2012 Ekim Anneleri

sakinligini,otokontrolunu ayakta alkislamak istiyorum canim

yok canım ya şiştim bende. üstelik aldığım 13 kiloyu neredeyse hep göbeğe aldım. başka yerlerimde hiç değişiklik yok. sadece bol bir gömlek giymiştim ama oda zaten hamile gömleklerinden. soru şekli daha komilkti. hani nerde belli değil deyince bende sakladım dedim güldüm:)) tuhaf bir adamdı yaa:)

o gögüsler ilerde çok işimize yarıycak bebişlerimizi beslerken hiç merak etme benim 1,76 boyum 65 kiloydum hamile kaldığımda, şimdi 75 kiloyum benimde gögüslerim oldum olası 75 ti şimdi 85 acayip mutluyum durup durup gögüslerime bakıyorum valla önceden bakardım sütyenin içinde kamp kurcak kadar yer olurdu hep :)

sakinligini,otokontrolunu ayakta alkislamak istiyorum canim

sağol canım napıyım sabah sabah onblarla uğraşıp strese girmeyeyim dedim. mesleğimi iyice özümsedim sanırım:)))zaten içeri girdiğim andaki tavrından sonra ne verirse versin kullanmayacağım dedim zatenn. sadece bakalım ne diyecek diye merak ettim. ama böylesimnide hiç görmemiştim..

günaydınnn.. ah şu sıcaklar yok mu yaa dışarı çıkıp alışveriş yapmam lazım ama nerdeee.. ayrıca bu kaşıntılara duş iyi geliyo da ertesi gün yine kaşınıyorum aslında aklıma gelince kaşınıyorum sanki ben psikolojik midir nedir..

Kızlarr biz doktordan geldik oğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş

Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuş zaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi ,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz

Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdan darısı tüm arkadaşların başına...

ben evlendiğimde 85ti 90 oldu şimdide 95 ama sanki küçük geliyo çamaşır emzirme sütyeni alıcam 100 almayı düşünüyorum anca denk gelir böyle kocaman uçları kapkara pek çirkin bakmıyorum bile ben aynada göğüslerime hamilelik vücudumu çok bozdu benim heryerim çatladı allahtan yüzümde değişiklik yok oğluşum iyi olsunda ben razıyım koca memelere çatlaklara

gözün aydın cnm çok şükür hep iyi olsunlar brcktan öncemi doğurcan yoksa duymasınnnnn :))))))

kafaınza takmayın kızlar allah herşeyi ne güzel vermiş. benim annem 7 doğum yapmış..hepside normal doğum.allah aşükür bişey olmamış. normal olan herşeuy sağlıklı unutmayın bunu.ayrıca normla doğum bir mucize çünkü vücut baştan sona yenileniyor. allahın verdsiği birer lütuf kadınlar için. 3-4 hafta içişnde toparlanıyor zaten.

şekerim sizin kızın emzik kutusu varmı çeyizinde

Ben sana kzını nasıl alacağımızı söyledim kuşum konu babalara intikal etti artık

gözün aydın cnm çok şükür hep iyi olsunlar brcktan öncemi doğurcan yoksa duymasınnnnn :))))))

saol canım inş. hepimiz hep güzel haberler alırız evlatlarımızdan
hayırlısı artık canım baksana sinem arkadaş nasılda aniden doğurdu hiç beklemedik bir anda ne olacağı belli olmaz

Herkese Hayirli Cumalar
Cok sukur bir haftayi daha tamamladik.
Kizlar yine bulusma ayarliyorlar maasallah diyorum oncelikle bu ne enerji ben iyice hantallastim valla ayaklar aldi basini gitti penguen gibi yuruyorum zaten azcik dolassam yoruluyorum. Gecen ay ki bulusma son olmustur diye dusunuyordum acikcasi bu kadar az bir sure kalmisken ben goze alamiyorum acikcasi gelmeyi. Hem tatilden daha yeni geldim ev almis basini gitmis kadin gelecek temizlige marangoz gelecek dolap yaptiricaz karyola kurulucak kiyafetler yikanip utulenecek hic bos vaktim yok valla hepsi basima kaldi oteleye oteleye boyle oldu iste kendimi artik daha yorgun hissediyorum gece de guzel uyunmuyor zaten

Velhasil ben gelemeyecem bayanlar size keyifli bulusmalar dilerim. Fotolariniza bakar begeniriz artik

Evet sekerim var noldu ki noldu ki?

hoşgeldin canım
maşallah ikinize de
anlaşıldı ilk pırtlatan sen olcan

Evet sekerim var noldu ki noldu ki?

hiçç meraktan sordum anladın sen hehhee benim için bi kızın çeyizinde olmazsa olmazı emzik kutusu

zaten benden duymuş olma ama bu camoka kızına almamış emzik kutusu bir sürü şey almış ama emzik kutusu almamış

camokkaaa

Asudecim sana ve ogluna kocaman maasallah diyorum

Bende kilosunu soracaktim yazmamissin ne kadar olmus pasan?

asudee çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah çk sevindimmm senin adınaaa ayyy zamanıda belli olmuşşşş hadii bakalımmmm rabbim yardım etsinn

canım sat olarak aramızda 1 gün var bebişin haftasıyla kaç kilo çıktı cevaplarsan istersen özelden çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…