçkıran kızınımaşallahh ona annesii geleni gideni kalabalığıda takma boşver bebeğini kucağından indirmezsin birazda ah vah dersin ağrım var dersin kalkıp giderler
azraamm kolay gelsin canım sana da kendini fazla yorma
ya cok önemli tabi ben bebekimi herkese emanet edemem öle bi anda baskası gelcek dogurtcak olmazzz anaam olmazbi hastaneyle görüstüm normal 900 sezeryan 1600 müş ve bebek yogun bakımı bebegın testleri kontrolü lohusa serbeti dogumdan sonra güzellik uzmanı fln geliomuş bu paranın içindeymişşşş doktoruda kendılerı arayıp cagırıomus gece şimdi ben burda dogurmıyımda napıyım
Allah bugun hepinizden hayirki haberler nasip etsin insallah ve gelelim konuyaaaa...
Kiz asude sen camokanin hamsiyesini almayacak miydin,benim kizimi da yiyosun bakCamokaaa haberin olsun duy bak hamsiyenin ustune her an gul koklanabilir
Evet camokacim benim kelebek bir duruyo bi basliyo hik hik hikkkkkkk....
ben oroferon kullanıyorum canım evet kan ilacı aldıktan sonra 1-2 saat bişey yememk ggerekiyor etkiisi kayboluyormuş özellikle çay ve süt ürünleri kahvaltı yani zaten aç alıyosun bana beklemek zor geldiğinden gece wc ye kalktığım 4-5 gibi alıyorum akşam unutmuşum ondan sabah içtim ve hala bişey yemedim bende farkettimki gece içip uyuyunca değerlerim azda olsa yükselmişcanim kolay gelsin.
kan ilaci olarak Gyno Ferro Sanol mu aliyorsun? Ben bunu aliyorum gunde 2 tane.aldiktan sonra 1 saat bir sey yememek mi gerekiyor acaba?
Cunku ben gunde 2 tane almama ragmen degerlerim dusuk,acaba ondan mi...Dr'a sormadim hic nasil almam gerektigi ile ilgili...
günaydın depresif anneler
ben de aynen sizin gibiyim
çok alıngan oldum ya
ööffff
dün gece yine eşime sardım
asuuu çok güzel haberler getir bize moralim düzelsin canım
azracım bebişine çok sevindim
allah kavuştursun diyorum
coyote siz hala hıçkırıyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?