herkese günaydın...
ugün cildiyeye gittim kaşıntı için çok komik bişey oldu. girdim doktorun yanına o sekreterle muhabbette zaten ben oturdum o hala muhabbet ediyor. neyse sonra döndü bana buyrun dedi. dedim el ve ayaklarım kaşınıyor. daha önce diğer doktora geldim ama o yoğun olduğu için sıra alamadım size geldim dedim. verdiği ilaçları gösterdim ve işe yaramadığını söyledim. reçeteyi okuyamadı:)) ne vermişti falan dedi. söyledim bende şaşırdı.ama anladığım kadarıyla doktorun koyduğu tanıya bu ilaçların kullanıldığından haberi yok şaşkın şaşkın baktı. ilkdefa görüyormuş gibi. bunlar işe yaramadıysa başka ilaç yazayım dedi. bende kendi doktorum idrar vce karacaiğer testini yaptırmamı söyledi dedim. tabi bu arada ben hamile olduğumu biliyor(malum karnımdan bellidir diye)diye kendi doktorum böyle dedifalan diyorum. testlerde bişey çıkmaz muhtemelen akıntı varsa kadın doğumcuya git falan dedi.her hangi bir rahatsızlığın karnında kızarıklık varmı diye sordu . yok sadece çatlağım var dedim..gene şaşkın şaşkın baktı:)) kullandığınilaç damı yok dedi. yok dedim bende. o zaman senin kesin diyet yapman lazım bir tür alerji bu dedi. et, süt. yoğurt, yumurta, kızartma,sebze... kola meyve suyu...sayıyor daha yememen lazım dedi. içimden dedimki manyak mı bu doktor ben bunları yemezsem çocuk nasıl beslenecek, bu doktordan bana hayır yok diye geçiriyorum. sonra bir ara yine saydı hastalık vaarmı falan diye yok dedim. en son hamilelil falan varmı dedi.lesine sordu diğerleri gibi. bende güldüm. nasıl yani körmü falan dedim içimden. evet dedim. şaşırdı. nasıl yani falan dedi. hem sekreter hem doktor baktı şaşkın şaşkın. sonra toparlamaya çalıştı. kaç haftalık yeni falan sandı. bende 32. haftamdayım dedim. adam dondu kaldı. nasıl yaa nerede hiç belli değil diyo. hamilelik varsa iş değişir o zamn test yapmamız lazım diyo:)))sonra çıktım bende. arkamadan sekreter de doktorda şaşkın şaşkın bakıp kaldılar.
ben oroferon kullanıyorum canım evet kan ilacı aldıktan sonra 1-2 saat bişey yememk ggerekiyor etkiisi kayboluyormuş özellikle çay ve süt ürünleri kahvaltı yani zaten aç alıyosun bana beklemek zor geldiğinden gece wc ye kalktığım 4-5 gibi alıyorum akşam unutmuşum ondan sabah içtim ve hala bişey yemedim bende farkettimki gece içip uyuyunca değerlerim azda olsa yükselmiş
ben santefor fort kullanıyorum demir için. ve tok karnına alıyorum. doktor bişey dedmedi ama yemelkle beraber alındığında etkisi olmuyor diye araştırmıştım bende yemekten1-2 saat sonra alıyorum. ve günde 1 tane alıyorum. değerim de 11,6 idi 24. haftamda. alt sınır 12 zaten. ebe 12-15 arası olursa iyi demişti.
doktorunda sekreterinde gözünde anormallik var sanırım arkadaş göbüşlerimiz kocaman oldu nasıl farkedilmiyoki sen şişmedinmi fazla cnm yoksa göbüşün doktorun görüş alanı dışındamıydı bizim karınları görmemek için kör olmak lazım çünkü
hiç sorma cnm kilolu başladım hamişliğe ben 86 başladım 93 oldum boyumda 165 yani senin sekreter kriterlerine uygun değilim şayet şişko bir sekreter aramıyosan:)))))) göğsümde 90dı 95 oldu sağıma hazır mööö gibiyim
sakinligini,otokontrolunu ayakta alkislamak istiyorum canim
o gögüsler ilerde çok işimize yarıycak bebişlerimizi beslerken hiç merak etme benim 1,76 boyum 65 kiloydum hamile kaldığımda, şimdi 75 kiloyum benimde gögüslerim oldum olası 75 ti şimdi 85 acayip mutluyum durup durup gögüslerime bakıyorum valla önceden bakardım sütyenin içinde kamp kurcak kadar yer olurdu hep :)
5TE uyandım, şimdi yatacağım ben de, ilerleyen saatlerde görüşmek üzere!
Kızlarr biz doktordan geldikoğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşzaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdandarısı tüm arkadaşların başına...
aklina hic kötu sey getirme canim, bende normal dusunuyorum esimde destekliyor normal olmami ve benimde aklima geliyor bazen sonrasinda nasil olurum diyeama dogumdan 6 hafta sonra herseyiyle normale dönuyormus dahada saglam o aklimiza gelen seylerin olmasi icin 4 5 kere normal dogum yapmamiz lazimmis, bi arkadasim söyledi kendisi 3. ye normal yapicak
Allah bugun hepinizden hayirki haberler nasip etsin insallah ve gelelim konuyaaaa...
Kiz asude sen camokanin hamsiyesini almayacak miydin,benim kizimi da yiyosun bakCamokaaa haberin olsun duy bak hamsiyenin ustune her an gul koklanabilir
Evet camokacim benim kelebek bir duruyo bi basliyo hik hik hikkkkkkk....
erkek anaları böyle oluyo işte şekerim güven olmuyo
kontrolden gelsin sorarım ben ona
böyle giderse vermem kızımı
senin kızınla beraber oynarlar benimki de çok hıçkırıyo zaten
beraber hıçkırsınlar
ısırırım ben onları
gözün aydın cnm çok şükür hep iyi olsunlar brcktan öncemi doğurcan yoksa duymasınnnnn :))))))
şekerim sizin kızın emzik kutusu varmı çeyizinde
Ben sana kzını nasıl alacağımızı söyledim kuşum konu babalara intikal etti artık
saol canım inş. hepimiz hep güzel haberler alırız evlatlarımızdan
hayırlısı artık canım baksana sinem arkadaş nasılda aniden doğurdu hiç beklemedik bir anda ne olacağı belli olmaz
Kızlarr biz doktordan geldikoğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşzaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdandarısı tüm arkadaşların başına...
Evet sekerim var noldu ki noldu ki?
kızlarr biz doktordan geldikOğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşZaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdanDarısı tüm arkadaşların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?