- 31 Ağustos 2011
- 1.921
- 6
- 66
sağolasın canım benimzaten 1 takım hastane çıkışı aldım hep tulum aldım sevemedim bir türlü o hastane çıkışlarını
heyecan yaptımbitirelim bu işi mi ağlayasım geldi benim yine ya
maşallah kuzucuğa
duy bunları asu duyyy
olabilir canım neden olmasın
düşünelim biraz babasına danışayım
müsait bi zamanda cevabımızı veririz
bilezik de hazırmış
gunaydın kızlar nasılsınız ?
hepinize hayırlı cumalar...
asudeD tatlım maşaAllah bebişine... doğum tarihiniz de belli olmuş... iyice heyecan basmıştır şimdi seni...
bizim de belli olsa artık keşke...
artık haftalar kaldı ama iyice sabırsızlanıyorummm
sağolasın canımcım
eşim birde demez mi daha önce olmaz mı diyedoktorumuzda dedi onu oğlunuzla görüşün
:
gunaydın kızlar nasılsınız ?
hepinize hayırlı cumalar...
asudeD tatlım maşaAllah bebişine... doğum tarihiniz de belli olmuş... iyice heyecan basmıştır şimdi seni...
bizim de belli olsa artık keşke...
artık haftalar kaldı ama iyice sabırsızlanıyorummm
aynen canım bayılıyorum tulum giyen bebeklere aldım bende bir sürü eşim kızıyor başka model aymayı bilmiyormuşuz gibi diye.ayy yerim ben çüçük pisilerimizin patilerini oyyy
maşallah cnmm çok sevindim güzel haberlerle gelmişsinnnKızlarr biz doktordan geldikoğlumu gördüm çok şükür güzel haberler getirdik sizlere...boyumuz, kilomuz, plesenta ve suyumuz gayet iyiymiş
Yine 2 hafta öndeyiz karın, baş,uyluk kemiği ölçümlerimiz önde ve doktorumuzun dediğine göre bütün ölçümler 37+2 yi destekliyormuşzaten anne ve babaya bakınca boylu ve iri bir bebek olması kaçınılmaz dedi
Aslında artık gelse de olur gayet iyi durumda kilosu ve gelişimi,endişeniz olmasın dedi
10 eylülde tekrar gideceğiz ve bir aksilik olmazsa 20 eylül perşembe en geç biz bu işi bitirelim dedi doktorumuz
Rabbime hamdolsun güzel haberler getirdik sizlere yavrumuzdandarısı tüm arkadaşların başına...
oo maşallah benim paşamıda geçtinizzzzsağolasın canımaslında bugüne kadar hiç kilo yazmadım dikkatini çektimi bilmiyorum annemin etkisinde çok kalıyorum galiba kilomuz 3.320
aaa 1.79 kızz o nee yanlış yazmışım
hazır hazır cnm merak etme benimkiler duruyo 2 3 tanesini satar senin kıza göre alırız emzik kutusuda neymişşş alırım ben gelinime sen danış bi eşine bende çıtlatayım babamızın kulağına olur derlerse görüşürüz bidaha müsait bi zamanda
sağolasın canımcım
eşim birde demez mi daha önce olmaz mı diyedoktorumuzda dedi onu oğlunuzla görüşün
babası teşkilat dışına vermez o kızı boşuna uğraşmayolarım seni hanım beni hanımefendi çizgimden kaydırma
dur bakalım senden önce ben varım şekerim, şekerlikistermisin seninki 29 ekimde doğsunda pek anlamlı kılsın bütün doğum günlerini
evet canım heyecan doruktakız doğurmadan bir görüşemedik Bursa da
sağolasın canımcım
babası teşkilat dışına vermez o kızı boşuna uğraşmayolarım seni hanım beni hanımefendi çizgimden kaydırma
maşallah cnmm çok sevindim güzel haberlerle gelmişsinnn
oo maşallah benim paşamıda geçtinizzzz
yok anam yok ana oğul benle oğlumu ezer bu hatun
öyle oldu gerçekten :26: kısmet olursa görüselim müsait olduğumuz bir vakitte isterim gerçekten...
olmadı bebelerimizle bulusuruz
asucum sen şimdiden gelinin çeyizine laf edersen o gelininde en son gelceği yer bir derdim var topiği kaynanam eşyalarımı beğenmiyo kaynanam bana laf söylediii yazık gelineee deriz bizde burdann (allah korusun ) :))))))))))))))))
kalçam ağrıyor sızlıyoryürüyemiyorum bugün
camokaaa senin hamsiye ezilirr yevrum bu asudenin oğlunun yanındaa
sen kızını en iyisi bana ver
yok kuzum o kadar geçe kalacağını sanmıyorum... dönmeye baslamıs dr.umuzun demesine göre :) ki bizim için anlamlı olan tarih ya 21 ekim benim doğum günüm ki istemem aynı gün olsun... ya da 22 ekim evlenme yıl dönümümüz... rabbime dualarım hep kendine özel bir günde doğmasıhepsi bir anda cıkmasın yani
çok şükür canım size güzel haberler getirdik
senin oğlunu ısırırım ben ısırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?